DüÄŸünde hande rüzgârı

Selin Çarmıklı ile Uzay Kozak'ın Çırağan Sarayı'ndaki düğün davetinde, Hande Ataizi seksi kıyafetiyle ilgi odağı oldu. Düğünde şıklık yarışı yaşandı.

Haberin Devamı

Düğünde hande rüzgârı
Nurten-Ãœntay Kozak, Selin-Uzay Kozak,
Zeynep-Osman Çarmıklı, Ekin Çarmıklı (soldan saÄŸa)Â

Çarmıklı Grubu Ä°cra Kurulu BaÅŸkanı Osman ve Zeynep Çarmıklı'nın büyük kızları Selin Çarmıklı ile Ãœntay-Nurten Kozak çiftinin oÄŸulları Uzay Kozak, önceki gün ÇıraÄŸan Sarayı'ndaki muhteÅŸem törenle dünyaevine girdi.Â

/images/100/0x0/55eb3b21f018fbb8f8b3ca6fİş ve sanat dünyasını bir araya getiren düğünün en dikkat çeken ismi Hande Ataizi'ydi. Şu sıralar KANAL D'de yayınlanan "Sev Kardeşim" dizisinde rol alan Ataizi, derin göğüs ve bacak dekolteli elbisesiyle ilgiyi üzerinde topladı.

Londra'da yaÅŸayacaklar
Çarmıklı Grubu İcra kurulu Başkanı Osman ve Zeynep Çarmıklı'nın büyük kızları Selin Çarmıklı, Nurten ve Üntay Kozak'ın oğulları Uzay Kozak'la önceki gece Çırağan Sarayı'nda evlendi. İş dünyasının ünlü isimlerinin bir araya geldiği düğün, kadın davetlilerin şıklık yarışına sahne oldu. Geçtiğimiz haziran ayında aile arasında sade bir törenle sözlenen, daha sonra Çarmıklı ailesinin Bebek'teki evinde nişanlanan çiftin Çırağan Sarayı'ndaki düğününe aralarında Şafak-Ali Kibar, Revna Demirören, Merva Ulusoy, Ayşegül Dinçkök, Jefi-Yasemin Kamhi, Aslı Tümen, Sennur Dinçkök, Hüsnü Güreli, Özlem Önal, Ayşegül Dinçkök, Şirin-Neşet Yalçın, Faruk-Hatice Süren, Hande Ataizi gibi isimler katıldı. Yeni evli çift, bundan sonra yaşamlarına eğitimlerini tamamladıkları Londra'da devam edecekler.

Haberin Devamı

 

 

 

Şıklık yarışı
Düğüne katılan konuklar, kıyafetleriyle göz kamaştırdı. Konuklar arasında şıklık yarışı var gibiydi.
Düğünde hande rüzgârı Düğünde hande rüzgârı Düğünde hande rüzgârı
           Aysun Kibar                               Şebnem Dereli                            Şafak Kibar
Düğünde hande rüzgârı Düğünde hande rüzgârı
    Oya-Bülent Eczacıbaşı               Aylin Benardete
Düğünde hande rüzgârı
Bilgün Dereli davete,
kızları Elif ve Ayşe Boyner'le katıldı.
Düğünde hande rüzgârı Düğünde hande rüzgârı
Selma Türkeş (sağda) ile Selin Tatlıcı (solda),
Çırağan Sarayı'ndaki düğüne aynı modaevinin kıyafetlerini
tercih ederek gelmiÅŸlerdi.
Tatlıcı ve Türkeş, gecede yan yana gelmemeye çalıştılar

Yazarın Tüm Yazıları