Şans ve fırsatlarla dolu bir hafta başlıyor

Bu hafta gökyüzünde genel anlamda iyi etkiler var. Jüpiter’in hem Güneş hem de Merkür’le harika etkileşimleri olacak. Modumuz biraz yerine gelecek. Hafta boyunca şans bizden yana ve karşımıza güzel sürprizler çıkabilir. Hatta bunlar geçmişte önümüze gelen ama kaçırdığımızı düşündüğümüz fırsatlar da olabilir. Sadece tembellik yapmamamız ve harekete geçmemiz gerek. Gün gün astrolojik etkilere ve ardından da bu hafta burçları nelerin beklediğine bakalım...

Haberin Devamı

Şans ve fırsatlarla dolu bir hafta başlıyor
Bol sohbetli, sosyal ve geçen haftalara göre biraz daha neşeli günler bizi bekliyor. İlişkiler, özel hayat ve maddi konularda bir süredir sürüncemede kalan işlerimiz yavaş yavaş düzene girmeye başlayacak. Boğalar yeni bir aşk, hamilelik, yurtdışı fırsatları ve yatırımla ilgili konularda şanslılar. Yengeçler dostlarından destek görebilir. Aslanlar sürpriz bir maaş artışıyla karşılaşabilir. Oğlaklar sürpriz bir aşk yaşayabilir. Teraziler ve Yaylar ise şifalı etkiler altında olacak.

Seyahat için ideal

Bugün Ay 14.55 ile 17.59 arasında Koç burcunda boşlukta olacak. Ardından Boğa burcuna geçecek. Merkür’le
Jüpiter arasında üçgen açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Gelecekteki hedeflerimizi belirlemek ve harekete geçmek için en güzel zaman. Bu açı etkisiyle fazlaca iyimserliğe eğilimli oluruz. Fikirlerimizi akıcı bir şekilde ifade edebiliriz. Bugünlerde konuşmalarımızda bol bol felsefe, inanç, eğitim, dinle ilgili konular öne çıkabilir. Aynı anda birden çok işle ilgilenmek zorunda kalabiliriz. Evlilik için aileleri tanıştırmak, imza atmak, seyahat etmek, ticaret yapmak, internet sitesi açmak, eğitime başlamak, yurtdışıyla ilgili önemli işlemlerimizi halletmek için ideal zamanlar.

Haberin Devamı

İhtiyatlı olmak gerek

Yarın Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Bugün itibariyle Venüs retrosu sona eriyor ama Jüpiter’in
31 Aralık’a kadar sürecek geri hareketi başlıyor. Venüs retrosunun bitişiyle ilişkiler, özel hayat ve maddi konularda bir süredir sürüncemede kalan işlerimiz yavaş yavaş düzene girmeye başlayabilir. Eğitim konularındaki aksaklıklar da 31 Aralık’tan sonra biraz daha yoluna giriyor. Büyük finansal yatırımlar için daha ihtiyatlı olmamız gereken bir zaman dilimi olacak. Eğer bir dava açacaksak doğru avukatla çalışmaya özen göstermeliyiz. Davaların sonuçlanması Jüpiter retrosu döneminde uzayabilir. Sürpriz fırsatlar yakalamak için uygun ama onları değerlendirip hemen hayata geçiremeyebiliriz.

Haberin Devamı

Somut düşüneceğiz

Salı günü Ay 19.44 ile 23.06 arası Boğa burcunda boşlukta olacak. Ardından İkizler burcuna geçecek. Bugünlerde pratik ve somut bir bakış açısına sahip olabiliriz. Paranın değerini biliriz ve karşılığını almak isteriz. Maddi anlamdaki sorunlarımızı çözmek için güzel bir gün. Anın tadını çıkarmak, bedenimizle mutlu olmak, masaj yaptırmak, kek-pasta pişirmek, doğadan zevk almak, ayaklarımızı uzatıp televizyon karşısına geçmek, müzik dinlemek, şarkı söylemek, sanat ve estetikle ilgilenmek, rahat bir koltuğa yayılmak yapabileceğimiz faaliyetlerden. Çiçek ekmek, saksıların topraklarını değiştirmek için de harika bir gün.

