Yeni cicilere yer açın

Havalar soğuyor, kış alışverişi başlasın! Yağmurların eli kulağında, biz de yeni cicilerimiz için hazırlanalım. “Daha erken” demeyin, yurtdışında bütün markalar yeni koleksiyonlarını görücüye çıkardı. Bu sene almanız gerekenleri açıklıyorum...

Haberin Devamı

 

1. Tepe tepe giyeceğiniz bir sweatshirt edinin.Bu kış iddialı unisex ürünler mutlaka dolabınızda olsun. Benim favorilerimden biri; Moncher Vintage’a ait penye örme kumaşından yapılan, yakası orijinal, siyah sweatshirt... Deri siyah pantolon ve yırtık beyaz jean’le deneyin. Size farklı bir hava katacaktır.

 

2. Mutlaka bordo bir botunuz olsun.Bu senenin gözdesi şüphesiz Dr. Martens botlar... Bir süredir İngiltere’nin en ikonik markalarından biri olan Dr. Martens botlar aslında 1960’ta sadece işçilerin kullanımı için üretilmiş. Seneler içinde bir alt-kültür sembolü haline gelmiş. Bordo rengi bu sezon favorim.

 

Haberin Devamı

3. Kışın polo yakasız olmaz!Çünkü çok İngiliz ve çok sofistike. Polo yakanın kışı, yazı olmaz. Sonbaharda bile  alternatif olabilecek bir tişört. Üzerine yeşil bir bomber ceket veya yeşil bir parkayla deneyin. Favorim, yakası kapalı giyilen, koyu renkliler.

 

4. Şık bir sneaker’a kim hayırdiyebilir?Bu konuda tercihim, Adidas. Bilmeyenler için kısaca değinmek isterim: Adidas ürünleri iki alt bölüme ayrılıyor. ‘Adidas Sport Performance’, markanın spor ürünlerini temsil ediyor. ‘Adidas Originals’sa geçmişte spor amaçlı tasarlanmış ürünlerin günümüze uyarlanmasıyla oluşan, trendleri belirleyenlerin tercihi olan günlük yaşam ürünlerini temsil ediyor. NMD, yani benim favorim olan model, bir performans ayakkabısı.

 

5. Bir saate yatırım yapın.Omega markasının yeni bir saati mesela. 1932’den beri gerçekleştirilen 26 Olimpiyat Oyunu’nda resmi zaman tutuculuk görevini gerçekleştiren Omega, bu organizasyon için sınırlı sayıda ‘Seamaster Diver 300M Rio 2016’ üretti.

 

+

İyi bir güneş gözlüğüne kışın da ihtiyacınız var. İndirim bitmeden klasik bir model edinin.

-

Parmak arası terliklerden vazgeçmenin zamanı geldi de geçiyor. Geç tatilcilerden değilseniz, kaldırın.

Yazarın Tüm Yazıları