İletişimi doğru yöneten kazançlı çıkar

Bu hafta Merkür, Terazi burcuna geçecek ve 22 Ekim’e kadar bu burçta seyahat edecek. İşin içinde Merkür olduğu için iletişim önem kazanacak. Kelime seçimlerimize dikkat edelim. Terazi uyumlu, dengeli ve sosyal bir burç. Bu nedenle ilişkilerimiz daha nazik, medeni, pekiştirici bir hale bürünecek.

Haberin Devamı

Merkür’ün çok güçlü olduğu bir haftaya giriyoruz. Haftanın ana konusu nasıl iletişim kurduğumuz ve kelimeleri nasıl kullandığımız olacak. Bu hafta iletişimi doğru yöneten kazançlı çıkar.

 

ANA TEMA TEMBELLİK

Bugün Ay 00.48 ile 4.18 arası Koç burcunda boşlukta olacak, sonra Boğa burcuna geçecek. Öğünlerimizi abartmaya eğilimli olabiliriz. Hamurişlerinden uzak durmak gerek. Günün ana teması sessizlik, sakinlik, huzur... Tembellik yapmak için ideal bir gün. Sağlam adımlar atmak için de uygun. Üretime geçmek, iş-proje üretmek için de ideal. Ancak ağır hareket edebiliriz. Koşullarımızı, kendimizi riske atmayı tercih etmeyeceğiz. Parayla ilgili konuları halledebiliriz. Zam istemek için de keza uygun bir zaman. Boğaz bölgemiz hassas olabilir. Ses kısıklığı, ağrılar, şişlikler ve iltihaplara dikkat!

 

Haberin Devamı

HESAP HATALARI OLASI

Yarın Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Merkür ile Neptün karşı karşıya olacak. Etki süresi +/- 2 gün... Düşüncelerimizi karmaşıklığa düşmeden net bir biçimde ifade etmek zorlaşabilir. Yanlış anlaşılmamak ve yanılgılara düşmemek için dikkat harcamak gerekebilir. Dalgın ve dikkatsiz hareket edip yolda yanlış yöne gitmek de mümkün. Kandırılma, dolandırılma ihtimalimiz yüksek, imza atmadan önce dikkatlice okumakta yarar var. Vaat edilenlerin aslını astarını kontrol etmeden inanmayalım. Banka hesaplarımızla ilgili karışıklıklar çıkabilir, hesap hataları yapılabilir.

 

TERAPİ İÇİN İDEAL

Salı günü Ay 4.18 ile 8.03 arası Boğa burcunda boşlukta olacak, sonra İkizler burcuna geçecek. Merkür ile Plüton arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi +/- 3 gün. Konsantrasyon gerektiren bir konuya rahatlıkla odaklanıp enine boyuna inceleyebileceğimiz bir geçiş bu. Psikolojik konularla ilgilenmek, terapi almak için iyi bir fırsat. Kayıp bir eşyayı arayıp bulmak veya bir sırrı ortaya çıkarmak daha kolay olacak. Düşüncelerimizi toparlayıp irademizi ortaya koyabiliriz. Uzun zamandır aklımızda olan bir konuyu konuşmak, tartışmak için de uygun bir süreç.

Haberin Devamı

İletişimi doğru yöneten kazançlı çıkar

 

RUH HALİMİZ DALGALI

Çarşamba Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Koşullar ve şartlar değişken, ruh halimiz de dalgalı olabilir. Tembelliğe izin yok, tüm kanallarla aktif iletişim zamanı. Önemli haberler alıp verilebilir. Aynı anda birden çok işle ilgilenebiliriz ama odaklanma sorunları çıkabilir. Duygusal, özel hayata dair önemli konuşmalar yapmak, kararlar almak için uygun bir gün değil. Araştırma, eğitimle ilgili konularda başarı yakalama şansımız yüksek; derinlik, zaman ve sabır isteyen konularda başarı şansımızsa düşük. Arkadaşlarla takılmak, sosyalleşmek, uzun sohbetler etmek için süper bir gün. Kararsızlıklar sorun yaratabilir. Özellikle romatizma problemi olanlar dikkatli etmeli.

 

Haberin Devamı

DETAYLI DÜŞÜNELİM

Perşembe günü Ay 9.33 ile 15.11 arasında İkizler burcunda boşlukta olacak, akabinde Yengeç burcunda seyahat edecek. Merkür, Terazi burcuna geçecek ve 22 Ekim’e kadar burada seyahat edecek. İletişim, eğitim, yolculuklar ve ticareti temsil eden Merkür, Terazi gibi uyumlu, dengeli ve sosyal bir burca girdiğinde ilişkileriniz daha nazik, medeni, pekiştirici, diplomatik ve barışçıl bir enerjiye bürünür. Bu nedenle ilişkilerde denge yakalamak için bu atmosferden yararlanmalıyız. Küsleri barıştırabilir, süregelen evlilik ve ortaklıklardaki sorunlara çözüm arayabiliriz. İş ve ticari ortaklıklar için görüşmeler verimli geçecektir. Diğer yandan Terazi oldukça kararsız bir burç... Kararlarımızı detaylı ve objektif düşünmeden almak istemeyiz.

 

Haberin Devamı

DUYGULARIMIZ YOĞUN

Cuma günü Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Ay’ın en güçlü olduğu konumdur bu. Duyguların en yoğun yaşanabileceği zamanlardır. Aidiyet ihtiyacımız ve geçmişe duyulan özlem artar. Yarım kalan ev işleriyle ilgilenmek için ideal bir gün. Ailemizle ilgili önemli konuları halletmek, açıklığa kavuşturmak için de güzel bir gün. Duygusal anlamda fedakâr davranabiliriz ama bunu kıymet bilmeyenler için yapmayalım! Karaciğer, memeler, kaburga kemikleri, yemek borusu, mide, safra kesesi hassas olabilir. Sigarayı bırakmak için de en uygun günlerden bir tanesidir.

 

SEZGİLERİMİZ GÜÇLENİYOR

7 Ekim Cumartesi Ay Yengeç burcunda seyahat edip 22.10 itibariyle boşlukta olacak. Duygularımızı ifade etmek için uygun bir zaman. Ev almak, satmak, kiralamak için de uygun. Mide hassas olabilir. Ay Yengeç’teyken sevdiklerimize bakmak, çocuklarla ilgilenmek gibi konulara ilgimiz artar. Aileyle ve yakın çevremizle bir arada olmak isteriz. Duygularımız ve sezgilerimiz güçlenir. Hayal gücümüz, yaratıcı tarafımız beslenir. Dışadönük olmaktan çok içedönük olmayı isteyebiliriz.

Haberin Devamı

İletişimi doğru yöneten kazançlı çıkar

İlişkilerde denge yakalamak için gökyüzü bize fırsatlar sunuyor.

 

MERKÜR TERAZİ’DEYKEN BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Yeni ilişkiler için uygun dönem

İlişkilerinize odaklanma ve bu ilişkilerde daha etkili iletişim kurma fırsatınız var. Daha sağlam bağlar oluşturabilirsiniz. Ortaklıklarda açık ve dürüst iletişim önem kazanacak. Yeni ilişkilerin veya iş ortaklıklarının başlaması için uygun bir dönem. Anlaşma yapma ve müzakere yeteneklerinizi arttırabilir. Fikir alışverişi ve uzlaşma ortaklıkları güçlendirir.

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

İşle ilgili farklı fikirler bulabilirsiniz

İletişim becerilerinizin arttığı bir süreç. Detaylara odaklanabilir ve günlük yaşamınızı daha verimli bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Sağlık konuları ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyeceksiniz. Gönüllü çalışmalara katılımınız artabilir. İşinizle ilgili farklı fikirler bulabilir, iş süreçlerinizi iyileştirebilirsiniz.

