Cenker Tezel

Erkekler kadını üzer

29 Mart 2006
Yeşim Erçetin, albümünün ikinci klibini "Defolu Erkekler" şarkısına çekti. Seksi kıyafetiyle kamera karşısına geçen Erçetin, "Ozan Orhon ile evliliğimde birçok yara aldım. Bu yüzden erkeklere kafayı takmıştım. Boşandıktan sonra tek başıma yaşamaya başladım. Ruhumu dinlendiriyorum. Hemen hemen her erkek mutlaka kadınını üzer. Kadını üzmeyen erkek yok" dedi.

Özen gecelere döndü/images/100/0x0/55ea0eebf018fbb8f8685f4c

Belindeki rahatsızlık nedeniyle bir süre önce ameliyat masasına yatan Gökhan Özen, sağlığına kavuştu. Genç şarkıcı, geçtiğimiz akşam da sevgilisi Amanda ile İstanbul turuna çıktı. Amanda ile Salomanje Restaurant’a giden Özen, mekan çıkışında "Sağlığım düzelmeye başladı. Aslan gibi geri döndüm. Konserlerim devam edecek" dedi. Genç şarkıcı ilişkisiyle ilgili konuşmaya ise yanaşmadı.

Konser serisiyle jübile yapacak

Orhan Gencebay, müziği bırakmaya hazırlanıyor. Son bir albüm ve son 15 konser sonrası müzik çalışmalarını bırakacağını söyleyen sanatçı, "Hazırladığım son albüm ve 15 büyük konserin ardından bu işe son noktayı koymak istiyorum" dedi. Gencebay dizi tekliflerine ise açık olduğunu belirtti: "Birçok dizi teklifi aldım. Belki bir dizide oynarım. Sinemada eski Yeşilçam kokusu olmadığı için uzun süre filmlerde rol almadım. Keşke her şey eskisi gibi olsaydı da sinemaya devam etseydim. Artık gençlerimizi izleyerek günlerimi geçireceğim."

Sevim benim her şeyim

Orhan Gencebay, hayat arkadaşı Sevim Emre’ya olan aşkını da "Yazdığım her şarkının içinde eşim oldu. Sevim Emre’siz geçen yıllara hayıflanmadan edemiyorum. Son albümde, eşime ithaf olunacak "Doğum Günün" adlı bir şarkı yer alacak" sözleriyle dile getirdi.

Dünya Tiyatrolar Günü kutlandı

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü, farklı etkinliklerle kutlandı. Sadri Alışık Tiyatrosu öğrencileri de özel bir gösteri düzenledi. 150 öğrencisi bulunan okulun son dönem mezunlarının hazırladığı kısa oyun ve dans gösterisini izleyenler arasında Çolpan İlhan, Kerem Alışık ve Nurseli İdiz de vardı. Beşiktaş Belediyesi Kültür Sanat Platformu da Dünya Tiyatrolar Günü’nü Akatlar Kültür Merkezi’nde kutladı. Etkinlikte, Okan Bayülgen, Zeliha Berksoy, Derya Alabora, Emre Koyuncuoğlu, Hami Çağdaş, Erol Keskin, Pınar Kür ve Emre Kınay gibi isimler, tiyatroda yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

Aytaç Yalman başkan oldu

Kadıköy Kültür ve Sanat Derneği’nin kuruluşu, 21 Mart günü Moda Deniz Kulübü’nde düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu. Dernek Başkanı Aytaç Yalman ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı basın toplantısında, derneğin kuruluş amacı ve hedefleri anlatıldı. Derneğin, müziğe ve dolayısıyla sanata olan duyarlılığı ile tanınan başkanı Emekli Orgeneral Aytaç Yalman, yaptığı konuşmada, 45 yıl Türk Silahlı Kuvvetleri’ne hizmet ettiğini, şimdi ise Kadıköy’de sanatsal faaliyetler düzenlemek amacıyla kolları sıvadığını söyledi.

Barmenler yarışıyor

Profesyonel barmenlerin katıldığı The Famous Grouse 2. Show Barmen Yarışması, geçtiğimiz gün yapıldı. Barmenlerin kendilerine verilen beş dakikalık süre içinde gerçekleştirdikleri şovlarla görsel bir şölene dönüşen organizasyonda ünlü isimler de yer aldı. Sunuculuğunu DJ Geveze’nin yaptığı yarışmada İzzet Çapa, Hıncal Uluç, Mehmet Yılmaz, Bahattin Demir, Şenay Gürler ve Armağan Çağlayan da jüri üyeliği yaptı.
Yazının Devamını Oku

Best Model Mısır

28 Mart 2006
Mısır’ın başkenti Kahire’de geçtiğimiz hafta yapılan "Best Model Egypt 2006" yarışmasında kızlarda Dalia, erkeklerde ise Hessein seçildi. /images/100/0x0/55ea6db3f018fbb8f87f4aebDalia ve Hessein, ülkelerini aralık ayında İstanbul’da yapılacak "Best Model of World" yarışmasında temsil edecek. Erkan Özerman’ın jüri başkanlığını yaptığı, Türk ve Mısırlı medyatik isimlerden oluşan jüride, ayrıca Simge Tertemiz, Burcu Erkoç ve Meral Bayram taçlarıyla yerlerini aldılar. 18 kişiden oluşan jüride, medyanın ilgisini Mısır’ın ünlü sinema sanatçısı Medlin Tabar çekti. 

Kızını gezdirdi
/images/100/0x0/55ea6db3f018fbb8f87f4aed
Nurseli İdiz, geçtiğimiz akşam kızı Ceren’le birlikte Beyoğlu’ndaki Jazzstop adlı mekandaydı. Mekandan erken ayrılan ikili, gazetecilerle bir süre sohbet ettikten sonra bindikleri taksiyle mekandan uzaklaştı. Dünya Tiyatrolar Günü’nde sunuculuk yaptığını söyleyen İdiz’in kızı Ceren, "Sunuculuk yaptığım için çok heyecanlıydım. Annem de moral için beni dışarı çıkardı" dedi.

Yeni aşk
/images/100/0x0/55ea6db3f018fbb8f87f4aef
"Kördüğüm" ve "Savcının Karısı" dizileriyle yıldızı parlayan Leyla Kömürcü, Metin Aşık’ın oğlu Murat Aşık’la aşk yaşıyor. Tuğba Özerk’le yaşadığı aşkı bitiren Murat Aşık ve Leyla Kömürcü önceki gece Reina’da eğlendiler.

2006 yazına damga vuracak

Yasemin Kozanoğlu ve Berna Öztürk gibi genç kadın DJ’ler arasına yeni bir isim daha eklendi: Deniz Tepetaş. Her /images/100/0x0/55ea6db3f018fbb8f87f4af1cumartesi gecesi Star TV ekranlarında yayınlanan "Ha Babam, De Babam" programının sunucusu ve DJ’i olan 24 yaşındaki Deniz Tepetaş, beş yıllık bir DJ’lik geçmişi olmasına rağmen televizyon programıyla yıldızı parladı. Güzelliği ve sempatikliğinin yanı sıra 3.5 saat boyunca yaptığı müziklerle de dikkat çeken Deniz, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’daki kulüplerden de teklif alıyor.

