11 yaşındaki orkinos avcısı!

“Yakala bırak yaşat” mottosuyla düzenlenen amatör balıkçılık turnuvasının yıldızı 11 yaşındaki sporcu Emir Gürsoy oldu. Şampiyonun en genç balıkçı ödülünü alan küçük sporcu, kilosunun 3-4 katı ağırlığında iki orkinosla mücadele ederek seyircilere kendine hayran bıraktı.

Haberin Devamı

Amatör balıkçılığın zirve turnuvası “Big Fish Çeşme 2023”,büyük rekabetin yaşandığı yarışmanın ardından sona erdi. 44 ekibin katılımıyla bu yıl 16’ncı kez düzenlenen yarışmada, 81 kilo 500 gram ağırlığındaki orkinosu getiren Alp Kırşan’ın takım lideri olduğu Sancak Beyi Takımı şampiyon oldu. Yarışmanın yıldızı ise 11 yaşındaki MGS Fishing Team’den Emir Gürsoy oldu!

11 yaşındaki orkinos avcısı

MGS Group’un patronu ve takım lideri Murat Gürsoy’un 11 yaşındaki oğlu, iki balıkla mücadele ederek, orkinos avına katılan en genç sporcu ödülünü kazandı. “Patronların yarışması” olarak anılan yarışmayı geçtiğimiz yıl kazanan takım, bu yıl şanssızlık yaşayarak 11 balık kaçırdı ve 68 kilo 500 gramlık avlarıyla dördüncü oldu.

Haberin Devamı

11 yaşındaki orkinos avcısı

Türkiye’nin sportif balıkçılık alanın da önde gelen isimlerinden biri olan Ertuğrul İçingir liderliği ve başhakemliği ile gerçekleştirilen turnuvayı yaklaşık 10 bin kişi yerinde izledi. İş dünyası ve cemiyet hayatından ünlü simaların yanı sıra, Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen konuklar da Çeşme’de bu heyecan dolu turnuvaya tanık oldular.

11 yaşındaki orkinos avcısı

Fuara ‘Kalp Gözü’yle katıldı

Didem Yağcı, 18. Contemporary İstanbul’a son dönem çalışmalarından oluşan ‘Kalp Gözü’ serisiyle katıldı. Yedi eseriyle fuarda yer alan ünlü sanatçı, sanatseverlerden tam not aldı. Çağdaş sanat tutkunlarını ağırlayan fuara eserleriyle katkı sağlayan sanatçı, aralık ayında Miami’de gerçekleşecek Art Miami’ye de katılacak. Didem Yağcı, 2024 Ocak’ta ise İstanbul’daki atölyesinde yeni kitabının lansmanı ile eş zamanlı bir sergi de açacak.

11 yaşındaki orkinos avcısı

Haberin Devamı

‘Sidikli Kasabası’ perde açtı

Geçen sezon kapalı gişe oynayan Broadway müzikali “Sidikli Kasabası”, Canan Ergüder’li kadrosuyla 24 Eylül’de yeniden perde açtı. Tony ödüllü kült Broadway müzikali, Mon Yapım prodüksiyonuyla Zorlu PSM’de sanatseverlerle yeniden buluşuyor. Tiyatro sahnelerinin usta isimleri Canan Ergüder ve Settar Tanrıöğen’in yanı sıra tamamı müzikal tiyatro tecrübesine sahip oyunculardan oluşan 27 kişilik kadrosuyla kapalı gişe bir ilk sezon geçiren müzikalin yönetmeni ise Kayhan Berkin.

11 yaşındaki orkinos avcısı

Maldivler projesi dikkat çekti

Mehmet Hacıfazlıoğlu, kurucusu olduğu FameDizayn ile Maldivler’de adından söz ettirdi. Mimari tasarım alanında ünlü olan marka, yurtiçinde tasarladığı 5 yıldızlı otellerden sonra yurtdışında da hizmet vermeye başlamıştı. Kıbrıs’ta farkını ortaya koyan Hacıfazlıoğlu, Maldivler’de uygulama yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. İç mimari projelerinde sabit ve hareketli mobilyalarıyla fark yaratan FameDizayn, Maldivler’deki yaptıkları yenilikçi ve sürdürülebilir projelerle öne çıkmayı başardı.

Haberin Devamı

11 yaşındaki orkinos avcısı

Defne 5 yaşında!

Cemiyetin sevilen çifti Melis-Burak Hatipoğlu, küçük kızları Defne’nin beşinci yaşını renkli bir partiyle kutladı. Geçtiğimiz günlerde List İstinye Sitesi’ndeki evlerinde yapılan kutlamanın teması ‘Pop-it Ice Cream’ olmuş. Renkli renkli dondurmalarla yapılan süslemeler, çocukların olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çekmiş. Çok sayıda çocuğun katıldığı partide Defne, anne-babası ve ablası Derin ile poz verdi. Ben de tatlı Defne’ye mutlu yıllar diliyorum.

11 yaşındaki orkinos avcısı

 

Yazarın Tüm Yazıları