Yıldızlı bayram eğlenceleri

Bodrum, Çeşme ve Kıbrıs gibi popüler tatil adreslerindeki beş yıldızlı oteller ile plajlar ve gece kulüpleri, bayramı özel eğlencelerle kutluyor.

Haberin Devamı

Bayram sofrası

Swissôtel the Bosphorus İstanbul’un bünyesindeki Cafe Swiss, Ramazan Bayramı’na özel hazırladığı büfeyle eski bayramları aratmayacak nostaljik ziyafetler sunuyor. Boğaz manzarası eşliğindeki sofralarda Türk mutfağının geleneksel tatları sizleri bekliyor.


Boğaz manzaralı tatil
Çırağan Palace Kempinski İstanbul, tatili İstanbul’da geçirmek isteyenler için “bayram paketi” hazırladı. İstanbul’un en güzel manzaralı oda veya süitlerinde iki gece konaklayıp, Boğaz kıyısında hizmet veren Çırağan Sarayı’nın havuzunda yüzerek stres atabilirsiniz.


2 gün 2 gece dans

Düzenlediği müzik festivalleriyle adından söz ettiren Radyo FG’nin sahibi DJ Birol Giray, Çeşme’de Ramazan Bayramı eğlencesine de imza atıyor. Geçtiğimiz yıl Çeşme’de 5 bin müzikseveri buluşturan Giray, bugün ve yarın Altınkum mevkiindeki Fly-Inn Beach’te düzenlenecek Electronica Festival’de Hakan Dolakay ile birlikte dünyaca ünlü müzisyenlere ev sahipliği yapacak. İki gün boyunca aralıksız sürecek eğlencede sabaha kadar dans edilecek!

Haberin Devamı


Fransız DJ Cennet Koyu’nda
Cennet Koyu’ndaki Mandarin Oriental’in bünyesinde hizmet veren JuJu, Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü (19 Temmuz Pazar) Buddha-Bar ve Hotel Costes gibi mekânların ikonik DJ’i Stéphane Pompougnac’ı ağırlayacak. Gün batımıyla birlikte DJ setinin başına geçecek olan Fransız DJ, müzik performansıyla plajda sabaha kadar dans ettirecek.

Cenk Eren’in eğlence kulübü
İstanbul gecelerinin popüler isimlerinden Cenk Eren, yaz sezonunu Bodrum’da açıyor. Bugün Yalıkavak’taki My Club’da hayranlarıyla buluşacak olan Eren, 30 Ağustos’a kadar her cuma ve cumartesi bu adreste sevilen şarkılarını seslendirecek.


Sessizlik arayanlara
Ramazan Bayramı tatilinde İstanbul’da kalanlar için birçok tatil ve eğlence alternatifi var. Bunlardan biri de konumuyla size kendinizi güney sahillerinde gibi hissettiren Sedef Adası’ndaki Club Sedef... İşletmeciliğini Aydın Samanlı’nın yaptığı Club Sedef, plajı ve sakin ama bir o kadar eğlenceli atmosferiyle şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyenleri bekliyor.

Haberin Devamı


Akustik eğlence
Hem şehirde kalıp hem de tatil yapmak isteyenler için alternatif adreslerden biri de Büyükada’daki Yada Beach. İşletmeciliğini Yeşim Tan’ın üstlendiği mekânda bugün Alex Tataryan gün batımından akşama kadar akustik müzik performansı sergileyecek.


Canlı performans

Marina Yacht Club da bayram için özel bir program hazırladı. Bugün Yol Project’i ağırlayacak Marina Yacht Club’da yarın da Carlton J. Smith performans sergileyecek. 19 Temmuz’da ise Fatih Erkoç, Zafer Çebi Orkestrası’yla sergileyeceği caz performansıyla tatilcileri 70 ve 80’li yıllara götürecek.


Gülben de Kıbrıs’ta
Yaz sezonuna yenilenerek giren Kıbrıs Kaya Artemis Resort & Casino, dekorasyonuyla olduğu kadar eğlenceleriyle de iddialı. Otelde bayramın ikinci günü Gülben Ergen sahneye çıkacak.

Haberin Devamı


Ersoy sarayda
The Savoy Ottoman Palace, Bülent Ersoy’u ağırlıyor. Osmanlı saraylarını andıran mimarisiyle Girne’de hizmet veren otelde bayramın ikinci günü sahneye çıkacak olan Ersoy, hayranlarına müzik ziyafeti yaşatacak.


Yazarın Tüm Yazıları