Yeniayla sonbahara hazırlık

Haftaya biraz içedönük ve nostaljik duygularla başlıyoruz. Ama yeniayla birlikte hayatımıza çekidüzen vermek isteyeceğimiz bir sürece gireceğiz. Radikal değişiklikler yapmak için güçlü bir istek duyabiliriz. Merakımız, yeniliklere ilgimiz artabilir. Maddi konularda karşımıza hoş sürprizler çıkabilir.

Haberin Devamı

Yeniayla sonbahara hazırlık
Bugün çiçeklerimizle ilgilenmek için en ideal gün.

Bu hafta iki önemli gökyüzü

Bu hafta iki önemli gökyüzühareketi var. İlki 3 haftadır süren Merkür retrosunun bitişi. 16 Eylül’de sona erecek ve böylece 3 haf-tadır hayatımızda yaşadığımız iletişim sorunları, elektronik aletlerin bozulması, bir türlü karar verememe durumları da bitecek. İkincisi de adeta sonbahara hazırlığı anlatan Başak burcundaki yeniay... Şimdi haftanın astro-reçetesine ve yeniayın burçlar üzerindeki etkilerine göz atalım... 

Nostalji zamanı

Bugün Ay 15.46 ile 19.36 arası Yengeç burcunda boşlukta olacak. Akabinde Aslan burcuna geçecek. Anılar canlanabilir, nostaljik hisler, geçmişe özlem duyulabilir. Hatırası olan eşyaya bakma, eski arkadaşlarla bir araya gelme, anne-babamıza ilgi ve sevgi gösterme ev işleriyle ilgilenme arzusu duyabiliriz. Daha içedönük olmayı tercih ederiz. Bizi rahatlatan, aşina olduğumuz, güvende hissettiğimiz yerlerde, tanıdığımız insanlarla bir arada olmak isteriz. Maceraya atılmaktan, risk almaktan kaçınırız. Ev ve mutfak alışverişi yapmak, eve alarm taktırmak, çiçeklerimize bakmak için en uygun günlerden biridir.

Haberin Devamı

Egolar ön planda

Yarın Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Kendimizi göstermek, ortaya koymak çok daha kolaydır. Egolar ön planda olur, ben duygusuna yenik düşersek sıkıntılar yaşayabiliriz. İsteklerimizi net bir şekilde ifade edebileceğiz. Planlar, organizasyonlar yapmamızı, idare etmemizi gerektirecek koşullar oluşabilir. Lükse düşkünlük had safhaya çıkabilir, alışveriş ihtiyacı artabilir, fazla cömert olabiliriz. Kendimizden her konuda emin olacağız ama geri adım atmak gereken anlarda kendimizi frenlemeyi bilmeliyiz. Sahneyle ilgili eğitimlere başlamak, konser, gösteri, davet, parti gibi eğlenceli aktivitelere katılmak için ideal bir gündür. Kuaföre gitmek, saçlarımızla ilgilenmek için de... Kan dolaşımının hızlanacağı, kalp çarpıntılarının artabileceği zamanlardır. Kalple ilgili rahatsızlıkları olanlar ilaçlarını evde unutmasın, aşırı heyecanlara karşı dikkat etsinler. Gece ciddi uykusuzluk çekilebilir, kafeinli ürünleri çok tüketmeyelim.

Haberin Devamı

Yaratıcılık yüksek

Salı Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. 18.04 itibariyle boşlukta olacak. Ay’ın Aslan burcundaki seyahati özgüvenimizi arttırır, kendimizi daha cesur ifade etmemizi sağlar. Yaratıcılığımız yükselir. Sanatsal aktivitelerde bulunmak için harika zamalardır. Liderlik özelliklerimizi ön plana çıkarabilir. Dikkat çekmek isteyebiliriz. Romantizm için uygun bir zaman olabilir. Sevdiklerimizle daha fazla vakit geçirme ve duygularımızı açıkça ifade etme arzusu duyarız. Eğlenceye daha fazla önem verebilir, hoşlandığımız aktiviteleri yapıp hayatın tadını çıkarmak isteyebiliriz.

