Lang Lang maden işçileri için çaldı

“Müziğin Geleceği İçin 1 Olduk” sloganıyla yola çıkan dünyanın en güçlü finans topluluklarından Allianz, global elçileri piyanist Lang Lang’i İstanbul’da ağırladı.

Haberin Devamı

Müzik dünyasının dahi çocuğu olarak anılan Lang Lang, Allianz Türkiye CEO’su Solmaz Altın’ın ev sahipliği yaptığı organizasyon için Zorlu Center PSM’de sahneye çıktı. Sanatçı, Chopin’in baladlarının da yer aldığı unutulmaz bir müzik şöleni sundu.
Konserde Lang Lang’in kurduğu ve bu sene Barselona’da gerçekleşecek Allianz Gençler Müzik Kampı’nda müzik eğitimi alacak olan 11 yaşındaki genç yetenek Kaan Baysal da performans sergiledi.
Rahmi Koç, Begümhan Doğan Faralyalı, Hüsnü Özyeğin, Leyla Alaton ve Özcan Tahincioğlu’nun da aralarında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, çaldığı Robert Schumann eserini maden işçilerine ithaf eden Lang Lang’i ayakta alkışladı.

Evlilik aşkı öldürüyor

Esin Moralıoğlu ve İshak Cerit, kendilerini görüntüleyen gazetecilere “Biz dokuz yıldır hiç ayrılmadık” dedi.

Haberin Devamı

Eski manken Esin Moralıoğlu, İshak Cerit’le evlenerek bekarlığa veda etmiş, ancak evlilikleri uzun sürmemişti. Yıllarca aynı yastığa baş koyan çiftler bile ayrılık sürecinde büyük sorunlar yaşarken, eski karı-koca sorunsuz bir şekilde boşandı. Ayrıldıktan sonra da görüşmeye devam eden çift, birlikte tatile bile çıktı.

İklim değişikliğine DurDE

Bosch Ev Aletleri ve National Geographic, iklim değişikliği nedeniyle nesli tükenme tehlikesi altında olan hayvanlara dikkat çekmek için “DurDE” adlı bir projeye imza attı. Geçtiğimiz hafta sonu Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer’in ev sahipliğinde İstinye Park’ta düzenlenen etkinlikte nesli tükenmekte olan hayvanların dünyasına yolculuk yapıldı. Yeşil bir fon önünde fotoğraf çektiren ünlü anneler ve çocukları, Greenbox tekniğiyle hayvanlarla bir araya getirildi.

Etkinlikte Güney Çin kaplanı, Cross River gorili, Asya fili, Amur leoparı ve dev panda gibi nesli tükenme tehlikesi altında olan hayvanların resimleri sergilendi.

Yazarın Tüm Yazıları