Sakin ve yumuşak bir hafta

Gezegenler yumuşak, sakin, yaratıcı, affedici, kolaylıkla kabule geçebileceğimiz, duygularımızı rahat aktarabileceğimiz bir haftaya işaret ediyor. Bir tek cuma günü dilimize, ifadelerimize dikkat etmemiz gerek.

Haberin Devamı

Haftaya Akrep burcunun etkisiyle başlıyoruz. Pazartesi Ay öğlene doğru Akrep burcuna geçecek ve tüm gün bu burçta seyahat edecek. Ay Akrep’teyken psişik radarımız açık olur, çevremizdekilerin ruh hallerini algılayabiliriz. Ayrıca Akrep paylaşmakla alakalıdır. Karşınızdakilerin dertlerini açığa çıkarmak için onlarla uzun sohbetler edebilirsiniz. Diğer yandan dedektiflik yapmak, sırlarınızı paylaşmak, açığa çıkarmak, gizemleri çözmek, bu türden filmler ve kitaplar için uygun bir gün.

Salı da Ay Akrep burcunda olacak. Kolayca endişeye kapılacağımız, krizlere yatkın bir dönem. Kredi almak, borçları ödemek, kaynakları sağlama almak için çaba harcayacağız. Sağlık açısından boşaltım sistemi, üreme organları ve cinsel sağlık konuları öne çıkabilir.

Sakin ve yumuşak bir hafta

Haberin Devamı

Çarşamba Mars ile Neptün arasında destekleyici bir görünüm olacak. Bunun etkisi 3 gün önce başlayıp 3 gün sonrasına kadar devam edecek. Yakın çevrenizdeki kişilerin ihtiyaçlarına karşı hassas ve özenli olabilirsiniz. Hayattan bir süre elinizi eteğinizi çekmek isteyebilirsiniz. Düşük enerjinizi arttırmak için yoga ya da meditasyondan faydalanabilirsiniz. Dikkat edin; cüzdanınızı evde unutabilir, paranızı düşürebilirsiniz. Bu gün spora başlamak, derneklerde veya sosyal kulüplerde aktif görev almak için ideal.

Sakin ve yumuşak bir hafta

Perşembe Venüs ile Neptün arasında güzel bir görünüm olacak. Etkisi önceki ve sonraki 3 gün de devam edecek. Romantik anlar oluşturmak, yaratıcı çalışmalar yapmak, hayal kurmak ve başkalarına yardım etmek için harika bir zaman. Bu gün itibariyle başlayan ilişkiler çok romantik ve sevgi dolu olacaktır, rüyalarınızdaki gibi bir aşk karşınıza çıkmış etkisi yaratabilir. Sanatçı tarafınızı ortaya çıkarabilir; sergi, konser gibi sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Cuma Merkür’le Uranüs arasında gergin bir görünüm olacak. Etkisi önceki ve sonraki 4 gün sürecek. Başkaldırmaya, asilik yapmaya eğilimli olabilirsiniz. Bugünlerde açıksözlülükle patavatsızlığı karıştırmamak gerek. Orijinal fikirler zihninizde uçuşabilir, bunları bir kenara not edin. Problem çözücü olabilirsiniz. Evinizin elektrik tesisatını gözden geçirip onarabilirsiniz. Yeni hobiler denemek, çevrenizi keşfetmek, teknolojiden faydalanmak, sürpriz değişiklikler yaşamak bu geçiş döneminde karşınıza çıkabilecek durumlardır. Ani yolculuklar gündeme gelebilir.

Cumartesi Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. Duygusal meseleleri halletmek için pek uygun değil, onun yerine iş yapmalı ve iş konuşmalıyız. Hesapları toparlamak, düzen oluşturmak, kurallar koymak, dikkat gerektiren işlerin üstesinden gelmek, iş görüşmesi, yatırım ve plan yapmak için ideal bir gün. Ama risk almaktan kaçının. Diyabet, romatizma, eklemler, dişler ve kemiklere dikkat!

Haberin Devamı

Pazar (27 Şubat) Ay 12.04 ile 21.35 arası Oğlak burcunda boşlukta olacak, akabinde de Kova’ya geçecek. Ay boşluktayken yeni bir işe, projeye, ilişkiye başlamak uygun değildir. İşler yürümez, bir tıkanıklık oluşur. O nedenle elinizdeki işleri düzenleyin, eksikleri tespit edin, sosyalleşin, arkadaşlarla ‘geyik yapın’, oyunlar oynayın. Ruhsal çalışmalar, meditasyon yapmak, içe dönmek için 10 numara 5 yıldız bir zaman.

MADDİYATLA İLGİLİ KRİZLER YAŞANABİLİR
Koç (21 Mart-19 Nisan)

İş ve kariyerinizle ilgili konularda yaratıcı olacak ve hayal gücünüzün sınırlarını zorlayabileceksiniz. Sosyal ilişkilerde veya maddi konularda ani kararlar vermemeniz çok daha doğru olacak. Bu iki konuda iletişim krizleri yaşanabilir.