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Eğlenceye daha fazla zaman ayıracaksınız

Yaratıcılığınızı geliştirme fırsatınız olacak. Eğlenceye ve sosyal etkinliklere daha fazla zaman ayırabilir ve romantik ilişkilerde iletişimi güçlendirebilirsiniz. Çocuğunuzla daha fazla zaman geçirebilir, onlarla ilgili konuları ele alabilirsiniz. Yeni bir spora veya fiziksel aktivitelere başlayabilirsiniz. Yalnızsanız sıkça flörtöz iletişimlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Taşınma, ev alma veya satma ihtimali

İç dünyanıza odaklanma ve duygusal bağlantılarınızı güçlendirme fırsatınız var. Aile ilişkilerini geliştirme, evle ilgili konularda planlar yapma ve duygusal dengeyi sağlama sürecine odaklanabilirsiniz. Geçmiş deneyimlere veya anılara daha fazla odaklanabilirsiniz. Taşınma, ev alma veya satma gibi konular da gündeme gelebilir.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Sosyal medyada daha fazla etkileşim

İletişim becerilerinizi geliştirmek, öğrenmeye odaklanmak, seyahat etmek ve sosyal etkinliklere katılmak için uygun bir zaman. Yeni fikirler keşfetmek, kitap okumak, yazmak veya eğitim almak olası. Dijital platformları daha etkin bir şekilde kullanabilir, sosyal medya üzerinden daha fazla etkileşim alabilirsiniz.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Finansal hedeflere odaklanacaksınız

Maddi konularda daha bilinçli ve planlı hareket edebilirsiniz. Finansal hedeflerinize odaklanarak, gelecekteki mali durumunuzu iyileştirmek için adımlar atabilirsiniz. Araştırma yapmak, yeni şeyler öğrenmek ve maddi konularda bilgi ve becerilerinizi arttırmak için uygun bir zaman. Kariyerinizle ilgili planlamalar da yapabilirsiniz.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Kendinizi daha cesur ifade edeceksiniz

Fikirlerinizi, düşüncelerinizi ve inançlarınızı daha cesur bir şekilde ifade edebileceksiniz. Geleceğe dönük planlar ve hedefler için eskisinden daha fazla enerjiniz olabilir. İç dünyanızı, ihtiyaçlarınızı daha iyi anlamanız mümkün. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapabilir, yeni bir eğitime başlayabilir, seyahate çıkabilirsiniz.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Arkanızdan konuşan çok olabilir

İç dünyanıza dönüp duygusal dengenizi sağlayarak ruhsal büyümeyi yakalayabilirsiniz. Rüyalarınızı kaydetmek ve analiz etmek altındaki mesajları anlamanıza yardımcı olabilir. Bilinçaltında saklanan düşünceler, duygular ve konular bu dönemde daha fazla yüzeye çıkabilir. Bu dönem dedikodunuz yapılabilir, arkanızdan konuşan çok olabilir.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Arkadaşlarınızla zekice projeler üretebilirsiniz

Sosyal ağlarınızı güçlendirme, toplum içinde daha etkin olma ve ideallerinizi ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Sosyal medyada etkin bir iletişim sağlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber girişeceğiniz zekice projeler bu dönemde öne çıkabilir. Teknolojik gelişmelere ilgi duyabilir ve bu alanlarda fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Profesyonel ağınızı genişleteceksiniz

Bu dönem size kariyerinizle ilgili iletişim becerilerinizi geliştirme ve hedeflerinizi netleştirme fırsatı sunacak. Projelerinizde, sunumlarınızda ve toplantılarınızda daha etkin ve başarılı olabilirsiniz. İş dünyasında yeni bağlantılar kurmak ve profesyonel ağınızı genişletmek için uygun bir zaman, yeni iş ilişkileri yaratabilirsiniz.

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Düşünce yapınızı geliştirebilirsiniz

Öğrenme, seyahat, keşif ve felsefi konulara odaklanabilirsiniz. Farklı kültürleri, felsefeleri ve inançları anlamak için çaba sarf edebilirsiniz. Yurtdışı seyahat planları için uygun bir zaman dilimindeyiz. Yeni deneyimler ve bilgilerle düşünce yapınızı zenginleştirerek gelişebilirsiniz. Ticari açıdan da olumlu bir dönem.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Önemli kararlar alabilirsiniz

Bilgiye ulaşma çabalarınızda başarılı olabilirsiniz. Finansal konulara odaklanabilir, yatırımlarınızı gözden geçirebilir, kredi/borç gibi konularda önemli kararlar alabilirsiniz. İşbirliği yaptığınız kişilerle daha derinlemesine iletişim kurma ve ortaklıklarınızı geliştirme fırsatınız olacaktır. Ortak hedeflere yönelik daha etkili çalışmalar yürütebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları