Huzura ihtiyacımız var

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması bizi gergin ve kuruntulu yapabilir. Sindirim sistemimize dikkat etmeliyiz. Maddi konulardaysa kaynak arayışlarımız artabilir.

Haberin Devamı

Huzura  ihtiyacımız var

Yılın ilk Ay tutulmasının olacağı haftaya giriyoruz. Tutulma Akrep burcunun 14’üncü derecesinde gerçekleşecek.Bu tutulmaya retro Merkür’ün sert bir kontağı, Yengeç burcundaki Mars’ın da güzel bir desteği olacak. Bakalım tutulma öncesi ve sonrası bizi neler bekliyor?

Destek gökyüzünden

Bugün Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. İşlerimize odaklanıp yapacaklarımızı verimli bir enerjiyle halletmek için gereken destek gökyüzünde var. Tamamlanması gereken işlerimizi bitirmeye bakalım, yoksa sonrasında daha kuruntulu, dikkatimizi toparlayamadığınız bir süreç yaşayabiliriz. Sağlığımıza özen göstermek akıllıca olacaktır. Temizlik ve bakım konularına daha çok eğilebiliriz. Diyete başlamak, sindirim sistemini rahatlatacak gıdalara yönelmek için Ay-Başak günlerinden faydalanabiliriz. El becerisini geliştiren hobilere, düşüncelerimizi dağıtacak konulara yönelmeliyiz.

Haberin Devamı

Verimli bir gün

Yarın Ay’ın Başak burcundaki seyahati devam edecek. Bu dönem çevremizde gelişen olayları sürekli analiz eder ve eleştirme ihtiyacı hissederiz. Hastalıkların en yoğun yaşandığı zamanlardır, elbette şifasının da geldiği süreçtir. İşyerinde yapılması gereken işler artar. Her şeyin mükemmel olması için çok daha fazla çaba sarf ederiz. Bu dönem akılcı kararlar alma eğiliminde oluruz. Organize olmak için şahane bir süreç. İş ortamında sistem ve analiz gerektiren dosyalama, bütçe veya stok kontrol gibi işlerle ilgilenmek yerinde olur. Çalışmayanlar için de verimli bir gün. Rutin işlerle ilgilenip evde işleri yoluna koyabilirler. Sindirim sistemi hassastır, ishal-kabızlık vakaları çok görülür.

Denge ihtiyacı artıyor

Salı Ay 2.51-9.08 arasında Başak burcunda boşlukta olacak, akabinde Terazi burcuna geçecek. Ay Terazi burcundayken estetik kaygılar tavan yapar. Neyse ki bugün estetik operasyon geçirmek için uygundur, diyetisyene gitmek için de... İlişkiler ve ortaklıklar kurmak için de ideal. Diğer yandan yaşamımızda huzur, sessizlik, uyum, denge ihtiyacı artar. Gelişen olaylara karşı iyimser yaklaşımlar sergileriz. Ama kendimizi aptal yerine koydurmayalım. Hak, adalet kavramları ön plana çıkabilir. Sanatsal konularla ilgilenmek için güzel bir gün, ilham perileri etrafımızda. Kararsız kalmak bizi zora sokar. Zevklere fazlaca düşkünlük gözlenir.

Haberin Devamı

Tutulamayan sözler

Çarşamba Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Venüs’le Neptün arasında kare açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Gizli saklı ilişkilere çekilebiliriz. Kandırılmaya açığız. Özel hayatla ilgili kararlar almak için uygun zaman değil. Ciddi sonuçlar doğurabilecek tartışmalara girmemek gerekiyor. Vereceğimiz sözleri düşünerek sarf edelim, sonradan tutamayabiliriz. Bu arada bize verilmiş bazı sözlerin de tutulmadığını görebiliriz. Hayal kırıklığı bu transitin en kötü etkisi.

