Cenker Tezel

Londra’da yaşayacaklar

17 Nisan 2006
Çarmıklı Grubu İcra kurulu Başkanı Osman ve Zeynep Çarmıklı’nın büyük kızları Selin Çarmıklı, Nurten ve Üntay Kozak’ın oğulları Uzay Kozak’la önceki gece Çırağan Sarayı’nda evlendi. İş dünyasının ünlü isimlerinin bir araya geldiği düğün, kadın davetlilerin şıklık yarışına sahne oldu. Geçtiğimiz haziran /images/100/0x0/55ea75a3f018fbb8f8815b6dayında aile arasında sade bir törenle sözlenen, daha sonra Çarmıklı ailesinin Bebek’teki evinde nişanlanan çiftin Çırağan Sarayı’ndaki düğününe aralarında Şafak-Ali Kibar, Revna Demirören, Merva Ulusoy, Ayşegül Dinçkök, Jefi-Yasemin Kamhi, Aslı Tümen, Sennur Dinçkök, Hüsnü Güreli, Özlem Önal, Ayşegül Dinçkök, Şirin-Neşet Yalçın, Faruk-Hatice Süren, Hande Ataizi gibi isimler katıldı. Yeni evli çift, bundan sonra yaşamlarına eğitimlerini tamamladıkları Londra’da devam edecek.

Aynı elbise

Selma Türkeş ve Selin Tatlıcı Çırağan Sarayı’ndaki düğüne aynı modaevinin kıyafetlerini tercih ederek gelmişlerdi. Tatlıcı ve Türkeş gecede yan yana gelmemeye çalıştılar.
Yazının Devamını Oku

Adaylar açıklandı

12 Nisan 2006
İlk Müslüman Türk Kadın Oyuncu olan Afife Jale anısına bu yıl 10’uncu kez düzenlenen "Afife Tiyatro Ödülleri"nin adayları ve özel ödül sahipleri belli oldu. İsimler önceki akşam yapılan basın toplantısında açıklandı. 24 Nisan akşamı Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan "Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri"nin adayları ve özel ödül sahipleri önceki akşam açıklandı. Yapı Kredi Plaza’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Yapı Kredi Sigorta Pazarlama Müdürü Tolga Okan Tezbaşaran, "Bugüne kadar 130 sanatçı Afife Ödülü kazandı. Türk tiyatro camiasının desteğiyle ödülün önemi ve saygınlığı her geçen gün arttı" derken, Yapı Kredi Sigorta’nın Sanat Danışmanı Haldun Dormen ise "İlk Müslüman Türk kadın tiyatro oyuncusu Afife Jale adına bir şeyler yapabilmek tek hayalimdi. Bugün ödülün 10’uncu yılına gelmesi bana büyük mutluluk veriyor" dedi./images/100/0x0/55eb64b0f018fbb8f8be3ee2

Seçici Kurul adına konuşan Göksel Kortay da Afife Ödülleri’nin Türkiye’de verilen en önemli tiyatro ödülü olduğunu vurguladı. "Bu sanata çok az ilgi duyulan Türkiye’de, bu ödüle ilişkin düzenlemede bir hayli zorlandık. Aday gösterilen tüm sanatçılar seçici kurul için kazanmış anlamına gelir. Türkiye’de bu sanat dalında bu kadar az ödül verilirken, bu konuda gelen tepkilere üzülüyoruz" diyen Kortay, daha sonra adayları açıkladı.

"Müzikal ya da Komedi Dalında En Başarılı Kadın Oyuncu" adayları arasında yer alan Nilgün Belgün’ün önceki akşam annesini kaybettiğini belirten Kortay, "Annesini kaybettiği halde büyük bir profesyonellik göstererek buraya geldi" deyip Belgün’ü kutladı.

Mustafa KIZGINYÜREK

İşte adaylar

n En Başarılı Prodüksiyon İhtiras Tramvayı, IV. Murat, Uyarca

n En başarılı yönetmen Kemal Aydoğan, Şakir Gürzumar, Engin Uludağ

n En başarılı erkek oyuncu Can Başak, Erdal Beşikçioğlu, Emre Kınay

n En başarılı kadın oyuncu Ayşen İnci, Zuhal Olcay, Tilbe Saran

n Müzikal ya da komedi dalında en başarılı erkek oyuncu Atılgan Gümüş, Ali Poyrazoğlu, Ali Sunal

n Müzikal ya da komedi dalında en başarılı kadın oyuncu Aslı Aybars, Nilgün Belgün, Berna Laçin

n Muhsin Ertuğrul Özel Ödülü: Turgut Özakman

n Nisa Serezli Aşkıner Özel Ödülü: Mücap Ofluoğlu

nCevat Fehmi Başkut Özel Ödülü: Yeşim Özsoy Gülan

n Tiyatroda Yeni Kuşak Özel Ödülü: Bartu Küçükçağlayan.

n Yapı Kredi Sigorta Özel Ödülü: Eskişehir’de sanata verdiği destek ve açtığı tiyatro salonları nedeniyle Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen.

İşletmeciliğe soyundu

Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğba Özerk işletmeciliğe soyundu. Etiler’deki Cilveli adlı kulübün işletmeciliğini üstlenen genç popçu, bundan böyle kendi mekanında şarkı söyleyecek. Cumartesi günü programa başlayacak olan Özerk, mayıs ayı ortasına kadar burada program yapacağını söyledi: "Mekanın sahipleri böyle bir işbirliği önerince kabul ettim. Mayıs ortasına kadar buradayız. Sonra Keops bünyesinde Bodrum’da açılacak olan mekana geçiş yapacağım. Artık işletmeci olarak da gece hayatında varım."

Moda’da Mine rüzgarı esiyor

Etnik Latin müzik yorumcusu Mine, cumartesi akşamları Moda Deniz Kulübü’nde sahne almaya başladı. Latin müziğini İngilizce ve Türkçe pop şarkılarla harmanlayan, programını dans şovlarla zenginleştiren yorumcu, izleyicilerine eğlenceli saatler yaşatıyor.

Çamlıca’nın üç gülü

Boğaziçi Musiki Vakfı Türk Müziği Konservatuarı, her yıl düzenlediği geleneksel konserinde kursun en kıdemli öğrencilerini üçlü olarak sahneye çıkartarak izleyenlere sürpriz yaptı. Vakfın 25 yıllık öğrencisi Adalet Şentuna, Muazzez Kaprol ve Bilge Öztüzün’ün hep birlikte "Biz Çamlıca’nın Üç Gülüyüz" adlı anonim eseri seslendirmesi salondan büyük alkış aldı.
Yazının Devamını Oku

En lezzetli yarışma

11 Nisan 2006
Her yıl yenisi düzenlenen Moulinex Yemek Yarışması’nın geçtiğimiz gün Cevahir Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen finalinin jüri üyeliğini Neşe Erberk, Erol-Ute Büyükburç, Cem Arslan, Emine Beder ve manken Yüksel Ak yaptı. Yüksel Ak, "Ben hem yemek yemeyi severim hem de yapmayı" dedi. Arman’ın Vosvos’u

Geçtiğimiz hafta Show TV’nin TİM Show Center’da düzenlediği "15. Yıl Gecesi"ne Aytaç Arman, 1972 model mavi renkli Volkswagen arabasıyla geldi. Arabasını çok sevdiğini söyleyen Arman, ’Hacı’ dizisindeki performansıyla da dikkat çekiyor.

Yeni koleksiyon tanıtıldı/images/100/0x0/55ea5c9ef018fbb8f87af6ae

Dünyaca ünlü saat markası Franck Muller yeni kolleksiyonunu geçtiğimiz hafta Cenevre’deki şatosunda tanıttı. Birbirinden şık saatlerin yer aldığı koleksiyonun en pahalı parçası 2 milyon euro’luk saatti. Bu özel koleksiyon için 6 adet sipariş verildiği öğrenildi. Franck Muller, koleksiyon tanıtımının ardından şatosunda gelenekselleşen davetini verdi. Birçok ünlü ve aristokratın yer aldığı galada Türkiye’den sadece Arte Akmerkez’in Genel müdürü Murat Ünal, ürün müdürü Ayşegül Tacer ve As İletişim&Danışmanlık’ın sahibi Aslıhan Yıldırım vardı. Geceyi renklendiren grup ise ABBA oldu. Franck Muller, Türkiye’nin kendisi için çok özel bir yer olduğunu dile getirdi. Franck Muller’in yeni koleksiyonunun kısa bir süre içinde Arte Akmerkez’de görülebileceğini söyleyen Murat Ünal, yeni modelleri tanıtacaklarını belirtti.

50. yıl kutlaması

Bundan 50 yıl önce Münih’ten İstanbul’a ilk uçuşunu gerçekleştiren Lufthansa Havayolları, 50. yıl şerefine geçtiğimiz günlerde bir davet verdi. Türkiye’de yarım asrı geride bırakan Lufthansa’nın ilk Türk Genel Müdürü Sadık Elmas, "2006 yılı Lufthansa Türkiye için önemli bir yıl, Türkiye’de 50. yılımızı kutluyoruz. İstanbul’a 1956 yılında başlayan uçuşlarımız Lockheed Super Constellation uçağı ile haftada sadece iki kez düzenleniyordu. 1956 yılında taşıdığımız yolcu sayısı 4465 idi, 2005 yılında taşıdığımız yolcu sayısı 745.246" dedi.

Nişan zamanı

Seda Sayan-Nihat Doğan çifti, Seda Sayan’ın kız kardeşinin baldızının nişanını Tarabya’daki Ayhan Aşan’ın sahneye çıktığı tavernada kutladı. Ayhan Aşan, sevilen şarkılarını seslendirirken davetliler arasında bulunan Seda Sayan ve Nihat Doğan’a da sahnede birer parça okuttu. Erkek kardeşi Sedat Sayan ile objektiflere poz veren Seda Sayan, nişanın kandil gününe denk geldiğinin hatırlatılması üzerine, "Nişan gününü kandile denk geldiği için ertelemeyi düşünmedik. Çünkü burada bulunan insanlar alkol kullanmıyor" dedi.

Son gösteriyi kaçırmadılar

Rusya’nın üç önemli bale tiyatrosu topluluğundan biri olan Moskova Devlet Akademik Tiyatrosu Büyük Klasik Balesi, İspanyol yazar Miguel de Cervantes’in unutulmaz eseri Don Kişot’u TİM’de sahneledi. Grubun İstanbul’daki son gösterisini izleyenler arasında Burçin Orhon ve kızları, Cansu Dere, Ece Sükan, sevgilisi Tolga Egemen ve Ebru Akel de vardı.
Yazının Devamını Oku

Gülben’den destek

6 Nisan 2006
Kadınların gücünü kadınlara veriyoruz sloganıyla yola çıkan ve sağladıkları maddi kaynakları, kadınlar için çalışan sivil toplum kuruluşlarına aktaran Kadın Fonu’na Gülben Ergen de destek vermeye başladı. Kadın Fonu Başkanı Ümit Boyner’in önderliğinde geçtiğimiz gün Swissotel’de yapılan basın toplantısına katılan Ergen, "Kadına Karşı Şiddeti Önleme" projesine tam destek vereceğini söyledi. Ergen, "17 yıldır meslek hayatımda Türk kadınına fazlasıyla vefa borcum var. Onları çok seviyorum. Kadınları diğerlerinden ayıran en önemli şey anne olmalarıdır. Ve bunun içinde iyi bir eğitim gerekli. Ben de sanatçı olarak bu misyonu üstlenmekten zevk duydum. Bu projeye bir aylık veya bir senelik katılmadım. Ömür boyu kendimi kadınlara adayacağım. Şiddet olayı çok kötü bir şey. Anadoluyu köy köy gezip halkı dinleyeceğim" dedi. Büşra BOZOK/images/100/0x0/55ea43e6f018fbb8f874d56b

Tadım gecesi

Kavaklıdere Şarapları’nın özel menüsüyle önceki gece gerçekleştirilen ’Tadım Gecesi’, gurmecileri ağırladı. Parkorman Pine’da düzenlenen tadım gecesine İlham Gencer de müzikleriyle renk kattı.

Çiller çifti yemekte

Eski başbakanlardan Tansu Çiller, önceki akşam eşi Özer Çiller’le birlikte baş başa yemek yedi. Tarabya’daki Kıyı restorana giden çift, gecenin ilerleyen satlerinde restorandan çıktılar. Restoran çıkışında medya mensuplarını karşısında bulan Çiller, bir gazetecinin "Tekrar siyasete döneceğiniz hakkında söylentiler var, siyasete dönmeyi düşünüyor musunuz" sorusuna yanıt vermedi...

