Ağzımızdan çıkana dikkat ediyoruz!

Bu hafta Yay burcunda gerçekleşen Güneş tutulmasının etkisi altındayız. Merküryen bir tutulma olduğundan konuşmalarımıza özen göstermekte fayda var.

Haberin Devamı

Pazartesi, Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. Yapılanma, inşaata başlama ya da şirket kurma gibi girişimler için uygun bir zaman. Sebatkâr, çalışkan, verimli, kararlı, gerçekçi, hırslı ve başarı odaklı olabiliriz. Resmiyet gerektiren, geleneksel, senli benli olmayan ortamlarda bulunabilir, otoritesi olan kişilerle iletişime geçebiliriz. Başarıyı yakalamaya yönelik uzun vadeli planlar yapmamak için hiçbir neden yok. İşyerinde sunum hazırlamak, öneri sunmak ve rapor yazmaktan çekinmeyin. Ayrıca indirimlerden yararlanabilir, cildinizle ve ağız sağlığınızla ilgilenebilir, eklem ağrılarını giderecek yoga ve esneme hareketleri yapabilirsiniz.

Salı günü Merkür’le Neptün arasında zorlu bir görünüm olacak. Düşüncelerimizi karmaşıklığa düşmeden net bir biçimde ifade etmekte zorlanabiliriz. Yanlış anlaşılmaları ve yanılgıları önlemek için ekstra dikkat harcayın. Dalgın, dikkatsiz hareket ederseniz eşyanız kaybolabilir, yolda yanlış yöne sapabilirsiniz. Bugün kandırılma, dolandırılma ihtimalimiz yüksek. Bir şeylere imza atmadan önce dikkatlice okuyun. Banka hesaplarında karışıklıklar çıkabilir, hatalar yapılabilir.

Haberin Devamı

Ağzımızdan çıkana dikkat ediyoruz

Çarşamba Merkür’le Jüpiter arasında zorlu bir görünüm olacak. Pireyi deve yapabilirsiniz, bu yüzden tepki verirken abartmamaya özen gösterin. Bu açı etkisiyle iyimser davranışa eğilimli oluruz. Konuşmalarımız felsefe, inanç, eğitim ve din üzerine olabilir. Unutkan olmaya eğilimliyiz. Evden çıkmadan önce çantanızı, anahtarınızı, telefonunuzu kontrol edin. Büyük laflar edip yapamayacağınız ve tutamayacağınız sözler vermekten kaçının. Aşırı iyimser bir bakışla planları ve projeleri değerlendirirken önemli detayları göz ardı etme tehlikesi söz konusu. Karar verirken karşınızdakini de dinlemeye özen gösterin veya önyargılı kararlar vermekten kaçının.

Perşembe günü Venüs’le Plüton arasında güçlü bir bağlantı olacak. İlişkilerde tutku ve ihtiras ön plana çıkıyor. Özel hayatınızda bir şeyleri takıntı haline getirebilirsiniz, dikkatli olun. Bugünlerde başlayan ilişkiler daha çok tutku, fantezi ve seks temelli olabilir. Libido enerjisi çok yükselebilir, cinsel ihtiyaçlar çok fazla artabilir. Cinsel anlamda tabularınızı yıkabilecek ilişkilere çekilebilirsiniz. Sevdiğiniz bir kişiye karşı şüphe duyabilir, ilişkide kıskançlık veya aşırı sahiplenme duygusundan kaynaklanan pürüzlere odaklanabilirsiniz. Bekârlarsa bir kişiye karşı aniden yoğun duygular hissedebilir. Size karizmatik ve çekici gelen bir kişiyle aranızda cinsel çekim yaşanabilir.

Haberin Devamı

Cuma Ay tüm gün Balık burcunda seyahat edecek. Romantik anlar yaşamak, hayal gücünüzü harekete geçirmek, görselliğe odaklanmak, müzik dinlemek, dans etmek, resim yapmak, loş ışıkta hafif bir müzikle ruhunuzun dinlenmesine izin vermek, spiritüel çalışmalar yapmak, günün karmaşasından kaçıp bir kadeh şarap içmek... Kısacası size iyi gelecek, sizi şımartacak şeylere vakit ayırmanın tam zamanı. Meditasyon yapabilir, mum ışığında yemek yiyebilirsiniz ya da romantik bir film seyredebilir, tiyatro veya sinemaya gidebilirsiniz.

Ağzımızdan çıkana dikkat ediyoruz

Cumartesi günü Merkür’le Jüpiter arasında olumlu bir görünüm olacak. Geleceğe yönelik hedefler koymak ve bunları gerçekleştirme yönünde harekete geçmek için en güzel zaman. Bu açının etkisiyle fazlaca iyimser davranışa eğilimli oluruz. Fikirler akıcı bir şekilde ifade edilir. Bugünlerde yine konuşmalarımız felsefe, inanç ve eğitimle ilgili konular üzerine olabilir. Aynı anda birden çok meseleyle ilgilenmek zorunda kalabiliriz. Evlilik, evlilik yolunda aileleri tanıştırmak, imza atmak, sözleşme gerektiren işleri halletmek, seyahat etmek, ticaret amaçlı atılımlarda bulunmak, satış işlemlerine yönelik internet sitesi açmak, eğitime başlamak, yurtdışıyla ilgili önemli işlemleri halletmek ve seyahat planlamak için kesinlikle ideal bir gün.

Haberin Devamı

Pazar Güneş’le Neptün arasında zorlu bir görünüm olacak. Fiziksel olarak kendimizi yorgun ve isteksiz hissedebiliriz. Oturduğunuz yerden hayallere dalmak ve hiçbir şey yapmadan bu süreci atlatmak isteyebilirsiniz. Bugün hedefleriniz ve beklentilerinizle yapmanız gereken şeyler arasında bir ikilem olabilir ya da gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle aldanmalara, aldatılmalara, kandırılmalara karşı dikkatli olmakta yarar var. Kendimizi kurban edebileceğimiz koşullar söz konusu olabilir. Bugünler kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar vermek, atılımlar yapmak için pek uygun değil. Alerji, zehirlenme ve ishal gibi sağlık sorunları çıkabilir.

Haberin Devamı

RESMİ İŞLERLE İLGİLENECEKSİNİZ
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Yurtdışı, eğitim, kariyer ve yasal konularda önemli bir aşamaya gelebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken abartıdan kaçınmak olmalı. Yayıncılık, medya, tanıtım gibi sektörlerde de güçlü destekler görülüyor. Resmi işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. 

SEVİNDİRİCİ GELİŞMELER KAPIDA
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Parasal konular gündeminizde. Kredi çekme, borç yapılandırma gibi meselelerde sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Yalnız abartılı davranışlardan uzak durun. Maddiyatla ilgili imzalar atmanız, belki de anlaşmalar yapmanız gerekebilir.

İLETİŞİM DİLİNE DİKKAT EDİN
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

İlişkiler, ortaklıklar ve evlilik konusunda coşkulu davranışlardan kaçının. Tutulmalar kötü giden ilişkiyi bitirir, iyi gidenleriyse daha iyi bir zemine taşır. Bu hafta iletişim dilinize dikkat. Ortağınız fikirlerini savunurken önyargılı olabilir.

Haberin Devamı

GÜZEL FIRSATLAR SÖZ KONUSU
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Yaşamınızda ciddi birtakım değişimler meydana geliyor. Bu dönem sağlığınıza dikkat edin, özellikle kaslarınıza ve bacaklarınıza özen gösterin. İş konusunda dağılmayın, güzel fırsatlar söz konusu olabilir. İş odaklı eğitimler, yurtdışı bağlantılı projeler gündemde. 

YENİ BİR HOBİNİN TAM ZAMANI
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Aşk hayatınız hızlanacak ama şansınıza güvenip hoyrat davranmayın. Özel hayatınızda konuşmalarınıza dikkat edin. Borsa, yatırımlar gibi konularda ciddi araştırmalar yapmadan, ani kararlar alarak harekete geçmeyin. Yeni bir hobinin eğitimine başlayabilirsiniz. 

TAŞINABİLİR YA DA EV ALABİLİRSİNİZ
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Taşınabilir, ev alabilirsiniz, şehir değiştirmenize neden olacak koşullar oluşabilir. Ama siz yine de düşünmeden davranmayın. Evinize yeni elektronik aletler alabilirsiniz. Evinizin elektrik teçhizatını gözden geçirmeniz gerekebilir. Aile içinde önyargılı iletişim içinde olmayın. 

PLANLI OLUN, İŞLERİ AKSATMAYIN
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Yepyeni bir eğitim ya da internet üzerinden ticari birtakım işler gündeme gelebilir. Sürekli okumak, öğrenmek, seyahate çıkmak durumunda kalabilirsiniz. Bu sıralar planlı olun ve işlerinizi aksatmayın. Yurtdışı bağlantılı projeler gündeme gelebilir. 

HAR VURUP HARMAN SAVURMAYIN
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Maddi konularda şansınıza aşırı güvenip har vurup harman savurmayın. Gelirlerinizi arttıracak gelişmeler olmasını bekleyebilirsiniz. Maddi konularda çok konuşacak, çok okuyacak, çok araştıracak, hatta belki önemli anlaşmalar yapıp imzalar atacaksınız.

YATIRIMI KENDİNİZE YAPIN
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Eğitime başlamak, taşınmak, seyahate çıkmak için uygun zaman. Kendinize yatırım yapın, kişisel yeteneklerinizi geliştirin. Çok istediğiniz bir eğitim varsa hemen başlayın. Ticari anlamda hedefleriniz ve planlarınız olabilir, harekete geçin.

YALNIZ KALMAK İSTEYEBİLİRSİNİZ
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Kabuğunuza çekilip yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Arkanızdan dönen birtakım işleri fark edebilirsiniz. Yurtdışıyla bağlantılı önemli işleriniz varsa bu sıralar halledebilirsiniz. İmza atmak, sırları ve fikirleri paylaşmak içinse hiç uygun bir dönem değil.  

TOPLUM İÇİN FAYDALI ADIMLAR
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Bu dönem yeni ve size fayda sağlayacak, hatta para kazanmanıza yardımcı olacak ilişkiler geliştirebilirsiniz. STK veya derneklerle güçlü bağlantılar kurarak toplum için faydalı işler yapabilirsiniz. Dostlarınızla aranızdaki iletişim dilinde zaman zaman krizler söz konusu. 

İŞ BULABİLİR YA DA KURABİLİRSİNİZ
Balık (19 Şubat-20 Mart)

İş bulabilir, iş kurabilir, iş değiştirebilirsiniz. Yeni eğitimlere başlamak, seyahatler organize etmek, kendinize yeni bir hayat kurmak için güzel etkiler altında olacaksınız. İşinizle ilgili önemli bağlantılar kurabilirsiniz. Yurtdışıyla alakalı işler gündeme gelebilir. 

Yazarın Tüm Yazıları