Konuşmak isteyeceğiz

Haberin Devamı

Çarşamba Ay tüm gün İkizler burcunda olacak. Güneş ile Merkür birlikte hareket edecek. Bol sohbetli bir zaman. Ne demek istediğimizi rahatlıkla ifade edebiliriz. Ancak dinlemekten çok konuşmak isteyebiliriz. Yazı yazmak, telefonla görüşmek, işleri iletişim yoluyla halletmek adına iyi bir konum. Merkür ticareti de temsil ediyor. Bu yüzden yeni iş girişimleri için de uygun. Fikirlerimizi rahatça açıklayabilir ve bu doğrultuda güvenle harekete geçebiliriz.Şans ve fırsatlarla dolu bir hafta başlıyor
Asparagas haberler

Perşembe Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Bugünlerde çok fazla asparagas haber çıkabilir. Her söylenene ve her duyduğumuza inanmamalıyız. Zihnimiz yerinde duramaz, merakımız alevlenir, birden fazla kişiyle aynı güne randevulaşabiliriz. Arkadaşlarla bir araya gelmek, sohbet etmek, dedikodu yapmak için harika bir süreç. Kardeşler, kuzenler, yeğenler, komşularla ilgilenebiliriz. Projeler, eğitimler, kurslar, seminerler ve sınavlardan iyi sonuçlar alabiliriz. İletişim araçlarıyla ilgili alışveriş yapmak için de uygun bir zaman.

Haberin Devamı

Coşkumuz artabilir

Cuma günü Ay 1.20 ile 7.59 arası İkizler burcunda boşlukta olacak. Sonra Yengeç’e geçecek. Güneş ile Jüpiter arasında üçgen açı olacak (etki süresi +/-4 gün). Coşkumuz ve iyimserliğimiz artabilir. Bu birkaç gün kendimize ödül verip şımartabiliriz. Bugünden sonra gayet neşeli, eğlenceli, fırsatların bol olduğu bir süreç başlıyor. Bir eğitime, ilişkiye veya projeye başlamak için çok verimli bir zaman. Karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir, şans bizden yana olabilir. Bunları elimizin tersiyle itmemeliyiz. Kendi içimizde denge sağlayabilir, istikrarlı kararlar alabiliriz.

Sezgilerimiz güçlenir

9 Eylül Cumartesi Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Evde tamirat ve bakım gerektiren işlerle ilgilenebiliriz. Sağlık konusunda karaciğer, göğüsler, kaburga kemikleri, yemek borusu, mide ve safra kesesi hassaslaşabilir. Sigarayı bırakmak için en uygun günlerden biri olduğunu da belirteyim. Duygularımızı da
daha rahat bir şekilde ifade edebiliriz.

Haberin Devamı

Ay Yengeç’teyken annelik hissiyle hareket etmek, sevdiklerimize bakmak, beslemek ve çocuklarla ilgilenmek isteyebiliriz. Ailemizle ve yakın çevremizle bir arada olabiliriz. Duygularımız ve sezgilerimiz güçlenir. Hayal gücümüz, sanatçı ve yaratıcı tarafımız beslenir.

Biraz disiplinle güzel kilo verebilirsiniz
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Hem maddi konularda hem de iş ortamında güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Size ek gelir getirecek yeni iş teklifleri veya projeler gündeme gelebilir. Kariyerinizi bir sonraki noktaya taşıyabilirsiniz. Eğer bir sağlık sorununuz varsa daha hızlı iyileşebilirsiniz. Disiplinli bir beslenme programı ve sporla çok güzel kilo da verebilirsiniz.

Kişisel girişimler için destek
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Aşk, özel hayat, flörtler, çocuklar, hobiler, yani hayatın mutluluk veren yanlarıyla ilgili elinize harika fırsatlar geçebilir. Yeni bir aşk, hamilelik, yurtdışı fırsatları, yatırımla ilgili konularda şanslı etkiler altında olacaksınız. Kişisel girişimleriniz için gerekli desteği bulabilirsiniz. Eğer mesleğiniz yaratıcılık gerektiriyorsa yeni projelerle de karşılaşabilirsiniz.

