Favori adresi

Riva Cafe, Nişantaşı Rumeli Caddesi’nde hizmete girdi.

Boutique Otel Riva’nın altında hizmete giren Riva Cafe, hem zengin açık büfe kahvaltı menüsü, hem geniş salata ve sandviç menüsü, hem de rizotto ve makarnaların ağırlıkta olduğu İtalyan mutfağıyla misafirlerine doyumsuz yemek ziyafetleri sunmayı amaçlıyor. Mekanın müdavimi Ali Poyrazoğlu, haftanın üç günü buraya uğruyor.

Örnek dostluk

43’üncü Altın Portakal Film Festivali’nin Çırağan Sarayı’nda yapılan tanıtım toplantısına katılan Şebnem Dönmez ile Demet Evgar, çok iyi iki dost olduklarını söylediler. Dönmez, "Keşke biz böyle güzel bir örnek olsak, aynı işi yapan kadınlar olarak. Aynı camianın içinde, aynı sanat dalında varolan insanlar genellikle dost olamazlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz, destekliyoruz. Desteklemek adına değil, kalpten gelen bir şey" dedi. /images/100/0x0/55ea6908f018fbb8f87e17df

Meltem İstanbul’da

Los Angeles’a yerleşen Meltem Cumbul, geçtiğimiz hafta İstanbul’a geldi. Cumbul, İstanbul Film Festivali için geldiğini söyledi. Kısa kestirdiği saçlarıyla dikkat eçken ünlü oyuncu, "Los Angelas’ta oyunculuk eğitimim devam ediyor. İstanbul-Los Angeles arası gidip geliyorum" dedi.

Baldızlarla buluştu

Geçtiğimiz gün sevgilisi Feraye Tanyolaç’la Antalya’ya giderek başbaşa tatil yapan Kaya Çilingiroğlu, İstanbul’a döner dönmez eski eşi Hülya Avşar ve baldızlarıyla birlikte yemekte biraraya geldi. Hülya Avşar, kızı Zehra’yı da alarak mekanı erken terk etti. Baldızlarıyla mekanda kalan Çilingiroğlu’nun onlarla hararetli bir bir şekilde konuştuğu görüldü. Alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyeti alınan Helin Avşar’ın jeep’ini ablası Leyla kullanırken, Kaya Çilingiroğlu ise arabasıyla eski baldızlarını arkadan takip etti. Çilingiroğlu, onlarla birlikte Hülya Avşar’ın Sarıyer’deki villasına gitti.

Lüks araç tanıtımı

Geçtiğimiz yıl hizmete giren Kharon Car Rental şirketi, Yıldız Parkı’nda filosuna yeni kattığı lüks araçların tanıtımını yaptı. Tanıtımda Tuğba Özay ve Fatoş Seğmen görev aldı. Özay tanıtımda, "Lüks aracın varsa güzel kız arkadaşın olur" diyerek arabalar önünde poz verdi.

Yeni bir yüz

Bursa doğumlu olan ve bir süre önce eğitim için İstanbul’a yerleşen Özer Alçiçek, kısa sürede hem modacıların hem de yapımcıların gözdesi oldu. Hobi olarak modellik yapmaya başlayan ancak gelen teklifler karşısında kariyerini bu alanda sürdürmeye karar veren 20 yaşındaki Alçiçek, dizi film yapımcılarından da teklif alıyor. Bebeksi yüz hatları, oyunculuktaki kabiliyetiyle büyük beğeni toplayan Özer Alçiçek, önünüzdeki günlerde bu alanda eğitim almaya başlayacak. Oyunculuğu artık meslek olarak benimsediğini, bu yüzden eğitime ağırlık vereceğini belirten Alçiçek’in en büyük hayali ise Çağan Irmak’ın bir filminde rol almak...

Dünya markası

Türkiye’nin ilk uluslararası ayakkabı markası Shoe&Me’nin dünyaca ünlü birçok müşterisi var. Bunlar arasında başta Latin Amerikalı şarkıcı Shakira, Ukraynalı Eurovision Şarkı Yarışması birincisi Ruslana geliyor. Türkiye’de de Hülya Avşar, Gülben Ergen, Petek Dinçöz, Seda Sayan, Aşkın Nur Yengi, Sertab Erener, Nükhet Duru, Pınar Altug, Tülin Şahin, Azra Akın, Gönül Yazar, Özlem Yıldız, Ece Erken gibi ünlü isimler Sho&Me’yi tercih ediyor. Yine dünyaca ünlü bir başka isim olan Suudi eski Petrol Bakanı Yamani’nin kızının İstanbul’da Çıragan Sarayı’nda yapılan dillere destan düğünleri için ailece ayakkabılarını Shoe&Me’den almışlardı. Şirket yetkilileri, markalarının dünya çapında bir numaraya yükseltmek için 2006’da yeni projeler üreteceklerini söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları