Sakın kimseye güvenmeyin!

Merkür, Terazi burcuna geçiyor, Mars ile Neptün karşı karşıya geliyor. Bu hafta paraya ve sağlığa dikkat! Ciddi kararlar almakta acele etmeyin. Yeni bir ilişki için uygun dönem değil. Bağışıklık sisteminizi güçlendirin.

Haberin Devamı

Haftanın genelinde Mars ile Neptün karşı karşıya olacak. Paranıza dikkat etmelisiniz. Unutkanlık veya dikkatsizlik yüzünden cüzdanınızı kaybedebilir, paranızı düşürebilirsiniz. Kayıplar yaşanabilir.

Sakın kimseye güvenmeyin

Yanılsamalar, kör noktalarımız olabileceği için ciddi ve somut kararları daha sonraya bırakmak akıllıca olacaktır. Bugünlerde alkol tüketiminde dikkatli olun, zehirlenmeler görülebilir ya da yan etkileri çok daha fazla ortaya çıkabilir. Gıdaları tüketirken son kullanma tarihinin geçmiş olmamasına dikkat edin, zehirlenme vakalarında artışlar meydana gelebilir. Daha çok bağışıklık sistemini güçlendirici gıdalara yönelin, bugünlerde vücudumuzun savunma sistemi çok güçlü olmayabilir. Evde veya işyerinde lavabo, su giderleri ile ilgili problemler meydana gelebilir.

Haberin Devamı

Cesaretin kolayca kaybolabileceği zamanlar, bu yüzden bir şeyler uğruna yarışmak, güç ve gövde gösterisi yapmak için pek uygun değil. Kandırılma, aldatılma ihtimaline karşı her türlü yeni iş ve projede çok dikkatli olunmalı, gelen tekliflerin ardı arkasının olup olmadığı, sağlamlığı kontrol edilmeli.

Sağlık anlamında, teşhis zorlaşabilir, bugünlerde tek bir doktorun görüşüyle hareket etmemek en doğrusu olacaktır. Doktorunuza başvurmadan kafanıza göre ilaç kullanmayın, ağrı kesici alırken bile profesyonel bir destek alın.

Sakın kimseye güvenmeyin

El altından, gizlilik içinde yürüttüğünüz işlerde başarısızlığa uğrayabilirsiniz. Romantik görüşmeler ve ilişkiler başlatmak için de pek uygun bir dönem değil. Kimsenin ipiyle kuyuya inmeyin, boş hayaller peşinde koşmayın, ciddi riskler almayın!

YENİ ANLAŞMALAR, ORTAKLIKLAR...
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bu hafta anlaşmalar gündemde. Bağışıklık sistemine ve ayaklara dikkat! Zehirlenmeler olabilir. Günlük hayatta ve işte elde olmayan stresler ortaya çıkabilir. Diğer yandan kendinizi daha yorgun ve demotive hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

GERÇEKÇİ OLMAKTA ZORLANABİLİRSİNİZ
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Çalıştığınız kimselerden gelecek fikirlere açık olmalısınız. İş anlaşmaları, sözleşmeler söz konusu. Özel ve sosyal hayatınızda gerçekçi olmakta zorlanabilir, büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. 

KARİYERE VE AİLEYE DİKKAT!
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Yeni hobiler edinebilir, el yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması söz konusu. Kariyer ve aile ilişkilerinde dikkatli olun. 

HATALI ADIMLAR VAKİT KAYBETTİRECEK
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Taşınma, ev alıp satma gibi işlere girişebilir, elektronik alet alabilirsiniz. Bu dönemde resmi işlerle uğraşabilirsiniz. Ama bu konulardaki çabanız boşa çıkabilir. Hatalı adımlar, yanlış yönlendirmeler vakit kaybettirecek.

Haberin Devamı

MADDİ KAYIPLAR SÖZ KONUSU OLABİLİR
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Yayıncılık ve internetle ilgili konular gündemde. Yeni bir eğitim için uygun zaman. Kredi çekmeyi ya da yatırım yapmayı düşünüyorsanız, bu konuda ehil insanların fikirlerini alın. Maddi konularda kayıplar söz konusu olabilir. 

PARAYLA İLGİLİ ANLAŞMALAR YAPABİLİRSİNİZ
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Parasal konularda kriz durumlarını politik bir şekilde yönetebileceksiniz. Atacağınız imzalar ve vereceğiniz sözlerde temkinli olmanızı öneririm. Koşullar ve şartlar her an değişebilir. İlişkilere ve ortaklıklara dikkat!

KEYİFLİ EĞİTİMLER VE SEYAHATLER GÜNDEMDE
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

İletişim yeteneklerinizi ortaya koyabileceksiniz. Size iyi gelen eğitimler ve seyahatler söz konusu. İş ortamınızda atacağınız adımlarda çok dikkatli olmalısınız. Hayal kırıklığı yaşatacak durumlar olabilir.

Haberin Devamı

İÇSEL HUZURA ODAKLANMA ZAMANI
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

7 Kasım’a kadar fikirlerinizi uluorta her yerde konuşmayın. Bu dönem içsel huzurunuza odaklanın. Sevdiğinizle aranızda güçlü bir sevgi bağı kurmak adına fedakârlık yapmanızı gerektiren konular ortaya çıkabilir. 

SU TESİSATI SORUNLARI OLUŞABİLİR
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Arkadaşlarınızın görüşleri bu dönem oldukça önem kazanacak. İletişim becerilerinizle insanları bir araya getirebilir, hatta arası kötü olanları bile barıştırabilirsiniz. Evinizde veya ofisinizde su tesisatı sorunları oluşabilir. 

İŞ KONUSUNDA SEÇİM YAPMAK GÜÇLEŞECEK
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

İş seyahatleri ve anlaşmalar söz konusu olabilir. İş konusunda kararsız kalabilir, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle iletişimde hayal kırıklığı yaratacak durumlar meydana gelebilir.

Haberin Devamı

MADDİ KONULARDA RİSK ALMAYIN
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Yayıncılık, tanıtım ve reklam faaliyetleri için güzel bir süreç. Pasaport, vize gibi işlerle ilgilenebilir, seyahatler organize edebilirsiniz. Gerçekçi olmayan parasal hedefler peşinde koşabilir ve günün sonunda zarar edebilirsiniz. 

İLİŞKİLERLE İLGİLİ ZEMİN EPEY KAYGAN
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Maddi konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz ama diğer yandan aklınıza para edecek fikirler de gelebilir. Kariyer anlamında risk almak için uygun zaman değil. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili de zemin epey kaygan.

Yazarın Tüm Yazıları