İstanbul’da neler oluyor?

Gece eğlencelerinde saatler yavaş yavaş uzamaya, eğlence tutkunları özlemini duydukları gecelere uzun süre sonra yeniden adapte olmaya başladı. Çok da zor olmadı aslında. Peki İstanbul’da yeni neler var? Gittim, gezdim ve sizler için yazdım.

Haberin Devamı

Yeni adres Galataport

Galataport, uzun hazırlıklar sonucu eksikleri olsa da kapılarını açtı.
Resmi açılışını 29 Ekim’de (yarın) yapacak olan Galataport, birçok markayla İstanbul’a yeni bir soluk getirmeye aday.
Büyük cruise gemilerinin yanaşmaya başladığı mekanların hummalı bir şekilde çalıştığı yerde, mağazalar da hazırlıklarını son sürat sürdürüyor.
Sahil kısmında boydan boya yürüyüşünüzü yaparken, mekanlara göz atıp canınız nereyi istiyorsa oturabileceğiniz yerler açılıyor. Bodrum’un meşhur balık restoranı Sait en başta konumlanıyor. Hemen altında Londra ve Dubai’de de yer alan Roka Restoran hizmete girecek. Açılış şubat ayında.
Onun hemen yanında senelerin Karaköy Liman Lokantası var. Mekan, hazırlıklarının çoğunu bitirmiş, kapılarını açmış bile. Değişmeyen menüsü, hatta eklemeleriyle gayet başarılı bir mutfak çıkarmışlar. Yanında da Beymen mağazası açılıyor, şubat ayında.
Gençler için Popülist isimli, 600 kişilik bir mekan yapılmış Galataport’ta. Teras katını da 150 kişi kapasiteli etkinlik alanı yapmışlar.
“Bugün canım et veya döner yemek istiyor” dediğimizde Günaydın ve Saltbea (Nusret) bizlerle olacak.
Havalar şimdi soğumaya başladı ama mart ayından sonra Galataport’u kimse tutamaz.

Haberin Devamı

Boğaz’ın yeni incisi BOAZ

Son günlerde hangi story’ye baksam, kimi gözüm arasa hepsi orada!
Kuruçeşme’de açılan Boaz’ın canlı müzik geceleri hıncahınç doluyor.
Popüler isimlerin çoğu da orada.
Mekanın başındaki isim; senelerdir gece hayatında gezen adaşım Cihan Saylam. Eee eğlenceden anlayan bir insan, ne de olsa ismi Cihan!
En kısa zamanda bir gece eğlenceye gideceğim. Murat Dalkılıç’ın çıktığı bir gece oradayım!

Yazarın Tüm Yazıları