Zamanaşımı değil genel af 

Kıbrıslı Türk işadamı Asil Nadir’in eski eşi olan Ayşegül Tecimer, 90’lı yıllarda tarihi eser kaçakçılığıyla suçlanmış ancak yurtdışına kaçarak hakkında verilen 4,5 yıl hapis cezası 10 yıllık zamanaşımına uğramıştı.

Haberin Devamı

Google’da Ayşegül Nadir yazınca ilk sırada çıkan haberlerin yüzde 90’ı bu şekilde. 

Tecimer, bana gönderdiği mail’de hakkında hiçbir zaman “tarihi eser kaçakçılığı”yla ilgili bir dava açılmadığını, “Çalıntı Kuran” davasıyla ilgili “hırsızlığa aracılık etmekten” dava açıldığını belirtmişti.
Tecimer, aldığı 2,5 yıl hapis cezasından zamanaşımından değil, 2003’teki afla kurtulduğunu da o mail’de yazmıştı.
Tecimer, aynı mail’de “Büyük bir talihsizlik neticesinde ismimin karıştığı bu haksız durum beni çok üzdü” demişti.

 

Bodrum tatili

Ayşegül Tecimer, önceki gün Bodrum’da görüntülendi. Yalıkavak Marina’da alışveriş yapan Tecimer’in yanında eşi Mete Deniz de vardı. 

Zamanaşımı değil genel af

Haberin Devamı

Tekneden botla Yalıkavak Marina’ya gelen çift, Bodrum’da gezdi. Tecimer, şık elbisesi ve şapkasıyla dikkat çekti. Elindeki küçük poşette tadımlık zeytin olan Tecimer, görüntülenince apar topar oradan ayrıldı.  

 Zamanaşımı değil genel af

Yaşamını önce Amerika’da ardından Fas’ta sürdüren Tecimer, 12 Ekim 2007’de Londra’da evlendiği Mete Deniz’in soyadını aldıktan sonra Türkiye’ye gelip gitmeye başlamıştı.

Zamanaşımı değil genel af

 

Dolunay eğlencesi

Zamanaşımı değil genel af

22. yılını kutlayan Ulus’taki Sunset Grill&Bar, Yıldızlı Geceler ile ünlü DJ’lere ev sahipliği yapıyor. Şef Hiroki Takemura’nın hazırladığı lezzetli menüsüyle de ünlü olan Sunset’te haftanın üç günü yemek üstü dans var.
Aydın Katırcıoğlu ve Mehmet Garan’ın da aralarında olduğu DJ’lerin performas sergilediği Yıldızlı Geceler kapsamında perşembe gecesi, DJ Mert Levent’in performans sergileyeceği ‘dolunay eğlencesi’ var.

 

Haberin Devamı

İhtiyar Balıkçı

Zamanaşımı değil genel af
Cem Hakko, İhtiyar Balıkçı’nın işletmecisi Oğuzhan Turguttekin’i tebrik etti.

Bodrum Çökertme Koyu’ndaki İhtiyar Balıkçı’nın ünü hızla yayılıyor. İşletmeciliğini Mehmet Turguttekin’in dört erkek torununun yaptığı İhtiyar Balıkçı’yı iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de keşfetmiş. Vakko’nun patronu Cem Hakko, geçen hafta sonu yelkenlisiyle çıktığı mavi tur sırasında İhtiyar Balıkçı’da mola vermiş. Hakko, günlük avlanan ve denizden tabağa gelen balıklara lezzet veren ustalarla mutfağa girdi.

 

Sürprizlerle geliyorlar

Zamanaşımı değil genel af

Kış aylarında Uludağ, yaz aylarında ise Çeşme’de işlettikleri otellerle tatilcilere 12 iki ay hizmet veren Alkoçlar’ın sahibi Ender-Gülşah Alkoçlar çifti, yeni projeler için kolları sıvadı. Ender Alkoçlar, önümüzdeki yaz Bodrum’da sürpriz projelere imza atacaklarını söyledi.

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları