Cenker Tezel

Türk manken kullanılmayan defile

2 Haziran 2006
/images/100/0x0/55eb63bcf018fbb8f8be0025Calvin Klein gibi birçok ünlü modacının okuduğu New York’taki Fashion Institute of Tecnology’den mezun olan, ABD’de 10 yıl boyunca büyük hazır giyim şirketleri için tasarımlar yapan İpek Tohumcu, önceki akşam İstanbul’da bir defile düzenledi. Yaklaşık 70 parça giysinin tanıtıldığı İTÜ Taşkışla Kampusu’ndaki "Yaza Merhaba" defilesinde hiçbir Türk mankenin görev almaması ise dikkat çekti.

Müslüm Baba Park Orman’da
/images/100/0x0/55eb63bcf018fbb8f8be0027
Son zamanların en çok konuşulan albümü olan "Aşk Tesadüfleri Sever"in uzun zamandır merakla beklenen gala konseri, 7 Haziran günü saat 21.30’da, Parkorman’da gerçekleşecek. Gürses, konserinde Bjork, David Bowie, Garbage, Bob Dylan, Haris Alexiou, Jane Birkin gibi dünya starlarının, milyonlarca insanın hayranlıkla dinlediği şarkılarını kendine has yorumuyla seslendirecek. Müslüm Gürses gecede ayrıca Tanju Okan klasiği "Kadınım" ve Alpay’ın unutulmayan şarkısı "Ayrılık Rüzgárı"nı da okuyacak. Sanatçının bu konserde sürpriz bir isimle düet yapacağı da gelen haberler arasında...

Bu kez caz okuyacak/images/100/0x0/55eb63bcf018fbb8f8be0029

İstanbul’un son dönemdeki en popüler mekánları arasında yer alan İstanbul Jazz Center, 8-9 Haziran’da Sertab Erener’i ağırlıyor. İki gece boyunca sevilen caz eserleriyle müzikseverlerin karşısına çıkacak olan sanatçıya, piyanoda Kerem Görsev, kontrbasta dönüşümlü olarak Oğuz Durukan ve Kağan Yıldız, davulda ise Cengiz Baysal eşlik edecek. Konserlerin giriş ücreti barda veya masada 40-50 YTL olarak değişiyor.

Rus sanatçıya sponsor oldular/images/100/0x0/55eb63bcf018fbb8f8be002b

En son mağazasını Rixos Premium Belek’te açan Balizza, Rusya’nın ünlü sanatçısı Natasha Koroleva’nın albüm lansmanına da sponsor oldu. Lansmanda, Balizza koleksiyonunun sunulduğu, ünlü mankenlerle beraber Koroleva’nın da yer aldığı bir de defile düzenlendi. Sadece 300 seçkin davetlinin katıldığı özel gecede, tüm dünyadan çok sayıda basın mensubu hazır bulundu. Rus sanatçının sesiyle olduğu kadar Balizza koleksiyonundan seçilmiş kıyafetleriyle davetlileri kendisine hayran bıraktı.

Kadroya taze kan geldi/images/100/0x0/55eb63bcf018fbb8f8be002d

2004 yılında hizmete giren Laila Kalamış’ın işletmeci kadrosuna yeni bir isim eklendi; Candan Topdemir... İki ortak Cenk ve Fevzi Şentürk kardeşler, şimdiye kadar kazandıkları başarılarla sektörde kendinden çok söz ettiren Topdemir’le işbirliği yapmaktan memnun olduklarını söylüyorlar.

Dizi setinde görünmez kaza/images/100/0x0/55eb63bcf018fbb8f8be002f

Yavuz Bingöl, Başak Köklükaya, Çolpan İlhan gibi başarılı oyuncuların rol aldıkları, Show TV’nin sevilen dizisi "Yanık Koza"nın Balat’ta gerçekleştirilen 45’inci bölümün çekimlerinde Bingöl, otomobille kaza yaptı. Kullandığı jeep’le geri geri giderken karanlıktan dolayı arkasındaki kayayı görmeyen Bingöl, kayanın üzerine çıkınca ecel terleri döktü. Çekimler de bu nedenle bir süre aksadı.
Yazının Devamını Oku