İş anlaşması

Seray Sever, geçtiğimiz hafta CNR’da düzenlenen Uluslararası Mücevher, Takı ve Saat Fuarı’nda, Orijinal Design /images/100/0x0/55ea6db3f018fbb8f87f4af3Standı’nda tanıtım yaptı. Vahe Kılıçaslan’la birlikte tanıtımda görev alan Sever’e, günün sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Güven tarafından 113 bin dolar değerinde, üzerinde 2500 pırlanta bulunan bir broş hediye edildi. Firmaya 2005 yılında düzenlenen Dünya Tasarım Yarışması’nda birincilik kazandıran "Papatya Falı" isimli broş, akıllarda soru işaretleri yarattı. Güven, bunun basit bir hediye olmadığını belirterek "Evet broşu hediye ettim... Ama karşılıksız sayılmaz. Seray Hanım da bizim bazı organizasyonlarımızda görev alacak" dedi.
Yazının Devamını Oku

İlk sahne heyecanı

27 Mart 2006
Seray Sever, çok tartışılan "Yeni Bir Karar" albümünün ilk canlı sahne deneyimini önceki akşam Orijinal Design firmasının gecesinde yaşadı. /images/100/0x0/55eaa9bcf018fbb8f88ebec3Gecenin assolisti Muazzez Abbacı’dan önce sahneye çıkan Sever, "Ben bu kaseti evde oturup dinlemek için yapmadım. Çok rahatım, hiç heyecanlı değilim" dedi.

Abacı’dan destek

Muazzez Abacı ise şu sözleriyle Sever’e destek verdi: "Seray ’aman çok güzel sesim var’ demiyor ki... En önemlisi sevmek, çalışmak, azmetmek... Mesela fuarda Hülya Avşar ilk benle sahneye çıkmıştı. Benim hocalarım ona ders verdi. Ama azmetti, sevdi, çok çalıştı. Şimdi söylüyor, kimsenin kulağına batıyor mu?"

Başarıyı kutladılar
/images/100/0x0/55eaa9bcf018fbb8f88ebec5
ATV’nin yeni dizisi "Kuş Dili"nin ekibi, cumartesi akşamı yayınlanan üçüncü bölümü hep birlikte izledi. Dizinin yapımcısı Osman Yağmurdereli’yle Etiler Develi Restaurant’da buluşan ekip, keyifli bir gece geçirdi. Yağmurdereli, "Henüz iki bölüm yayınlanmasına rağmen her şey çok güzel gidiyor. Ekibimiz çok iyi, hepsi birbirinden profesyonel ve uyumlu insanlar... Eminim her şey daha da iyi olacak" dedi.

Yunanistan’ın bize ilgisi çok büyük

Kanal D’nin sevilen dizisi "Yabancı Damat" 50 bölümü geride bıraktı. Erdal Özyağcılar, Sumru Yavrucuk, Nehir /images/100/0x0/55eaa9bcf018fbb8f88ebec7Erdoğan ve Özgür Çevik’in başrolleri paylaştığı dizinin ekibi 50 bölümün yorgunluğunu önceki akşam Ahırkapı Restaurant’da eğlenerek üzerlerinden attı. Dizinin Yunanistan’da da büyük ilgi gördüğünü söyleyen Erdal Özyağcılar, "Mega TV bize çok muhteşem bir gece düzenledi. Yunanistan’da da büyük beğeniyle izleniyoruz. Sabah programlarına da iki defa konuk olduk. İnanın Yunanistan bize olan ilgi ve samimiyet konusunda Türkiye’yi geçiyor" dedi.

Usta oyuncu sözlerine şöyle devam etti:

"Hem bir dizi çekeceksin, kaliteli olacak, ilk sıralara yerleşeceksin, hem çok evrensel bir yaraya parmak basacak, AB yolunda ilerleyen Türkiye’de Yunan-Türk dostluğunun adımlarını atacaksın. Bu müthiş bir şey. İnanın rüyamda görseydim inanmazdım. Benim için çok büyük mutluluk..."

