Şifa dalga dalga yayılacak

Bu hafta iki önemli gökyüzü olayı gerçekleşecek. Boğa burcundaki yeniayla parasal konular gündemde olacak. Jüpiter, Balık burcuna geçince pandemiyle ilgili hayatımızı rahatlatacak güzel gelişmeler yaşanacak.

Haberin Devamı

Boğa burcunda meydana gelecek yeniay bu haftanın ilk önemli gelişmesi... Parasal konular gündemde olacak. Plüton’un destekleyici açısıyla bu alan güçlenecek, yatırımlarımızın karşılığını alabileceğiz. İş kurmak, büyütmek, yatırımlar için çok güzel koşullar söz konusu. Tabii Boğa’dan bahsediyorsak iştahımızın açılabileceğinden de söz etmeliyiz. Huzura, sanata, güzelliğe odaklanma zamanı olacak.

Şifa dalga dalga yayılacak

Bu hafta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter de Balık burcuna geçecek ve 27 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Jüpiter, Balık burcunda yönetici durumda. Bu yüzden Balık’ın ifade ettiği konularda fırsatlar ve şanslarla karşılaşabiliriz. Hayal gücü gerektiren, yaratıcılıkla ilgili konular; dans, balıkçılık, spiritüellik, psikoloji, bilinçaltı şanslı alanlar olacak. Balık ayrıca tıp ve şifayla bağlantılı. Bu yüzden Jüpiter’in bu geçişi koronavirüsle ilgili hayatımızı rahatlatacak güzel gelişmelerin olacağına işaret ediyor. Şifanın dalga dalga yayılacağı bir zaman...

Haberin Devamı

Şifa dalga dalga yayılacak

FIRSATLAR YURTDIŞINDAN GELECEK
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Parasal konularda güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için şahane bir hafta! Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter, Balık burcuna geçince fırsatlar size daha çok yurtdışı ve sağlıkla ilgili konulardan yana gelecek. İyileşme ve şifa bulma zamanı.

SOSYAL ÇEVRENİZ DESTEKLEYECEK
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Burcunuzda yeniay meydana geliyor. Birçok yeniliğe yer açma, güçlenme ve başarılı olma zamanı. Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter, Balık burcuna geçince sosyal çevrenizden büyük yardımlar göreceğiniz çok değerli bir süreç başlayacak.

KARİYERDE YÜKSELİŞE HAZIR OLUN
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Jüpiter, 27 Temmuz’a kadar Balık burcunda, sizlerin kariyer alanında. Yükselişlere hazır olun. Boğa burcundaki yeniay nedeniyle sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Özellikle boyun ve boğaz bölgenize. Parasal konularda her duyduğunuza inanmayın.

Haberin Devamı

TOPLUMA FAYDALI OLACAKSINIZ
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Arkadaşlarınızla para kazanabileceğiniz ortak projeler gündeme gelebilir. Toplum için faydalı bir şeyler yapabilirsiniz. Jüpiter’in Balık burcundaki seyahatiyle yurtdışı, yasal konular, eğitim, sınavlar, ticarette fırsatlar ve şanslara yer açın.

MADDİ AÇIDAN RAHATLAYACAKSINIZ
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Boğa burcundaki yeniay, yeni projeler, yeni başlangıçlar, iş bulma, kendi işinizi kurma konularında destekleyici olacak. Jüpiter’in Balık burcundaki seyahatiyle maddi açıdan ciddi bir rahatlama dönemine giriyorsunuz.

İLİŞKİLERDE GÜZEL BİR DÖNEM
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Hem ortaklıklar, hem ilişkiler hem anlaşmalar konusunda inanılmaz fırsatlar yakalayacaksınız. Jüpiter, Balık burcunda seyahat ederken evlilik ve ilişkilerde güzel bir süreç başlayacak. Bol bol okuyacak, araştıracak, belki bir seminer ya da eğitime katılacaksınız.

Haberin Devamı

İŞLERİNİZİ DAHA DA BÜYÜTECEKSİNİZ
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Boğa burcundaki yeniayla yatırımlar yapmak isteyebilir, kredi araştırmalarına girebilirsiniz. Parasal konularda kendinize çekidüzen verebileceksiniz. Jüpiter’in Balık burcundaki seyahatiyle şifa dönemi başlıyor. İşlerinizi daha da büyüteceksiniz.

AŞK İÇİN SON YILLARIN EN ŞANSLI DÖNEMİ
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Aşk konusunda son 12 yılın en şanslı dönemi başlıyor sizler için. Çocuklarla, yatırımlarla ilgili konularda da büyük fırsatlara hazır olun. Ortak projeler gündeme gelebilir, yakın çevrenizden güçlü destekler alabilirsiniz.

EV VEYA ARABA ALABİLİRSİNİZ
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Boğa burcundaki yeniayla yeni bir ev hayvanı edinebilirsiniz. Diyete, spora başlamak için uygun bir zaman. İş konusunda da verimli... Jüpiter, Balık burcunda seyahat ederken ev ya da araba alabilir, şehir veya ülke değiştirmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

ÖZEL HAYATINIZ HAREKETLENİYOR
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Yeniayla birlikte özel hayatınız hareketleniyor. Hayatınızda kimse yoksa güven veren bir flörtle karşılaşabilirsiniz. Yatırımlar konusunda da güzel gelişmeler olacak. Jüpiter, Balık burcuna geçince e-ticaret işine girebilir ya da bu alandaki işlerinizi büyütebilirsiniz.

BOLLUK, BEREKET, ŞANS SİZLERLE
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Jüpiter, 27 Temmuz’a kadar Balık burcunda... Son 12 senenin en iyi finansal dönemine giriyorsunuz. Bolluk, bereket, şans ve talih sizlerle... Boğa burcundaki yeniayla birlikte evinizi güzelleştirebilirsiniz. Taşınmak gibi bir fikriniz varsa harekete geçebilirsiniz.

HAFTANIN YILDIZI SİZSİNİZ
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Haberin Devamı

Bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni burcunuza geçiyor. Son 12 senenin en şanslı ayları sizi bekliyor. 27 Temmuz’a kadar para, eğitim, yayıncılık, yurtdışı işleri veya kişisel bir yeteneğinizi geliştirmek adına büyük fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

Yazarın Tüm Yazıları