Cenker Tezel

Aşkın Ateşi yakacak

1 Mayıs 2006
Hande Yener, ocak ayında çıkardığı "Apayrı" albümünün ikinci klibini "Aşkın Ateşi" şarkısına çekti. Ünlü şarkıcı, "handeyener.com.tr" adlı internet sitesinde yapılan anket sonucunda hayranları tarafından en çok oy alan /images/100/0x0/55ead81df018fbb8f89a55fd"Aşkın Ateşi" şarkısına çektiği klip için Roma’yı mekan olarak seçti. Söz ve müziği Mete Özgencil, düzenlemesi ise Erdem Kınay’a ait şarkının klibinde Yener, dört ayrı kıyafet giydi.

Aşkları plakadan okunuyor

Kenan Doğulu, geçtiğimiz akşam Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda bir konser verdi. Büyük ilginin olduğu konseri izlemeye gelenler arasında ünlü simalar da vardı. /images/100/0x0/55ead81df018fbb8f89a55ffÖzlem Yıldız’ın, eşi Sinan Serter yerine kız arkadaşlarıyla izlediği konseri, Gamze Özçelik ve sevgilisi Mehmet Mutlu da kaçırmadı. Çift, Mutlu’nun yeni aldığı 34 GM 649 plakalı son model Range Rover’la Lütfi Kırdar’a geldi.
Yazının Devamını Oku

Karaköy’de Abazoğlu fırtınası

28 Nisan 2006
Cengiz Abazoğlu’nun 2006 yaz koleksiyonu, önceki akşam Karaköy Liman Lokantası’nda düzenlenen defileyle tanıtıldı.

Maserati’nin sponsorluğunda, Ilgın Beyazıt ve Kerem Fildişi’nin organizasyonuyla gerçekleşen defilede Tuğçe Kazaz, Yüksel Ak, Çağla Şikel, Cansu Dere, Bilge Kara, Pınar Tezcan, Ece Sükan, Hande Subaşı, Zeliha Çal, Özge Ulusoy, Sedef Avcı, Fatma Yaman, Nur Gümüşdoğrayan gibi pek çok başarılı manken podyuma çıktı.

Kolundan tümör alındı

Konuklar arasında bulunan ünlü organizatör Erkan Özerman, geçtiğimiz günlerde ciddi bir operasyon geçirdiğini söyledi. Kolunda tümöre rastlanan ve acilen ameliyata alınan Özerman, "Tümör iyi huylu çıktı. Ama beş saatlik bir operasyon geçirdim. Şimdi iyiyim" dedi.


Yazının Devamını Oku

Minik kalpler için buluştular

25 Nisan 2006
Zekeriyaköy Rotary Kulübü’nün, çocuk yuvalarında yaşayan çocukların yaşam koşullarının rehabilite edilmesi için başlattığı "Kimsesiz Minik Kalpler için Elele" projesinin ilk ayağı, önceki akşam start aldı. /images/100/0x0/55ea7b00f018fbb8f882b9c6Behzat Gerçeker’in Büyük Enbe Senfonik Orkestrası ile yönettiği, Nükhet Duru ve Özcan Deniz’in sahneye çıktığı konserde ’Yerli Pavarotti’ olarak tanınan tenor Hakan Aysev de İtalyanca "Caruso"yu seslendirdi. Aysev’in bu aryasına Özcan Deniz de arada söylediği gazelle katıldı. Çiğdem Tunç’un sunuculuğunu üstlendiği gece, Anadolu Ateşi’nin dans gösterisiyle son buldu. Gecede Nükhet Duru ile solistliği paylaşan Özcan Deniz, "Yurtlarda mağdur olan çocuklarımızın yaşam standartlarını biraz daha üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Onlar için düzenlenen bu konsere ben de solist olarak katıldım. Buradan kazanılacak tüm gelirleri Rotary Kulübü, kimsesiz çocuk yurtlarına yardımlarda bulanacak" derken Nükhet Duru’ya da övgüler yağdırdı. Deniz, "Nükhet Duru’yu çok beğeniyorum, evlenirsem karım Nükhet Duru gibi asla yaşlanmasın. Çünkü Nükhet Duru yaşlandıkça daha da güzelleşen bir kadın" dedi.
/images/100/0x0/55ea7b00f018fbb8f882b9c8
Hürriyet’e Coca Cola’dan gelin

Hürriyet Gazetesi Kurumsal İletişim Direktörü ve Okur Temsilcisi Temuçin Tüzecan, Ebru Bakkaloğlu ile evlendi. Coca-Cola Kurumsal İletişim Müdürü olan Bakkaloğlu ile Tüzecan’ın Ajia Otel’de yapılan nikah törenine yakın akrabaları ve dostları katıldı. Çiftin nikah şahitliklerini Elif Ergün ve Erdal Karamercan yaptı.

Sergi açıldı/images/100/0x0/55ea7b00f018fbb8f882b9ca

Tekirova’daki Martı Myra Otel Genel Müdürü Turgay Turan’ın eşi Süreyya Turan, Antalya’da 7. resim sergisini açtı. Turan’ın, Solmaz Erkan’la birlikte Altındağ mahallesindeki Aydın Kanza Kültür Salonu’nda açılan sergisi, sanatseverler ve vatandaşlardan tam not aldı.

Bostancı’da bir balıkçı

Marmara Denizi’nin kenarında, yeşilliklerden oluşan iki dönüm açık alan içindeki tarihi binada hizmet veren Nes restoran, İstanbul’un en ünlü balık aşçılarının hazırladığı menüsüyle kısa sürede balıkseverlerin tercihi oldu. Bostancı’daki Nes Restoran, sizi ister 140 m2’lik kapalı alanda, isterseniz denize nazır bahçesinde günlük balık keyfine davet ediyor.
Yazının Devamını Oku

Yüzü gülüyor

24 Nisan 2006
Genç şarkıcı Banu Zorlu’nun "Gizli Aşk" adını verdiği albümü cuma günü piyasaya çıktı. /images/100/0x0/55eb3c4bf018fbb8f8b411bdUnkapanı’na gelen siparişlerin yüzünü güldürdüğünü söyleyen Zorlu, "Bu albüm için çok uzun zamandır çalışıyoruz. Özellikle Nazan Öncel’in şarkısı ’Gönül Çiçekleri’ radyolarda en çok çalınan şarkılar arasında. Sansasyonlarla değil işimle anılmak istiyorum ve ona göre yaşıyorum" dedi. Zorlu, albümün çıkışıyla birlikte ekstraların da arttığını, özellikle tatil yörelerinden çok teklif aldığını söyledi.

Erbil’i seviyor
/images/100/0x0/55eb3c4bf018fbb8f8b411bf
Pascal Nouma, "Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu" filminde oynamak için geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle birlikte İstanbul’a geldi. Nouma, önceki akşam Beyoğlu sokaklarında kız arkadaşıyla gezerken objektiflere yakalandı. Nouma, "Ben, Mehmet Ali Erbil’i çok seviyorum. O da benim gibi şakacı. Aynı filmde olmamız güzel. Ayrıca Kartal Tibet de çok iyi bir yönetmen. Filmimiz çok iyi olacak" dedi.
/images/100/0x0/55eb3c4bf018fbb8f8b411c1
Sorunlar unutuldu

Zeynep Tokuş, kendisini dövdüğü gerekçesiyle karakolluk olduğu jinekolog eşi Alp Nuhoğlu ile bir süre önce barışmıştı. Kavgalı oldukları dönemde basına birbirleri hakkında ağır ithamlarda bulunan çift, önceki gece bir bar çıkışı el ele objektiflere yansıdı. Çift, soruları yanıtsız bıraktı.

Ayrılık kesin dönüş yok
/images/100/0x0/55eb3c4bf018fbb8f8b411c3
Futbolcu sevgilisi Vedat İnceefe’yle yollarını ayıran Ebru Destan, önceki gece sahneye çıktığı Etiler Keops Bar’da dekolte kıyafeti ile göz doldurdu. Vedat İnceefe ile anlaşarak ayrıldıklarını söyleyen Destan, ikinci kaseti için hazırlıklara başladığını söyledi. Ebru Destan, yaz ayları için kendisine gelen ekstra tekliflerini de düşündüğünü belirtiyor.

İki sergi bir arada

Çağdaş Türk resim sanatını Amerika’da yaptığı çalışmalarla tanıtan ressam Ertuğrul Ateş, "Art Project Vol.1" adlı /images/100/0x0/55eb3c4bf018fbb8f8b411c5resim sergisini Nişantaşı Damat Tween mağazasında açtı. Ünlü ressamın eserlerinin yer aldığı serginin açılışında Ertuğrul Ateş’e, İTKİB Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve TİM Başkanı Oğuz Satıcı eşlik etti. Mağaza içinde yer alan Lounge Bar’da gerçekleşen sergide ayrıca tasarımcı Reha Erdoğan’ın tasarladığı koltuklar da sergilendi.
Yazının Devamını Oku

Cem yine Cansu’ya döndü

21 Nisan 2006
Cem Yılmaz, beş ay önce yollarını ayırdığı Cansu Dere’ye döndü. İkili, önceki akşam Şahan Gökbakar ve Doğa Rutkay’ın başrolde olduğu "Gen" filmini izlemek üzere gittiği Maçka G Mall’da objektiflere yakalandı. /images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a850Yılmaz, kendisini Levent’teki villasının önüne kadar takip eden gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında "Arkadaşlar, evin önünde yeni açılmış bir kulüp havası estiriyorsunuz. Böyle olmuyor. Biz zaten görüşen insanlarız. Otomatik kapının önünde durmayın çarpar. Alkol yok, yakalanma yok. Biz Teoman’dan bahsedelim" dedi. Çift ardından eve girerek gözden kayboldu. Çok geçmeden Cansu Dere bu kez Cem Yılmaz’ın köpeği ile kapıda göründü.

Hiç böyle görmediniz
/images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a852
Nükhet Duru, önceki akşam katıldığı bir davette Jennifer Lopez imajıyla dikkat çekti. Şu sıralar yeni albüm heyecanı yaşadığını söyleyen Duru, "Bu kadar yıldır seyircim beni çok farklı şekillerde gördü, ama bu yüzümle görmedi. Çok değişik bir Nükhet Duru ile karşılaşacaklar. Fıkır fıkır yaz albümü olacak. Bir hafta içinde piyasada... Yapımcısı da benim" diye konuştu.

Lütfü Kırdar da anlamlı konser
/images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a854
Sezen Aksu, önceki akşam Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Bolluca Çocuk Köyü yararına Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda bir konser verdi. Konseri izlemeye gelerek başkanlığını Singapur fahri konsolosu Pınar Aran’ın yaptığı vakfa destek verenler arasında Yasemin-Mehmet Şumnu çifti de vardı

Sükunet bozulmadı
/images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a856
Kanal D’de yayınlanan "Kırık Kanatlar" adlı dizinin oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu, önceki gece Beyoğlu’nda kız arkadaşıyla KELEBEK objektifine yakalandı. Birçok ünlünün aksine flaşlar karşısında paniğe kapılmayan oyuncu, sessiz sedasız oradan uzaklaştı.

Tek tipim Beyaz
/images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a858
Tuğba Özay ile komedyen Ceyhun Yılmaz, önceki gün Seramik Fuarı’na renk kattı. Özay, Ceyhun Yılmaz’ın kendisine asılması üzerine "Komedyenler arasında benim tek tipim Beyaz’dır. Diğerleriniz boydan kaybediyorsunuz" dedi. İkilinin son hesaplaşması, Çanakçılar Seramik’in erkekler bölümünde yaşandı. Ceyhun Yılmaz’ı erkekler bölümüne kadar takip eden Özay, ünlü komedyen gibi pisuar önüne geçince herkes kahkahaya boğuldu.

İddialı başladı
/images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a85a
Ebru Gündeş, TGRT’de "Ebru Gündeş ile Mega Show" adlı bir talk show programı yapmaya başladı. Önceki akşam canlı yayınlanan programda kıvır kıvır saçları ve mini eteğiyle dikkat çeken Gündeş, "Her hafta değişik bir imajla hayranlarımın karşısına çıkacağım. Programımda hayranlarımın isteklerini canlı olarak yorumlayacağım" dedi.

Eşi belirledi
/images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a85c
Bu yaz her yerde kıvırcık saç göreceğiz. Ünlü simalar çoktan bu modaya uymaya başladı. Bu isimlerden biri de Ebru Şallı... Eşi Harun Tan’ın isteği doğrultusunda bu modeli uygulattığını söyleyen Şallı, "Harun bana bu saç modelini çok yakıştırıyor, o yüzden sık sık yaptırıyorum" dedi.

Göz ihmale gelmez

Topten Kids, çocuklar için antialerjik ve hafif materyalli çerçeve seçilmesini öneriyor. Çocuklar için göz hassasiyeti dikkate alınarak hazırlanan Topten Kids koleksiyonu da polarize cam teknolojisi ile yüksek kaliteli görüş performansı sağlıyor.

Kavga çıktı

"A1 Model Boxing", 21 Nisan akşamı Show TV’de başlıyor. Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek ve canlı yayınlanacak olan kicks boks turnuvasında, Burcu Çağrı, Burcu Okutulmuş, Didem Erol, Didem Taslan, Fulya /images/100/0x0/55eaf904f018fbb8f8a2a85eKeskin, Seçkin Piriler, Yaren Banu Akbaş ve Zeynep Eylem Şenkal da ringe çıkacak. Turnuva, önceki gün düzenlenen bir basın toplantısı ile tanıtıldı. Toplantı sırasında Apachi Serkan ile Amerikalı rakibi Scott Paul Shaffer arasında kavga çıktı.  Büşra BOZOK
Yazının Devamını Oku

Etiketsiz bir sanatçı

20 Nisan 2006
Müslüm Gürses, Pasaj Müzik’ten çıkardığı "Aşk Tesadüfleri Sever" adlı yeni albümünün tanıtımını önceki gün Esma Sultan Yalısı’nda yaptı. Murathan Mungan’ın süpervizörlüğünü üstlendiği albümünde bir şarkıda da Sezen Aksu ile düet yapan Gürses, gecede 4 yeni eser okudu. Davet öncesi Müslüm Gürses’le bir basın toplantısı düzenleyen Murathan Mungan, ikibuçuk yıllık emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti ve "Müslüm Gürses etiketsiz bir sanatçı, toplumun her kesimine hitap ediyor" dedi.

DLC serisine yeni bir lezzet/images/100/0x0/55ea1dcbf018fbb8f86c3b04

Doluca’nın 2004 yılında piyasaya sürdüğü DLC serisine, DLC Sultaniye-Emir, DLC Öküzgözü, DLC Kalecik Karası ve DLC Cabernet Sauvignon-Merlot’dan sonra, şimdi de Boğazkere üzümünden elde edilen DLC Boğazkere eklendi. DLC serisi ürünlerinin ortak özelliği, üzümlerinin özgün lezzet ve aromalarını çarpıcı bir şekilde şaraba yansıtan üretim yöntemleri sayesinde kolay içimli olmaları. Sibel Kutman’ın sahibi olduğu Doluca, Denizli çevresinde yetiştirdiği Boğazkere üzümlerini, Diyarbakır yöresi üzümleri ile dengeli bir şekilde harmanlanarak hazırlanmış DLC Boğazkere’yi şarapseverlerin beğenisine sundu.

Çikolatalı defile

İsviçre Gastronomi Festivali’nin açılış daveti geçtiğimiz akşam Levent Mövenpick Otel’in balo salonunda yapıldı. Organizasyon kapsamında ünlü modacı Arzu Kaprol de çikolatadan elbiseler adlı bir ekspozisyon gerçekleştirdi. Ekspozisyonda görev alan Hande Subaşı, beyaz çikolatalarla süslenmiş bir gelinlikle podyuma çıktı. Bu arada davete katılanlar arasında 2004 İsviçre Güzeli Fiona Hefti de vardı. Özel olarak bu davet için Türkiye’ye gelen Hefti birkaç gün daha ülkemizde kalacak.

Ödül gecesinde nişan

Magazin Gazetecileri Derneği’nin her ay düzenlediği ’Ayın Başarılı Gazetecileri Ödül Töreni’nin bu ayki konukları Seda Sayan ve sevgilisi Nihat Doğan’dı. İkili, önceki akşam Peysage Restaurant’da yapılan ödül töreninde nişanlandı. Hürriyet gazetesinden Sema Denker’in Kaya Çilingiroğlu’yla yaptığı "O çocuğu ben istemedim" başlıklı röportajıyla ödül aldığı gecede Sayan, "Umarım artık aşkımıza inanmışsınızdır. Bana kalsa gidip imza atarım ama Nihat davullu, zurnalı düğün istiyor istiyor" dedi.

Ünlülerin gizli zevkleri

Birçok ünlü son zamanlarda kendi yatak odası takımlarını yaratmak için Akmerkez’deki Home Sweet Home mağazasının yolunu tutmaya başladı. Tarkan’ın yüzde 100 satenden ateş kırmızısı bir takım yaptırdığı mağazanın müdavimlerinden biri de Hülya Avşar. Pastel renkte pamuklu takımlardan vazgeçmeyen Avşar, tüm yastık kılıflarına H.A harfleri işlenmesini istiyor.

İlk albüm heyecanı

Elif Nûn, ilk albümünü çıkardı. 2002’de müzik öğretmeni olarak atandığı Batman’da 1,5 yıl kalan, o süre içinde birçok beste yapan şarkıcı, Fatih Erkoç’un "Kardelen" albümüne de şarkı sözüyle destek vermişti. 1997 yılında Antalya’da düzenlenen Onno Tunç Şarkı Yarışması’nda seslendirdiği şarkıyla birincilik ödülünün sahibi olan Elif Nûn, şimdi "Amenna" albümüyle kendini gösteriyor. Yapımcılığını Aykut Gürel’in üstlendiği albümdeki şarkıların 8’inin söz ve bestesi, 2’sinin de sözleri yine Nûn’a ait.
Yazının Devamını Oku

Dublör kullandı

18 Nisan 2006
Robert De Niro, Al Pacino, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger ve Jean-Claude Van Damme gibi daha birçok dünya starının dublörlüğünü yapan Ayhan Yıkgeç, "Rüyalarda Buluşuruz" dizisindeki kaza sahnesi için Türkiye’ye geldi. Bugüne kadar sayısız filmde dublörlük yapan, evli ve iki çocuk babası olan 40 yaşındaki Ayhan Yıkgeç, tam 18 yıldır bu işi yapıyor. Riva Yolu’nda, sekiz kamera ile yapılan çekimlerde, senaryo gereği Cenk Ertan’ın, Özlem Conker’in otomobilini motosikletle takip sahnesi çekildi.

Conker’in bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandığı sahnenin çekiminde Özlem Conker’in dublörlüğünü yapan Yıkgeç, peruk takmak zorunda kaldı. /images/100/0x0/55ea4a49f018fbb8f8764da6

Yıkgeç, kiralanan bir arabayla saatte 120 kilometre hızla kaza sahnesini burnu kanamadan gerçekleştirdi.

Çekim sırasında heyecanlı görünen Conker, "BAyhan Yıkgeç eşlik etti. Kendisi bir profesyonel. Bana benzemesi için peruk falan takıldı. Arabanın sürücü koltuğunda ben oturuyordum ama ne direksiyon ne de pedallar bendeydi. Kendisi yan koltuktan tek ayak ve tek kolla arabayı çok güzel idare etti. Biraz korktum ama işine çok hakim" dedi.

İstanbul da buluştular

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 86’ncı yıldönümü Urfa’dan sonra İstanbul’da da kutlandı. Bahçelievler’deki Piramit Restaurant’taki kutlama renkli geçti. Geceye, İstanbul’da yaşayan çok sayıda Şanlıurfalı’nın yanı sıra siyaset, sanat ve bilimadamları da katıldı. "Şanlıurfa benim yaşamımda dönüm noktası olacak" diyen Vali Yusuf Yavaşcan, İstanbul’daki işadamlarını doğduğu kentlerine yatırıma çağırdı. Gözlerin İbrahim Tatlıses’i aradığı kurtuluş gecesinde, Şanlıurfa Vakfı’nın İstanbul Şube Başkanı Fevzi Yeşilçimen, Vali Yavaşcan’a teşekkür plaketi verdi. Bu arada tatlıları ile ünlü Hacıbozanoğlu’nun sahibi Murat Bozanoğlu da Yavaşcan’a, okul yaptırma sözü verdi. Sıra Gecesi Grubu’nun yörenin türkülerini seslendirdiği gecede, folklorcular halk oyunlarını sergiledi.

Sezonun ilk partisi

Antalya Kayı Group’a bağlı MC Entertainmet şirketi, Lara Beach MC Arena’da sezonun ilk partisini düzenliyor. Laides First Party adını taşıyacak olan ve kadınların ücretsiz gireceği parti 26 Nisan’da yapılacak. Dünyaca ünlü Snap Turbo B’nin ve Ani Lorak’ın konserinin yanı sıra Hollanda’dan iki ünlü kadın DJ Natajia ve Miss Nine, sabaha kadar sürecek olan organizasyonda görev alacak.

Rengarenk bir Paskalya

Divan Pastanesi, birbirinden lezzetli pasta ve çikolata seçeneklerini Paskalya’ya özel rengarenk sürprizlere dönüştürüyor. Doğanın tüm renklerini cömertçe sunduğu bahar aylarının müjdecisi "Paskalya Bayramı" için çikolata ve badem ezmesiyle hazırlanan tavşan ve yumurta figürleri, çok özel dekoratif hediyelikler, özel Paskalya pastasının içinde sunulan çikolatan yapılmış renkli yumurtalar, Paskalya’yı bir renk karnavalına dönüştürecek. Paskalya coşkusunu baharın tüm tonlarıyla kutlamak isteyenleri nisan ayı boyunca, Divan pastanelerinde birbirinden renkli alternatifler bekliyor.

Boş vakti yok

Türkiye’nin en tanınmış mankeni Vahe Kılıçarslan, bir yanda hazırlayıp sunduğu televizyon programı bir yandan da açılışlar yüzünden hiç boş vaktinin olmadığını söylüyor. TV programının reytinglerinin çok iyi gittiğini söyleyen ve üç yıldır ekranlarda olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü manken, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Nefise Karatay’la birlikte Nişantaşı’ndaki Bistro Cafe’nin açılışını yaptı.
Yazının Devamını Oku

Düğünde hande rüzgârı

17 Nisan 2006
Selin Çarmıklı ile Uzay Kozak'ın Çırağan Sarayı'ndaki düğün davetinde, Hande Ataizi seksi kıyafetiyle ilgi odağı oldu. Düğünde şıklık yarışı yaşandı.


Nurten-Üntay Kozak, Selin-Uzay Kozak, Zeynep-Osman Çarmıklı, Ekin Çarmıklı (soldan sağa) 

Çarmıklı Grubu İcra Kurulu Başkanı Osman ve Zeynep Çarmıklı'nın büyük kızları Selin Çarmıklı ile Üntay-Nurten Kozak çiftinin oğulları Uzay Kozak, önceki gün Çırağan Sarayı'ndaki muhteşem törenle dünyaevine girdi. 

İş ve sanat dünyasını bir araya getiren düğünün en dikkat çeken ismi Hande Ataizi'ydi. Şu sıralar KANAL D'de yayınlanan "Sev Kardeşim" dizisinde rol alan Ataizi, derin göğüs ve bacak dekolteli elbisesiyle ilgiyi üzerinde topladı.

 

 

Yazının Devamını Oku