Aşk bitti, yapı paydos!

Birlikte Cihangir’de ev tadilatına girişen ve bu uğurda servet harcayan Derya Şensoy ve sevgilisi Celal Can Algül ayrıldı.

Haberin Devamı

Bir zamanlar Cihangir’in sokaklarında el ele dolaşırken gördüğümüz, magazin kameralarına gülümseyen ünlü oyuncu Derya Şensoy ve iş insanı Celal Can Algül ayrıldı! Aldığım bilgilere göre, üç yıldır birlikte olan ve hatta aynı eve taşınıp tadilatını yapan çiftin ayrılığı yakın çevrelerini pek de şaşırtmamış.

Aşk bitti, yapı paydos

Aylarca süren ve bir servete mâl olan tadilat süreci boyunca, Cihangir’deki evlerinde sık sık kavga ettikleri söylentileri kulaktan kulağa yayılmıştı. Birlikte aynı eve taşınan çifte, başlangıçta ‘evlenecekler’ gözüyle bakılıyordu, ancak belli ki aralarındaki sorunları çözememişler. Celal Can Algül’ün, birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendi evine çıkması, ayrılığın nihai olduğunu gösteriyor gibi.

Haberin Devamı

Aşk bitti, yapı paydos

Ancak insan ilişkileri karmaşık olduğu için, gelecekte nelerin olacağını tahmin etmek zor. Bakarsınız, belki bir gün yeniden barışırlar? Çünkü her ikisi de Instagram’dan birlikte oldukları fotoğrafları henüz silmemiş...

Sakaryaspor’un gururu

Sakaryaspor’un ilk kurucuları arasında bulunan nam-ı değer Abaza Hüsnü olarak tanınan Hüsnü Taşdemir’in oğlu Ferruh Taşdemir, Sakaryaspor Atatürk Stadyumu’ndaki locasına merhum babasının adını vermişti.

Aşk bitti, yapı paydos

İşi nedeniyle yılın yarısı Miami’de yaşayan Ferruh Taşdemir, Türkiye’ye her gelişinde mutlaka Sakaryaspor’un maçına giderek destek oluyor. Eşi Eftelya Taşdemir de onu yalnız bırakmayarak, her maça gidiyor.

Aşk bitti, yapı paydos

Bugüne kadar Şansal Büyüka, Davut Dişli, Şevket Çalışkan, Nihat Güngör gibi ünlü isimleri ağırlayan Taşdemir’in geçen haftaki konukları arasında ben de vardım. Sakaryaspor-Manisa maçını seyretmek için locada yerimizi alırken, taraftarın Hüsnü Taşdemir’e hürmeti beni duygulandırdı. Ferruh Taşdemir de, memleketinin spor kulübüne destek olmak için elinden geleni esirgemiyor. Çok da seviliyor, umarım kendisini başkan olarak da görürüz.

Haberin Devamı

Aşk bitti, yapı paydos

Amerika turnesi büyük ilgi gördü

Ünlü rap’çi Murda, şöhretinin sınırlarını aşarak Avrupa’da büyük bir hayran kitlesine sahip olduğunu kanıtladıktan sonra Amerika kıtasında büyük ses getirdi.

Aşk bitti, yapı paydos

Amerika turnesine çıkan ve hem ABD’de hem de Kanada’da hayranlarıyla buluşan Murda, turnesi boyunca 5 binden fazla seyirciyle bir araya geldi. Her konserinde biletlerin hızla tükendiği Murda, başarıyla biten turnesinden sonra ABD’de tatil yapıyor. Amerika turnesi, sanatçının uluslararası alandaki başarısını gösterirken, kariyerinde yeni adımlar atmaya hazırlandığı konuşuluyor.

Gençlik filmi geliyor

Aşk bitti, yapı paydos

Emre Gül’ün satış rekorları kıran gençlik romanı ‘Güneşi Söndürmem Gerek’, Sky Films ve ASC Films ortak yapımıyla beyazperdeye taşınıyor. 29 Mart’ta sinemaseverlerle buluşacak filmden yeni teaser yayınlandı. Senaryosunu Doğukan Cantimur’un kaleme aldığı, Hande Türkel’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda başarılı genç oyuncular Serra Arıtürk, Samet Kaan Kuyucu, Gürberk Polat, Ezgi Gör, Lal Ensari, Bayram Bazarov, Derin Beşikçioğlu, Serdar Bileke ve Burak Can ile usta oyuncu Osman Alkaş yer alıyor.

Haberin Devamı

Doğayla buluştular

Aşk bitti, yapı paydos

Oyuncu ve yoga-pilates uzmanı Merve Oflaz, ortağı Kübra Demir ile birlikte ‘Serenity Retreat’ adını verdiği sağlıklı yaşam kampının ikincisini düzenledi. İğneada’daki Longosphere’de yapılan yoga ve sağlıklı yaşam kampında bir araya gelen katılımcılar doğanın içinde enerji depoladı. İğneada’nın muhteşem doğasında bu sefer deniz kenarında harika bir program organize eden ekip, yoga, meditasyon, sound healing, yüz yogası ve farklı birçok aktivite yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları