Karım beni patronuyla aldattı

Karım çalıştığı kreşteki müdürüyle beni aldattı. İkisinin birbirlerine attıkları aşk mesajlarını ve beraber çekilen özel görüntülerini adamın eşi bana gösterdi.

Haberin Devamı

Sevgili Güzin Abla, eşimle 25 yıllık evliyiz. Kıt kanat geçiniyorduk fakat mutluyduk...
Eşim ara sıra günlük temizlik işine gider, evimize katkı sağlardı. Tutumlu, alımlı, evine ve kocasına sadık dört dörtlük bir kadındı.
Bundan dört yıl önce onu bir kreşte iyi bir maaşla, temizlik görevlisi olarak işe soktum.
Ne olduysa bundan sonra oldu. Zamanla değişti, beni beğenmez oldu, bana olmadık hakaretlerde bulundu.
Hiçbir sosyal faaliyete beraber katılmadık, fotoğraf çekilirken bile aynı kareye girmek istemedi.
Son 2 yıldır da bana karşı kadınlık görevini yapmıyordu.
Yatak odasının kapısını kilitler, öyle yatardı. Şüphelendim ve eşimi takip etmeye başladım. Ve kendisinden 25 yaş büyük müdürünün onu eve bıraktığını fark ettim.
İlk başta “iş arkadaşıdır, bırakır” dedim. Fakat evi bize çok ters olmasına rağmen o adamın her akşam karımı bırakması garibime gitti. Eşime “eve nasıl geliyorsun” diye sordum “otobüsle” yanıtını aldım...
Eşim her sabah değişik değişik seksi iç çamaşırı giyiyor, çok abartılı makyaj yapıyor ve ağır parfüm sıkıyordu.
Temizliğe giden bir kadın için çok abartılıydı. Yılbaşında pahalı hediyeler, Sevgililer Günü’nde ise pahalı çiçekler geliyordu...
Sonunda adamın karısına ulaştım, haberi olsun diye...
Fakat kadın takip konusunda benden çok öndeymiş. Kocasının ikinci bir telefonunu bulmuş. Konuşmalarını bile kaydetmiş, bana da dinletti. Birbirlerine attıkları aşk mesajlarını ve beraber çekilen görüntülerini gördüm...
Bunları öğrenince eve geldim ve eşime sadece bir tek tokat attım. Sonra da çocuklarıma “bu tokat namusumuza atılan bir tokattı” dedim ve o evden çıktım, bir daha da hiç gitmedim.
Doğruca boşanma davası açtım, sonra eşimin sevgilisi işyerimi bastı, adam gönderip beni tehdit etti. Onu savcılığa şikâyet ettim...
Diğer kadın, kocasıyla hiçbir şey olmamış gibi, bu durumu içine sindirip yaşamaya devam ediyor. Boşanma davasında bana şahit olacaktı, delilleri verecekti, şimdi vazgeçti.
Benim adım ise ‘karısını dövene’ çıktı, çocuklarım benimle konuşmuyor. Beş aydır çocuklarımı göremiyorum.
Asgari ücretle çalışıyorum, çok pahalı olmasına rağmen psikolojik destek almak için çabalıyorum, mide kanaması geçirdim, kalp spazmı geçirdim. Akşamları kafamı yastığa koyunca bunları düşünüyor, uyuyamıyorum.
Şimdi bir de eşim benimle barışmak istiyor. Ne olur bir şeyler söyleyin.
◊ Rumuz: Bahtiyar

YANIT

Haberin Devamı

Sevgili okurum, yaşadıklarınız, son zamanlarda şaşkınlıkla gözlemlediğim ihanet öykülerinden yalnızca biri. Ama tabii bu sizin içinizdeki sönmeyen yangın ve bunu da şu anlattığınız birkaç satırla ölçmek mümkün değil.
Eşiniz maalesef pek çok orta halli genç kadının gözünü boyamayı başaran, yaşlı çapkınlardan birinin kurbanı olmuş. Ne yazık ki, ne çocuklarını görmüş gözü, ne de sizi...
O adamın kendisine sunduğu hayallerle, pahalı hediyelerle gözü kararmış.
Belki de bu adam ona boşanıp, evlenme vaadinde bile bulunmuştur.
Ancak siz olayı kurcalayıp, eşine ulaşınca, eminim adam hemen kendini toparlamıştır. Eşinizin peşini anında bırakmıştır. Karısının dizinin dibine dönmüştür.
Eşiniz de ortalıkta kalacağını anlayınca, sizinle barışmaktan başka çare bulamamış haliyle. Akıllanmış mıdır? Umarım iyi bir ders almıştır.
Tabii şimdi karar vermek zorundasınız. Ve bu kararı sizden başka hiç kimse veremez.
Ben sadece size, tüm bu yaşananları, sizin anlattıklarınız sonucunda, kendi düşüncelerimin süzgecinden geçirerek hatırlattım.
Ama eşinizi bağışlamak, yeniden kabul edip etmemek tamamen size kalmış. Bu konuda da zaten hiç kimsenin etkisinde kalmamalısınız...

Yazarın Tüm Yazıları