TERAZİ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI VAR: Hayatımızın gidişatı değişebilir

Astrolojik olarak yılın en önemli haftalarından birindeyiz çünkü Terazi burcunda Güneş tutulması meydana gelecek. Tutulmalar önemli astrolojik zamanlardır, göz ardı ettiğimiz konuları gözümüze sokar. Önemli inisiyatifler almak zorunda kalabiliriz ya da hayatımızın gidişatını değiştirecek temalar ön plana çıkabilir...

Haberin Devamı

Bu hafta 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş tutulması meydana gelecek. 14 Ekim’deki tutulma İstanbul’a göre maksimum seviyeye 20.59’da gelecek. Tutulmaları en güçlü bir ay hissederiz. Burçlara etkisine geçmeden bu haftaya bakalım...

Güç savaşlarına dikkat!

Bugün Ay 2.24 itibariyle Aslan burcuna geçiyor. Mars ile Plüton arasında kare açı oluşacak. Etki süresi +/- 5 gün.
Güç savaşları, egosantrik davranışlar, çıkar çatışmaları olabilir. Baskıcı ve komutan edasında davranmak, emirler vermek ve dediğim dedik tavırlar ilişkilerimizi olumsuz etkiler. Diğer yandan, Satürn ile Güneş arasındaki destekleyici açı sayesinde iş hayatında güçlü erkek figürlere akıl danışabilir, objektif fikir almak isteyebiliriz. Son derece acımasız ve rekabetçi olabiliriz. Karanlık, tenha sokaklarda yalnız yürümemeliyiz. Trafikte araç kullanırken dikkatli olmalıyız; kaza riski yüksek zamanlardır.

Haberin Devamı

Aşkın kölesi olabiliriz

Yarın Ay tüm gün Aslan burcunda. Bugün itibariyle Venüs, Başak burcuna geçip 8 Kasım’a kadar seyahat edecek. Venüs Başak burcundayken ilişkilerde kendini adamanın ve hizmet etmenin keyif verdiği dönem başlar. Bazen abartıp aşkın kölesi durumuna da düşebiliriz. Birinden hoşlanıyorsak üzerine atlamadan, korkutmadan yaklaşmakta yarar var. Venüs Başak burcundayken, ilişkilerin ana teması aslında ‘yarar sağlamak’ olacaktır. Elbette bu dönem birilerini beğenmek pek de kolay olmaz. Başak’ın ayrıntıcı ruhu Venüs ile birleştiğinde, ilişkilerde dırdır etme ve eleştirme dozu da artabilir.

Estetik zamanı değil

Salı günü Ay 12.35 ile 15.01 arası Aslan burcunda boşlukta olacak, akabinde Başak burcuna geçecek. Venüs ile Satürn karşı karşıya. Etki süresi +/- 4 gün. Sevgi ve duygusal konularda limitler ortaya çıkabilir. Estetik operasyon olmak için pek de uygun zamanlar değil. Kendimizi değersiz hissedebiliriz veya birileri bize böyle hissettirebilir. Hoşlandığımız kişiye açılmak için pek uygun bir zaman değil, reddedilebiliriz. Bu dönem partnerimizden gerekli ilgi ve sevgiyi almakta zorlanabiliriz. İlişkilerimiz bugünlerde testten geçebilir. Sosyal yaşamda da problemler meydana gelebilir.

Haberin Devamı

Derleme toplama günü

Çarşamba Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. İş ortamında sistem ve analiz gerektiren konular; dosyalama, kategorize etme, bütçe veya stok kontrol gibi işlerle ilgilenmek yerinde olur. Evde olanlarsa bugün rutin işlerle ilgilenip temizlik, toparlama, yarım kalan işleri bitirme, tamir ve bakım, çamaşır ve ütü gibi işleri hızla halledebilir. Bugün ayrıca sağlık kontrolleri, doktor ziyaretleri, hamurişleri yapma ve diyet için uygun bir gün. Endişelenmeye daha müsait olacağız, detaylara takılabilir, mükemmel olmak için gayret sarf edebiliriz.

Amaç güç kazanmak

Perşembe Ay tüm gün Başak burcunda; 23.09 itibariyle boşlukta olacak. Mars ise Akrep burcuna geçip 24 Kasım’a kadar seyahat edecek. Bu seyahat uygun yerde, uygun zamanda, uygun şekilde harekete geçmek demek. Hedeflerimize ulaşmak için her yol mubahtır. Asıl amaç güç kazanmaktır. Yine bu dönem, gizli saklı konular daha çok ilgimizi çeker. Derin araştırmalar yapabilir, gizli bilgileri açığa çıkarmaya çalışırız. Cinsel enerjimiz artar. Tutkularımızın esiri olabiliriz. Hedef odaklılık harikadır ama takıntı kurbanı olmayın.

Haberin Devamı

Çalışırsan başarırsın

Cuma Ay 3.22 itibariyle Terazi burcuna geçecek. Mars ile Satürn arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi +/- 4 gün. Bugün balkon düzenlemek, çiçek ekmek, bahçe-toprak işleriyle uğraşmak için harikadır. Hedeflerimize ulaşma amacıyla çok daha fazla ciddileşebiliriz. Engelli koşuda olmak gibidir bu günler, başarı ancak çok çalışmak sayesinde gelir. Enerjimizi akılcı bir şekilde kullanabiliriz. Tutkunu olduğumuz konu neyse kimseye zarar vermeden elde edebileceğiz.

Bu günler vergileri ödemek, finansal sorunları halletmek için uygundur. Keza iş kurmak için de harika zamanlardır. Riskleri kontrollü bir şekilde alabilir, başarı elde edebilirsiniz. Baskı, stres ve zorluklara karşı harika bir direnciniz olur. Devletteki işleriniz de rahatlıkla hallolur.

Haberin Devamı

Önemli anlaşmalar

14 Ekim Cumartesi 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş tutulması meydana gelecek.
Güneş tutulmalarının yaşam hedeflerimiz, kariyerimiz, sağlığımız üzerinde etkileri vardır. Bu haftaki tutulma Terazi burcunda gerçekleşeceği için ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelecek. Merkür de anlaşmalar, imzalı işler, iletişim ve seyahatlerle ilgilidir. Bu dönem kariyerimizle ilgili konularda önemli anlaşmalar yapabilir, işbirlikleri içinde olabiliriz. Keyifli seyahatlerin yanı sıra, yeni bilgiler edineceğimiz döneme işaret eder. Bekâr olanlar için yeni ilişki olasılığı da var.TERAZİ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI VAR: Hayatımızın gidişatı değişebilir
Yeni iş imzaları hatta evlilikler söz konusu
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Haberin Devamı

İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminizde olacak. Yeni iş imzaları, yeni ortaklıkların adımları, hatta belki evlilik konusu! İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda gereksiz ağız dalaşlarına girmeyin. Önemli iletişim krizleri yönetmeniz gerekebilir. Bu tutulma bazı köprüleri yıksa da yenileri kurulacaktır. Haklıdan yana, adil olmaya bakın.

Görev tanımınız hatta işyeriniz değişebilir
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

İş ve çalışma koşulları ön planda. Günlük koşturmacalarınız, angarya işleriniz artabilir. Beslenme ve spor düzeninize dikkat edebilirsiniz. İşle ilgili eğitimler, araştırmalar, yeni projeler gündeme gelebilir. İş bitirici olmaya çalışırken despot ve acımasız olmayın. Görev tanımınız, hatta işyeriniz değişebilir. Boşaltım sistemi ve belinize dikkat edin.

Finansal bir baskı hissedebilirsiniz
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Hayatta hobilerinize daha fazla yer açmaya çalışacaksınız. Aşkta da yeni adımlar atabilirsiniz. Belki sevdiğiniz bir konuda eğitim alabilirsiniz ya da borsa hakkında yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. Birçok kişiyi tanımak isteyeceksiniz; kararsız kalmayın. Krediler, banka işleri gibi önemli bir krizi çözmeniz gerekebilir. Finansal baskı hissedebilirsiniz.

Taşınmak, yer değiştirmek için uygun dönem
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Ev, aile, gayrimenkulle ilgili fiyat araştırması yapabilirsiniz. Taşınmak, yer değiştirmek gibi planlarınız varsa bunları organize edebilirsiniz. Aile içinde iletişim çatışmalarından olabildiğince kaçının. Belki de evinizde bakım, onarım, tadilat gibi işlere girişebilir, güvenlikle ilgili dijital eşyalar alabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklar gibi konular gergin...