Selin sadece arkadaşım/images/100/0x0/55eaa9bcf018fbb8f88ebec9

Ünlü yapımcı Fatih Aksoy, geçtiğimiz hafta Şamdan adlı kulüpte karşılaştığı Selin Denizli’nin sadece sevdiği bir arkadaşı olduğunu söyledi. Denizli’yi çok uzun zamandan beri tanıdığını ifade eden Aksoy, "O gün kalabalık bir grupla birlikte o mekana gittik. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Herkes birbiriyle dans etti. Akla başka bir şey gelmesin. Benim bildiğim Selin Denizli’nin bir ilişkisi var. Ve ben o ilişkiye çok saygı duyuyorum. Bunu herkes böyle bilsin" dedi.

Çocuğa şarkılar/images/100/0x0/55eaa9bcf018fbb8f88ebecb

Demet Şener-İbrahim Kutluay çifti, önceki akşam Sezen Aksu’nun TİM’de verdiği konseri izlemeye gitti. Bebek bekleyen çift, "Zaten ikimiz de Sezen Aksu hayranıyız. Bugün ise kızımız da dinlesin diye geldik" dedi.
Yazının Devamını Oku

Aldığı tabloyu vakfa hediye etti

24 Mart 2006
Geleneksel Türk Kalp Vakfı’na yardım gecesinde, ünlü simalar yine bağış yarışına girdi. Vakıf Başkanı Çetin Yıldırımakın himayesinde Bebek’teki mel’S adlı restoranda, vakfın ihtiyacı olan tıbbi alet masraflarının karşılanması amacıyla düzenlenen gecenin en cömert ismi ise Ercan Canmutlu oldu. Yemek sonrası düzenlenen müzayedede bir tabloya 9 bin 500 YTL veren Canmutlu, aldığı tabloyu tekrar vakfa hibe etti. Davete, aralarında Semra Özal, Türkan Sabancı, Zeynel Abidin Erdem, Yüksel Mermer, Ahmet-Neslihan Kozanoğlu, Turgut-Ayşegül Toplusoy gibi tanınmış isimler katıldı. /images/100/0x0/55eaae7df018fbb8f88ff694

Etiler’in gözdesi

Etilerin gözde kulüplerinden biri olan Fancy barda eğlence tüm hızıyla sürüyor. Önceki akşam, Tayfun Duygulu ve Tuğba Özerk’in de gittiği barın işletmeciliğini yapan Erkan Kara da tüm konuklarla yakından ilgileniyor.

İkinci klibini çekti

Seray Sever, tartışmalarla gündeme gelen "Yeni Bir Karar Verdim" adlı albümünün isim parçasına Kubilay Kasap’ın yönetmenliğinde bir klip çekti. Klibinde sevgilisinden ayrılmış bir kadını canlandıran Sever, bütün parçalarına klip çekeceğini söyledi. Sever, adı aşk dedikodularına karıştığı Çelik’in Buket Saygı’dan boşanmasıyla ilgili sorulara da, "Biz Çelik’le 10 yıl evvel çok büyük bir aşk yaşadık. Ama Çelik benim yüzümden boşanmadı. O günlerin hatrına aramızda özel bir bağ var. Can yoldaşım, can dostum, en büyük kavgaları da mutlulukları da birlikte yaşayabiliyoruz" yanıtını verdi.
Yazının Devamını Oku

Günay’da eğlence

20 Mart 2006
Şişli Günay restoranda her cumartesi gecesi sahne alan Sibel Can, önceki geceki programı sırasında gazetecilere yaz aylarında ekstra programlarına hız vereceğini söyledi. Bu hafta sahne alacağı Günay’daki programına bir hafta ara vereceğini söyleyen Can, ’Önümüzdeki hafta sahne /images/100/0x0/55eb1266f018fbb8f8a932dfalamayacağım, Gaziantep’te Kaşmir Halıları’nın sahibinin düğününde sahneye çıkacağım’ dedi. Modacısı Nur Yerlitaş’ın hazırladığı göğüs dekolteli kıyafeti ile gözlere de hitap eden ünlü şarkıcıyı izleyenler arasında tanınmış isimler de vardı. Galatasaray Spor Kulübü yöneticisi Ergun Gürsoy’un eşi Ayşe Gürsoy’un doğum günü de aynı gece kutlandı. 48 yaşına basan Ayşe Gürsoy’u o gece eşi ve oğulları yalnız bırakmadı. 

Bilal döndü /images/100/0x0/55eb1266f018fbb8f8a932e1

Dr. Bilal, geçtiğimiz hafta yeni bir mekanda sahneye almaya başladı. Türk sanat müziğinin unutulmaz eserlerinin yanı sıra popüler şarkılara da repertuvarında yer veren şarkıcı, bundan böyle her cuma akşamı Fenerbahçe Altyapı Derneği’nin içindeki Keyifli’de olacak. Yaklaşık üç saat boyunca sahnede kalacak olan Dr. Bilal’i izlemek isteyenler (0216) 450 50 52 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilir.

İlhan’ın ruhu güzel
/images/100/0x0/55eb1266f018fbb8f8a932e3
Reklam kuşağında İlhan Mansız’a bol bol çalım atan Arjantinli manken Jimena, geçtiğimiz gün Akmerkez’de hayranlarıyla buluştu. Reklam filminde rol aldığı Evy Lady’nin Akmerkez’deki standında sevenleriyle fotoğraf çektiren mankene ilgi büyüktü.

17 yaşındaki kolej öğrencisi Jimena, başta kendi ülkesi olmak üzere Meksika, Yunanistan, İsrail ve Fransa gibi birçok ülkede mankenlik yapmış. Jimena, İlhan Mansız hakkında ise şunları söyledi: "Bir insanı ilk gördüğünde nasıl olduğuna karar verirsiniz ya, ben de İlhan’ı ilk gördüğümde anladım ne kadar iyi olduğunu. Çok temiz bir insan. İlhan’ın ruhu çok güzel."

Cem etek giydi/images/100/0x0/55eb1266f018fbb8f8a932e5

Espri Standartları Endüstrisi Kurumu Tiyatrosu’nun sahnelediği "Sen Olmasaydın" adlı tiyatro oyununda eşi Nurgül Yeşilçay’la oynayan Cem Özer, rol gereği kadın kılığına girip etek giydi. Uğur Uludağ’ın yazdığı ve Cem Özer’in yönettiği oyunda evli bir çift arasında yaşanan olaylar konu ediliyor. Nurgül Yeşilçay’ın da zaman zaman erkek kılığına girdiği oyunun ilk gösterimini izleyenler arasında tiyatrocu Füsun Demirel de vardı.
Yazının Devamını Oku

Tuğçe geliyor

18 Mart 2006
A la mode partilerinin ilki kapsamında düzenlenecek Dilek Hanif defilesi için ünlü model Tuğçe Kazaz da İstanbul’a geliyor. /images/100/0x0/55ea3f82f018fbb8f873d65d21 Mart’ta Tarihi Karaköy Liman Lokantası’nda gerçekleştirilecek organizasyonda Çağla Şikel, Hande Subaşı, Ece Sükan, Cansu Dere gibi isimlerle podyuma çıkacak olan Kazaz, sadece prestijli projeler için Türkiye’de olacağını belirtti. A la mode partilerinin nisan ayındaki Cengiz Abazoğlu ve mayıs ayındaki Vural Gökçaylı defilelerinde de boy gösterecek olan manken, daha sonra yaşamını sürdürdüğü Yunanistan’a dönecek.

Donma tehlikesi geçirdi

Şarkıcı Ekin, "Toprağımdan Türküler" adlı albümündeki "Saçlarıma Karlar Yağdırdın" adlı şarkısına üçüncü klibini /images/100/0x0/55ea3f82f018fbb8f873d65fçekti. "Bu şarkıyı eşim için yazmıştım ve bu klibimde de gerçeği yansıtmak istediğimden eşim Peri ile kızım Dilenay’ı oynattım" dediği klip için Beykoz sırtlarında kameranın karşısına geçen Ekin, zor anlar yaşadı. Dışarıda karlar üzerinde 15 saat süren çekimler sırasında klibin final sahnesinde soğuktan iyice etkilenen Ekin, donma tehlikesi geçirmesine rağmen çekimleri tamamladı.

