Nisan ruhumuza iyi gelecek

Önemli bir aya giriyoruz, yılın ilk Güneş tutulmasını 8 Nisan’da yaşayacağız. Shiron etkili bu tutulmanın etkilerini hissetmeye başladık. Yarınsa 26 Nisan’a dek sürecek Merkür retrosu başlıyor. İletişimde problemler, projelerde aksaklıklar ortaya çıkabilir. Bu hafta salı romantik, perşembe ve cuma tutkuluyuz.

Haberin Devamı

Kültürel etkinliklere daha çok katılacağımız, güçlü bağlar kuracağımız ve hatta libidomuzun yükseleceği bir haftaya giriyoruz. Yılın ilk Güneş tutulması da bizi bekliyor. Tutulmaların etkisini bireysel olarak her zaman iki hafta önden hissetmeye başlarız ve sonra iki hafta daha devam eder. Dünyadaysa en güçlü etkilerini ilk bir aylık süreçte gösterir ama azalarak toplam üç ay sürer. Yarın başlayacak Merkür retrosunu da unutmamak gerek.

Bugün Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Ticaret yapmak, yurtdışıyla ilgili işleri halletmek için en güzel günlerden biri. Hedeflerimiz doğrultusunda harekete geçebilir, yaşam görüşümüzü öne çıkaran sohbetler yapabiliriz. Kültürel etkinliklere daha çok ilgi gösterebiliriz. Yabancılarla ve yolculuklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Yarın Ay 3.14 ile 7.05 arası Yay burcunda boşlukta olacak, ardından Oğlak burcuna geçecek. Bugün Merkür’ün 26 Nisan’a kadar devam edecek geri hareketi başlıyor. Merkür retrosu sırasında iletişimde zorluklar yaşayabiliriz. Seyahatlerde, işlerde ve projelerde gecikmeler ve aksaklıklar olabilir. Elektronik cihazlarda ve iletişim araçlarında sorunlar ortaya çıkabilir. Geçmişle ilgili konular da gündeme gelebilir.

Salı Ay tüm gün Oğlak burcunda olacak. Venüs ile Neptün birlikte hareket edecek (etki süresi 3 gün). Mevcut ilişkilerimizde daha güçlü bağlar kurabiliriz ve romantik anlar ortaya çıkabilir. Ama ilişkimiz kötü gidiyorsa ve biz bu gerçeklerle yüzleşmekten kaçınıyorsak ciddi hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Bu aralar tembellik etmeye, hayallere dalmaya daha müsaitiz. Bu yüzden ciddi işlerde zorlanabiliriz. Ruhumuza iyi gelecek konulara yönelmek için aslında şahane zamanlar. Güzellik ve estetikle ilgilenebiliriz.

Çarşamba günü Ay 8.39 ile 12.07 arasında Oğlak burcunda boşlukta olacak. Ardından Kova burcuna geçecek ve tüm gün burada seyahat edecek. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu zamanlar, dolayısıyla topluluklarda aktif olabiliriz. Enerji çalışmalarında, akupunkturda, alternatif tıp uygulamalarında etkin sonuçlar alabiliriz. Arkadaşlarımız fikirlerimize destek verebilir ve sıradışı isteklerimize uyum sağlayabilirler.

Haberin Devamı

Perşembe Ay tüm gün Kova burcunda seyahat edecek. Venüs ile Plüton arasında sekstil açı oluşacak (etki süresi 3 gün). Bu açı duygusal bağların güçlenmesine olanak tanır. İlişkilerimizde tutku hissedebilir ve partnerimizle daha derin bir anlayış geliştirebiliriz. Takıntılarımıza dikkat etmeliyiz ama libidomuz artıyor. Bu dönemde finansal fırsatlar da yakalayabiliriz.

Cuma günü Ay 8.36 ile 14.12 arasında Kova burcunda boşlukta, ardından Balık burcunda olacak. Bugün itibariyle Venüs, Koç burcuna geçecek ve 29 Nisan’a kadar burada seyahat edecek. İlişkilerimizde daha sıcak, samimi, flörtöz, tutkulu, kıskanç ve kaprisli olabiliriz. Daha dışadönük, yakın ilişkiler kurabiliriz. Genel anlamda neşeli ve pozitif olacağız. Girdiğimiz her ortamda dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Maddi anlamda yeni bir girişim için de uygun bir zaman.

Haberin Devamı

6 Nisan Cumartesi Ay tüm gün Balık burcunda seyahat edecek. Bugün meditasyon yapabilir, mum ışığında bir yemek yiyebilir, romantik bir film seyredebiliriz. Sevdiklerimizin dertlerine ortak olup sıkıntılarını hafifletebiliriz. Yardıma muhtaç kişilere el uzatabiliriz. Ay Balık’tayken sanatçı tarafımız da güçlenir. Fotoğraf çekmek, renkleri kullanarak tasarım yapmak, dekorasyonla ve aksesuarlarla ilgilenmek için güzel zamanlar. Su bizi rahatlatacaktır, o yüzden deniz kıyısında olmak veya SPA’ya gidip bakım yaptırmak da iyi gelebilir.

