Duygularımız yoğun ve enerjimiz yerinde

Bu hafta 29 derece Koç burcunda Jüpiter etkili bir Güneş tutulması meydana gelecek. Hafta başında derin duygusal deneyimlere açık olabiliriz. Merkür retro hareketine 21 Nisan’da başlayacak ama gölge etkilerini çarşamba günü itibariyle hissedeceğiz. Bu yüzden iletişimde aksaklıklar yaşayabiliriz. Neyse ki enerjimiz yüksek ve cumartesiye doğru daha çok sosyalleşmek isteyeceğiz.

Haberin Devamı

Kendimizi arada derede hissedeceğimiz, bazı durumlarda kararsızlıklar yaşayabileceğimiz, yanlış anlaşılmaların iletişim kazalarına sebep olabileceği bir haftaya giriyoruz. Fakat enerjimiz yüksek ve ne istediğimizi bilirsek zorlukların üstesinden gelebiliriz. Yengeçler için kariyer anlamında önemli bir hafta, Boğalar kendilerini şifalandırabilecek, İkizler burcundan olanlar sosyal ilişkilerde ikilemde kalabilir, Oğlaklarsa eski sevgililerden haber alabilir. 

Duygularımız yoğun ve enerjimiz yerinde

Daha anlayışlıyız

Bugün Ay 1.56 itibariyle Balık burcuna geçecek ve tüm gün burada seyahat edecek. Bu süreçte derin duygusal deneyimlere açık olabiliriz. Balık sezgilerin, hayal gücünün ve spiritüel farkındalığın yoğunlaştığı bir burçtur. Ay’ın buradaki konumu içsel dünyamıza dönmemize, düşüncelerimizi daha yaratıcı bir şekilde ifade etmemize yardımcı olabilir.
Hayal gücümüz daha çok çalışabilir.
Aynı zamanda empati gücümüz artabilir. Başkalarının duygularını hissedebilir, onlara daha anlayışlı yaklaşabiliriz.

Haberin Devamı

Rüyalarımızı hatırlarız

Yarın Ay 21.55’e kadar Balık burcunda seyahat edecek. Ardından boşlukta olacak. Spiritüel konuların önem kazanabileceği bir dönem yaşayabiliriz.
Ay ruhani konuları ve içsel keşfi temsil eder ve Balık burcu da spiritüel deneyimlerin vurgulandığı bir burçtur. Ay’ın bu konumu iç dünyamızı daha fazla keşfetmemize; meditasyon, yoga gibi çalışmalara yönelmemize neden olur. Rüyalarımızı hatırlayabiliriz ve psişik algılarımız da artabilir. Bazen sınırların belirsizleştiği ve gerçeklikten kopmanın mümkün olduğu bir dönemi de temsil eder. Kendimizi duygularımıza ve hayal dünyasına çok fazla kaptırmamamız önemli.

Girişimci bir ruh hali

Salı Ay 4.09 itibariyle Koç burcuna geçecek ve tüm gün burada olacak. Cesur, enerjik ve atılgan bir dönem yaşayabiliriz. Duygusal olarak daha bağımsız ve girişimci bir ruh hali içinde olabiliriz. Enerjimiz yükselebilir ve kendimizi her şeyi yapabilecek güçte hissedebiliriz. Kendine güvenli bir tavır sergileyebilir, hedeflerimize doğru ilerlemek için adımlar atabiliriz. Risk alma eğilimimiz artabilir ve daha özgür ruhlu olabiliriz.

Haberin Devamı

Planlarda aksaklıklar

Çarşamba Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Bugün itibariyle Merkür retrosunun gölgeli günleri başlıyor.
Bu hareketinin etkileri de 16 Mayıs’a kadar sürecek. Merkür astrolojide iletişim, düşünce ve seyahatle ilişkilendirilen bir gezegendir ve retrosu onun yavaşladığı ve dünyadan bakıldığında geri gidiyormuş gibi göründüğü bir dönemdir. Bu günlerde iletişimde hatalar, gecikmeler ve karışıklıklar ortaya çıkabilir. Mesajlarımız karşı tarafa eksik ya da yanlış iletilebilir. Anlaşmazlıklar ve yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Bu günlerde dikkatli olmak ve iletişimde daha özenli davranmak önemli. Ancak doğru bir yaklaşımla bu zamandan olumlu şekilde faydalanabiliriz. Hızlı kararlar almak yerine daha fazla düşünmemiz gerekir. Aynı zamanda seyahat ve teknoloji konularında zorluklar çıkabilir. Planlarda aksaklıklar, rezervasyon hataları, ulaşım problemleri gibi sorunlar olabilir. Elektronik cihazlar ve iletişim araçları bozulabilir.

Haberin Devamı

Duygularımız yoğun ve enerjimiz yerinde

Arada derede kalma...

Perşembe 29 derece Koç burcunda Jüpiter etkili Güneş tutulması meydana gelecek. 29 dereceler tam bir arada derede kalma ve sıkışma halini yansıtır. Bir şeyler tam bitecekken bitemez veya başlayacakken başlayamaz. İşte bu tutulma hayatımızın bazı noktalarında bize böyle bir durum yaşatabilir. Öfke, stres gibi olumsuz duygulara neden olabilir. Fakat işin içinde Jüpiter olduğu için bazı önemli fırsatlar ve şanslar da karşımıza çıkabilir. Bunlar maddiyatla, eğitimle, yurtdışıyla, sınavlarla veya ticaretle ilgili olabilir. Aklımızdaki bir projeyi hayata geçirmek için de iyi bir dönem. Ama Merkür’ün de geri harekette olduğunu unutmamak gerek. Her konuyu etraflıca düşünmekte fayda var.

Haberin Devamı

Kendimize güvenelim

Cuma Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Güneş ile Plüton arasında kare açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Güç mücadeleleri yaşayabilir, kontrol ihtiyacı hissedebilir ve dönüşüm gerektiren durumlarla karşılaşabiliriz. Ego ve kimlik konularında zorluklar yaşayabilir, gücümüzü ve otoritemizi sorgulayabiliriz. Aynı zamanda başkalarının bizim üzerimizde güç kullanmaya çalışması, manipülasyon girişimleri ve duygusal yoğunluklar da ortaya çıkabilir. Bu dönemde dikkatli olmamız, sınırlarımızı korumamız ve kendimize güvenmemiz gerekli. Aynı zamanda bugünlerde kendimizi daha iyi anlama, gizli duygularımızı keşfetme ve zorlayıcı durumları dönüştürme fırsatı bulabiliriz. Ancak bu süreç zorlu olabilir, derinlemesine bir çalışma gerektirebilir.

Haberin Devamı

Hızlı, tempolu, meraklı

Cumartesi Ay 6.39 ile 13.10 arasında Boğa burcunda boşlukta olacak, ardından İkizler burcuna geçecek. Duygusal açıdan hareketli, hızlı, tempolu ve meraklı bir dönem yaşayabiliriz. Zihinsel aktivitelerimizin arttığı bir süreç. Düşüncelerimiz ve fikirlerimiz arasında ani geçişler yaşayabiliriz. Farklı konulara ilgi duyabilir, yeni bilgiler keşfedebiliriz. Daha çok okumak, yazmak ve konuşmak isteyebiliriz. Sosyal etkileşimlerimizde de artış yaşayabiliriz.

Duygularımız yoğun ve enerjimiz yerinde
Duygularımız yoğun ve enerjimiz yerinde

 

 

Yazarın Tüm Yazıları