Barıştık mı?

Gülsem mi, ağlasam mı, üzülsem mi bilemedim ama eğlenceli bir diyalog oldu benim için. İki sene önce hakkında yazdığım yazıdan dolayı benimle konuşmayan yeni gelinimiz Zeynep Bastık’la geçtiğimiz hafta bir arkadaşın evinde denk geldik.

Haberin Devamı

Tatlı tatlı herkese “Merhaba, ben Zeynep” diye gülümseyerek geliyordu. Ta ki beni görene kadar. Görünce bir dondu kaldı, ne yapacağını şaşırdı Bastık.

Biraz rahatlatayım onu diye “Barıştık mı Zeynep?” deyiverdim.

Cevap geldi “Hayır” diye.

Ben de “Peki” deyip yanımdaki arkadaşımla sohbete devam ettim.

E ne yapayım şimdi?

Sahne performansını eleştirdim, şahit olduğum olayı yazdım diye küstü bana. Zeytin dalı uzatayım dedim, eee onu da kabul etmedi.

Neyse artık evlendi barklandı, belki önyargıları, düşünceleri değişir, eleştiriye açık olur sevgili Zeynep Bastık.

Bir ömür boyu mutluluklar tatlışım, en kısa zamanda karşılaşmak dileğiyle ha ha ha!

Sıra Bodrum’da

Yaklaşık dört haftadır devam eden Çeşme tatiline, temmuz ayının gelmesiyle hareketlenen Bodrum tatiliyle ufak bir ara verdim.

Haberin Devamı

E tabii ne de olsa ‘Bodrum’cuyuz, yeni mekanları, hareketleri değişen ya da değişmeyen eğlence anlayışlarını bir analiz edip deneyimlemek gerek değil mi sevgili okurlarım?

Planlamam belli, bugün itibarıyla başlayan Ebru Gündeş’li Günay gecelerine bir bakılır, Bodrum’un fahri elçisi Fatih Ürek sahnesine cumartesi akşamı bir gidilir.

Mandarin Otel’de açılan Lucca, Hakkasan hareketli günlerinde bir şerefe denir.

Senelerdir vazgeçilmezimiz Maçakızı Otel’in bar kısmında hafif bir kokteyl içilip etraf kesilir.

Aman aman, 2 haftalık Bodrum turumda bakalım beni neler bekliyor. Takipte kalın, haftaya tüm detayları sizinle paylaşacağım.

İkonsun Yaso

Hangi Instagram post’una baksam hepsi birbirinden güzel ve renkli sosyal medyasını ayarında, kaliteli, rahatsız etmeden kullanan insanlara ayrı hayranlığım var.

Bunların başında gelen isimlerden birisi Yasemin Özilhan. Bodrum’daki yazlığında ailesiyle tatilini yaparken bir yandan sağlıklı beslenmesiyle ilgili tüyolar verip takipçilerini sağlıklı ve fit görünmeleri konusunda yönlendiriyor.

Öte yandan her paylaşımındaki kıyafet kombinleri ve aksesuvarları ile giyim kuşam konusunda örnek oluyor.

Ara ara yaptığı işbirlikleri ile çalıştığı markaları farklı bir yere taşıyor. Hoşuma giden profilleriden birisi Yasemin Özilhan. İkonsun Yaso.

 

Yazarın Tüm Yazıları