Kafalar biraz karışabilir

Pazartesi günü spora başlamak için ideal. Çarşamba ise sanatsal çalışmalar için... Cuma güzel sürprizler bizi bekliyor, cumartesiyse çözümleri daha hızlı bulacağımız bir gün. Genel olarak sisli bir yoldaymış gibi hissedeceğimiz bir haftadayız.

Haberin Devamı

Bu haftaya Balık burcundaki Neptün etkili yeniay hakim olacak. 10 Mart’ta meydana gelecek bu hareketin etkisini 5 gün önceden hissetmeye başlayacağız. Tembellik, hayallere dalmak, kafamızın karışması, sisli bir yoldaymış gibi hissetmek, tatminsizlik  gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu dönem her işi uzmanına danışarak yapmamızda fayda var.  Şimdi birlikte gün gün bu hafta neler olabilir onlara bakalım...

Bugün Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Merkür’le Uranüs arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi 2 gün. Bu aralar heyecan verici konuları araştırabilir veya kendimizi bu tür sohbetlerin içinde bulabiliriz. Yeni insanlarla tanışmak için de harika zamanlar. Yeni bir sürü şey keşfedebiliriz. 

Yarın Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Bu, hareketli, neşeli, keyifli bir güne ve enerjiye işaret etmekte. Hoşgörü ve affetme zamanı. Spora başlamak için en ideal zamanlardır. Yeni deneyimlere, yeni konulara, farklı ve ilgi çekici şeylere yönelebiliriz.

Haberin Devamı

Salı günü Ay 0.15’te Oğlak’a geçeçek ve tüm gün burada seyahat edecek. Günün teması kendi kendimize yetmek. Öyle kalabalıklarla, ‘hoppa’ tiplerle uğraşamayız. Uzun vadeli planlar ve yatırımlar yapmak için ideal bir gün sayılabilir. Riskli aktivitelere girişmek önerilmez.

Kafalar biraz karışabilir

Çarşamba Ay tüm gün Oğlak burcunda. Merkür’le Neptün birlikte hareket edecek. Etki süresi 3 gün. Hayal kurmak için en güzel gün. Bankada hesaplarımızla ilgili konularda karışıklıklar çıkabilir. İç dünyamızda mutlu, rüyalar bakımından zengin ve spiritüel anlamda tatmin ve huzur aradığımız bir süreç. Sanat alanında yaratıcılığımızı kullanabiliriz.

 

ADIMLAR ÖZGÜRLÜK İÇİN

Perşembe günü Ay 3.38’de  itibariyle Kova burcuna geçecek. Mars’la Uranüs arasında kare açı oluşacak. Etki süresi
4 gün. Kazalarla karşılaşabiliriz, bu yüzden hayatımızı riske atacak aktivitelerden uzak durmakta fayda var. Patlamalar, silahların karıştığı olaylar meydana gelebilir. Grevler, isyanlar olabilir.

Haberin Devamı

Cuma Ay tüm gün Kova burcunda.  Güneş ile Uranüs arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi 2 gün. Güzel sürprizler ve bizi mutlu edecek karşılaşmalar yaşayabiliriz. Hayatımızda daha önce denemediğimiz şeyleri yapmak, özgürlük için de adımlar atabiliriz. Yaratıcı işlerle ilgilenmek için harika zaman.

Cumartesi Ay 4.03 itibariyle Balık burcuna geçecek. Merkür’le Plüton arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi 2 gün. Zihinsel keskinlik ve yoğunluk artabilir. Analitik düşünme ve araştırma yeteneğimiz güçlenebilir, karmaşık konulara ilgi duyabilir ve çözümleri daha hızlı görebiliriz.

BALIK BURCUNDAKİ NEPTÜNYEN YENİAYIN BURÇLARA ETKİLERİ

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Haberin Devamı

Hislerinizin kuvvetlenmesi söz konusu

Hayatınızda öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Diğer yandan hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ayaklara, ayak bileklerine ve ayak parmaklarına dikkat! Kendinizi yorgun hissedebilir, kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz.

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz

Sosyal çevre ön planda. Bu dönem ilişkilerinizde daha fedakâr davranmanız gerekebilir. Ama iyi niyetinizin suiistimal edilmemesine de özen gösterin. Gelecekle ilgili planlarınız, hayalleriniz olabilir ancak Neptün etkili bu yeniay sizi gerçekleri görmekten alıkoyabilir.

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Haberin Devamı

Evle iş arasında denge kurun

Kariyerinizle ilgili konularda sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Ama önemli gelişmeler kapınızda. Evle iş arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız. Yer değiştirme, taşınma ve tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Önünüzde önemli bir dönemeç var

Yönetici pozisyonundaki, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Yurtdışıyla ilgili konularda önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Eğitimle ilgili de önemli bir dönemeçten geçiyor olabilirsiniz. Eğer hukuk alanında işleriniz varsa bunları yoluna koymakta zorlanabilirsiniz.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Haberin Devamı

Borç, kredi için 10 gün kadar beklemek lazım

Finansal kaynak arayışı içindeyseniz bu yeniay zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Ancak borç almak, kredi çekmek gibi bir düşünceniz varsa bir 10 gün beklemenizi öneririm. Çevrenizdeki insanlar için ekstra fedakârlık yapmak sizi biraz strese sokabilir.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Romantik ve hassas bir hafta

İlişkilerle ilgili stresli zamanlar. Bu dönem atacağınız imzalarda, vereceğiniz sözlerde temkinli olmanızı öneririm. Koşulların ve şartların her an değişebileceğini düşünüp hazırlıklı olmalısınız. İlişkilerde romantik ve hassas bir hafta sizi bekliyor.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Diyet ve spora başlanabilir

İş ve çalışma koşullarınızda şartlar her an değişebilir, bu daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına gelebilir. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle ayaklarınıza, ayak bileklerinize ve uyluk kısmına! Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Aşk ve keyif için harekete geçeceksiniz

Özel ilişkilerde güç savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir. Yalnız Akrepler için oldukça romantik günler kapıda. Hayatınıza daha fazla eğlence, aşk ve keyif katmak için harekete geçebilirsiniz. Hobilerinize eğilebilir, çocuklarınızı aktivitelere başlatabilirsiniz.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Fedekârlık etmeniz gerekebilir

Evinizde veya ofisinizde su tesisatı sorunları oluşabilir. Evinizi yeniden düzenlemek, boyamak, eşyaları değiştirmek için uygun bir zaman. Ebeveynlerinizle ilgilenmek, sağlıklarına özen göstermek gibi fedakârlık etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir.

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Dağılma ve gecikme olabilir

Beklenmedik, sürpriz seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat! Kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular söz konusu. Yaratıcı projeler içindeyseniz bir miktar dağılma ve gecikme beklenebilir.

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Unutkanlık ve hesap hataları...

Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Kendinize duyduğunuz özdeğeri ve verdiğiniz önemi sınayacak hayat koşulları ortaya çıkabilir. Maddi konularda sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Unutkanlıklar ve hesap hataları yapabilirsiniz, dikkat edin.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Sağlığınıza özen gösterin

İlişkilerinizi nasıl ele aldığınızı, hayata bakış açınızı ve gelecek hedeflerinizi belirleme konusunda kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Neptün belirsizlik ve tembelliği getirebilir. Önemli kararlar almadan önce aklına güvendiğiniz insanlara danışın.

Yazarın Tüm Yazıları