Neşeli saatler

Blackk’te arkadaşı Uğur Batur’la yemek yiyen Nalan Aksoy, gecenin sonunda merdivenlerden Batur’un yardımıyla indi. Antikacı Uğur Batur’la el ele yürüyen Aksoy, patlayan flaşlar karşısında gazetecilere dönerek, "Bizi de arabada çekin ve ikinci Sanem Çelik vakası olarak yayınlayın" dedi. Batur’un sevgilisi olmadığını, arkadaş olduklarını söyleyen Nalan Hanım’ın keyfi yerindeydi.

Eşiyle aynı yerde

Yüksek mimar ve restoratör Ayşe Nur Cücenoğlu, Bodrum’daki ofisini İstanbul’a taşıdı. Osmanbey Rumeli Caddesi’ndeki ünlülerin diş doktoru eşi Alper Cücenoğlu’nun diş muayenesinin bir bölümünde hizmet vermeye başlayan Ayşe Nur Cücenoğlu, ofisinin açılışı için geçtiğimiz günlerde bir kokteyl verdi. Davete aralarında Mehmet Dalmaz, Nazan Şoray, Hasan Kam, Zafer Ahmet Tatlı, Muzeffer Çavuşoğlu, Angelika Akbar ve Tülay Özer gibi tanınmış isimler katıldı.
Yazının Devamını Oku

Dizi aşkı gerçek oldu

5 Nisan 2006
Kanal D’de yayınlanan "Ihlamurlar Altında" adlı dizide iki sevgiliyi canlandıran Bülent İnal ile Tuğba Büyüküstün’ün dizi aşkları gerçek oldu. /images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ec9Kavram Dersaneleri’nin düzenlediği "Kavram Olimpiyatları" ödül törenine el ele gelen ikili, ilişkileri hakkındaki sorulara kaçamak cevaplar verdi. Özel hayatlarıyla gündemde olmak istemediklerini belirten sevgililer, "Gerçek hayatta ikimiz arasında yeni başlayan bir aşk var. Dileriz aşkımız dizideki gibi iyi gider. Ama ilişkimizle değil, oyunculuğumuzla gündemde olmak istiyoruz biz" dedi.

Aya İrini’de konser verecek/images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ecb

Dünyaca ünlü piyanist-besteci Tuluyhan Uğurlu, "Dünya Başkenti İstanbul" adlı CD’sinin gala konserini 8 Nisan günü Aya irini’de verecek. Muhteşem İstanbul görüntüleri ve fantastik öykülerle renklenecek konserde, İstanbul’daki inanç özgürlüğünü vurgulamak için İslam, Hristiyan ve Musevi müzikleri yorumlanacak. Konser saat 20.00’de başlıyor.

Piyasada erkek kalmadı
/images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ecd
Tuğba Özay, geçtiğimiz gün Yaşar Alptekin ve Ahu Tuğba’yla birlikte Nişantaşı Cabanna mağazasının açılışına katıldı. Takım elbise giyip, bıyık ve peruk takarak objektif karşısına geçen ünlü mankenin "İbrahim abi de kesti bıyıklarını, piyasada erkek kalmadı. Böyle olunca da iş başa düştü. Benden hem sağlam erkek hem de sağlam kadın olur. Yedi sene önce delikanlılığın kitabını yazdım. Alişan da oynadı" sözleri şaşkınlık yarattı.

"Gen" izleyiciyle buluştu
/images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ecf
Şahan Gökbakar’ın 21 yaşındaki kardeşi Togan Gökbakar’ın yönettiği, Doğa Rutkay ve Şahan Gökbakar’ın rol aldığı "Gen" adlı gerilim filminin galası, önceki akşam Maçka G Mall sinemasında yapıldı. Sanat dünyasından birçok ünlünün katıldığı galada en heyecanlı isimlerden biri de Doğa Rutkay’dı... Rutkay, daha film gösterime girmeden ses getiren tecavüz sahnesi ile ilgili olarak "Bir tecavüz sahnesinin nasıl gerçekçi olabileceğini göstermeye çalıştım. Bu role kendimi çok hazırladım ve başarılı olduğuma inanıyorum" dedi. Tecavüz sahnesini filmin sonlarına doğru olduğunu belirten Rutkay, "Tek seferde çektik, toplam 6 dakika sürdü. Bu benim ilk filmim. Ne yapılması gerekiyorsa yaptım" diye konuştu. Rolünün havasına girebilmek için günlerce doğru dürüst uyumadığını, hatta bir hafta banyo bile yapmadığını da sözlerine ekledi.