Yeni sezon renkleri

27 Mayıs 2006
Mayo markası Sunset, 2006 mayo koleksiyonunu Güzide Duran, Cansu Dere, Şenay Akay, Selma Ergeç, Özge Ulusoy ve Ahu Yağtu’nun podyuma çıktığı Çırağan Sarayı’ndaki defileyle tanıttı. /images/100/0x0/55ea75b9f018fbb8f8816194Defilenin sürprizi iki buçuk yıl aradan sonra podyuma çıkan Ayşe Hatun Önal ile Armani, Valentino gibi ünlü markaların katalog çekimlerinde yer alan Tonia Molyavko’ydu. Hakan Yıldırım’ın Sunset için hazırladığı koleksiyonun sergilendiği defilede 80’li yılların ambiansı yaratıldı.

Boğaz’ın incisi Sortie açıldı

İstanbul’un ünlü eğlence mekanlarından Sortie, yaz sezonunui önceki akşam havai fişekli bir kutlamayla açtı. Erol-Varol Kaynar kardeşler ve Burak Türeci’nin ortak olduğu Sortie’nin açılışına Muazzez Ersoy, Hakan Yangın, İpek Tenolcay, Fatih Aksoy, Doğa Bekleriz, Ertekin, Mehmet Aslan, Serdar Ortaç, Yeliz Öney, Neslihan Yargıcı, Seda Üren gibi ünlü isimler katıldı.



Kampanyaya destek

Tekin Acar Cosmetics, 1 Kasım-31 Aralık 2005 tarihleri arasındaki brüt satış gelirinin yüzde 1’ini oluşturan büyük bir /images/100/0x0/55ea75b9f018fbb8f8816198katkıyı Haydi Kızlar Okula kampanyası için UNICEF Türkiye Milli Komitesi’ne bağışladı. Tekin Acar Cosmetics’in Profilo Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasında konuyla ilgili düzenlenen törende bağış çeki Tekin Acar Cosmetics Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tekin Acar tarafından UNICEF Türkiye Milli Komitesi Başkanı Sn. Talat Halman’a verildi. Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF Türkiye işbirliği ile yürütülen "Haydi Kızlar Okula" kampanyası okul çağındaki kız çocuklarının düzenli eğitim almasını amaçlıyor.
Yazının Devamını Oku

Reina sessiz sedasız açıldı

25 Mayıs 2006
Kulüplerin önünden ayrılmamasıyla tanınan Fenerbahçeli Rambo adlı şahıs, Reina’nın açılış gecesini de kaçırmadı. /images/100/0x0/55ea9482f018fbb8f8893feeRambo, ilk olarak Özhan Canaydın’ın mekandan ayrıldığı sırada sahneye çıktı. "Hakemleri aldınız, şampiyon oldunuz" diye bağıran Rambo’nun sözlerine sinirlendiği gözlenen Canaydın, yine de sessizliğini korudu. Rambo, birkaç dakika sonra da kapıda gördüğü Sinan Engin’e sataştı. Kendisinden harçlık isteyen Rambo’ya önce "Tamam" diyen Sinan Engin, onun yanağından makas alması üzerine ise "Yok sana hiçbir şey, beni çok sinirlendirdin" diyerek oradan uzaklaştı.

Tanju Okan’ı andılar
/images/100/0x0/55ea9482f018fbb8f8893ff0
"Kadınım", "Bir Falcı Vardı", "Ayyaş", "Öyle Sarhoş Olsam ki", "Kemancı" gibi unutulmaz şarkıların yorumcusu Tanju Okan, ölümünün 10’uncu yılında törenle anıldı. Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen anma gecesinin organizasyonunu, sanatçının oğlu Tansu Okan üstlendi. Ünlü isimlerin hiçbir ücret talep etmeden katıldığı, biletlerinin ise 50 YTL’den satıldığı geceden elde edilen gelir, Tanju Okan’ın alkol bağımlılığından kurtulduğu yer olan Urla’daki Barbaros Çocuk Köyü’ne bağışlandı. Organizasyon bozukluğundan dolayı yeterince ilgi görmeyen gecede Sezen Aksu, Erol Evgin, Levent Yüksel, Emel Müftüoğlu, Alpay, Emre Altuğ, Nazan Şoray, Demet Sağıroğlu, Yeliz ve Kenan Doğulu sahneye çıktı. Bu arada Ege, sunucuların son anda geceye katılmaması nedeniyle sunuculuk görevini de üstlendi.

