Kaçan balık büyük olur

İş dünyasının patronları, geçtiğimiz hafta sonu Alaçatı’da en büyük balığı tutmak için yarıştı.

Haberin Devamı

Kaçan balık büyük olur

Türkiye’de sportif balıkçılığın en prestijli etkinliği olan ve her yıl iş dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’nın 9’uncusu, hafta sonu düzenlendi.
307 sporcunun 83 tekneyle yarıştığı turnuvaya Cem Boyner, Mustafa Taviloğlu, Adil Konukoğlu, Erkut Soyak, Levent Akgerman, Gökhan Çarmıklı, Ömer Faruk Torun, Burak Duruman, Can Ekşioğlu, Can Kestelli ve Ali Vural Ak’ın da aralarında bulunduğu iş dünyasının önde gelen isimleri yarıştı.
Port Alaçatı’da başlayan turnuva sonunda Rami Huneidi, Ertuğrul İçingir, Ali Palamutçu ve Tony’nin de bulunduğu “Tutya” teknesi, yakaladığı 34,1 kg’lik Blue Fin balığıyla “En Büyük Balık” ödülünün sahibi oldu.

Haberin Devamı

Kaçan balık büyük olur

Ödüller Mehmetçik Vakfı’na

Turnuva sonunda yapılan ödül töreninde, Uluslararası Sportif Balıkçılık Federasyonu tarafından belirlenen özel kurallar çerçevesinde 6 kategoride toplam 50 bin TL değerinde ödül dağıtıldı. Kazananlar, Ankara’daki terör eylemleri sonrası ödüllerini Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.


Erbulak’tan kitap pozları

Ayşe Erbulak, “Anne Bak Kim Geldi?” adlı beşinci kitabını okurlarla buluşturmak için gün sayıyor. Erbulak, 7 Kasım’da çıkacak kitap için geçtiğimiz gün bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Çekimin sanat yönetmenliğini koreograf Uğurkan Erez üstlendi.



Golfçüler buluştu

9-10 Ekim günlerinde Kemer Golf Kulübü’nde düzenlenen Yooistanbul Kemer Golf Cup, iş ve cemiyet dünyasının golf tutkunu isimlerini bir araya getirdi. Digicom Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit’in ev sahipliği yaptığı turnuvaya Serra Tokar, Beyhan Benardete, Sabri Yiğit ve Ahmet Ağaoğlu da katıldı.

Başarımı fitness’a borçluyum

Aşk Yeniden adlı yeni albümünü geçtiğimiz günlerde çıkaran Mert Deniz, haftanın 6 günü İstanbul’un çeşitli mekânlarında sahneye çıkıyor. Her gün fitness yapan şarkıcı, “Düzenli spor yapmasam bu tempoya ayak uydurmam zor olurdu” diyor.

Yazarın Tüm Yazıları