Etiketsiz bir sanatçı

Müslüm Gürses, Pasaj Müzik’ten çıkardığı "Aşk Tesadüfleri Sever" adlı yeni albümünün tanıtımını önceki gün Esma Sultan Yalısı’nda yaptı.

Murathan Mungan’ın süpervizörlüğünü üstlendiği albümünde bir şarkıda da Sezen Aksu ile düet yapan Gürses, gecede 4 yeni eser okudu. Davet öncesi Müslüm Gürses’le bir basın toplantısı düzenleyen Murathan Mungan, ikibuçuk yıllık emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti ve "Müslüm Gürses etiketsiz bir sanatçı, toplumun her kesimine hitap ediyor" dedi.

DLC serisine yeni bir lezzet/images/100/0x0/55ea1dcbf018fbb8f86c3b04

Doluca’nın 2004 yılında piyasaya sürdüğü DLC serisine, DLC Sultaniye-Emir, DLC Öküzgözü, DLC Kalecik Karası ve DLC Cabernet Sauvignon-Merlot’dan sonra, şimdi de Boğazkere üzümünden elde edilen DLC Boğazkere eklendi. DLC serisi ürünlerinin ortak özelliği, üzümlerinin özgün lezzet ve aromalarını çarpıcı bir şekilde şaraba yansıtan üretim yöntemleri sayesinde kolay içimli olmaları. Sibel Kutman’ın sahibi olduğu Doluca, Denizli çevresinde yetiştirdiği Boğazkere üzümlerini, Diyarbakır yöresi üzümleri ile dengeli bir şekilde harmanlanarak hazırlanmış DLC Boğazkere’yi şarapseverlerin beğenisine sundu.

Çikolatalı defile

İsviçre Gastronomi Festivali’nin açılış daveti geçtiğimiz akşam Levent Mövenpick Otel’in balo salonunda yapıldı. Organizasyon kapsamında ünlü modacı Arzu Kaprol de çikolatadan elbiseler adlı bir ekspozisyon gerçekleştirdi. Ekspozisyonda görev alan Hande Subaşı, beyaz çikolatalarla süslenmiş bir gelinlikle podyuma çıktı. Bu arada davete katılanlar arasında 2004 İsviçre Güzeli Fiona Hefti de vardı. Özel olarak bu davet için Türkiye’ye gelen Hefti birkaç gün daha ülkemizde kalacak.

Ödül gecesinde nişan

Magazin Gazetecileri Derneği’nin her ay düzenlediği ’Ayın Başarılı Gazetecileri Ödül Töreni’nin bu ayki konukları Seda Sayan ve sevgilisi Nihat Doğan’dı. İkili, önceki akşam Peysage Restaurant’da yapılan ödül töreninde nişanlandı. Hürriyet gazetesinden Sema Denker’in Kaya Çilingiroğlu’yla yaptığı "O çocuğu ben istemedim" başlıklı röportajıyla ödül aldığı gecede Sayan, "Umarım artık aşkımıza inanmışsınızdır. Bana kalsa gidip imza atarım ama Nihat davullu, zurnalı düğün istiyor istiyor" dedi.

Ünlülerin gizli zevkleri

Birçok ünlü son zamanlarda kendi yatak odası takımlarını yaratmak için Akmerkez’deki Home Sweet Home mağazasının yolunu tutmaya başladı. Tarkan’ın yüzde 100 satenden ateş kırmızısı bir takım yaptırdığı mağazanın müdavimlerinden biri de Hülya Avşar. Pastel renkte pamuklu takımlardan vazgeçmeyen Avşar, tüm yastık kılıflarına H.A harfleri işlenmesini istiyor.

İlk albüm heyecanı

Elif Nûn, ilk albümünü çıkardı. 2002’de müzik öğretmeni olarak atandığı Batman’da 1,5 yıl kalan, o süre içinde birçok beste yapan şarkıcı, Fatih Erkoç’un "Kardelen" albümüne de şarkı sözüyle destek vermişti. 1997 yılında Antalya’da düzenlenen Onno Tunç Şarkı Yarışması’nda seslendirdiği şarkıyla birincilik ödülünün sahibi olan Elif Nûn, şimdi "Amenna" albümüyle kendini gösteriyor. Yapımcılığını Aykut Gürel’in üstlendiği albümdeki şarkıların 8’inin söz ve bestesi, 2’sinin de sözleri yine Nûn’a ait.
Yazarın Tüm Yazıları