Sunucular gelmedi

Gecenin sunuculuğunu yakında evlenecek olan Barış Falay’la Esra Ronabar yapacaktı. Ancak ikili, son anda geceye katılmadı.

Çeyizleri hazır

Home Sweet Home, bu yıl 6’ncı kez katılımcısı olduğu Evteks Fuarı’nda, ünlü mankenlerden Tuğba Özay ve Ece Gürsel ile yeni ev tekstil yaz kreasyonunu tanıttı. 1998 yılından bu yana ev tekstili ve dekorasyonunda faaliyet /images/100/0x0/55ea9482f018fbb8f8893ff2gösteren Home Sweet Home, yeni ürettikleri elbise havlular ve gecelik koleksiyonuyla dikkat çekiyor. Yeni evlenecek çiflerin ve kendi modasını yaratmak isteyen kadınların uğrak mekanı olan Home Sweet Home mağazalar zinciri sahibi Kadir Kalaycıoğlu bekar mankenlerimize evlenmeleri durumunda çeyizlerinin Home Sweet Home mağazalar zinciri tarafından hediye edileceğinin sözünü verdi.

Eski dostla Ece’de buluştu

Önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen Tanju Okan’ı anma gecesine katılan sanatçılar arasında /images/100/0x0/55ea9482f018fbb8f8893ff4Sezen Aksu da vardı. Yoğun istek üzerine sahneye çıkarak "Lale Devri" adlı şarkısını okuyan Aksu, yaptığı konuşmada da "Hiçbir zaman yeri dolmayacak olan Tanju Okan’ı şükran ve minnetle anıyorum" dedi. Aksu, anma gecesinin ardından ise Ece Bar’a giderek, bir uçak kazasında hayatına kaybeden Onno Tunç’un kardeşi Arto Tunç’la buluştu. Yaşamını Amerika’da sürdüren Arto Tunç ile yaklaşık üç saat bu mekanda kalan sanatçı, bir ara sahneye çıkıp şarkılar da söyledi.
Yazının Devamını Oku

Bodrum sezonu açıldı

22 Mayıs 2006
19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın cuma gününe denk gelmesiyle üç günlük tatili fırsat bilen ünlüler Bodrum’a akın etti. Ünlülerin bir kısmı, Bodrum Kempinski Hotel Barbaros Bay’in "Yaza Merhaba" partisine de katıldı. Cesur güzel/images/100/0x0/55eaf379f018fbb8f8a138e0

Üç günlük tatilini Bodrum’da geçirenlerden biri de Esra Gürsoy’du. Gürsoy Türkbükü’ndeki Ship a Hoy beach’te denize girdi.

Partiye katıldı

Mono Events Grup’un beş yıldızlı Iberotel Bodrum Princess’taki eğlencesinde Serdar Ortaç ve Hande Yener sahneye çıktı. İkiliyi dinleyenler arasında gündüz güneşin keyfini /images/100/0x0/55eaf379f018fbb8f8a138e2çıkaran Aslı Sarı da vardı.

Eller dolu

Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna’nın eşi Şehnaz Tuna, Kempinski Otel’deki Sezen Aksu konserini izleyenler arasındaydı. Aksu’nun şarkılarını bitirmesiyle açık büfeye giden Tuna, iki tabak alarak yerine oturdu. Belli ki çok acıkmıştı.

Onlarsız olmaz
/images/100/0x0/55eaf379f018fbb8f8a138e4
Açılışların vazgeçilmez çifti Eda Taşpınar ve Nurettin Hasman, Bodrum Kempinski Hotel Barbaros Bay’in ’Yaza Merhaba’ partisinde de gazetecilerin en çok fotoğraflarını çektiği isim oldu.

Gazetecilere özendi

Sezen Aksu, 19 Mayıs tatilini çalışarak geçirdi. Kempinski Hotel Barbaros Bay’de sahneye çıkan sanatçı, sahnede sadece 35 dakika kaldı. Seyircilerin arasında şarkılarını seslendiren /images/100/0x0/55eaf379f018fbb8f8a138e6Aksu’yu fotoğraflayanlar arasında gazetecilerin yanı sıra sosyetenin ünlü isimlerinden Mine Kalpakçıoğlu da vardı.

Aman dikkat

Hayırseverliğiyle tanınan rahmetli Semiha Şakir’in torunu Dina Topbaş, Türkbükü’ndeki Suit Beach’te güneşlendi. Bikinisinin üstünü çıkarıp güneşlenmek isteyen Topbaş, gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark edince toparlandı.

Mutlu aile

Rıfat El Hadef, eşi Maria ve çocukları Fey’le birlikte geldikleri Kempinski’nin "Yaza Merhaba" partisinde çok eğlendiler.
Yazının Devamını Oku

Birlikte Şamdan’a gittiler

18 Mayıs 2006
Arte Tahir önceki gece Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılan Begüm Cıngıllıoğlu’nun doğum günü davetine katıldı. Arte Hanım gece boyunca tekstilci işadamı Mehmet Arabacıoğlu’yla samimi pozlar sergiledi. Yemekte yanyana oturan Arabacıoğlu ve Tahir, Sait Halim Paşa’yı birlikte terk ettiler. Mehmet Bey’in arabasıyla Etiler Şamdan’a giden ikili, burada sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler.

MTV tanıtımı/images/100/0x0/55eb2712f018fbb8f8aeb682

Dünyanın bir numaralı müzik kanalı olan MTV, eylül ayından itibaren Türkiye’de Türkçe ve Türkçe altyazılı yayın yapmaya başlıyor. Eylül 2006 itibariyle yaklaşık 6 milyon evden izlenebilecek olan kanal, 24 saat kesintisiz yayın yapacak.

İlk etapta uluslararası programlarını Türkçe altyazılı olarak ekrana getirecek olan kanal, MTV programlarının Türk uyarlamalarını da ekrana getirmeyi istiyor.

41 kere maaşallah

Müzisyen Ali Kocatepe, 41. sanat yılında çıkardığı "41 Kere Maşallah" adlı albümün tanıtımını önceki akşam addresistanbul’da yaptı. Kocatepe’nin 300’e yakın şarkısı arasından seçtiği 26 parçayı aralarında Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Özcan Deniz, Deniz Seki, Ferhat Göçer, Zuhal Olcay, Nükhet Duru gibi Türkiye’nin tanınmış 30’a yakın ünlü ismi seslendirdi. Albümde birçok sanatçının yanı sıra Hıncal Uluç, Ertekin, Atilla Gökçe, Ahmet Utlu, Muzaffer Yıldırım, Ahmet Yoldar, Kerem Ertan, Ünal Özüak, Taner Demir ve Erhan İşsözen "Hey Gidi Dünya Hey" adlı parçayı seslendirler. Kendilerini Babalar Grubu olarak adlandıran Hıncal Uluç, "Ali Kocatepe iyi tüccardır. Bu albümde bize de şarkı söyleterek albüm satışını garanti aldına aldı. Bu kasetin ağır topları da biziz şeklinde konuştu" dedi.

Hukuk öğrencisi

İç giyim tercihlerinin bir numaralı ismi Laura Baresse iç çamaşırlarının tanıtımı üstlenen Çek model Nicole Sholavin ile iki senelik anlaşma imzaladı. 18 yaşındaki Top model adayı, hukuk okumasının yanında, İtalya’nın en tanınmış ajanslarından Ricardo Gay Ajansta modellik yapıyor.

İstanbul’a yerleşti

Müzik hayatına 16 yaşındayken Diyarbakır’da başlayan Hakan Demirtaş, ilk albümünü çıkardı. Yıllarca yerel televizyon kanallarında sesini duyurmaya çalışan ve birkaç ay önce İstanbul’a yerleşen Demirtaş, şimdi "Son Dileğim" adlı albümüyle müzik piyasasında kendine yer arıyor.
Yazının Devamını Oku

Bitkisel botox

12 Mayıs 2006
Ebru-Deniz Akel kardeşler, önceki gün Nişantaşı’ndaki Akel’s Studio’da ’Yaza Merhaba’ partisi düzenledi. Akel’s Studio’da bulunan mücevherci Karun Kıraç’ın da ’Karun 2006’ koleksiyonunun sergilendiği partide Akel kardeşler, botox’un bitkisel olarak yapılabilen biçimini güzellik merkezlerinde hizmete soktuklarını söylediler. Yeni markalarının ürünleriyle partide boy gösteren Akel kardeşler, bitkisel botoks’u da kendi üzerlerinde denediler. Akel kardeşlerin düzenlediği partiye Demet Akbağ, Emre Ergani, Tuana Büyükçınar, Didem Erol ve Gül Önen katıldı.