Mükemmellik ihtiyacı

Çarşamba günü Ay 8.18’de Başak burcuna geçecek. Olayları sürekli analiz etme ve eleştirme ihtiyacı hissederiz, dozu aşarsak fena olur. Her şeyin mükemmel olması için daha fazla çaba sarf ederiz. Detay ve incelik gerektiren işlerde başarı elde etmek daha kolaydır. Bu dönem duygulara pek yer yoktur; daha akılcı, mantıklı kararlar alma eğiliminde oluruz. Yaşamımızda dağınık, göze batan yer ve konuları düzenlemek için şahane bir dönemdir. El becerilerimizi geliştirmek, hobilere, kafamızı rahatlatacak düşüncelere yönelmek iyi gelir. 

Haberin Devamı

Detaylar önemli

Perşembe Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Ay’ın Başak burcuna geçişi, detaylara ve düzenlemeye daha fazla önem vermemizi sağlayabilir. Evde, işyerinde ve hayatımızın farklı alanlarında düzenlemeler yapmak eğiliminde oluruz. Sağlığımıza daha fazla dikkat ederiz. Beslenme, egzersiz ve genel sağlık rutinlerimiz üzerinde çalışmak isteyebiliriz. Ay’ın Başak burcuna geçişi yardım etme isteğimizi arttırabilir. İşyerinde ve günlük görevlerde daha verimli oluruz.Yeniayla sonbahara hazırlıkSalı günü romantizm için çok uygun.

Savrulmayalım

Cuma günü 21 derece Başak burcunda yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Uranüs’ün desteği ve Neptün’ün sert teması olacak (etki süresi 10 gün). Hayatımıza çekidüzen vermek isteyeceğimiz, el oyalayan, detay gerektiren işlerle haşır neşir olacağımız bir süreç bekliyor bizi. Özellikle maddi konularda hoş gelişmelerle karşılaşabilir, sürpriz kazançlar elde edebiliriz. Yalnız gerçekçi olmayı elden bırakmamak gerek. Boş hayallerin peşinden savrulmamalıyız. Bu aralar alkol ekstra çarpabilir. Sevdiğimiz insanlara bol bol hizmet edebiliriz. Çalışma konusunda oldukça verimli bir zaman diliminde olacağız. Zihnimiz sürekli yapılması gereken işlerle meşgul olabilir. Bu dönem bağırsak sağlığımıza da dikkat edelim.

Haberin Devamı

Yeniliklere açığız

16 Eylül Cumartesi Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Güneş’le Uranüs arasında üçgen açı oluşacak (etki süresi +/4 gün). Hayatımızda radikal değişiklikler yapmaya doğru çok güçlü istekler duyabiliriz, ani kararlar almaya eğilimli oluruz. Yaşamımızda özgürleşmek istediğimiz alanlara yönelebiliriz ama ne yapacaksak sakince yapalım. Daha özgür ve bağımsız bakış açıları yakalamak çok daha kolay olacak. Merakımız ve yeni şeylere ilgimiz artabilir. Yeni heyecanlara açık, radikal adımlar atmak için güzel bir gün. Çevrenizdekilerle ilişkilerimizde yaratıcı, sıradışı konular öne çıkabilir. Bu durum bir aydınlanma ve kalıcı farkındalıklar yaratabilir.

Haberin Devamı

Yoğun bir tempoya hazır olun
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Yeniay 6’ncı evinize denk düşmekte.
Bu evi, iş ortamını, çok çalışmayı, sağlığı ve evcil hayvanları sembolize eder. Yoğun bir iş temposu bekliyor sizi. Sağlık açısından zehirlenmelere karşı dikkatli olun. Finansal konularda beklenmedik gelirler, işler ve dostlarınızdan güçlü destekler alabilir, arkadaşlarınızla ortak projelere girebilirsiniz.

Aldanmalar ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Yeniay aşk, çocuklar, yaratıcılık, spekülatif kazançlar ve hobileri ilgilendiren bölgede meydana gelecek. Neptün’den dolayı aldanmalar ve hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu ara riskli yatırımlarda uzmana danışmadan adım atmamakta fayda var. Diğer yandan oldukça yaratıcı, özgürleşeceğiniz, rutinin dışına çıkacağınız bir dönemdesiniz.