Hesapta olmayan ve keyif veren bir seyahat...
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Yeni anlaşmalar, projeler, dijital, eğitim, reklam gibi işler gündeme gelebilir. Özellikle sınav, eğitim, ticaret ve internetle ilgili tüm konularda ölçüp biçerek hareket etmelisiniz. Önemli fikirler aklınıza gelebilir. Hesapta olmayan ama size keyif verecek bir seyahat çıkabilir. İnternet ve dijital konularda yeni projeler var. İşte iletişim dilinize dikkat edin.

İhtiyacınız olan elektronik aletleri alabilirsiniz
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Maddi konular ve değer duygusu ana gündem maddeleriniz olacak; araştırmalar yapabilir, bunun için seyahate çıkabilirsiniz. Bu dönem ihtiyacınız olan elektronik-dijital aletleri alabilirsiniz. Ya da dijital konulara yatırımlar yapabilirsiniz. Risk almak, kumar oynamak, yatırım yapmak için uygun dönem değil. Özel hayatınızda baskıcı olabilirsiniz.

Hayatınızı değiştirecek bir eğitim
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Bu tutulmayla daha çok okuyacak, bilgi sahibi olacaksınız. Çok önemli anlaşmalar, sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Dijital, teknolojik işler, projeler gündeme gelebilir. Hayatınızı değiştirecek bir eğitime başlayabilir ya da bir seyahate çıkabilirsiniz. Ticari ilişkiler geliştirebilirsiniz. Takıntılı düşüncelere teslim olmayın. Ailenize küsmeyin.

Zihniniz çok yaratıcı olabilir
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Ruhsal konular, psikoloji gibi alanlarda araştırmalar yapabilir, eğitimlere katılabilirsiniz. Arkanızdan konuşan çok olabilir. Bu dönem neye imza attığınıza çok dikkat edin. Elektronik aletlerde sıkıntılar meydana gelebilir. Zihniniz çok yaratıcı olabilir, birçok fikir üretebilirsiniz. Ama hırsızlıklar da artar, bu nedenle fikirlerinizi herkesle paylaşmayın.

Yeni insanlarla tanışabilirsiniz
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Dostluklar, sosyal ilişkiler, toplumsal konular, grup çalışmaları bu tutulmanın ana konusu. İlişkilerde sözü dinlenen, fikri sorulan birine dönüşebilirsiniz. Yine bu dönem yeni insanlarla tanışabilir, hayatınıza dahil edebilirsiniz. Dostlarınızla beraber ortak iş projeleri gündeme gelebilir. Özel hayatınızda, yatırımlarda, çocuklarla ilişkilerde baskıcı olmayın.TERAZİ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI VAR: Hayatımızın gidişatı değişebilir
Mesleki açıdan güç elde etmek isteyebilirsiniz
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Yeni iş olasılıkları gündeme gelebilir. Anlaşmalar, sözleşmeler ya da ortak iş projeleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. Mesleki bir seyahate çıkabilir ya da bir eğitime katılabilirsiniz. Güç elde etmek isteyeceksiniz; özellikle mesleki açıdan. Takıntılı ve dediğim dedik iletişimde olmayın. Derin araştırmalar yapıp kimsenin bulamadığı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Size iyi gelecek zihinsel konulara odaklanın
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Odak noktanız yurtdışı, eğitimler, sınavlar, yabancılar, hayatı sorgulama, hukuksal konular olabilir. Yurtdışıyla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Size iyi gelecek zihinsel konulara odaklanmalı, dedikodulara kulak asmamalısınız. Belki bu dönem terapiye gitmek iyi gelebilir. Kontrolünüz dışında olan bazı iletişim krizlerini çözmeniz de gerekebilir. 

Kendi kendinize baskı uygulamayın
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Gündeminiz maddi konular, kredi ve yatırımlar olabilir. Bu konularda araştırma yapmak ve seyahatler gerekebilir. Akıllıca davranın, kararsız kalmak sizi zora sokabilir. Belki düşünce yapınızı dönüştürmek gerekiyordur. Sağlık konusunda harcamalarınız artabilir. En iyisi hiçbir şeyi takıntı yapmamak ve kendi kendinize baskı uygulamamak.

Yazarın Tüm Yazıları