Mutluyuz, sosyaliz

Perşembe Ay 12.15-17.32 arasında Terazi’de boşlukta olacak, sonra Akrep burcunda seyahat edecek. Venüs’le Jüpiter arasında sekstil açı oluşacak (etki süresi +/- 2 gün). Eğlenmek, bedenimizi tatmin etmek için
en uygun zamanlar. Finansal açıdan fırsatlar karşımıza çıkabilir. Etrafımızdaki insanlara karşı gayet cömert davranabiliriz. Sosyal olmaktan daha fazla keyif alacağımız zamanlar. Bekârsanız flört etmek, yeni insanlarla tanışmak için harika bir dönem. Çıkacağımız seyahatler keyif verici olacaktır. Tatlı yiyeceklere düşkünlük artabilir.

Haberin Devamı

Libidomuz yüksek

Cuma 14 derece Akrep burcunda Uranüs etkili Ay tutulması meydana gelecek (etki süresi +/- 3 hafta). Genel olarak duygular açısından iki uç arasında gidip gelmelere açık olacağız. En derin korkularımızla yüzleşebiliriz ama korkularımızın üstesinden gelebilecek güce de sahibiz. Libidomuz yüksek seyredebilir. Bu tutulmayla birlikte hayatımızdaki belirsizliğe son vermek adına kolları sıvayabiliriz. Uranüs etkisi ilişkilerde kargaşaya neden olabilir. Sırf dikkat çekmek için saçma sapan şeyler yapabiliriz. Duygusal tepkilerde istikrarı yakalamak kolay değil. Ev ve ailede beklenmedik değişimler olabilir.

Gizemlerle ilgileniyoruz

6 Mayıs Cumartesi Ay 17.36-23.06 arasında Akrep burcunda boşlukta olacak, akabinde Yay burcuna geçecek. Ay Akrep günlerinde psişik radarımız açık olur. Bu avantajı kullanarak yakın çevremizdekilerin sorunlarını  paylaşabiliriz. Akrep paylaşmakla alakalıdır. Sevgiyi, aşkı, parayı ve elbette sevdiklerimizin acılarını... Tutkulu, yek vücut olmayı temsil eden Akrep’le tensel zevklere dalabiliriz. Cinsel enerjisi yüksek bir gün. Diğer yandan dedektiflik, casusluk yapmak eğlenceli gelir, korku hikâyelerinden keyif alabiliriz. Sırlarla, gizemlerle ilgilenmek, bu tür kitaplar okuyup filmler seyretmek için uygun bir gün.

Haberin Devamı

 Aile devreye giriyor

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bu Ay tutulması krizler, krediler, borçlar, nafaka, prim, burs gibi konuları tetikleyecek. Merkür retro olduğundan dolayı banka hesaplarında hatalar, gecikmeler söz konusu olabilir. Elektronik aletlerde sıkıntılar ortaya çıkabilir. Mars’ın desteğiyle
ev, toprak, araba yatırımı gibi konulara odaklanabilirsiniz. Aileniz de bu dönem size destek olacak.

İletişim krizleri yaşanabilir

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

İlişkiler ve ortaklıklarda krizler ve sorumlulukların artması söz konusu. Tutulma anında burcunuzda geri hareket eden Merkür’ün olması; iletişim krizlerine, dijital veya teknolojik sorunlara, seyahatlerle ilgili bazı aksaklıklara işaret edebilir. Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz önem kazanacak. Bu dönem bir şeyler imzalamak için uygun değil.

Haberin Devamı

İş temposu yükseliyor

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Hem sağlık hem de iş konularında kriz yönetmeniz gereken birtakım koşullar oluşabilir. Üreme organları, yumurtalıklar, genital bölge ve bağırsaklar bu dönem hassas. Gündelik iş temponuz artabilir. Merkür’ün etkisiyle kulağınıza çalınan dedikoduların pek aslı astarı olmayabilir. Planlarınızı, fikirlerinizi gizli tutun, herkesle konuşmayın.

Adım atarken dikkat!

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Özel hayat, borsa, yatırım konularında önemli krizleri yönetmeniz gerekebilir. Bekârsanız eski aşklar gündeme gelebilir. Ya da eskiden aldığınız, size keyif veren bir eğitime geri dönebilirsiniz. Bu tutulma zamanı uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Yalnız yatırım yapma gibi bir düşünceniz varsa dikkatli adım atmalısınız.

