Masa başı 100 bin lira!

10 günlük bayram tatilinden geriye kalanları anlatmak istesem, masalara gelen kallavi hesaplardan başlamam lazım. Uzun bir tatil yaptığımız bu dönemde her masanın ortak sohbet konusu gelen hesaplardı.

Haberin Devamı

Masa başı 100 bin lira

Evet, eğleniyorsan, yiyorsan ödeyeceksin tabii.

Amma velakin bu durumu fırsata çeviren işletmeler de yok değil...

Bodrum’da bir akşamüstü altı-yedi arkadaşınla müzik dinleyip bir şeyler içip hadi ortaya iki de pizza söyleyip 100 bin lira ödemezsin!

Evet yanlış okumadınız, 100 bin lira civarında masa hesapları!

Akşamüstü partilerinin eğlence fiyatı bu rakamdan başlıyor. Ne oluyoruz mekânlar, savaşta mıyız hayırdır?

Gönderdiğiniz buza, limon dilimine de mi para almaya başladınız?

Hadi iyi bir DJ getirdiğinizde masraflı bir iş yapıyorsunuz, onda zaten fiyatlar belli oluyor ve insanlar da bunu kabul ederek geliyor. Ama günlük rutin eğlence yapan mekânlar, şişirme fiyatları bu sezon yapmayıverin.

Haberin Devamı

Hatta hiçbir sezon yapmayın. Eğlenmeye gelen müşterilerinize iyi bir servis verin, fiyatları da makul gönderin.

Her gün her gün 100 bin lira, el insaf yani!

Çeşme’den geriye kalanlar

Geziyorum tozuyorum, sizler için de deneyimlerimi yazıyorum.

Geçen 3 hafta içinde nereleri keşfettim, neler yedim içtim, buyurun kısa bir tur sizlere...

* Biblos Hotel: 

Çeşme’de 2 gece konakladım bu otelde. Biblos’ta kaldığınız zaman dışarı çıkmaya ihtiyaç duymuyorsunuz resmen. Havuz kenarı süit odalarında keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Restoranında her mutfaktan bir lezzet bulmanız mümkün. Spa’sını da deneyin derim.

* Isla Restaurant Çeşme: 

Mimarisini Pınar Hacıarifoğlu’nun yaptığı mekânın sahibi, senelerin işletmecisi Berti Palambo. Bahçe içinde oturma düzeni olan, barında da keyifli vakit geçirebileceğiniz bir restoran. Deniz mahsullerini mutlaka deneyimleyin. Kokteyl seçimini barmene bırakabilirsiniz.

* Kürkçü Dükkanı: 

Kendine has bir mutfağı ve eğlencesi olan mekân favorilerim arasında ilk 5’te. Her gün hıncahınç dolu ve insanlar kapıdan dönmek zorunda kalıyor. Giderseniz DJ kabini etrafında bir stant alın ve kendinizi eğlenceye bırakın...

* Playa Tropical Beach: 

Haberin Devamı

Sezonun en hit plajı olmaya aday bir yer yapmışlar. Mimari dokunuşunu Sarper Onbeş’in yaptığı Playa, mutfağıyla da sezona gümbür gümbür girdi. DJ Ali Kuru hem mekân ortağı hem de müzikler onda. Suşileri kesinlikle deneyin. Girişte ve beach kısmında ağaçlar arasında fotoğraf çektirmeden de ayrılmayın.

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları