Karmakarışık bir hafta!

Haftaya biraz cesaretsiz, hiçbir şeyi ciddiye almak istemez bir ruh haliyle başlasak da Merkür retrosuyla geçmiş deneyimleri yeniden değerlendirme fırsatını yakalıyoruz. Gücümüz artıyor, hayatımızda köklü değişiklikler yapmaya hazır hale geliyoruz.

Haberin Devamı

Önce yükselen burcunuzu okumayı unutmayın.

Bu hafta gökyüzünde kafaları oldukça karıştıracak etkiler söz konusu. Bir yandan 3 hafta sürecek Merkür retrosu, diğer yandan Mars ve Neptün arasındaki çekişme hatalı yargılarda bulunabileceğimize, hatalı kararlar alabileceğimize işaret etmekte. Haftanın gün gün detaylarına ve burçlara neler getireceğine birlikte bakalım.

İLİŞKİLER ÖN PLANDA

Bugün Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Küs olduklarımızla barışmak, uzlaşma ortamı sağlamak için harika bir gün. Sağlık açısından kalça, basen, böbrekler, mesane hassastır. İdrar yolları enfeksiyonlarına özellikle dikkat! Böbreklerin daha iyi çalışması için bol su içmek iyi olur. İlişkilere eğilmek, affetmek, alttan almak, adil, medeni ve kibar davranmak, güler yüzlü, romantik olmak, sosyalleşmek, gezmek, eğlenmek ve çevremizle bağlantı kurmak için oldukça uygun bir gün.

Alışveriş yapmak, kuaföre gitmek, dekorasyon, güzellik, moda gibi estetik içeren konulara eğilmek, sevdiklerimize hediye almak, dostlarımıza ikramlar yapmak, ambiyansı olan, zevkli mekânlara gitmek, tatlı-pasta almak veya pişirmek bize iyi gelebilir. İlişkileri ve iletişimi ön plana alacağımız bir gündeyiz.

CİDDİ KARARLAR SONRAYA

Yarın Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. 23.29 itibariyle boşlukta olacak. Mars ve Neptün’se karşı karşıya gelecek (etki süresi +/-5 gün). Sezgisel, içe dönmeye müsait ve hiçbir şeyi ciddiye almak istemeyeceğimiz bir ruh hali içinde olabiliriz. Paramıza dikkat edelim. Cüzdan unutma, para düşürme gibi şeyler yaşayabiliriz. Yanılsamalara düşebiliriz, bu yüzden ciddi kararları daha sonraya bırakmak akıllıca olur. Bağışıklık sistemini güçlendirmekte fayda var, vücudumuzun savunma sistemi çok güçlü olmayabilir bugünlerde. Lavabo, su giderleriyle ilgili problemler çıkabilir. Cesaretin kolayca kaybolabileceği zamanlardır. Kandırılma ihtimaline karşı her türlü yeni iş ve projede dikkat etmek gerekir. Sağlık anlamında teşhis zorlaşabilir, bugünlerde tek bir doktorun görüşüyle hareket etmemek en doğrusu. Romantik görüşmeler, ilişkiler başlatmak için de pek uygun bir dönem değildir.

Haberin Devamı

Karmakarışık bir hafta

HARCAMALARA DİKKAT

Haberin Devamı

Salı günü Ay 2.22 itibariyle Akrep burcunda seyahat edecek. Venüs’le Jüpiter arasında kare açı oluşacak (etki süresi
+/-4 gün). Bu dönemde, aşırı harcamalar, maddi kaynakların yönetimi konusunda zorluklar veya aşırıya kaçan keyif alma eğilimi görülebilir. Aynı zamanda, ilişkilerde dengesizlikler yaşanabilir. Venüs-Jüpiter kare açısı, aşırı iyimserlik veya gereğinden fazla beklenti içine girmenin sonucunda hayal kırıklıklarına yol açabilir.