Olay ikiliden yeni işbirliği
/images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ed1
Metin Arolat, yıllar süreden suskunluktan sonra çıkardığı "Kabul Et" adlı albümüyle büyük ses getirdi. Çıkış parçası "Piskoloji"den sonra albümüyle aynı adı taşıyan şarkıya klip çeken Arolat, son olarak "Ruhum Seninle"nin klibi için kamera karşısına geçti. Klipte Arolat’a "Psikoloji" klibindeki öpüşme sahnesiyle dikkatleri çeken ünlü model Eyşan Özhim eşlik etti.

Ödül esas sahibini buldu

Maltepe Rotary Külübü, 670 beste yaparak kırılması güç bir rekora imza atan Ahmet Selçuk İlkan’a "Meslekte /images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ed3Başarı Ödülü" verdi. Bostancı Green Park Otel’de düzenlenen ödül törenine Maltepe Kaymakamı Ziya Türkdoğan, Maltepe Rotary Külübü üyeleri ve Rotary 2420’nci Bölge Guvernörü Sedat Altunay da katıldı. Maltepe Rotary Kulübü Başkanı Hakan Orduhan, yaptığı konuşmada İlkan’ın eserlerinin çoğunu hepimizin bildiğini ancak onların kime ait olduğu konusunda çoğunlukla fikir sahipi olunmadığını belirtti. Bu ödülün kendisine onur verdiğini belirten ise "Benim şarkılarımla yıllardır birçok sanatçı ödül alıyor, kimse bana ödül vermeyi düşünmüyordu. Nihayet ödül esas sahibine verildi. Sevincimi tarif etmem imkansız" dedi.

Yeni sergisini açtı
/images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ed5
İsmail Acar, önceki gün Toprak Sanat Galerisi’nde yeni sergisinin açılışını yaptı. Türk toplumunun tüketim tercihlerini tarihsel süreçte mizahi bir dille irdeleyen, edebiyata dair konu ve sembollerin ise farklı bir bakış açısıyla güncellendiği bu sergi 29 Nisan’a kadar gezilebilir.

Rock ve rap aynı çatı altında

Rock ve rap müziğin önemli isimleri Çilekeş ile İstanbul Attack, 14 Nisan’da aynı mekanda konser verecek. Hem /images/100/0x0/55eaa049f018fbb8f88c4ed7"Y.O.K." adlı ilk albümleri hem de aynı adlı parçaya çektikleri kliple adlarından çok söz ettiren Çilekeş grubu ve "İstanbul Geceleri" albümü ile Türkiye’deki rap müziğe yeni bir soluk getiren İstanbul Attack, 14 Nisan akşamı Balans’ta olacak.
Yazının Devamını Oku

Sezonu erken açtı

3 Nisan 2006
Radyo Televizyon Oscar’ları gecesinde "Yılın Türk Sanat Müziği" sanatçısı seçilen Safiye Soyman, yaz sezonunu erken açtı. Haftasonunda Bodrum’daki evine giden Soyman, ekstralar yüzünden yazın çok yoğun geçeceğini belirterek "Yaz /images/100/0x0/55ea4a86f018fbb8f8765bfcsezonu başlamadan biraz dinleyim istedim" dedi. Son albümü "Yine Benden Dinleyin"deki "Vıdı Vıdı" şarkısına da Oya Demirtok yönetmenliğinde klip çeken sanatçı, bu çalışmada üç ayrı karakteri canlandırdı.

Destek sağlam

Banu Zorlu, cuma günü piyasaya çıkacak "Gizli Aşk" adlı albümündeki şarkıların yaz aylarına damga vuracağını söyledi. Özellikle Nazan Öncel şarkısı "Gönül Çiçekleri"ne çok güvendiğini belirten Zorlu, /images/100/0x0/55ea4a86f018fbb8f8765bfe"Nazan’ın bu şarkısı bana kısmet oldu. O gördüğüm en iyi kalpli insan. Benimle birlikte stüdyoda sabahladı, her detayla ilgilendi. Artık söz dinleyicilerde. Umarım onlar da bu şarkıyı beğenir" dedi. Zorlu, yakında bir diziye başlayacağını ama asıl işinin şarkıcılık olduğunu da sözlerine ekledi.

