Tutkulu bir dönem başlıyor

Dolunay dönemini geride bırakarak daha sakin bir haftaya giriyoruz. Umarım geçen hafta etrafı kırıp dökmediniz, ilişkilerinize zarar vermediniz. Bu hafta o kadar kötü değil. Evinizle, ailenizle ilgilenin ve tartışmalardan kaçının.

Haberin Devamı

Haftanın ilk günü Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek.

Pazartesi hareketli bir gün, pek tembelliğe izin yok, aktif iletişim zamanı. Aynı anda birden çok işle ilgilenebiliriz ama dikkat sorunu sıkıntı yaratabilir. Dışarı çıkmak, arkadaşlarla takılmak, sosyalleşmek için güzel bir gün.

Salı, Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Bugün eve ait işlerle, ailemizle yakından ilgilenmemiz gerekebilir.

Tutkulu bir dönem başlıyor

Çarşamba günüyse Venüs ile Neptün arasında sert bir etkileşim olacak. Gizli, saklı ilişkilere çekilebilirsiniz, belki de çevrenizdeki insanların onaylamayacağı ilişkiler olabilir bu. Ciddi sonuçlar doğurabilecek konulara ve tartışmalara girmeyin.

Haberin Devamı

Perşembe günü Venüs ile Jüpiter arasında güzel bir etkileşim olacak. Hoşlandığınız, etkilendiğiniz biri varsa duygularınızı paylaşmak için iyi zaman. Evlenme teklif etmek, evlenmek, sözlenmek, nişanlanmak için de çok uygun.  

Tutkulu bir dönem başlıyor

Cuma günüyse Güneş ile Satürn arasında sert bir etkileşim olacak. Yetiştirilmesi gereken işlerin altında ezilebilirsiniz. Gereksiz risk almaktan kaçınıp temkinli olmalı. Yeni iş girişimleri için uygun bir dönem değil.

Cumartesi, Mars Akrep burcuna geçiyor. Bu dönem terapi desteği almak, bilinçaltımızdaki sorunları bilinçüstüne çıkarmak için en güzel dönemdir. Cinsel enerjimiz gözle görülür şekilde artar. Tutkularımızın esiri olma ihtimalimiz var.

SAKLANAN DUYGULAR ORTAYA ÇIKABİLİR
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Saklanan duygular veya söylenmeyenler ortaya çıkabilir. Seks konusu, ilişkide sorun teşkil edebilir. Her zamankinden aktif ve tutkulu olabilirsiniz. Borç konularında dikkatli olun. Ödeme dengeleri iyi takip edilmeli.

İLİŞKİLERDE EGO SAVAŞLARI VE GERGİNLİK...
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Eşiniz, ortağınız veya partnerinizle bir gerginlik yaşanabilir. Açık düşmanlıklarla veya dava konusu olabilecek meselelerle karşılaşabilirsiniz. Ego savaşları olabilir. Memnuniyetsiz tavırlar ilişkileri zedeleyebilir.

Haberin Devamı

SAĞLIKLA İLGİLİ KONULARDA DİKKATLİ OLUN
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Çok işbirlikçi ve alttan alan bir tavır sergilemeyeceğiniz bir süreç başlıyor. Sağlıkla ilgili konularda dikkat! Var olan bir rahatsızlık ortaya çıkabilir. Enfeksiyonlar artar, ateş çıkar, kaslar ağrır vs. Aşırı dikkatli olmalısınız.

YARATICI YANINIZI ORTAYA KOYMA ZAMANI
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Yaratıcı yanınızı ortaya koymak ve beğenilmek isteyeceksiniz. Cinsel konularda arzu dolu olabilirsiniz. Sporun ve yarışmanın her türlüsünde şansınızı deneyebilirsiniz. Aşkta egonuz nedeniyle sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

EVDE DE İŞTE DE YOĞUN PSİKOLOJİK BASKI
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Haberin Devamı

Yaşadığınız yere yakın bir alanda hareketlilik ve gürültü, patırtı olabilir. Evde çok çalışıp fiziksel olarak tükenebilirsiniz. Evdeki yakınlarınızla tartışma çıkabilir. İş hayatında da evde de yoğun bir psikolojik baskı var. 

SİZE KARŞI ÇIKANIN VAY HALİNE!
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Günlük işlerde ani artış görülebilir. Yakın çevrenizden kişilerle tartışmalara girebilirsiniz. Size karşı çıkacak olanın vay haline! Pazarlama işindeyseniz, ikna gücünüzün yüksek olduğu bu dönem satışlarınız artabilir.

MALİ KONULAR ÖNEM KAZANIYOR
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Para kazanma isteğiniz artıyor. Kendinize verdiğiniz değeri, maddi durumunuzla eşdeğer görebilirsiniz. Çevrenizdekilerle, malların kime ait olduğu veya kimin kontrolünde olduğuyla ilgili tartışmalara girebilirsiniz. 

Haberin Devamı

HEDEFE İLERLEMEK İÇİN KARARLISINIZ
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Hedefleriniz doğrultusunda kararlı bir biçimde ilerlemek için gereken enerjiye sahipsiniz. İlişkiler açısından çok rahat bir dönem olmayabilir. Agresif tavırlarınızla tartışmalara neden olabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin.

DEDİKODU VE DÜŞMANLIK YAPAN BİRİ VAR
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Stres yaşayabilir, kendinize güven duymayabilirsiniz. Açıktan düşmanlık göstermeyen ancak aleyhinize gizli gizli çalışan biri olabilir, dedikodu yapabilir. Kendinizi dünyadan izole ve yalnız kalmış hissedebilirsiniz. 

GELECEĞE DAİR YENİ HEDEFLER BELİRLEYİN
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Bağımsız olmak isteyeceğiniz bir dönem... Arkadaşlarla bireysel isteklerin çatışması yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Hayatınıza ve geleceğe dair yeni hedefler belirlemek konusunda bir farkındalığa ulaşabilirsiniz. 

Haberin Devamı

ANNE-BABAYLA İLİŞKİLER GERİLEBİLİR
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Başarma hırsınız yüksek. Kendinizi göstermek için çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Hayatınızda kontrolü elinde tutan bireylerle veya işte otorite figürleriyle çatışma görülebilir. Anne-babanızla ilişkileriniz gerilebilir.

SEYAHAT İÇİN AŞIRI İSTEKLİ OLABİLİRSİNİZ
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Kendinizi bir konuda geliştirip bilginizi arttırma gereği hissedebilirsiniz. Seyahate çıkmak için aşırı bir istek duyabilirsiniz. Kanuni işler, davalar ve devlet dairelerinde halledeceğiniz işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. 

Yazarın Tüm Yazıları