Cenker Tezel

Emina rüzgárı

12 Temmuz 2006
Mustafa Sandal’ın sevgilisi Emina Türkcan, geçtiğimiz haftayı Bodrum, Türkbükü’nde geçirdi. Emina’nın yanında, ayrıldığı söylenen sevgilisi Mustafa Sandal yoktu. Maki Otel’in iskelesinden denize giren /images/100/0x0/55eab6f6f018fbb8f8920db0Türkcan’ın düzgün fiziği dikkat çekti.

Deli Yürek tatilde

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu da sevgilisi Zeynep Beşerler’le tatil için Bodrum’u tercih etti. İmirzalıoğlu ve Beşerler, Torba koyundaki Kala Beach’te gün boyu güneşlendiler. Güneşin altında birasını yudumlayan Kenan /images/100/0x0/55eab6f6f018fbb8f8920db2İmirzalıoğlu, gazetecilere, "Arkadaşlar çekmeyin tatil için buradayız. Yeter artık" diyerek sitemde bulundu. İmirzalıoğlu, bıyıklı haliyle sahile karizma kattı, Beşerler de sırtındaki dövmesiyle dikkat çekti.

Sossip Ayvalık’ta

Geçtiğimiz hafta, 10 yıldır Ayvalık Sarımsaklı Beldesi’nde faaliyet gösteren Sossip Dance Clup’e giderek Dj’lik yapan Ece Gürsel, Tuğba Altıntop, Yeliz ve Deniz Öney kardeşler geceye katılan bin 500 kişiye unutulmaz anlar yaşattılar. Sossip Dance Clup yaz sezonu boyunca gece 22.00 ve 04.00 saatleri arası Ayvalık sakinlerine ve sezonluk turistlere hizmet veriyor.

Arkadaşları sakladı/images/100/0x0/55eab6f6f018fbb8f8920db4

Sunucu Ebru Akel, sevgilisi Can Ateş ile geçtiğimiz hafta başladığı Bodrum tatilini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Türkbükü People Beach&Clup’ta güneşlenen Ebru Akel, fotoğraflarının çekildiğini anlayınca gülümsemekle yetindi. Ebru’nun sıkıntısını fark eden arkadaşları hemen yardımına koştu ve etrafına etten duvar ördü.
Yazının Devamını Oku

Aşk devam ediyor

10 Temmuz 2006
Cihan Ünal’ın kendisi gibi oyuncu kızı Irmak Ünal, yeni sevgilisi Gökmen Gökbakan’la bütün gün teknedeydi. /images/100/0x0/55eb6bc8f018fbb8f8bffe60Bodrum koylarına demirleyen teknede arkadaşları ile deniz keyfi yapan ikili samimi pozlar verdi.

Erkek arkadaşının teknesinde

Manken-oyuncu Didem Erol, Bodrum koylarına demirleyenler arasındaydı. Erkek arkadaşının teknesinde kalabalık bir grupla deniz keyfi yapan Erol, bikinili olarak objektiflere yakalandı.

Köpeğini de getirdi

Deniz Akkaya’ya attığı tokatla tanınan ve en son Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarında elindeki meşaleyle Didem Erol’un göğsünü yakan Murat Aslan, Bodrum tatiline köpeğini de getirdi. Aslan, kalacağı tekneye giderken köpeğini de zodyak bota gindirdi.

Türkiye turu

Eski bakanlardan Hikmet Çetin’in oğlu Arın Çetin ve Hollandalı sevgilisi Nicolien Wempe’nin Bodrum tatilleri sürüyor. Kız arkadaşına Türkiye’yi gezdirdiğini söyleyen Çetin, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gideceklerini açıkladı. Çiftin Türkiye turu İstanbul’da son bulmuyor. İkili, İstanbul’un ardından bazı turistik bölgelere gideceklerini de söyledi.

Ayağını yaktı

üreyya Dürüst’ün eşi Kerem Dürüst ise önceki gün, Mio Beach’te düzenlenen partide, yaktığı meşalenin kurbanı oldu. Meşaleden dökülen korlar Kerem Dürüst’ün bacağını yaktı. Pansuman yaptıran oğlunun oğlunun ayağını sargılı gören Gül Dürüst, yarayı dikkatli inceledikten sonra oğlunu azarladı.

Evlenecekler

Hafta sonlarını Bodrum’da geçiren Bahattin Demir ve sevgilisi Didem Sözen, koyları dolaşırken görüntülendi. Sevgililerin yakın bir tarihte evleneceği söyleniyor.

Sezona hazırlık

Sevgilisi Can Ateş’le geldiği Bodrum tatilinde siyah bikinisi ile objektiflere takılan Ebru Akel, düzgün fiziğiyle dikkat çekti. Aynı beach’te denize giren Hande Ataizi de beyaz bikinisiyle objektiflere takıldı.

Eski dostlar

Uzun süredir Bodrum Türkbükü’nde tatil yapan Sinan Engin, Cennet Koyu’nda yat turu attı. Erkek arkadaşlarıyla birlikte denize açılan Engin, yat turundan sonra da plajda Sergen Yalçın ile bir araya gelerek sohbet etti.

Denizde de kaptan

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yaklaşık iki haftadır tatil yaptığı Bodrum’da ilk kez objektiflere takıldı. Türkbükü’nde yakın dostlarıyla bot keyfi yapan Terim, kaptanlığıyla da göz doldurdu. Terim, botu çok dikkatli bir şekilde sürdü.

Yeni sevgili

Geçtiğimiz aylarda Lübnanlı Marc Waked’den boşanan estetisyen Aslı Berker, Bodrum eğlencelerine biraz geç katıldı. Geçtiğimiz hafta sonunu Bodrum’da geçiren Berker, Catamaran Disco’da yeni sevgilisi Urs Mayer’le öpüşürken objektiflere takıldı.

St. Tropez partisi

Bodrum Bianca Beach Club'da & Club / Be Quintesentially işbirliği ile St. Tropez partileri düzenlendi. Geçtiğimiz hafta cuma, cumartesi geceleri saat 23.30’da başlayan ve sabah saatlerine kadar süren partilerde, St. Tropez'den gelen DJ'ler vardı. Dünyada eğlencenin ve müziğin nabzını tutan DJ lere, yine yurtdışından gelen dansçılar, şovlarıyla eşlik etti. Partiye, NurettinHasman, Eda Taşpınar, Hande Ataizi, Mehmet Aslan, Celal Çapa ve Esra Gürsoy gibi tanınmış isimler katıldı.
Yazının Devamını Oku

Defilede görev aldı

3 Temmuz 2006
Manken Burcu Çağrı, İber Otel’in sezon açılışı için yapılan davette görev aldı. /images/100/0x0/55eb5215f018fbb8f8b9b390Mekanın açılışında yapılan mini defilede podyuma çıkan Çağrı, gündüzleri de denize girdi.

Kankalar Bodrum’da

İstanbul’da da birbirinden ayrılmayan Didem Uzel ve Esin Moralıoğlu, Bodrum’da, Bianca Beach’te tatildeler. Yanlarına zaman zaman erkek arkadaşlarını da alan iki güzel, koyları gezmeyi de ihmal etmiyorlar. Uzel, denize girmekten hoşlanırken Moralıoğlu’nun güneşlenmeyi tercih ettiği gözlerden kaçmadı.

Kitap okuyor/images/100/0x0/55eb5215f018fbb8f8b9b392

2003 Best Model of Turkey güzeli seçildikten sonra podyumun aranan mankenlerinden biri haline gelen Şebnem Sürücü, Bodrum tatiline geçtiğimiz hafta sonu başladı. Vücudunu cömertçe sergileyen Sürücü, vaktinin çoğunu güneşlenerek ve kitap okuyarak geçiriyor.
Yazının Devamını Oku

Yeliz şov

29 Haziran 2006
Yeliz Yeşilmen de birkaç gün önce Bodrum sezonunu açtı.

Türkbükü’ndeki popüler beach’lere demir atan Yeşilmen, seksi bikinileri ve pozları ile tüm tatilcilerin dikkatini çekti.

Mahalleli tatile çıktı

"Cennet Mahallesi" dizinin iki oyuncusu Alişan ile Melek Baykal, tatil için Bodrum’a gitti. Ancak ikilinin mekan seçimi aynı olsa da tatil anlayışları hayli farklı... Alişan Türkbükü’nde bol sol yüzüp jet-ski yaparken, Melek Baykal ise arkadaşının aksine iskelede güneşlenip dinlenmeyi tercih ediyor.

Yazının Devamını Oku

Kim bu güzel

26 Haziran 2006
Bodrum sezonunun ilk flaş fotoğrafı, ünlü bir mankenden geldi. Üstsüz güneşlenen bu güzel kim?

<b>Üstsüz günüşlendi</b>

Güzide Duran ve sevgilisi Moris Kohen de Bodrum tatilcileri arasına katıldı. Çift geçtiğimiz gün plajda, deniz ve güneşin tadını çıkaranlar arasındaydı. Kohen, izlerden kurtulmak için üstsüz güneşlenen sevgilisinin bikinisini  elleriyle çözdü.