Moral projesi

İlk albüm denemesiyle "çıplak ses" tartışmalarına sebep olan Seray Sever, yeni bir projeyle moral bulacak. Sever, /images/100/0x0/55ea4a86f018fbb8f8765c00önümüzdeki günlerde Refik Erduran’ın kaleme aldığı, Hüsamettin Ünlüoğlu’nun yöneteceği "Azralin’in Eceli" adlı bir film için kamera karşısına geçecek. Digitürk’ün ilk sinema filmi olacak bu projenin oyuncu kadrosunda Sever dışında Vatan Şaşmaz, Ferdi Atuner, Dost Elver, Hakan Bilgin, Ahmet Çevik ve Sekçuk Uluergüven var.
Yazının Devamını Oku

Kaçar gibi

31 Mart 2006
Seray Sever, önceki akşam ilk albümünde kendisine büyük destek veren İzel’le birlikte Etiler’deki Casita’ya gitti. /images/100/0x0/55ea4212f018fbb8f8746797Gecenin ilerleyen saatlerine kadar çorbacıda sohbet eden ikili, restoran çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplamadan otomobillerine binerek oradan uzaklaştı.

Dekolteden vazgeçmiyor

Deniz Seki, önceki akşam Toshiba’nın Conrad Otel’de düzenlediği bayi gecesinde sahneye çıktı. Kırmızı renkte, derin göğüs dekolteli mini bir elbise giyen sanatçı, renkli giyinmeyi /images/100/0x0/55ea4212f018fbb8f8746799sevdiğini, kırmızının da kendisine enerji verdiğini söyledi. Selim Yalın’dan ayrıldığından beri hayatında kimse olmadığını da belirten Seki, "Hayatımda kimse yok, çünkü sevgiliye ayıracak zamanım yok" dedi.

Kıraç’ın yerine aldı

Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu Kulüplerinden Tepebaşı Lions Kulübü’nün geleneksel olarak düzenlediği Melwin Jones Ödülleri, önceki /images/100/0x0/55ea4212f018fbb8f874679bakşam Divan Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 1990’da kurulan, tümü kadınlardan oluşan ilk Lions Kulübü’nün düzenlemiş olduğu ödül töreninde ev sahipliği yapan kulübün başkanı Banu Mocan Polat, ödüle layık görülenleri kürsüye çağırarak plaketlerini sundu. Mazeretinden dolayı geceye katılamayan Suna Kıraç’ın ödülünü, vekaleten Semahat Arsel aldı.

Dünya markaları aynı çatı altında/images/100/0x0/55ea4212f018fbb8f874679d

Mersin’de artık kadın ve erkek modasını belirleyen yeni bir adres var... Just Cavalli, Gf Ferre, Versace Jeans, Roccobarocco, Trusssardi Jeans ve Phard markalarını Mersin halkıyla buluşturan Adil Jeaneration, 24 Mart’ta görkemli bir açılışla hizmete girdi. Açılışta düzenlenen defilede Nefise Karatay, Kata Timar ve Liga Runge görev aldı.

Reklamların yeni yüzü/images/100/0x0/55ea4212f018fbb8f874679f

Yaşar İpek de reklam filminde rol alan ünlüler arasında katıldı. Serbesler Film Müzik Prodüksiyon şirketine bağlı olan İpek, geçtiğimiz gün Kebanpen firmasının reklam çekimi için kamera karşısına geçti. İpek’e filmde 2004 Slovakya güzeli İvana eşlik etti.

Şansı açıldı/images/100/0x0/55ea4212f018fbb8f87467a1

Lalezar’ın katalog çekimleri için Türkiye’ye gelen Çek manken Petra Cubunova’nın şansı açıldı. Lalezar firması için objektif karşısına geçtikten sonra, 21 yaşındaki mankene teklif üstüne teklif gelmeye başladı.
Yazının Devamını Oku

Favori adresi

30 Mart 2006
Riva Cafe, Nişantaşı Rumeli Caddesi’nde hizmete girdi. Boutique Otel Riva’nın altında hizmete giren Riva Cafe, hem zengin açık büfe kahvaltı menüsü, hem geniş salata ve sandviç menüsü, hem de rizotto ve makarnaların ağırlıkta olduğu İtalyan mutfağıyla misafirlerine doyumsuz yemek ziyafetleri sunmayı amaçlıyor. Mekanın müdavimi Ali Poyrazoğlu, haftanın üç günü buraya uğruyor.