Haberin Devamı

ARKADAŞLARLA DUYGUSAL YAKINLAŞMA
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Yurtdışıyla bağlantılı işler, eğitimler ve seyahatler konusunda destekleneceğiniz bir hafta. Dostlarınızla yaratıcı zamanlar geçirebilirsiniz. Hatta bazı arkadaşlarınızla aranızda duygusal yakınlaşmalar olabilir. İş ve kariyeri ilgilendiren konularda aceleci davranmayın.

İDEALİST VE YARATICI OLACAKSINIZ
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Krediler, ödemeler, borçlar, miras, faiz gibi konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda oldukça yaratıcı ve idealist davranacağınız bir hafta sizleri bekliyor. Ama eğitim, resmi işler, yurtdışı, sınavlarla ilgili hızlı ve dürtüsel kararlardan zarar görebilirsiniz.

Haberin Devamı

FİNANSAL KARARLARDA ACELE ETMEYİN
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

İkili ilişkilerde ve ortaklıklardan yana destekler görebileceğiniz bir hafta. Bu haftayı partnerinizle aşk tazelemek için değerlendirebilirsiniz. Ya da yeni biriyle tanışabilirsiniz. Yurtdışı ve eğitimle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal kararları aceleye getirmeyin, krizleri dikkatlice yönetin.

BORÇLARINIZA ÇÖZÜM BULABİLİRSİNİZ
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

İş ortamınız ve sağlığınızla ilgili konularda güzel destekler altında olacaksınız. Krediler, ödemeler, borçlar gibi konularda yaratıcı çözümler bulabileceksiniz.
Ama ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ve kariyerinizi ilgilendiren konularda zihinsel gerginliğiniz olabilir, fevri kararlar almamaya bakın.

ROMANTİK GÜNLER KAPIDA
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Hobilerinize daha fazla zaman ayırabilir, oldukça yaratıcı işler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda, mevcut birlikteliğinizde oldukça romantik ve duygusal günler yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız kişilere karşı daha sabırlı ve anlayışlı davranın. İş hayatında kullandığınız elektronikler zarar görebilir.

TAŞINMAK VEYA EV ALMAK İÇİN UYGUN
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Ev ve aile hayatınızda desteklerle karşılaşabilirsiniz. Taşınma ve gayrimenkul alım-satım işleriniz için uygun bir hafta. İş ortamınızda yaratıcılığınızla göz dolduracaksınız. Yatırım ve finansal konularda düşünmeden karar vermemeli, çok dikkatli adımlar atmalısınız.

ÇEVRENİZDEN DESTEK GÖRECEKSİNİZ
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Yakın çevrenizden, akrabalarınızdan, kardeşlerinizden, komşularınızdan yardım ve destek göreceksiniz. Eğitimler ve seyahatler için de destekleyici bir hafta. Aşk hayatınızda oldukça romantik zamanlar geçirebilirsiniz. İlişkiler ve ailevi konularda sakin ve sabırlı davranın.

KAZANCINIZI ARTTIRACAK GELİŞMELER
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Maddi konularda hedeflerinize ulaşabilirsiniz, kazançlarınızı arttıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinize yaratıcı küçük dokunuşlar yapabilirsiniz. Hem işte hem de yakın çevrenizle iletişim krizleri yaşayabilirsiniz. Seyahatlere çıkarken dikkat edin, her şeyi iki kez kontrol edin. 

İŞTE OLDUKÇA VERİMLİ BİR HAFTA
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Hem aşk hem iş hayatınız açısından oldukça verimli bir hafta sizleri bekliyor. Estetik ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, güzelleşmek için adımlar atabilirsiniz. Kendinizi oldukça yaratıcı bir biçimde ifade edebileceksiniz. Maddi konularda dürtüsel ve ani kararlar almayın.

ÖZEL HAYATINIZ KONTROLDEN ÇIKABİLİR
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Kontrolünüz dışında olaylar yaşanabilir. Birileri sizi kıskanabilir. Özel hayatınızı bu hafta pek kontrol edemeyebilirsiniz. Saçma sapan ilişkilerle zaman kaybetmeyin. Maddi konularda gizlilik içinde kazançlı adımlar atabilirsiniz. Ailenizle çatışmalı bir iletişim kurabilirsiniz, dikkatli olun. 

ELEKTRONİK CİHAZLAR BOZULABİLİR
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Sosyal ilişkilerinizden ve dostlarınızdan harika destekler alabilir, onlarla çok güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden biriyle bir flört de söz konusu olabilir. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve akrabalarınızla aynı fikirde buluşmak kolay olmayabilir. Elektronik cihazlarınız bozulabilir.

 

Yazarın Tüm Yazıları