 

<b>Selülitim yok pozu</b>

Süreyya Yalçın-Kerem Dürüst çifti, tatil için Amerika’dan Türkiye’ye gelir gelmez kendilerini Bodrum’a attı. Günlerdir bu popüler tatil beldesinin tadını çıkaran çiftin keyfine diyecek yok. Bu arada selülit sıkıntısı çektiği yönündeki dedikodulara canı sıkılan Yalçın, basına bikinileriyle bol bol poz vererek bu dedikoduları da yalanlama fırsatı buldu.

 

Yazının Devamını Oku

Bodrum’da bir hafta sonu

19 Haziran 2006
Bodrum, yaz sezonunu açtı. Elitlerin akınına uğrayan Türkbükü ise yavaş yavaş dolmaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Türkbükü’nün plajlarını, futbolcusundan mankenine, sanatçısından işadamına birçok tanıdık sima doldurdu. İşte, geçtiğimiz haftasonundan Bodrum manzaraları./images/100/0x0/55eadd0cf018fbb8f89b8603

Süreyya şov başladı

Geçtiğimiz yıl Kerem Dürüst’le evlenen Süreyya Yalçın, kış aylarını geçirdiği Amerika’dan döndü. Önce İstanbul gecelerinde gözüken çift, haftasonunda ise Bodrum’daydı. Türkbükü’ndeki beach’leri gezen Süreyya Yalçın, yeni plaj kreasyonu ve köpeğiyle dikkat çekti.

Şapkalı Erkoç
/images/100/0x0/55eadd0cf018fbb8f89b8605
Hafta içi Türkbükü’ndeki Güverte Bar’da sahneye çıkan pop müziğimizin ünlü ismi Fatih Erkoç, gündüzleri Bodrum sokaklarını vespa’sıyla turluyor. Güverte’de haftasonları ise Ferhat Göçer sahne alıyor.

Tek başına
/images/100/0x0/55eadd0cf018fbb8f89b8607
Best Model Turkey 2004 birincisi Simge Tertemiz, kraliçe seçildikten sonra gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği bir isim oldu. Türkbükü’ndeki Maça Kızı’nın iskelesinde güneşlenen Tertemiz, çapkınlardan uzak duruyor.

Futbolcular kuşattı

Ünlü futbolcular da bu yıl Türkbükü’nü tercih edenler arasında. Şekerspor’a transfer olan Sergen Yalçın, Maki Otel’in iskelesinde güneşlenirken, Beşiktaş’ın defans oyuncusu İbrahim Toraman, Mio beach’in hostes kızıyla ilgilendi. Fenerbahçe’li Önder Turacı ise erkek arkadaşlarıyla tatilde.

Katamaran’da eğlence

Marine Club Catamaran, geçtiğimiz gece Bodrum’da açıldı. Ünlü DJ’lerin müzik yaptığı, sezonluk parti programları ve şov gruplarının canlı performanslarıyla renklenen mekanın patronu Mehmet Birgen, geçtiğimiz yaz açılışında Bo Derek’i Türkiye’ye getirerek adından söz ettirmişti. Mekanın açılışında Drag Quenn’in şovu ilgiyle izlendi.
/images/100/0x0/55eadd0cf018fbb8f89b8609
İşte ilk fotoğraf

Ozan Orhon’dan boşandıktan sonra yeniden mankenliğe başlayan ve geçtiğimiz ay "Aşk İçin" adlı albümünü çıkaran Yeşim Erçetin, Tuğba Özerk’ten ayrılan Murat Aşık’la birlikte. İkili, geçtiğimiz haftayı Bodrum’da birlikte geçirdi.

Evlilik öncesi son tatil
/images/100/0x0/55eadd0cf018fbb8f89b860b
3 milyon euro’ya üç yıllığına Real Madrid’e transfer olan basketbolcu Kerem Tunçeri, sevgilisi Tuba Çıkakgı ile Bodrum’da tatilde. Tunçeri ve sevgilisi Türkbükü Divan Palmira’da kalıyorlar. Bir diğer milli basketbolcumuz Kaya Peker de, 1 Temmuz’da evleneceği nişanlısı Vesna Jelic’le düğün öncesi son tatili aynı yerde geçiriyor. Tunçeri ve Peker güneşlenmeyi tercih ederken, sevgilileri Çıkakgı ile Jelic denize girdi.
Yazının Devamını Oku

Bodrum’da hafta sonu

12 Haziran 2006
Hafta sonunu fırsat bilen ünlüler Bodrum’daydı. Bodrum koylarındaki ünlü mekánları dolduran ünlüler güneşin ve denizini tadını çıkardı. Melissa Eliyeşil, İstanbul’da da görüntülendiği sevgilisi Alexis’le birlikte Bodrum’a gitti. Maki Beach’den denize giren /images/100/0x0/55eada97f018fbb8f89af095Eliyeşil, bir ara sevgilisinin kafasına yapışan maddeyi çıkardı.

Ozon Orhon’dan boşandıktan sonra yeniden mankenliğe başlayan ve geçtiğimiz ay "Aşk İçin" adlı albümünü çıkaran Yeşim Erçetin, Bodrum’da bikinisiyle objektiflere yakalandı. Erçetin’in adı bugünlerde Tuğba Özerk’ten ayrılan Murat Aşık’la anılıyor.

Türkbükü Mio Beach’in açılışını yapan ünlü manken Tuğba Özay, açılışa motosikletiyle geldi.

Şampiyonluğu Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’nin file bekçisi Volkan, Bodrum’da tatilde. Volkan, Mio Beach’in iskelesinde güneşlendi. /images/100/0x0/55eada97f018fbb8f89af097

Sinan Engin’le eşi Ayşe Engin, yaklaşık üç haftadır Bodrum’dalar. İkili Suite Beach’te öğle yemeği yediler.

Mio Beach’in açılışında görev alan mankenlerden biri de Yeliz Öney’di.

Yazının Devamını Oku

12 Eylül’e bakış

5 Haziran 2006
Ömer Uğur’un yönetmenliğini üstlendiği, Mehmet Ali Alabora ve Sibel Kekilli’nin başrolü paylaştığı "Eve Dönüş" filminin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. /images/100/0x0/55eb627ef018fbb8f8bdad5812 Eylül darbesinin gölgesinde yaşam mücadelesi veren fakir bir işçi ailesinin maceralarını konu alan filmde, Kekilli ile Alabora, fabrika işçisi bir karı kocayı canlandırıyor. Projede Türk sinemasının genç yeteneği Mehmet Ali Alabora ve "Duvara Karşı"daki rolüyle tanınan Sibel Kekilli’nin dışında Savaş Dinçel, Altan Erkekli, Cengiz Küçükayvaz, Perihan Savaş gibi usta isimler de rol alıyor.

Limon Yapım’ın ilk sinema filmi olan "Eve Dönüş"ün senaryosuna da imzasını atan ve bu film üzerinde yaklaşık dokuz yıldır çalıştığını belirten yönetmen Ömer Uğur, "Filmimiz 12 Eylül ihtilaline, İstanbul’un kenar mahallelerinde yaşayan, siyasetten ve gündemden hayli uzak duran, sıradan insanların penceresinden bakıyor" diyor. Projenin, özellikle Alabora’nın rol aldığı işkence sahneleriyle çok ses getirmesi bekleniyor.

Cici anneyle buluştu/images/100/0x0/55eb627ef018fbb8f8bdad5a

Hakan Ural, önceki akşam Sibel Can’dan olan kızı Melissa ve birkaç ay önce nikah masasına oturduğu yeni eşi Ezgi Can’la birlikte Etiler’deydi... Sıcak yaz günlerinin keyfini çıkarmak isteyen grup, Starbucks Cafe’de oturup uzun uzun sohbet etti.

Bu yaz Antalya’dalar/images/100/0x0/55eb627ef018fbb8f8bdad5c

Tıpa Tıp şov grubunun kurucusu Besim Kazado ve 22 kişilik ekibi, bu yazı Antalya’da geçirecek. Kaya Otel Resort’un eğlence koordinatörlüğü görevini üstlenen Kazado ile ekibi, yaz boyunca popüler müzikalleri sahneleyecek. Ünlülere yakınlığıyla da bilinen Kazado’yu izlemeye gidenler arasında geçen hafta sonu Kerem Alışık, İpek Tuzcuoğlu, Cenk Eren ve Gizem Özdilli de vardı.

Başkan eğlencede/images/100/0x0/55eb627ef018fbb8f8bdad5e

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile eşi Revna Hanım, önceki akşam Etiler’deki Club Türk’e gitti. Son derece keyifli görünen çift, sabahın ilk ışıklarına kadar Arto’nun şarkılarıyla eğlenceye devam etti.
Yazının Devamını Oku