Okuyan Kızlar Aydınlık Yarınlar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan da Doğan Holding’de çalışan kadınlar için yemek daveti verdi.

Haberin Devamı

Okuyan Kızlar Aydınlık Yarınlar

Aydın Doğan, geleneksel olarak düzenlediği Kadınlar Günü yemeğinde tüm kadın çalışanları tek tek kutladı. Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı da yaptığı konuşmada Doğan Holding’in kadın çalışan oranı en yüksek şirketlerden biri olduğuna dikkat çekti.

Okuyan Kızlar Aydınlık Yarınlar

Faralyalı, Türkiye’nin ilk kadın CEO’su İmre Barmanbek’in de Doğan Grubu’nda görev yaptığını belirterek kadına verilen önemden bahsetti.

Okuyan Kızlar Aydınlık Yarınlar

Doğan Holding İcra Kurulu Başkan Vekili Yağmur Şatana, konuşmasında ülkelerin ilerlemesinin kadınların çalışma ve sosyal hayata katkılarıyla mümkün olabileceğini aktardı.

Haberin Devamı

Okuyan Kızlar Aydınlık Yarınlar

Doğan Holding İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Ayşıl Akcanbaş’ın da yaptığı konuşmanın ardından Aydın Doğan Vakfı’nın Kadınlar Günü için hazırladığı “Okuyan Kızlar, Aydınlık Yarınlar” adlı kısa film gösterildi.

Okuyan Kızlar Aydınlık Yarınlar


Kutlama kapsamında Doğan Novus yayınlarından çıkan “Tam 30-Lezzetli ve Sağlıklı Bir Hayatın Tarifi” isimli kitabın yazarları İpek Kip ve Hülya Çavdar da sunum yaptı.

Okuyan Kızlar Aydınlık Yarınlar

Toprağın kadınları

Yves Rocher Vakfı-Institut de France’ın dünyada 16 yıldır, Türkiye’de ise bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Toprağın Kadınları’ ödül töreni, Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında Beyoğlu’ndaki Fransa Sarayı’nda gerçekleşti. Fransa İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter ve Yves Rocher Vakfı Başkanı Claude Fromageot’un ev sahipliği yaptığı törene Demet Sabancı Çetindoğan, Leyla Alaton ve Ruken Mızraklı’nın da aralarında olduğu iş dünyasının kadın patronları katıldı. Bugüne dek 50 ülkeden 350 kadını toplam 1.8 milyon Euro ile ödüllendiren organizasyonun bu yılki Türkiye kazananları Margarita Dimitrova, Nardane Kuşçu ve Hasibe Akın oldu.

Haberin Devamı

Sağlıklı yaşa genç kal

Kültür mirasımızın gelecek nesillere aktarılması amacıyla kurulan EPOS 7 Derneği, Dünya Kadınlar Günü kapsamında Ortaköy’deki Radisson Blu Bosphorus’ta bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte dernek üyesi İdil Gazioğlu, “Sağlıklı yaşam için doğal tam gıda ye, doğru sporu yap ve zihnini dengede tut” diyerek sağlıklı yaşam konusunda bilgiler verdi.

Unutulmaz kutlama

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Erol Evgin, Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında İstanbul’da konser verdi. Beşiktaş Belediyesi’nin Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlediği kutlama kapsamında “Sen Unutulacak Kadın mısın?” adlı konseriyle sahneye çıkan Evgin, Halide Edip’ten Türkan Saylan’a, Müzeyyen Senar’dan Adile Naşit’e kadar yaşamlarımıza dokunan kadınları şarkı ve türkülerle andı.

Yazarın Tüm Yazıları