Hareketli, heyecanlı, hızlı ve öfkeliyiz

Bu hafta 6 derece Koç burcunda bir dolunay meydana gelecek. Etkisi 3-4 gün öncesinden başlayacak ve 9 Ekim’e kadar sürecek. Hayatımıza ciddi anlamda hız, motivasyon, enerji, sabırsızlık ve bir o kadar stres ve agresyon geliyor. Zaman zaman öfkelenip ani tepkiler verebiliriz. Ama kendimizi daha iyimser, hevesli ve coşkulu hissedeceğiz.

Haberin Devamı

Dürtüsel ve ani tepkiler verebileceğimiz, özgürleşme ihtiyacımızın artacağı, yeni fikirlere ve girişimlere açık olacağımız bir haftaya giriyoruz. Ay, Koç burcundayken atmosfere hız hâkim olur. Herkesin içindeki çocuksu, atak, öfkeli, mücadeleci taraf açığa çıkar. Bu dönemde Koçlar ikili ilişkilerinde denge arayacak, Boğalar yalnız kalıp kafa dinlemek isteyecek, İkizler burcu olanlar dostlarıyla daha çok zaman geçirecek ve Yaylar da biraz daha flörtöz olacak.

 

CİLDİMİZLE İLGİLENEBİLİRİZ

Bugün Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. 23.04 itibariyle boşlukta olacak. Uzun vadeli planlarımızda başarıyı yakalama şansımız artabilir. İşte öneriler sunmak, bir projenin uygulamada nasıl verimli olacağını hesaplamak, rapor yazmak, patronlar veya müdürlerle konuşmak için ideal. Ayrıca indirimlerden yararlanmak, resmi evrakla ve yazışmalarla uğraşmak, cildimizle ilgilenmek, diş bakımı yaptırmak, eklem ağrılarını giderecek yoga ve esneme hareketlerine zaman ayırmak için de uygun bir gün.

Haberin Devamı

Hareketli, heyecanlı, hızlı ve öfkeliyiz

 

İYİMSER OLABİLİRİZ

Yarın Ay 2.29 itibariyle Kova burcunda seyahat edecek. Merkür ile Jüpiter arasında üçgen açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Gelecek hedefleri koymak ve harekete geçmek için en güzel zaman. Bugün fazlaca iyimser olabiliriz. Fikirlerimizi net bir şekilde ifade edebiliriz. Konuşmalarımızda felsefe, inanç, eğitim, dinle ilgili konular öne çıkabilir. Aynı anda birden çok işle ilgilenmek zorunda kalabiliriz. Evlilik, aileleri tanıştırmak, imza atmak, seyahat etmek, ticaret yapmak için atılımlarda bulunabiliriz. Ayrıca satış işlemleri için internet sitesi açabilir, bir eğitime başlayabilir, yurtdışındaki önemli işlemlerimizi halledebiliriz.

 

ÇOK SOSYAL BİR GÜN

Salı Ay tüm gün Kova burcunda seyahat edecek, 15.37 itibariyle boşlukta olacak. Canımızın çektiği işlerle uğraşmak ve kafa dengi dostlarımızla takılmak isteyebiliriz. Kapalı, sıkışık, dar yerlere girmekten veya bizi boğan kişilerle vakit geçirmekten hoşlanmayız. Siyasi, toplumsal, insanlığı ilgilendiren konulara daha çok ilgi duyabiliriz. İnternette bol bol gezebilir, sosyal medyayla meşgul olabiliriz. Kendi blog’umuz veya sayfamızdan paylaşımlar yaparsak daha fazla kişiye ulaşmamız mümkün olabilir. Ayrıca her zaman sosyalleştiğimiz arkadaşlar dışında yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle temas kurabiliriz. Teknolojiyle ilgili konulara merak sarabiliriz. Bilimkurgu, astronomi ve astrolojiyle alakalı kitaplar okuyabiliriz. Enerji çalışmaları, akupunktur, alternatif tıp gibi uygulamalardan etkin sonuçlar alabiliriz.

 

Haberin Devamı

SÖZ VE TAVIRLARA DİKKAT!

Çarşamba günü Ay 3.18 itibariyle Balık burcunda seyahat edecek. Venüs ile Uranüs arasında kare açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Özel hayatta, ilişkilerde özgürlük ihtiyacımız çok artacak. Bu dönemde partnerimizi kısıtlamamaya özen göstermeliyiz. Ortaklıklar kurmak için pek olumlu bir açı değil. İlişkiler çok ani başlayıp aynı hızla sona erebilir. Genel olarak beklenmedik gerginlikler yaşayabiliriz ama karşımızdaki kişiye karşı ani bir ilgi de duyabiliriz. Heyecanlı, huzursuz, yerinde duramama hissiyle sabırsız ve ele avuca sığmaz bir tavır sergileyebiliriz. Arkadaşlar arasında iletişim canlı, hızlı, renkli ve değişken konularda olabilir. Fakat sözlerimize ve tavırlarımıza dikkat etmeliyiz çünkü bir laf akla gelmeyen uçlara gidebilir ve tartışmalar çıkabilir. Dürtüsel ve ani tepkiler verebiliriz.

 

Haberin Devamı

ÖZGÜR HİSSEDECEĞİZ

Perşembe Ay tüm gün Balık burcunda seyahat edecek. 23.26 itibariyle boşlukta olacak. Merkür ile Uranüs arasında üçgen açı oluşacak (etki süresi +/-3 gün). Kendimizi özgür hissedeceğimiz bir gün. Oldukça orijinal fikirler ve projeler zihnimizde uçuşabilir, bunları bir kenara not edebiliriz. Açıksözlü olabiliriz ama bunu patavatsızlıkla karıştırmamak gerek. Evimizin elektrik tesisatını gözden geçirebilir, onarılması gereken yerleri düzeltebiliriz. Hızlı hareket edip heyecanlı bir ruh halinde olabileceğimiz bir transit. Enteresan haberler alabiliriz. Bugün biraz daha rutinin dışına çıkmak, alışkanlıkları kırmak için de güzel bir zaman dilimi. Yeni şeyler öğrenmek için ideal. Değişik konular okuyabilir, araştırabiliriz.

 

Haberin Devamı

KIRIP DÖKEBİLİRİZ

Cuma günü 6 derece Koç burcunda dolunay meydana gelecek. Hayatımıza ciddi anlamda hız, motivasyon, enerji, sabırsızlık, bir o kadar da stres ve agresyon geliyor. Çabuk öfkelenebilir ve çok ani tepkiler verebiliriz. Çevremizdekileri bu süreçte üzme ihtimalimiz var. Her işimizin çabucak hallolmasını isteriz. Liderlik etmemiz gereken koşullar ortaya çıkabilir. Son 15 gündür uğraştığımız konuların artık yavaş yavaş sonuna geleceğiz. En nihayetinde dolunay her zaman bir tamamlanma, bitiş, sona erme temalarını taşır. Fakat bu sefer bunu biraz kıra döke ve tahammülsüz bir şekilde davranarak yapabiliriz. İlişkiler, evlilik, kariyer, parayla ilgili konularda stresli, güç çekişmelerinin olabileceği dönemlerdeyiz. Sakin bir şekilde hareket etmek zorlaşabilir. Bu arada gündemimiz çok hızlı değişecek.

 

Haberin Devamı

YENİ FİKİRLERE AÇIĞIZ

30 Eylül Cumartesi Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Bir amaç belirleyip planlar yapmak için çok ideal bir gün. Kendimizi iyimser, hevesli ve coşkulu hissedeceğiz. Liderlik özelliklerimizi ortaya koymak isteyebiliriz. Özgürleşme ve rahat hareket etme isteğimiz artabilir. Yeni fikirlere ve girişimlere açık olabiliriz. Ay Koç burcundayken atmosfere hız hâkimdir. Herkesin içindeki çocuksu, atak, öfkeli, mücadeleci taraf açığa çıkar. Yollarda hızlı şoförlere karşı çok dikkatli olmalıyız. Tartışmalar kolayca alevlenebilir, insanlar risk almaya daha yatkın olur. Ama bu konum spor yapmak, rekabet etmek, cesaret göstermek, istediğimiz konularda destek almak, liderlik yapmak, savaş sanatlarıyla ilgilenmek, kas gücümüzü arttırmak, bir iş görüşmesinde dinamik, canlı ve etkileyici görünmek için oldukça uygun.

Hareketli, heyecanlı, hızlı ve öfkeliyiz

KOÇ DOLUNAYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR? 