Harcama yaparken iyi hesaplayın

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Evle ilgili işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Retro Merkür’ün sert kontağıyla işte bazı aksaklıklar gündeme gelebilir. Bilgi-iletişim aksamaları söz konusu olabilir. İş değiştirmek veya iş kurmak açısından doğru zaman değil. Dikkatli harcamalar yapmalısınız. Mars’ın güzel desteğiyle bu dönem gizli yardımlar alabilirsiniz. Psikolojik destek almak için de uygun günler.

Dostlarla ortak proje üretebilirsiniz

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Aklınızda yeni fikirler var. Dijital alanda işler yapmak isteyebilirsiniz. Yalnız retro Merkür’ün bu tutulmaya sert kontağından dolayı; iletişim karmaşaları, kurye sorunları, kullandığınız dijital -teknolojik aletlerde sıkıntılar, seyahatlerde stresler söz konusu olabilir. İmza işleri için de bu dönem uygun olmayabilir. Bazı dostlarınızla ortak projeler üretebilirsiniz.

Bankada hatalar çıkabilir

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Kendinize daha fazla değer vermeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz. Bu tutulmada borçlar, krediler, faizler, vergiler ve ortak kazançlara dikkat etmelisiniz. Bankacılık işlerinde hatalar ortaya çıkabilir, özellikle şifre konusunda… Mars’ın desteğiyle kariyer konusunda hızlı gelişmeler kaydedebilirsiniz. Terfi alabilir, iş kurabilirsiniz.

Yanlış anlaşılmalar olabilir

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Sağlığınızı ilgilendiren konular ön planda olacak. Fiziksel olarak değişime gitmek isteyebilirsiniz. Duygusal meseleler, ailevi konular gündeminizde olacak. Özellikle retro Merkür’ün kontağı ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ve evlilikle ilgili konularda iletişim streslerini, yanlış anlaşılmaları işaret etmekte. Bu dönem bir şeyler imzalamak için uygun değil.

Elektronik cihazlarda sorunlar...

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Bu dönem ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz; korkularla mücadele etmeniz gerekebilir. Hayatı kontrol etmek kolay olmayacak, Retro Merkür’ün etkisiyle işyerinde kullandığınız elektronik cihazlarla ilgili sorunlar yaşanabilir, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda iletişim stresleri oluşabilir. Ev kredisi gibi bir ihtiyacınız varsa bu onaylanabilir.

Romantik anlamda yakınlaşmalar

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Dostlarınızla aranızda önemli sırların paylaşılacağı zamanlar. Yanlış anlaşılmalar, bilginin doğru koordine edilmemesi, yanlış insanlara yanlış mesajların gitmesi gibi karışıklıklar olabilir. Mars’ın desteğiyle işbirlikleri ve ilişkiler konusunda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Bazılarınız yakın çevrenizden kişilerle romantik anlamda yakınlaşabilirsiniz.

Spora başlama zamanı

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

İş kurmak isteyebilir, iş bulabilir, önemli projelerde söz sahibi olabilirsiniz. Bu dönem tüm yaptıklarınızla çok daha ön plandasınız. Yalnız retro Merkür’ün sert kontağıyla hem aile hem de kariyer konusunda kafanız karışabilir. Aile içi iletişimde de yanlış anlaşılmalar var. Mars’ın desteğiyle spora başlamak için harekete geçmenin tam zamanı.

Değerli bir eşyanız kaybolabilir

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Kişisel gelişimle ilgili bir yolculuğa çıkabilirsiniz. İşin içinde retro Merkür olduğundan dolayı bu dönem gireceğiniz sınavlarda dikkatli olun, imzalamadan sözleşmeleri birkaç defa okuyun, verilerinizi yedekleyin. Seyahatteyken değerli eşyanıza dikkat edin. Mars’ın desteğiyle aşk hayatınız hızlanıyor. Uzakta olan biriyle flört söz konusu.

 

Yazarın Tüm Yazıları