ESKİ KONULAR GÜNDEMDE

Çarşamba Ay 8.08 ile 11.07 arasında Akrep burcunda boşlukta olacak. Akabinde Yay burcuna geçecek. Bugün itibariyle Merkür geri hareketine başlayacak ve 17 Eylül’e kadar devam edecek. Merkür retrosu sırasında eski konular, ilişkiler tekrar gündeme gelebilir. Başak burcundaki bu retro dönemi, geçmişte gözden kaçmış detayları açığa çıkarabilir. Bu nedenle eski meselelere dikkatli bir bakış atmak faydalı olabilir. Geçmiş deneyimlerden öğrenmek ve gerekli düzeltmeleri yapmak için harika bir fırsattır. Başak burcunun detay odaklılığı, bu dönem içsel bir değerlendirme yapmak için kullanılabilir. İş, ilişkiler, sağlık veya kişisel gelişim gibi alanlarda eksiklikleri gözden geçirip düzeltme şansınız olabilir.

HOŞGÖRÜ ZAMANI

Perşembe günü Ay 11.07 itibariyle Yay burcunda seyahat edecek. Enerjik, neşeli, keyifli bir gün. Hoşgörü ve affetme zamanıdır. Spora, yogaya başlamak için en ideal zamanlardır. Ayrıca pot kırmaya çok müsait oluruz. Ağzımızdan çıkanlara, düşüncesizce davranışlara aman dikkat! Sakarlıklar peşimizi bırakmayabilir. Detay gerektiren işlerde başarı elde etmek zordur, çünkü sabırsızızdır. Abartılı davranışlar gözlemlenebilir. Verdiğimiz sözleri tutamayabiliriz. Ticari ya da yurtdışıyla ilgili işleri halletmek için uygun zamanlardır. Baldırlar, kalça, sinir sistemi ve kaslar hassastır.

Haberin Devamı

GÜÇLÜ HİSSEDİYORUZ

Cuma Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Mars’la Plüton arasında üçgen açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Hayatımızda gerekli reformları yapmak için gücümüz olacak. Yürümeyen ve eskimiş ilişkileri veya kalıpları sona erdirmek için gereken cesareti bulabileceğiz. Bu dönem planlar uzun vadeli olmalı ve kökten bir değişim yapılmalıdır. Plüton başkalarının gerçek niyetini görmemizde bize yardımcı olabilir. Hayatımızda mutlu olmak için gerçekten ne yapmak gerektiğini veya neye odaklanmamız gerektiğini bize işaret edecektir. Kendimizi fiziksel olarak oldukça güçlü hissedebiliriz. Ama çok güç içeren bir göksel görünüm olduğu için çatışmalardan, güç ve kişilik savaşlarından uzak durmak gerekir.

TEMKİNLİ HAREKET ETMELİ

26 Ağustos Cumartesi Ay 14.54 ile 16.05 arası Yay burcunda boşlukta olacak. Akabinde Oğlak burcunda seyahat edecek. Güneş’le Satürn karşı karşıya gelecekler (etki süresi +/-4 gün). Günün ana teması zamanı yönetmek olabilir. Yetiştirilmesi gereken işlerin altında ezilebiliriz. Dişler, cilt, kemikler, dizkapakları, eklemler hassaslaşabilir. Otorite figürleri ve babayla ilişkilerde zorlanmalar yaşanabilir. Gereksiz risk almaktan kaçınmak, temkinli bir şekilde hareket etmeye özen göstermek gerekebilir.

Haberin Devamı

Karmakarışık bir hafta

MERKÜR RETROSU HANGİ BURCU NASIL ETKİLEYECEK?

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir, işte kullandığınız cihazlar bozulabilir. Bu dönem yeni projeler için uygun olmayabilir. Bağışıklık sisteminize, ayaklarınıza ve zehirlenmelere karşı dikkatli olun. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. İşyerinde stresli durumlar ortaya çıkabilir.

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

İsteklerinizi geri planda bırakabilirsiniz

Partnerinizle ve çocuklarla iletişiminizde sorunlar meydana gelebilir. Eski sevgililerden haberler alabilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız yatırımlar yapmayın. Bireysel hedeflerinizle grup dinamikleri arasında denge kurmakta zorlanabilir, kendi isteklerinizi geri planda bırakma eğiliminde olabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

İş ve aile arasında dengeye dikkat!