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bu hafta burcunuzda bir dolunay meydana gelecek. Kendinize odaklanmak isteyeceğiniz, kişisel hedeflerinizin peşinden koşacağınız, hayatınızın hız kazanacağı, daha rahat fark edileceğiniz bir süreç. Bedeninize, yeteneklerinize daha fazla odaklanmak isteyeceksiniz. İkili ilişkilerdeki dengeye hassasiyet göstereceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

İzole olmak, yalnız kalmak ve kafanızı dinlemek isteyeceksiniz. Bu dönem terapiye gitmek, ruhsal açıdan sizi yoran konularla ilgilenmek ve problemleri çözmek için uygun. Psikolojik açıdan daha cesur adımlar atabileceksiniz. Bu aralar kulağınıza gelen her dedikoduya inanmayın. Sağlık açısından da baş ve gözlere dikkat!

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Bu dolunayın odak noktası sosyal ilişkileriniz olacak. Dostlarınızla daha fazla vakit geçirebilir; toplantılara, davetlere ve kutlamalara katılabilirsiniz. Siz de sevdiklerinizi bir araya getirecek organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Eğer bazı yardım derneklerine üyeliğiniz varsa onlarda çok daha aktif görevler almak isteyebilirsiniz.

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Odak noktanız iş ve mesleki konular olacak. Bir süredir uğraştığınız bir proje varsa bunu tamamlayabilirsiniz. İş arama sürecindeyseniz yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz. Eğer kafanızda kendi işinizi kurmakla ilgili düşünceler varsa harekete geçebilirsiniz. Kariyer açısından gözler üzerinizde olacak ve başarılarınızla takdir edileceksiniz.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Yurtdışıyla bağlantılı işler, medya, pazarlama, iletişim, sınavlar ve hukuksal konular bugünlerde gündeminize girebilir. Bu alanlarda bir süredir uğraştığınız işlerin sonuçlarını artık görebilirsiniz. Hemen aksiyon almanız gereken bazı durumlar da yaşayabilirsiniz. Seyahatlere çıkabilir ve ticari anlamda yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Krediler, nafaka, prim, burs, faizler, borçlar, vergilerle ilgili konularda uğraştığınız bazı işler varsa bunları tamamlayabilirsiniz. Hızlı hareket edeceğiniz bir süreç sizi bekliyor. Kredileri araştırabilir ve ekonomik anlamda bazı önemli kararlar verebilirsiniz. Borçları hızlı bir şekilde bitirmek için çözümler üretebilirsiniz.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Bugünlerde odak noktanız ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ve işbirlikleri olacak. Eğer bir imzanın peşinden koşuyorsanız bu işi bağlayabilirsiniz. Elbette dolunay Koç burcunda gerçekleşeceğinden koşullar hızlı hatta biraz gergin bir şekilde değişebilir. Karşınızdaki kişilerle minimum gerginlikte ilişkilerinizi yürütmeye çalışın.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

İş ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin görevleriniz, kişisel gelişim, sağlığınızla alakalı konular, angarya sorumluluklar sizin için bu dolunayın ana konusu olacak. Bu alanlarda ilişkilerinizi yönetirken dikkatli olun. Sağlığınıza, özellikle beslenmenize dikkat edin. İşinizle gündeminizde olan bazı konuları rahatlıkla çözüme kavuşturabilirsiniz.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Bu dolunay 5’inci evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk, hayattan daha çok zevk alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler ve riskli aktiviteler gündeminize girebilir. Dolunay zamanı yatırım araştırmaları yapabilir, yeni flörtlerle tanışabilir ve hobilerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bu dolunay yeni iş tekliflerine de hazır olun.

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Geleceğe yönelik hedefler, aile ve evle ilgili konular bu dönemde aklınızı kurcalayabilir. Örneğin yaşam alanınızda yapılması gereken işler önceliğiniz olabilir. Dip köşe temizlik, bakım, onarım gibi aktivitelere girişebilirsiniz. Evde çözülmesi gereken bir mesele de olabilir. İşin içinde Koç olduğundan ev içi kazalara da dikkat etmelisiniz.

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Eğitim, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahat, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu dolunayda ana gündeminiz olacak. Sevdiklerinize karşı daha sabırlı olun. Trafikte hız yapmayın. Bu dönem zihniniz çok hızlı çalışabilir, bir sürü işe aynı anda yetişmeniz gerekebilir. Diğer yandan oldukça yaratıcı olacaksınız.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Maddi konularda düşüncesiz ve sabırsız davranmanız bu dönemde büyük kayıplar yaşamanıza neden olabilir. Harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Hızlı ve çözüm odaklı davranmak kesinlikle yararınıza olacak. Biraz kendinizi şımartmak, hobilerinize yönelmek ve azıcık rahatlamak size çok iyi gelebilir.

Yazarın Tüm Yazıları