Sneijder mi yoksa Alves mi?

SON zamanların en kötü Galatasaray’ını Alves ateşledi mi desek, yoksa son zamanların en iyi Fenerbahçe’sini Alves katletti mi desek bilemedim...

Haberin Devamı

Rakibini perişan eden ve oyunu istediği gibi yönlendiren Fenerbahçe, ilk yarıya damgasını vurdu resmen. İkinci yarıda maçın tamamen çözülmesi beklenirken, bu kez Portekizli çıktı sahneye... ‘Hayır’ dedi, ‘Galatasaray’ı yenmenize izin vermem’ dedi!
Yani yaptığı akıl almaz hareketle her şeyi berbat etti... Alves bana göre ağır bir cezayı da hak etti. Emre’nin sakatlanması, Emenike’nin beceriksizlikleri ve Alves’in sorumsuzluğu, Fenerbahçe’nin ateşini söndürdü resmen. Buna rağmen 10 kişilik Fenerbahçe iyi mücadele etti.
Hatta maçın en net pozisyonu Kadlec’in kafasından dışarıya gitti... Ama maçın son dakikalarında gelen şok goller Fenerbahçe’yi alt üst etti. Galatasaray açısından maçın kahramanı Sneijder mı yoksa Alves mi diye sorsam ne dersiniz?

NERDE O ESKİ RAMAZANLAR

NE alaka diyeceksiniz ama öyle işte... Hep anlatılır ya; ‘Ah o eski bayramlar, eski ramazanlar, nerde o eski şarkılar...’ Sanırım bu özlemlerin arasına ‘Nerde o eski derbiler’ sözü de eklenecek.
Futbolu yerin dibine soktukları aşikar ama bir Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin, stadın bu kadar boş statta oynanacağını ve bu kadar ruhsuz olacağını beklemezdim doğrusu...

TOP5

1- Alves’in ihaneti.
2- Karşılaşma: GS-FB, Kapasite: 50.000, karşılaşmayı izleyen seyirci sayısı: 37.598
3- Sneijder’in art arda gelen şok golleri.
4- Fenerbahçe için harika başlayıp, kabusla sonuçlanan derbi.
5- Milyonlarca Euro’luk Diego’nun kulübede olduğu derbi.

MAÇIN TEK ADAMI

Alves...!

Yazarın Tüm Yazıları