Kova burcunda mavi dolunay

Uranüs’ün Merkür ve Mars’la etkileşimi, Kova burcunda gerçekleşecek mavi dolunay bu hafta bizi zincirlerimizi kırmaya çağırıyor. Kısıtlayan koşullardan kurtulmak, çizgimizin dışına çıkmak, maceraya atılmak, yeni şeyler denemek için heyecan duyacağımız bir hafta bizi bekliyor.

Haberin Devamı

Bu hafta Uranüs’ün etkilerini oldukça güçlü bir şekilde hissedeceğiz. Uranüs’ün hem Merkür hem de Mars ile güçlü etkileşimleri olurken diğer yandan Kova burcunda dolunay meydana gelecek. Özgürlük için savaşacağımız bir hafta bizleri bekliyor. Kısıtlayıcı koşullardan kurtulmak için fırsatlar ortaya çıkacak. Bu aralar biraz daha spontane takılmak gerekebilir. Hızlı davranacağız, hızlı harekete geçeceğiz, hızlı çözümler üreteceğiz ve oldukça tezcanlı davranacağız bu birkaç gün... Ama kazalar çok ani gelişebilir; riskli, özellikle hız içeren aktivitelerden uzak durmakta fayda var. Maceralara atılmak için oldukça hevesli olabiliriz, risk alabiliriz. Ayrıca koşullara çok çabuk isyan edebilir, ani tepkiler verebilir, köprüleri çok hızlı yakabiliriz.

Haberin Devamı

Kova burcunda mavi dolunay

Dolunayla birlikte kendimizi özgürce ifade etmek isteyeceğiz, düşünce ve fikir özgürlüğüne ekstra önem vereceğiz. Denenmemiş konulara yönelmek, çizgimizin az da olsa dışına çıkmak, marjinal insanlara çekilmek bu dolunayda çok daha olasıdır. Dostlarımızla ve arkadaşlarımızla daha çok sosyalleşebiliriz. Fakat böyle eğlenceli gruplarla bir aradayken soğuk, ukala tavırlardan ve her şeyi bildiğinizi iddia etmekten kaçının. 

Kova burcunda mavi dolunay

DOSTLARINIZLA ORTAK PROJELER
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Dostlarınızdan büyük destekler görebilirsiniz. Hatta onlarla beraber para kazanabileceğiniz ortak projeler üretebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda birtakım sorunlar varsa artık bunların da sonuna geliyorsunuz.

BEKLENMEDİK ROMANTİK YAKINLAŞMALAR
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

İş ve kariyer konularında üstlendiğiniz işleri ve projeleri başarıyla tamamlayacağınız bir hafta olacak. Ayrıca iş vasıtasıyla tanıştığınız kişilerle beklenmedik romantik yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz.

RUHSAL FARKINDALIĞINIZ ARTIYOR
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Haberin Devamı

Yurtdışı işler, eğitim, satış-pazarlama, reklam, halkla ilişkiler alanında uğraştığınız konuları sonuçlandırıyorsunuz. Bu dolunay size ruhsal bir farkındalık katabilir. Psikolojik olarak sizi zorlayan bir durumun üstesinden gelebilirsiniz.

GEREKSİZ MADDİ RİSK ALMAYIN
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Krizleri dikkatli yönetmeniz gereken bir hafta sizi bekliyor. Kredi araştırmalarına girseniz de gereksiz maddi risklerden kaçının. Yakın çevrenizden destek alabilir, hesapta olmayan bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

DAHA İYİ BİR İŞE GEÇEBİLİRSİNİZ
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalarla ilgili bir süredir uğraştığınız meseleler size fayda getirecek şekilde sonuçlanıyor. Kariyer açısından destekler alabilir, daha iyi para kazanabilir, daha iyi bir işe geçebilirsiniz.

Haberin Devamı

TANSİYON VE DOLAŞIMA DİKKAT!
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Sağlığınıza önem göstermeniz gereken günlerdesiniz. Özellikle kan ve dolaşım sistemi, tansiyon gibi konularda dikkatli olmalısınız. Ayrıca yurtdışıyla ilgili güzel gelişmelere hazır olun.

AŞK HAYATIN MERKEZİNE OTURUYOR
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Mavi dolunay bu hafta aşkı hayatınızın merkezine oturtacak ya da bu dönemde yatırım konuları dikkatinizi daha çok çekecek. Özel hayatınızda biraz isyankâr davranabilirsiniz. Tepkilerinizi abartmayın.

GÜNDEMDE EV VE AİLE VAR
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Ev, yuva ve aile gündeminizde… Son 15-20 gündür ev arayışınız varsa bu dolunayla bulabilirsiniz. Dostlarınızdan sürpriz destekler görebilir, hatta ortaklık teklifleri dahi alabilirsiniz.

Haberin Devamı

FİKİRLERİNİZLE KAZANÇ ELDE EDEBİLİRSİNİZ
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Seyahatler, anlaşmalar, işbirlikleri bu haftanın ana konuları… Ortaya atacağınız fikirler para getirecek, işle ilgili destek alacaksınız. İş başvurusu yapmak, iş değiştirmek için güzel bir dönem.

HOBİLERLE İLGİLENME FIRSATI
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Parasal konularda son 20 gündür verdiğiniz uğraşlar sonuca ulaşıyor. Finansal açıdan bir aydınlanma, farkındalık yaşayacaksınız. Ayrıca çok sevdiğiniz hobinizle alakalı bir eğitime başlayabilirsiniz.

EV, ARABA ALMAK İÇİN HAREKETE GEÇİN
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Bu dolunay sizin burcunuzda gerçekleşecek. Hedefleriniz konusunda yakın çevrenizden şahane destekler göreceksiniz. Ev almak, taşınmak, araba almak için harekete geçmenin tam zamanı!

Haberin Devamı

GÜÇLÜ İŞBİRLİKLERİ MÜMKÜN
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Endişelerinizle ilgili bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Bu dolunay size güçlü işbirlikleri ve anlaşmalar getirebilir. Satış, pazarlama, reklam konusunda harekete geçmek için güzel fırsatlar var.

Yazarın Tüm Yazıları