Ev içi elektronik aletlerde sorunlar meydana gelebilir. Taşınmak, yer değiştirmek için uygun bir zaman olmayabilir. Taşınırken eşya kırılabilir veya kaybolabilir. Özellikle kariyer ve aile ilişkilerinde çok dikkatli olmak gerekiyor. İş yoğunluğu ve aile hayatınız arasında denge kurmak zorlaşabilir.

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Net iletişim önemli

Kullandığınız tüm iletişim gereçlerinde ve yakın çevrenizle iletişiminizde sorunlar meydana gelebilir. Seyahatlerde ekstra dikkatli olun, son dakika iptaller, bavulların kaybolması imkân dahilinde. Resmi işlerde sonuç almak zor olabilir. Net ve gerçekçi iletişim kurmaya çalışmak önem kazanacak.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Maddi kayıplar olabilir

Ödemelerde gecikmeler yaşanabilir. İnternet alışverişlerinde güvenlik meselesine dikkat edin. Maddi anlaşmalar için uygun bir dönem olmayabilir. Kredi ve yatırım konularında uzman desteği alın, kendi başınıza harekete geçmeyin. Kontrol dışı maddi kayıplar olabilir. Finansal risk almak için uygun değil.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Koşullar her an değişebilir

Elektronik aletlerle ilgili sorunlar çıkabilir. Yeni herhangi bir şeye başlamak için uygun bir dönem olmayabilir. Atacağınız imzalara, vereceğiniz sözlere, kuracağınız ortaklıklarda daha temkinli olmanızı öneririm. Koşullar her an değişebilir. İlişkiler ve ortaklıklarda hayal kırıklığı yaşatabilecek durumlar çıkabilir.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Ruhunuzun isteklerine cevap verin

Her duyduğunuza inanmayın. Kullandığınız elektronik aletlerde sorunlar çıkabilir. İş ortamında atacağınız adımlara dikkat edin. Bu dönemde, hayal gücünüzün gerçekçi hedeflere yönelmesi için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Günlük işleri yerine getirirken ruhunuzun isteklerine de cevap verin.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Özveride bulunmanız gerekebilir

Arkadaşlık ilişkilerinde iletişim sorunları meydana gelebilir. Planlar değişebilir, iptal olabilir. Sevdiğinizle daha güçlü bir bağ kurmak adına karşılıklı özveride bulunmanız gerekebilir. Romantik ilişkilerde veya eğlence alanında hayal kırıklıkları yaşanabilir. Anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Mantıklı bir yaklaşım benimsenmeli

İş konusunda yeni adımlar atmak için uygun bir zaman dilimi olmayabilir. İşte kullandığınız elektronik aletlerde arızalar meydana gelebilir. Su tesisatı sorunları yaşanabilir. Kariyer konusunda cesaretiniz kırılabilir. İş hayatınızdaki karmaşıklıkları çözmek için gerçekçi ve mantıklı bir yaklaşım benimsemelisiniz.

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Planlarınıza gerçekçi bir gözle bakın

Eğitim, seyahat ve resmi konularda gecikmeler yaşanabilir. Yarım kalan bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edemeyebilir, yanlış anlaşılabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişimde sorunlar çıkabilir. Planlarınızı gerçekçi gözle değerlendirmek ve iletişimde net olmak önemlidir.

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

İlişkilerde belirsizlik yaşanabilir

Banka, muhasebe, vergi konularında hatalar, gecikmeler olabilir. İnternetten alışverişlerde dikkat! Gerçekçi olmayan parasal hedefler peşinde koşabilir ve zarar edebilirsiniz. Maddi konularda risk almak için uygun bir dönem değil. Ortak kazançlarda anlaşmazlıklar çıkabilir. İlişkilerde belirsizlikler yaşanabilir.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Kimsenin lafıyla hareket etmeyin

Yeni bir ortaklık için uygun bir dönem değil. Kariyer anlamında risk almak hayal kırıklığı yaratabilir. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili de zemin epey kaygan, kimsenin ipiyle hareket etmeyin. Partneriniz veya iş ortağınızla ilgili belirsizlikler ortaya çıkabilir. Gerçekçi olmayan hayallerden kaçının.

Yazarın Tüm Yazıları