Yeni sevgili mi/images/100/0x0/55ea9c67f018fbb8f88b49c9

İlginç saç şekli ve giyim tarzı dikkat çeken Pelin Batu, geçtiğimiz akşam erkek arkadaşıyla Beyoğlu’ndaydı. Line bara giden sevgililer, objektifleri görünce birbirlerinden ayrıldılar.

Dönüş yok

Manken Nefise Karatay, eski sevgilisi Murat Varol’la barıştığı yönündeki haberlerinin asılsız olduğunu belirtti. Önceki gün Nişantaşı’nda alışveriş yaparken objektiflere takılan Karatay, "Murat ile barışmadık ve öyle bir şey sözkonusu bile olamaz" diyerek geriye dönüş yapmayacağının altını çizdi.

Ayça Barut’u evlendirdik

Kelebek editörü Ayça Barut, önceki gün İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen bir törenle, hayatını borsacı Cenk Tanman’la birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini Gökçe-Göktuğ Ertuyun çifti yaptı. Damadın ağabeyi eski Galatasaraylı futbolcu Cüneyt Tanman ve Faruk Süren’in de arasında bulunduğu kalabalık davetli grubu, geç saatlere kadar eğlenceye devam etti. Yeni evli çift, önümüzdeki hafta balayı için İtalya’ya gidecek. Arkadaşımıza mutluluklar diliyoruz.
Yazının Devamını Oku

Maçı birlikte izlediler

5 Mayıs 2006
"Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu" filminin oyuncuları Mehmet Ali Erbil ile Pascal Nouma, önceki akşam oynanan ve Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi 3-2 yenerek Türkiye Kupası’nı aldığı maçı birlikte izledi. /images/100/0x0/55ea0ee8f018fbb8f8685dacBeşiktaş’ın eski futbolcusu Nouma’nın Beşiktaş 2-0’lık galip duruma geçince "Nerede Fenerbahçeliler" demesi, Erbil’i kızdırdı. Erbil de takımı beraberliği yakalayınca masanın üzerine çıkıp dans etti.

/images/100/0x0/55ea0ee8f018fbb8f8685daeMotosikletle geziyor

İpek Tuzcuoğlu’nun eski sevgilisi Hakan Yangın, havalar ısınır ısınmaz İstanbul caddelerini motosikletiyle turlamaya başladı. Geçtiğimiz akşam Nişantaşı’nda objektifimize takılan Yangın, "Arkadaşlar sakın ’sevgilisi motor’ diye yazmayın. Emin olun ki yanlış anlaşılır" dedi.

Modaya uymuş
/images/100/0x0/55ea0ee8f018fbb8f8685db0
Uzun zamandır gece hayatından uzak olan Özcan Deniz, önceki akşam bir arkadaşının doğum günü partisi için Nişantaşı buzbar’daydı. Gecenin sonunda özel şoförlü otomobiliyle evine dönen Deniz’in, erkeklerin ceket üzerine fular bağlama modasına uyduğu görüldü.

Eli çok açık

Esra Çavuşoğlu, geçtiğimiz gece Nişantaşı buzbar’ın önünde gazetecilerle sohbet etti. Onların kendisini /images/100/0x0/55ea0ee8f018fbb8f8685db2görüntülemediğini fark edince içeride eğlenmekte olan Teoman ve Özcan Deniz’i kastederek "İçeride iki ünlü şarkıcı olduğu için beni çekme gereği duymuyorsunuz galiba" dedi. Çavuşoğlu, oradan geçen bir çocuk satıcıdan da 20 YTL’ye bir paket kağıt mendil aldı.
Yazının Devamını Oku

Dekoltesi kriz yarattı

4 Mayıs 2006
İslami sinemanın 80’lerdeki en önemli ismi Mesut Uçakan’ın 10 yıl aradan sonra yazıp yönettiği "Anne ya da Leyla" adlı filmi, önceki akşam Emek Sineması’nda yapılan galayla gösterime girdi. /images/100/0x0/55eb2fbdf018fbb8f8b0f13aFilmde başrol oynayan ve bir hayat kadınını canlandıran Aylin Coşkun, galaya derin dokelteli kıyafetle gelince ortalık karıştı. Uçakan, kıyafetini çok abartılı bulduğu Coşkun’u uyardı ve onunla birlikte poz vermek istemedi. Seksi şarkıcı, yönetmenin tepkisiyle ilgili, "Ben bir sanatçıyım ve film galası için bu kıyafetin abartılı olduğunu düşünmüyorum. Niye kızdığını anlamadım, çok şaşırdım" dedi.

Ve Gizem sahnede
/images/100/0x0/55eb2fbdf018fbb8f8b0f13c
Dokuz ay önce podyumlara veda eden Gizem Özdilli, "KAM" adlı albümüyle müzik dünyasına adım attı. Albümün tanıtımı önceki akşam Günay Restaurant’da yapan Özdilli, sahne performansından çok, giydiği dekolte kostümlerle dikkat çekti. Yakınlarının çiçek bahçesine çevirdiği mekana, Susurluk Davası’nın önemli isimlerinden Sedat Bucak’ın yeğeni Fatih Bucak’tan da 400 kırmızı gül geldi. Özdilli, bu çiçeklerle ilgili soruyu "Aramızda kesinlikle özel bir şey yok. Fatih Bey dostumdur. Kırmızı gülleri çok sevdiğimi bildiği için bunları yollamış" diye yanıtladı.

Madagaskar macerası/images/100/0x0/55eb2fbdf018fbb8f8b0f13e

Okan Bayülgen ile Zekai Demir’in Madagaskar’da çektikleri fotoğraflar, "Baobab Yolu" adlı bir sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Önceki gün Dolmabahçe Sarayı Sanat Galerisi’nde düzenlenen kokteylle açılışı yapılan sergiye Serdar Bilgili, Erkan Özerman, Özgü Namal katıldı. Okan Bayülgen, "10 gün boyunca o insanlarla bir arada kalarak, ilginç görüntüler yakaladık. Görüntüleri hiç bozmadan, tamamen orijinal haliyle sergiye taşıdık" dedi.

Kadınların yorumları

Volvo

Türkiye’nin 9 kadın tasarımcısı, Volvo’da yine 9 kadından oluşan bir ekibin yarattığı Your Concept Car’ı (YCC) /images/100/0x0/55eb2fbdf018fbb8f8b0f140kendi eserleriyle yorumladı. Alev Ebuzziya, Bennu Gerede, Dice Kayek (Ayşe&Ece Ege), Ela Cindoruk&Nazan Pak, Günnur Özsoy, Kezban Arca Batıbeki, Pınar Öncel, Selma Gürbüz ve Seyhan Özdemir’den oluşan Türk tasarımcı grubu, Volvo’nun her detayını kadınların beklentilerine göre tasarladığı YCC ile yansıttığı imajı yorumlayan eserler yarattı. Eserler, Rafi Portakal’ın düzenlediği müzayedeyle satışa çıktı. Önceki gün Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen müzayedenin ev sahipliğini de Volvo Türkiye Genel Müdürü Carl Göran Larsson yaptı. Geceye, Volvo’nun konsept otomobilinin kadın yaratıcılarından Elna Halmberg ve Eva Lisa Andersson, Suzan Sabancı Dinçer, Monik-Jeri Benardete ve Kemal-Feryal Gülman da katıldı.

Modacının yükselişi/images/100/0x0/55eb2fbdf018fbb8f8b0f142

Miss Turkey 2006’nın TİM’deki final gecesinin konukları arasında bulunan modacı Erkan Eken, şimdilerde büyük bir heyecan yaşıyor. 24 Mayıs’ta yardıma muhtaç çocuklar yararına bir defile düzenleyecek olan Eken, bu defilenin kariyeri açısından büyük önem taşıdığını belirtiyor. Eken, geçtiğimiz yıl da "Baba Beni Okula Gönder" kampanyası ve Türk Böbrek Vakfı yararına Polat Renaissance’ta gerçekleştirilen defilelerde ilgi çekmişti.
Yazının Devamını Oku