Aşk haftası!

Bu hafta para kazandıracak projeler geliştirebilir, ticari atılımlarda bulunabiliriz. Aşk isteyenler de yaşadı... Beğendiğimiz kişiye açılabilir, flört edebiliriz. Ruhumuz daha hovarda ve çapkın...

Haberin Devamı

Bu hafta gökyüzünde güzel etkiler olacak. Merkür’le Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, geleceğe yönelik hedefler koymak ve harekete geçmek için en güzel haftadayız. Bu açı etkisiyle fazlaca iyimser davranma eğilimli oluruz. Felsefe, din, inanç ve eğitimle ilgili bol bol konuşabilir, aynı anda birden çok konuyla ilgilenebiliriz. Evlilik, evlilik için aileleri tanıştırmak, imza atmak, sözleşme gerektiren işleri halletmek, ticaret yapmak için atılımlarda bulunmak, satış işlemleri için internet sitesi açmak, yeni bir eğitime başlamak, yurtdışıyla ilgili önemli işlemleri halletmek ve seyahat planlamak için de ideal zamanlar. Bu hafta özellikle ticarette ve eğitimde şans var, nasıl daha çok para kazanacağınıza dair fikirler geliştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aşk haftası

Bu hafta proje haftası... Fırsat kapılarını açabilecek zihinsel enerjiye sahip olacaksınız. Özellikle bugün pozitif düşünmek, kendinizi bilgi ve becerileriniz konusunda geliştirmek, sevdiğiniz kitapları okumak, ulaşmak istediğiniz bilgilere erişmek, iletişim kurmak istediğiniz kişilere kolaylıkla ulaşmak bakımından oldukça yararlı bir gün. Aşk için en güzel haftalardan birinde olduğumuzu da belirteyim. Venüs ve Mars birlikte hareket edecek; flört etmek, beğendiğiniz kişiye açılmak, ilişki başlatmak için harika bir zaman... Cinsel anlamda da isteğiniz artabilir, ruhunuz bu hafta biraz daha hovarda ve çapkın olabilir.

Aşk haftası

AŞKA VE ROMANTİZME HAZIR OLUN
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Ailevi meseleler ve konutla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Venüs ve Mars, Aslan burcunda birlikte hareket edecek, e bu da artık size bir aşk getirir sanırım. Mevcut ilişkinizde de romantik zamanlar var. Yaratıcı işler konusunda da bu hafta önünüz açık. 

EVİNİZİ GÜZELLEŞTİRİN, DEKORE EDİN
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Haberin Devamı

Haftaya dostlarınızdan güzel haberler alarak başlıyorsunuz. Belki de dostlarınızla ortak bir proje yapacaksınız. Venüs ve Mars’ın Aslan burcundaki seyahatiyle evinizi güzelleştirebilir, dekoratif dokunuşlar yapabilirsiniz.

PARA GETİRECEK PROJELER GÜNDEMDE
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

İş ve kariyerinizle ilgili konularda güzel gelişmelerin hâkim olmasını bekleyebilirsiniz. Kazançların artması, yeni bir işe başlamak, para kazandıracak projelerin gündeme gelmesiyle haftanız oldukça keyifli geçecek.

YENİ ŞEYLER ÖĞRENMEYE HEVESLİSİNİZ
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Hafta boyunca keyifli seyahatlere ve yeni bir şeyler öğrenmeye karşı oldukça hevesli olacaksınız. Yasal konularla ilgili güzel haberler alabilirsiniz, bu konuda da şans sizden yana olacaktır.

Haberin Devamı

KRİZLERİ RAHATLIKLA YÖNETECEKSİNİZ
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Parasal konulardan yana olumlu etkiler altındasınız. Kredi, prim, burs gibi maddi kaynak arayışlarınızla ve eşinizin maddi durumuyla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bu konularda araştırmalar yaparken krizleri rahatlıkla yönetebilirsiniz. 

HEM MADDİ HEM MANEVİ DESTEK VAR
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Anlaşmalar ve sözleşmelerden yana oldukça şanslı olacaksınız. Dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan fayda görebilir, onlarla ortak projeler yapabilirsiniz. Fikirsel anlamda desteğe ihtiyacınız olduğunda çevrenizdeki insanlar yanınızda olacak.

İŞ İÇİN SEYAHATE ÇIKABİLİRSİNİZ
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Haberin Devamı

Hem birlikte çalıştığınız kişiler hem patronlarınızla kuracağınız olumlu iletişim sayesinde harika destekler alabileceksiniz. Bu hafta iş kurmak, yeni bir işe başlamak, yeni projelerin başına geçmek, iş seyahatlerine çıkmak için harika bir hafta.

ÖZEL HAYATINIZDA İŞLER YOLUNDA
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Eğitim, seyahatler, yasal konular, özel hayatınız, çocuklarla ilişkiler gibi konularda keyifli haberler kapıda. Tüm bu konularda işleriniz sorunsuz hallolacaktır. Uzaktan da olsa yeni bir eğitime başlamak, yeni bir dil öğrenmek için de güzel bir hafta.

TAŞINMAK İÇİN ŞAHANE BİR HAFTA
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Hafta boyunca yatırım yapmak, taşınmak, yer değiştirmek, kredi araştırması yapmak, tedavi olmak, ailevi sorunları çözmek, araba almak veya değiştirmek için şahane bir hafta olacak.

Haberin Devamı

O NİKÂHI ŞİMDİ KIYIN
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Bu hafta seyahate çıkmak, yeni eğitimlere başlamak, evlenmek için çok uygun. Başkalarının tavsiyelerinden yararlanmak, vekâlet vermek, seminerlere katılmak veya vermek, satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler çalışmaları yapmanız için de keza...

SORUNLARI BARIŞÇIL DİLLE ÇÖZEBİLİRSİNİZ
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Para anlaşmaları yapabilir, fikirlerinizi satabilir, yeni projeler üretebilir, para kazandıracak fikirler bulabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak, terfi etmek, iş ortamında sorunları barışçıl bir dille çözmek ve sağlığınıza kavuşmak adına da harika etkiler var üzerinizde.

YENİ HOBİLERE YER AÇIN
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Burcunuzda seyahat eden Jüpiter’le Yengeç burcunda seyahat eden Merkür sayesinde aşk hayatınızda güzel etkiler altında olacaksınız.  Yeni kişilerle tanışıp flört edeceğiniz, hobilerinize zaman ayırabileceğiniz ve şansın sizden yana olacağı bir hafta...

Yazarın Tüm Yazıları