Mutlu gelişmelere hazır olun!

Bu hafta Venüs’ün geri hareketinin etkilerini hissetmeye başlayacağız. Ama haftaya asıl İkizler burcundaki yılın son dolunayı damga vuracak.

Haberin Devamı

Bugün Venüs 40 günlük geri hareketine başlıyor. Yani aşk, ilişkiler, estetik, kariyer ve finansal konularda stres ve gecikmeler yaşayabiliriz. 

Pazartesi, orijinal fikirler  üretebileceğimiz, problemleri kolayca çözebileceğimiz bir gün; bunları bir kenara not edelim. Bugün başkaldırmaya eğilimli olabiliriz. Evin elektrik tesisatını gözden geçirip bozuk lambaları ve eskimiş kabloları değiştirebiliriz. Ani yolculuklara çıkabiliriz.

Salı günü hayatımıza düzen getirmek, mali işleri düzenlemek, kariyer planı yapmak, temel atmak, kurallar koymak, toprak, inşaat ve tarımla uğraşmak için çok doğru bir zaman. Dizlere, dişlere, kemiklere ve iskelet sistemine dikkat!

Çarşamba kendinizi ortaya koymak, ifade etmek kolaylaşacak. Ama egolar ön planda; geri adım atmamız gereken yeri fark etmezsek sorunlar oluşabilir. Lükse düşkünlük artabilir, fazla cömert olabiliriz. Aktivitelere katılmak, saçlarımızla ilgilenmek için güzel bir gün.

Haberin Devamı

Mutlu gelişmelere hazır olun

Perşembe atacağınız her adımla, söyleyeceğiniz her sözle dikkat çekeceksiniz. Bu gece uykusuzluk çekebiliriz; fazla kafeinli ürün tüketmeyelim. Eğlenmek, gezmek ve flört etmek için önümüzde harika birkaç gün var.

Mutlu gelişmelere hazır olun

Cuma Satürn ve Uranüs arasında kare açı oluşacak; yaklaşık 20 gün etkisi sürecek. 14 yılda bir gerçekleşen bu görünüm değişime işaret eder. Sabırlı ve esnek kalırsak bu krizi fırsata dönüştürebiliriz. Bu etki hayatımızda çalışmayan mekanizmaları gösterir. Eski koşulları geride bırakmak ve yeni koşullara adapte olmak gerekir. İkilemde ya da kararsız kalırsanız seçiminiz yenilerden yana olmalı.

Cumartesi ilişkilerde tutku ve ihtiras ön plana çıkacak. Birine aniden yoğun duygular besleyebilirsiniz. Ama bugünlerde başlayan ilişkiler daha çok tutku ve cinsellik temelli olabilir. Öte yandan bugün bir şeyleri takıntı haline getirebilirsiniz, dikkatli olun! Güçlü ve söz sahibi kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Üzerinizde baskı hissedebilir, sizi derinden etkileyen bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Pazar hayal kurmak veya fal baktırmak için güzel bir gün. Bugün sezgiler ve rüyalar muazzam güçlüdür. Şiir, masal, hikâye yazmak için de uygun. Psikolojik danışmanlık alabilirsiniz.

DİJİTAL İŞLERİNİZE HIZ VERİN
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan çok güzel destekler göreceksiniz. Anlaşmalar imzalamak, dijital işlerinize hız vermek için harika bir dönemdesiniz. Yeni eğitimlere başlamak için de oldukça destekleyici etkiler mevcut.

MADDİ AÇIDAN MUHTEŞEM
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Dolunayı para evinizde karşılayacaksınız. Gelir getirecek güzel anlaşmalar yapmak, yeni müşteriler ve iş bulmak, terfi gibi şahane haberler almak mümkün. Yılı hem kariyer hem de maddi konulardan yana muhteşem kapatıyorsunuz! 

Haberin Devamı

HAREKETE GEÇME ZAMANI
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Yılın son dolunayı burcunuzda meydana geliyor; müthiş şanslı bir dönem. Şimdi harekete geçme zamanı! Yurtdışı, yabancılar, hukuk, eğitim, satış, pazarlama, reklam, dijital işler, medya ve ticari konulardan yana inanılmaz fırsatlar var.

YURTDIŞIYLA İLGİLİ FIRSATLAR
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Krediler, borçlar, miras, nafaka, sponsorluk, eşinizin maddi koşullarıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Diğer yandan yurtdışıyla bağlantılı konularda fırsatlarla karşılaşabilir; sağlığınız açısından da iyi haberler alabilirsiniz! 

GELİRİNİZİ ARTTIRMA ŞANSI
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Enerjiniz inanılmaz yükseliyor, dostlarınızla daha sık bir araya geliyorsunuz. Bu hafta şanslı anlaşmalar yapabilir, gelirinizi arttırabilir, dostlarınızla ortak projeler üretebilir, hatta hayata geçirebilirsiniz! Sürpriz desteklere hazır olun!

Haberin Devamı

İŞ BULABİLİR YA DA TERFİ EDEBİLİRSİNİZ
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

İş bulabilir, terfi edebilir, güçlü işbirlikleri yapabilir, kendi işinizi kurabilir veya büyütebilir, bir rahatsızlığınız varsa sağlığınıza kavuşabilirsiniz. İş hayatınızda bir yıldız gibi parlamaya hazır olun! Tüm fikirlerinizi korkmadan söyleyin! 

MUTLU EDECEK HABERLER
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Muhteşem fırsatlara hazır olun! Sizi çok mutlu edecek haberler peş peşe gelebilir! Aşk hayatınız canlanabilir, yatırımlarınız değerlenebilir, yurtdışı işlerinde fırsatlar elde edebilir, beklediğiniz hamilelik haberini alabilirsiniz. 

YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK UYGUN
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Ev alma, yatırım yapma, kredi çekme, borç ödeme, tadilat işlerini halletme, aileyle barışma, ortak gelirleri arttırma, sponsor ve burs bulma konularında gökyüzü sizin için çalışacak. Eşinizin maddi durumuyla ilgili güzel gelişmeler yaşanacak.

Haberin Devamı

EVLENEBİLİR, ANLAŞMA YAPABİLİRSİNİZ
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Bu dolunayla bekârlığınıza son vermek, bereketli anlaşmalar yapmak, sizi çok mutlu edecek bir seyahate çıkmak, istediğiniz eğitime başlamak, yakın çevrenizden destek almak, işbirliklerine soyunmak için güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

KADRİNİZ KIYMETİNİZ BİLİNECEK
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

İşinizi büyütebilir, yeni müşteriler bulabilirsiniz. İşyerinde kadriniz ve kıymetiniz bilinir, fikirlerinizle fark yaratabilirsiniz. Ekstra kazançlar söz konusu olabilir. İş arayışınız, alım-satım işleriniz tam da istediğiniz gibi gidebilir. 

AŞK AYAĞINIZA GELİYOR
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Fırsatlar ayağınıza geliyor! Özellikle de aşk açısından... Yalnız olanlar bu yılı bekâr kapatmayacak! Kazançlarınız artarken eğitim, yurtdışı, yayıncılıkla ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Planlarınızı ertelemeyin ve bu haftayı kaçırmayın! 

AİLEDEN SÜRPRİZ DESTEKLER
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Ev, aile, gayrimenkul, sağlık ve yurtdışıyla ilgili konularda gani gani fırsatlar var. Bu dolunay zamanı ailenizden sürpriz destekler görebilirsiniz. Tüm yurtdışı bağlantılı işleriniz ve eğitimle ilgili konulardan yana da şanslı olacaksınız.

Yazarın Tüm Yazıları