Yılın sanatçısı Seda Sayan

Seda Sayan, Tüketici dergisinin 19’uncu ödül töreninde yılın sanatçısı seçildi. "Markanın tüketici üzerindeki etkisi" /images/100/0x0/55ea3f82f018fbb8f873d661anketi sonucu bu ödüle layık bulunan Sayan, ödülünü Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Abdüllatif Şener’in elinden aldı. "Güvenilirlik kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Önce 120 bin kadının katıldığı anket sonucu en güvenilir sanatçı seçilmek, sonra da burada yılın sanatçısı ödülüne layık görülmek onur verici" diyen sanatçı, arasının açık olduğu Hülya Avşar’a da şu sözlerle gönderme yaptı: "Ben marka değilim. Duruşumla insanların güvenini kazandığıma inanıyorum. İnanmadığım hiçbir ismin ya da markanın yanında durmadım. Belki de bu yüzden seviliyor ve güveniliyorum."

Yarış başlıyor
/images/100/0x0/55ea3f82f018fbb8f873d663
İpragaz, kendi adını taşıyan İpragaz Cup organizasyonu ile motorsporları dünyasına "merhaba" dedi. Hakan Dinç’in organizatörlüğüyle gerçekleşen İpragaz Cup bu projesiyle Türkiye’de, sporun gelişimine ve TOSFED’e destek olmayı hedefliyor. Kuruluş, aynı zamanda 2006 yılında WRC (Dünya Ralli Şampiyonası) ve ERC’nin (Avrupa Ralli Şampiyonası) birer ayağının yer alacağı Türkiye Ralli Şampiyonası’nda yarışacak olan Türkiye 2004 Grup N Şampiyonu Hakan Dinç’e de sponsor olacak. 15 adet Honda Type-R ile düzenlenecek İpragaz Cup organizasyonu, İzmir Pınarbaşı’nda 25 Mart’ta start alacak.

Mojito’da parti var/images/100/0x0/55ea3f82f018fbb8f873d665

Açıldığı kasım ayından bu yana yaklaşık 35 bin kişiyi eğlendiren Levent-Çalıkuşu Sokak’taki Mojito, şimdi de bir funky house partisine ev sahipliği yapacak. Perşembe geceleri mekanı R&B müziği ile coşturan Hagop Mamas ve Nurkan Levendoğlu, funky house müziğinin önemli temsilcilerinden DJ Brian S. ve DJ Hitmeister’ı Türkiye’ye getiriyor. İkilinin arka arkaya çalacağı parti 21 Mart gecesi 23.00’te başlayacak ve 04.00’e kadar sürecek.
Yazının Devamını Oku

Gerilimli gala

16 Mart 2006
Mustafa Altıoklar’ın yönetmenliğini yaptığı, Tamer Karadağlı, Demet Evgar ve Levent Üzümcü’nün başrolleri paylaştığı polisiye gerilim filmi "Beyza’nın Kadınları"nın galası önceki akşam Ümraniye Carrefour’da yapıldı. Gecede gazeteciler ile Altıoklar arasında gerilim yaşandı.
/images/100/0x0/55eafdfdf018fbb8f8a3f0d3
Galayı takip eden basın mensuplarına "Filmi izlemeye gelen bu kadar insanı rahatsız ettiniz" diye çıkışan yönetmen, onların filmde çok fazla kan olduğu konusundaki görüşlerine de kızdı ve "Kan ve cinayet hayatın her yerinde var. Bu soruyu sormadan önce her gün evlerimize giren gazeteleri hazırlayan sizler düşünün. Gazetelerin 3’üncü sayfası hep böyle haberlerle hazırlanıyor" dedi.
/images/100/0x0/55eafdfdf018fbb8f8a3f0d5
Tamer Karadağlı ise, filmde canlandırdığı cinayet büro amirinin çok küfürlü konuşmasıyla ilgili soruya şu yanıtı verdi: "Filme hazırlanırken bir polis veya komiser nasıl bir yapıya sahiptir diye uzun uzun çalışmalar yaptım. Türkiye’de küfür edilmiyor diyen yalan söyler. Biz sadece film yaptık, filmi yaparken de gerçek hayatı olduğu gibi yansıttık."
Yazının Devamını Oku

Şeker gibi

15 Mart 2006
Seray Sever, önceki akşam Dormen Tiyatrosu’nun Türker İnanoğlu Maslak Show Center’daki 50’nci sanat yılı kutlamalarına katıldı. /images/100/0x0/55eb2cabf018fbb8f8b027f2Sever, gecede ilginç elbisesiyle dikkat çekti. Giysisi yüzünden diğer konuklar tarafından şeker paketine benzetilen sunucu, esprilere gülüp geçti.

Küskünlük bitti

/images/100/0x0/55eb2cabf018fbb8f8b027f4Haldun Dormen, 2001 ekonomik krizinin yaşandığı dönemde tiyatrosunu kapamak zorunda kalmış, Ali Poyrazoğlu ise onun kriz değil, başarısızlığı yüzünden tiyatrosunu kapadığı yorumunu yapmıştı. Bu sözler sonrası araları açılan ikilinin arasındaki buzlar önceki akşam eridi. Poyrazoğlu, Dormen Tiyatrosu’nun TİM’deki 50’nci yıl kutlamasına katılarak küskünlüğe son verdi.

En cesur ikili/images/100/0x0/55eb2cabf018fbb8f8b027f6

Ayşegül Aldinç ile Füsun Önal, geçtiğimiz akşam düzenlenen TİM’deki davetin konukları arasındaydı... Diğer davetliler gece boyunca kendi aralarında, iki arkadaşın derin göğüs dekolteleriyle ne kadar dikkat çektiklerini konuşup durdu.

Gençleşmiş/images/100/0x0/55eb2cabf018fbb8f8b027f8

Perihan Savaş, önceki akşam TİM’deki davete Gül Sunal’la birlikte katıldı. Davet sırasında dikkat çeken detaylardan biri de Savaş’ın gergin ve pırıl pırıl cildiydi... Bu farklılık onun estetik operasyon yaptırdığı iddialarını beraberinde getirdi.

İşte gerçek aşkı/images/100/0x0/55eb2cabf018fbb8f8b027fa

"Aşka Sürgün" adlı dizide rol gereği Mahsun Kırmızıgül’e deli divane aşık bir kadını canlandıran Beren Saat, gerçekte ise aynı dizinin kadrosunda bulunan Alper Kul ile aşk yaşıyor. Sevgililer, geçtiğimiz akşam TİM’de düzenlenen davete de beraber katıldılar.

Objektiften kaçıyorlar
/images/100/0x0/55eb2cabf018fbb8f8b027fc
Geçtiğimiz hafta MFÖ’nün TİM’deki konserini "Cennet Mahallesi" dizisindeki rol arkadaşı Alişan’la birlikte izleyen Çağla Şikel, önceki akşam ise dışarı sevgilisi Emre Altuğ ile çıktı. Çift, katıldıkları davette birlikte görüntülenmemek için gazetecilerden kaçtı.

Yine mi ayrılık
/images/100/0x0/55eb2cabf018fbb8f8b027fe
Aysun Kayacı, Dormen Tiyatrosu’nun TİM’deki davetine tek başına geldi. Yapımcı sevgilisi Fatih Aksoy yanında yoktu. Sık sık ayrılıp barışan ikilinin ilişkisinin bu kez kesin olarak noktalandığı konuşuluyor.
Yazının Devamını Oku