Sizi yoran konular çözüme kavuşacak
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Ailenizle ve gayrimenkullerle ilgili konularda beklenmedik fırsatlar elde edebilirsiniz. Umduğunuz evi bulabilirsiniz örneğin. Taşınmak, mekân değiştirmek açısından da harika etkiler var. Ruhsal açıdan sizi yoran konuların çözüme kavuştuğunu görebilirsiniz. Bu aralar yurtdışında yaşamakla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

Arkadaşlarla ortak projelere girişebilirsiniz
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Kardeşler, yakın çevreniz ve seyahatlerle ilgili konular odak noktanız olacak. Bu dönem dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Yapmak istediğiniz bir işle ilgili size yardımcı olabilirler. Hatta arkadaşlarınızla ortak işlere, projelere girişebilirsiniz. Topluma fayda sağlayacak adımlar atabilirsiniz. Size şans getirecek sözleşmeler önünüze gelebilir.

Maddi konularda harika fırsatlara hazır olun
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Özellikle kariyerinizle ilgili konularda şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde paranıza para katabilirsiniz. Maddi konularla ilgili harika fırsatlara hazır olun. Yayıncılık ve yurtdışıyla alakalı işerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Belki kendi işinizi kurmakla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Sürpriz bir maaş artışı da söz konusu olabilir.

Kötülük size zarar veremeyecek
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Özellikle kariyerinizle ilgili konularda şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde paranıza para katabilirsiniz. Maddi konularla ilgili harika fırsatlara hazır olun. Yayıncılık ve yurtdışıyla alakalı işerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Belki kendi işinizi kurmakla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Sürpriz bir maaş artışı da söz konusu olabilir.

Önemli anlaşmalar gündeminizde
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Hayatınızda öne çıkacak konular arkadaşlık ilişkileri, gelirleriniz ve sosyal yaşamınız olacak. Bu alanlarda şanslı etkiler altındasınız. Ödüller alabilirsiniz veya maaşınızda artış söz konusu olabilir. Bu hafta ortaklıklar ve işbirlikleri size şans getirebilir. Dostlarınızdan çok fazla destek görebilirsiniz. Önemli anlaşmalar da gündeme gelebilir.

Yükselebilir veya yeni iş bulabilirsiniz
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Kariyerinizle ilgili şahane fırsatlarla karşılaşabilir, yükselebilir veya yeni bir iş bulabilirsiniz. Bu dönem sağlığınızı ilgilendiren konularda da şifalandırıcı etkiler altında olacaksınız. Yabancılarla çalışabilir, işlerinizi büyütebilir, size faydalı olacak çalışanlar bulabilir ya da iş konusunda hiç ummadığınız fırsatlar elde edebilirsiniz.

Sürpriz bir aşk kapınızı çalabilir
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Uluslararası işler, eğitim, hukuk konularıyla ilgili harika fırsatlara hazır olun. Bu alanlardaki işleriniz sorunsuz ve hızlı bir şekilde hallolacak. Hem özel hayatınız hem de yatırımlarla ilgili konularda sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eğer sınavlarınız varsa sorunsuz halledebilirsiniz. Sürpriz bir aşk da her an kapınızı çalabilir.

Borçlarınızı ödeyip yatırım yapabilirsiniz
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Bugünlerde eşinizin işleri açılabilir, bu koşullar maddi anlamda sizi de rahatlatabilir. Borçlarınızı ödeyebilmek için fırsat yakalayabilir, hatta belki de yatırım yapabilirsiniz. Ortak işleriniz varsa bu dönemde işler yoğunlaşabilir ve kazançlarınız artabilir. Ev, aile, gayrimenkulle ilgili konularda da güzel fırsatlar sizi bekliyor.

İyi gelecek seyahatlere çıkabilirsiniz
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Ortaklıklar ve evlilik konusunda şanslı etkiler altında olacaksınız. Sizi iyi temsil edecek biriyle bir anlaşma yapabilirsiniz. Bu kişi avukat veya muhasebeci olabilir. Bereketli ve kazançlı bir döneme giriyorsunuz. Eğitimlere başlayabilir, size iyi gelecek seyahatlere çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizden de güzel destek alabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları