Anlamlı buluşma

Esra San ve Seda San Güler’in kanser hastalarına destek olmak için hayata geçirdikleri ‘Simple Dükkan’ adlı projenin ilk mağazası önceki gün Acıbadem Ataşehir Hastanesi’nde açıldı.

Haberin Devamı

Kanser hastası olan babaları için moral ve motivasyonun tedavi sürecine nasıl bir pozitif katkı sağladığını birebir deneyimleyen iki kız kardeş Esra San ve Seda San Güler’in gözlemleri ile başlayan ‘Simple Dükkan’ projesi hayata geçti. Simple Dükkan’da yapılan alışverişlerin gelirinin büyük kısmı Kerem Aydınlar Vakfı Hasta Tedavi Fonu’na bağışlanacak.

Anlamlı buluşma

Sanatçı Varol Yaşaroğlu’nun da çorbada tuzu var! Simple Dükkan’a bağışladığı Kral Şakir Ailesi’nin ‘Mirket’ karakteri oyuncağının tüm satış geliri Kerem Aydınlar Vakfı’nın yanı sıra Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışlanacak. Bu anlamlı mağazanın ilki önceki gün Acıbadem Ataşehir Hastanesi’nde açıldı. Mehmet Ali Aydınlar’ın kızı Zeynep Aydınlar Eröğüt’ün ev sahipliğinde yapılan etkinliğe Zeynep Yılmaz, Begüm Özer, Aslı Çini, Melis Özer gibi ünlü isimler yer aldı.

Haberin Devamı

Anlamlı buluşma
Zeynep Yılmaz - Begüm Özer -  Arzu Vatansever Kayar -  Melis Özer

Anlamlı buluşma
Esra San - Seda San Güler 

Asırlık markada bayrak devri

İngiliz el sanatının asırlık temsilcilerinden George Smith başta olmak üzere pek çok tasarım markasını İstanbul’da meraklıları ile buluşturan Keyf Interior artık daha genç.

Anne Semra Mutlu’nun 2000 yılından beri temsilciliğini yaptığı markalar artık kızı Cansu Yenicioğlu’nun genç vizyonu ile hizmet verecek. “Geleneksele ve sanata saygılı, diğer yandan tasarımcının modern sürprizlerine ve dinamizmine açık, sahici ve size özel olması sürecine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” diyen Yenicioğlu’nu kutluyorum...

Erken yılbaşı kutlaması

Yarattığı masalsı dekorlarla yeni yıl ruhunu selamlayan ‘Springandkos’, cemiyetin ünlü isimlerini Four Seasons Hotel’de düzenlediği bir çay saatinde ağırladı.

Anlamlı buluşma

Haberin Devamı

Bahar Atay’ın kurucusu olduğu ‘Springandkos’ ürünleriyle hazırlanan sofra adeta görsel şölen yaşatmış. Ayşe Burcu Kaya’nın organize ettiği, Rüya Büyüktetik ile beraber hosting’ini üstlendiği davete; İpek Özilhan, Dilara Koçak, Dilara Türkkan, Aslı Davut, Dila Tarkan, Melis Özer, Begüm Özer, Burcu Şendir gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

Anlamlı buluşma
Bahar Atay - Ayşe Burcu Kaya - İpek Özilhan - Burcu Şendir - Dila Tarkan Doğruer

Metaverse’te mağaza açtı

Damat Tween, GoArt’ın meta evreninde ilk meta mağazayı açan moda markası oldu. Dijital yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve fiziki dünyada yarattığı sürdürülebilir moda akımını sanal dünyaya taşıyan Damat Tween, metaverse’teki mağazasında yeni sezon defilesi bile düzenledi!


Anlamlı buluşma

Haberin Devamı

Kullanıcılar burada, fiziksel dünyadaki gardırop stillerini avatarlarına da aktararak eş zamanlı bir stil oluşturma ayrıcalığını yakalayacak. Damat Tween, mevcut ve potansiyel müşterilerine sunduğu teşvik kampanyaları ile de meta dünyada kendi ekosistemini oluşturarak yeni bir deneyim alanı yaratacak.

Anlamlı buluşma

 

Yazarın Tüm Yazıları