Örnek dostluk

43’üncü Altın Portakal Film Festivali’nin Çırağan Sarayı’nda yapılan tanıtım toplantısına katılan Şebnem Dönmez ile Demet Evgar, çok iyi iki dost olduklarını söylediler. Dönmez, "Keşke biz böyle güzel bir örnek olsak, aynı işi yapan kadınlar olarak. Aynı camianın içinde, aynı sanat dalında varolan insanlar genellikle dost olamazlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz, destekliyoruz. Desteklemek adına değil, kalpten gelen bir şey" dedi. /images/100/0x0/55ea6908f018fbb8f87e17df

Meltem İstanbul’da

Los Angeles’a yerleşen Meltem Cumbul, geçtiğimiz hafta İstanbul’a geldi. Cumbul, İstanbul Film Festivali için geldiğini söyledi. Kısa kestirdiği saçlarıyla dikkat eçken ünlü oyuncu, "Los Angelas’ta oyunculuk eğitimim devam ediyor. İstanbul-Los Angeles arası gidip geliyorum" dedi.

Baldızlarla buluştu

Geçtiğimiz gün sevgilisi Feraye Tanyolaç’la Antalya’ya giderek başbaşa tatil yapan Kaya Çilingiroğlu, İstanbul’a döner dönmez eski eşi Hülya Avşar ve baldızlarıyla birlikte yemekte biraraya geldi. Hülya Avşar, kızı Zehra’yı da alarak mekanı erken terk etti. Baldızlarıyla mekanda kalan Çilingiroğlu’nun onlarla hararetli bir bir şekilde konuştuğu görüldü. Alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyeti alınan Helin Avşar’ın jeep’ini ablası Leyla kullanırken, Kaya Çilingiroğlu ise arabasıyla eski baldızlarını arkadan takip etti. Çilingiroğlu, onlarla birlikte Hülya Avşar’ın Sarıyer’deki villasına gitti.

Lüks araç tanıtımı

Geçtiğimiz yıl hizmete giren Kharon Car Rental şirketi, Yıldız Parkı’nda filosuna yeni kattığı lüks araçların tanıtımını yaptı. Tanıtımda Tuğba Özay ve Fatoş Seğmen görev aldı. Özay tanıtımda, "Lüks aracın varsa güzel kız arkadaşın olur" diyerek arabalar önünde poz verdi.

Yeni bir yüz

Bursa doğumlu olan ve bir süre önce eğitim için İstanbul’a yerleşen Özer Alçiçek, kısa sürede hem modacıların hem de yapımcıların gözdesi oldu. Hobi olarak modellik yapmaya başlayan ancak gelen teklifler karşısında kariyerini bu alanda sürdürmeye karar veren 20 yaşındaki Alçiçek, dizi film yapımcılarından da teklif alıyor. Bebeksi yüz hatları, oyunculuktaki kabiliyetiyle büyük beğeni toplayan Özer Alçiçek, önünüzdeki günlerde bu alanda eğitim almaya başlayacak. Oyunculuğu artık meslek olarak benimsediğini, bu yüzden eğitime ağırlık vereceğini belirten Alçiçek’in en büyük hayali ise Çağan Irmak’ın bir filminde rol almak...

Dünya markası

Türkiye’nin ilk uluslararası ayakkabı markası Shoe&Me’nin dünyaca ünlü birçok müşterisi var. Bunlar arasında başta Latin Amerikalı şarkıcı Shakira, Ukraynalı Eurovision Şarkı Yarışması birincisi Ruslana geliyor. Türkiye’de de Hülya Avşar, Gülben Ergen, Petek Dinçöz, Seda Sayan, Aşkın Nur Yengi, Sertab Erener, Nükhet Duru, Pınar Altug, Tülin Şahin, Azra Akın, Gönül Yazar, Özlem Yıldız, Ece Erken gibi ünlü isimler Sho&Me’yi tercih ediyor. Yine dünyaca ünlü bir başka isim olan Suudi eski Petrol Bakanı Yamani’nin kızının İstanbul’da Çıragan Sarayı’nda yapılan dillere destan düğünleri için ailece ayakkabılarını Shoe&Me’den almışlardı. Şirket yetkilileri, markalarının dünya çapında bir numaraya yükseltmek için 2006’da yeni projeler üreteceklerini söyledi.
Yazının Devamını Oku