Yatırım için elverişli koşullar
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Yeniay ev, aile, gayrimenkul ve arabayı sembolize eden bir alanda meydana gelecek. Taşınmak, tadilat yaptırmak gibi konular gündeminiz olabilir. Neptün’ün etkisinden dolayı iş alanında risk almak için pek uygun bir süreç değil. Ancak yatırım yapmak için koşullar gayet elverişli. Kaynak arayışı içindeyseniz, güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Dostlarınızdan destek görebilirsiniz
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Yeniay eğitim, yayıncılık, seyahat, iletişim ve yakın çevreyi sembolize eden bölgede gerçekleşecek. Bu konularda yeni projeler gündeme gelebilir. İletişimde yanılgılar söz konusu olabilir. Ama diğer yandan para kazandıracak ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Bu dönem partnerinizden ve dostlarınızdan destek görebilirsiniz.

İş konusunda eliniz güçlenecek
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Yeniay maddi durumunuzu ilgilendiren alanda meydana gelecek. Bu alanda yeni hedefleriniz olabilir. Neptün’ün sert etkisiyle ödemeler konusunda kafanız karışabilir. Ama Uranüs ve Plüton ‘un desteğiyle güzel para kazanabileceğiniz koşullar, iş yerinde terfi, maaş artışı gibi imkânlarla karşılaşabilirsiniz. İş konusunda eliniz güçlenecek.

Sürpriz seyahatler olabilir
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Kişisel hedeflerinizi, sağlığınızı ve fiziksel koşullarınızı ilgilendiren alanda meydana gelecek bu yeniay. Neptün yüzünden ilişkiler, ortaklıklar konusunda kafanız karışabilir. Kandırılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Ama Uranüs
ve Plüton’un güzel etkileriyle yatırım fırsatları, sürpriz seyahatler ya da sürpriz bir hamilelik gündeme gelebilir.

Ev, araba almak için uygun dönem
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Yeniay 12’nci evinizde meydana geliyor, yani korkular, arkanızdan dönen işler, hastalıklar, bilinçaltı, psikolojiyle ilgili alanda. Psikolojinize ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Zehirlenmeler, alerjiler mümkün. İş ortamınızda rahatsız edici belirsizlikler olabilir. Ama yatırım yapmak, ev, araba almak, kazancınızı arttırmak için uygun bir dönem.

Daha çok sosyalleşmek isteyeceksiniz
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Yeniayın arkadaşlıklar ve sosyal hayatınız üzerinde etkileri olacak. Daha çok sosyalleşmek isteyeceksiniz. Neptün’ün etkisiyle sosyal çevrenizde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Uranüs ve Plüton’un güzel desteğiyle yeni ortaklıklar, dijital projeler gündeme gelebilir. Medya, reklam satış, pazarlama gibi konularda destek alabilirsiniz.

Ticari hedeflere ulaşmak kolay
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Yeniay kariyer, hayat amacı ve saygınlıkla ilgili alanda meydana gelecek. Yeni hedefler, başlangıçlar söz konusu. Neptün’ün etkisiyle biraz dalgın olabilirsiniz. İşle ilgili karar alırken dikkat! Evde tesisat sorunları oluşabilir. Uranüs ve Plüton’un desteğiyle yeni iş olanaklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem ticari hedeflerinize ulaşmak kolay olacaktır.

Maddi konularda güzel gelişmeler
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Yurtdışı, eğitim ve hukuksal işler, inançlar ve seyahatlerle ilgili alanda etkili olacak yeniay. Neptün’ün etkisiyle bu konularda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Uranüs ve Plüton’un güzel desteğiyle yatırım, para kazanma, kişisel hedefler, eğitim gibi konularda olumlu adımlar atabilirsiniz. Kariyerinize destek olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hesap hataları çıkabilir
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Yeniay borçlar, bankacılık ve vergi işleri, miras gibi alanlarda etkili olacak. Finansal konularda kafanız karışabilir, hesap hataları olabilir. Uranüs ve Plüton’un etkisiyle ev, araba alım-satımı gündeme gelebilir. Yurtdışı, yabancılar, eğitim, hukuksal konularda sürpriz destekler alabilirsiniz. Kazancınızı arttırmanın farklı yollarını bulabilirsiniz.

Önemli işbirlikleri gündemde
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Ortaklıklar, ilişkiler, anlaşmalar üzerinde etkili olacak bu yeniay. Bu konularda gelişmeler olabilir. Ama burcunuzda seyahat eden Neptün yüzünden doğru yargılarda bulunmakta zorlanabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerin fikirlerine kulak verin. Uranüs ve Plüton’un etkisiyle yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Önemli işbirlikleri gündeme gelebilir.

Yazarın Tüm Yazıları