Amerikalı sevgiliyle New York’ta evlenmiş

Moda tasarımcısı Enci Teker, Amerikalı sevgilisi Frank Roccogrande ile geçtiğimiz kış New York’ta evlenmiş. 5 aylık hamile olan Enci Teker kızının olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Süzer Holding’in patronu Mustafa Süzer’in moda tasarımcısı olan yeğeni Enci Teker, 2007’de sürpriz bir şekilde reklamcı Alinur Velidedeoğlu ile evlenmişti. Yılın yarısını New York’ta diğer yarısını da İstanbul’da geçiren çiftin sekiz yılık evlilikleri, geçen yıl tek celsede bitti.

Amerikalı sevgiliyle New York’ta evlenmiş

Alinur Velidedeoğlu’nun kendisini genç kızlarla aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açan ve bir yıl ayrı yaşayan Enci Teker, boşandıktan sonra kuzeni Baran Süzer’in tanıştırdığı Amerikalı Frank Roccogrande’yle flört etmeye başlamıştı. 

Amerikalı sevgiliyle New York’ta evlenmiş

Haberin Devamı

Enci Teker, annesi Cennet Süzer’in New York’taki nikah törenini Face Time’dan canlı olarak izlediğini ve İstanbul’da da düğün yapacaklarını söyledi.

Amerikalı sevgiliyle New York’ta evlenmiş

New York’ta nikah İstanbul’da düğün

Sevgililer, New York’ta aile arasında kıyılan sade bir nikah töreniyle evlendi. Birlikte ilk fotoğrafları gibi nikah töreninden fotoğraflarını da ilk kez bu köşede gördüğünüz çift, bir de bebek bekliyor. Enci Teker’in kızı olacak. 

YENİ VOLVO

Volvo’nun yeni modeli Volvo S90, Raffles İstanbul Zorlu Center’da tanıtıldı. Volvo Car Turkey Genel Müdürü Frank Versaevel’in ev sahipliği yaptığı tanıtım, otomobil tutkunlarını buluşturdu. Halit Ergenç’in sunumuyla gerçekleşen tanıtımda, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de direksiyonuna oturdukları Volvo S90’a tam not verdi.

PİLOT BABALAR

Dünyanın önde gelen lüks saat üreticisi IWC Schaffhausen, Babalar Günü’nü özel bir etkinlikle kutladı. Yenilenen Pilot Serisi’nin konseptinden hareketle, Nişantaşı’ndaki butiğin sokağına kurulan etkinlik alanına pilotların eğitiminde kullanılan bir simülatör getiren IWC, konuklarına uçuş deneyimi yaşattı.

 

Yazarın Tüm Yazıları