Cesaret veren bir yeniay

Yaratıcılığımız ve liderlik yeteneklerimiz hayli artacak. İnsanlarla daha samimi ve sıcak ilişkiler kuracağımız, spontane yaşayacağımız bir süreç bekliyor bizi. Ama heyecanlı, huzursuz ve sabırsısız da. Hem ilişki hem de kariyer konusunda ani kararlar vermemek daha doğru.

Haberin Devamı

Ağustos’un 16’sında 23 derece Aslan burcunda meydana gelecek yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir etkisi olacak. Yeniayın önce kişisel, sonra Türkiye ve dünya üzerindeki etkilerine birlikte göz atalım…

Bu yeniay döneminde, kendimize inancınız artabilir ve daha özgüvenli hareket edebiliriz. Aslan burcu, yaratıcılığı ve sanatsal ifadeyi sembolize eder. Dolayısıyla resim, yazı, müzik, dans gibi sanatsal faaliyetlere yönelebiliriz. Liderlik yeteneklerimiz artabilir, kendimizi daha etkili bir şekilde ifade edebiliriz. Çevremizdeki insanların ilgisini çekebilir, yeteneklerimizle öne çıkabiliriz. Hayatımızda değişiklik yapma veya yeni hedefler belirleme konusunda daha cesur olabiliriz.Cesaret veren bir yeniay
Arkadaşlarımızla keyifli etkinliklere katılabilir, eğlenceli zamanlar geçirebiliriz. Paylaşımlarımızın artacağı, diğer insanlarla daha samimi ve sıcak ilişkiler kuracağımız, spontane yaşayacağımız bir yeniay süreci bekliyor bizi. Bu dönem saçlarımıza odaklanabiliriz. Ama yeni bir şeyler denemek yerine, kullandığınız ürünler, modeller, renkler üzerinden gitmekte fayda var. Zira Venüs tam da Aslan burcunda geri hareketini sürdürmekte. Bu arada eski flörtler, sevgililer, aşklar yeniden gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Bu yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün de kare açılı sert bir etkisi olacak. Bu dönem partnerimizi kısıtlamamaya çalışalım. Genel olarak ilişkilerde beklenmedik gerginlikler, yön değişiklikleri görülebilir ya da karşımızdaki kişiye ani bir ilgi de duyabiliriz. İlişkide yeni deneyimlere açık olabiliriz. İlişkiler çok ani başlayıp, hızla sona erebilir. Heyecanlı, huzursuz, sabırsız bir tavır sergileyebiliriz. Dürtüsel ve ani tepkiler verebiliriz. Aşırı özgürlükçü ve sadece kendi prensiplerimize yönelik bir tutum takınırsak karşımızdaki insan da bize hoşgörülü yaklaşamayabilir. Bu dönem hem ilişki hem de kariyerle ilgili konularda ani kararlar vermemek daha doğru olur. Ortaklıklar kurmak için de olumlu bir zaman değil. İsyan edebileceğimiz durumlarla karşılaşabiliriz. Gereksiz riskler alarak kendimizi tehlikeye atmayalım. Hesapta olmayan maddi giderler veya ödemeler çıkabilir.
Sağlık açısından da kalp, omurga, üst mide, dolaşım sistemi ve sırt bölgesine dikkat etmek gerek.

Haberin Devamı

Aslan burcu dünya astrolojisine göre; yöneticiler, ünlü kişiler, çocuklar, eğlence yerleri, lüks mekânlar, kumarhaneler, gazinolar, merkezi yerler, başkentler, tiyatrocular, şov dünyası, altınla sembolize edilir. Uranüs ise; isyanlar, grevler, teknolojik gelişmeler, yeni araştırmalar ve icatlarla ilgilidir.

Dünya çapında önemli olayların, lider değişikliklerinin, kültürel ve sanatsal etkinliklerin, coşkulu gösterilerin ve dikkat çekici haberlerin artacağı bir süreç olabilir. Ülke liderleri daha cesur ve kararlı adımlar atabilir.
Çocuklar, onların güvenliği ve sağlığıyla ilgili haberlere sıkça rastlayabiliriz.

Uranüs’ün sert etkisi grevlere ve isyankar hareketlere işaret edebilir. Bu dönem teknolojik kazalar, uçak kazaları ve havayolu şirketleriyle ilgili haberlere rastlayabiliriz. Depremleri tetikleyen bir yeniay olabilir bu. Ekonomi alanındaysa skandal gelişmeler yaşanabilir.

Haberin Devamı

Venüs’ün retro oluşuyla ilişki skandallarının yanında kadınlarla ilgili olumsuz haberler gündeme gelebilir.

Ana gündem ekonomi

Yeniayın gerçekleştiği anın Ankara’ya göre çıkartılan haritasında; Akrep burcu yükselmekte. Ülkenin ana gündem maddeleri; petrol, yeraltı kaynakları, bankalar, vergiler ve cinsellikle, ölümle ilişkili ya da gizli kalması gereken konular olabilir.

Akrep burcunun yönetici gezegeni Mars, haritada Başak burcunda. Sağlık ve hizmet sektörüyle ilgili krizlere işaret edebilir. Salgın hastalıklarla ilgili korkular yüzeye çıkabilir. Aynı şekilde politikacıların sağlıklarıyla ilgili olumsuz haberler de okuyabiliriz. Su baskınları, sel gibi durumlar meydana gelebilir.

Haberin Devamı

Yeniay Türkiye’nin kendi doğum haritası üzerinde, 2’nci ev dediğimiz finansal konuları sembolize eden alanda meydana gelecek. O yüzden ülkemizin ana konusu daha çok ekonomik durumlar olacak gibi. Hatta Meclis, tatil olmasına rağmen ekonomik birtakım kararlar almak için olağanüstü toplanabilir.

Yazarın Tüm Yazıları