Nisan ruhumuza iyi gelecek

KOÇ BURCUNDAKİ ŞİRONYEN TUTULMANIN ETKİLERİ

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Kariyerinizle ilgili önemli dönemeç

Özel bir yeteneğiniz varsa bunu geliştirmek için harika bir dönem. Hedeflerinizi gözden geçirebilir, yeni bir iş kurabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili önemli bir dönemeçten geçebilirsiniz. Bugünlerde özellikle ateşli hastalıklara, çarpmalara, düşmelere ve kazalara dikkat edin!

Haberin Devamı

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz

Güneş tutulması, başlangıçları ve farkındalığı simgeler. Kişisel gelişim ve içsel iyileşme konusunda güçlü bir fırsat yakalayabilirsiniz. Psikolojik açıdan sizi etkileyebilecek bir durumla karşılaşabilirsiniz. Biraz yalnız kalmak ve kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz.

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Arkadaşınıza yardımınız dokunabilir

Bu tutulma arkadaşlık ilişkilerinizdeki yaraları iyileştirmeniz için size fırsat sunabilir. Belki de yardıma ihtiyacı olan bir dostunuza faydanız dokunabilir. Hareketli günler sizi bekliyor, sosyal ortamlara girebilirsiniz. Fakat bu dönem ticari işbirlikleri için pek uygun değil.

Haberin Devamı

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Evlilik planları yapabilirsiniz

Bu tutulmada ana gündem maddeleriniz kariyeriniz ve medeni durumunuz olacak. İş hayatında yeni bir yöne gitme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Daha tatmin edici bir toplumsal statü arayışına girebilirsiniz. Belki de bazılarınız bu tutulmayla evlilik planları yapabilirsiniz.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Travmalar yüzeye çıkabilir

Şironyen Güneş tutulması hayatın anlamını sorgulamanıza neden olabilir. İnanç, uzak yolculuklar ve yükseköğrenim gibi konulara yönelebilirsiniz. Belki uzun zamandır bastırdığınız veya göz ardı ettiğiniz duygusal yaralar ve travmalar yüzeye çıkabilir.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Gücünüzü ve cesaretinizi keşfedebilirsiniz

Tutulma içsel dönüşüm ve yeniden doğuş sürecinizi tetikleyebilir. Koç’un cesur ve doğrudan enerjisi, kişisel gücünüzü ve cesaretinizi keşfetmenize yardımcı olabilir. Özellikle de hayatın zorlu ve karanlık yönleriyle yüzleşebilirsiniz. Ama bu şifalanmanızı sağlayabilir.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Yeni bir partner hayatınıza girebilir

İlişkilerinizdeki zorluklar ve çatışmalar ön plana çıkarabilir. Partnerinizle aranızda güç mücadeleleri ve kendini ifade etme zorlukları yaşanabilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa da eski yaralarınızı ve travmalarınızı size unutturacak bir partner hayatınıza girebilir.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Diyete ve spora başlamak için uygun günler

Kariyeriniz, günlük işler ve evcil hayvanlar gündeminizde. Bu dönem fiziksel veya zihinsel sağlığınıza odaklanabilirsiniz. Bir evcil hayvanınız varsa onunla ilgilenebilirsiniz. Günlük rutinlerinizi değiştirmeniz gerekebilir. Diyete ve spora başlamak için de uygun.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Yaralarınızı sarabilecek bir aşk

Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Yalnız finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı temkinli olmanızda fayda var. Bu tutulmada yaralarınızı sarabilecek yeni bir aşk yaşayabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa da kendinizi paralamaya meyilli olabilirsiniz, dikkat edin!

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Kimseyle papaz olmayın

Yuva, aile, taşınma gibi konular ön planda. Evinizde hasta birine bakmanız ya da geçmişten gelen birtakım sorunları çözmeniz gerekebilir. Aile içinde veya iş hayatında kibirden ve gururdan uzak durun. Sinir küpü gibi gezmeyin, kimseyle de papaz olmayın.

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Çevrenizdekiler sizi biraz üzebilir

Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilişkileriniz bu dönemde odak noktanız. Geçmişteki sorunları ve yanlış anlamaları düzeltmek isteyebilirsiniz. Zihniniz biraz karışık olabilir. Çevrenizdeki insanlar farkında olmadan sizi üzebilir veya hayal kırıklığına uğratabilirler.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Önce kendinizi düşünmelisiniz

Bugünlerde maddi konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz ama bu geçici olacak. Bu süreçte başkalarına yardım etmeye çalışıyor olabilirsiniz ama öncelikle kendinizi düşünmelisiniz. Hatta kendinize verdiğiniz değeri tekrar gözden geçirmenizde fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları