Yeni yıla şık ve konforlu girelim

Pandemi tedbirleri kapsamında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle, bu sene yeni yılı evlerimizde karşılayacağız.

Haberin Devamı

Evlerimizde daha fazla zaman geçirdiğimiz bu günleri motivasyonumuzu kaybetmeden, doğaya ve insana duyduğumuz saygıyı arttırarak kendimizi daha güçlü, güzel ve özgüvenli hissetmemiz hissetmeliyiz. Ev dekorasyonunuzda yapacağımız küçük değişikliklerle ve o gece giyeceğimiz şık kıyafetlerimizle yeni yıla güzel bir ‘merhaba’ diyebiliriz. “Yeni yıla girerken evlerimizde konforlu ve şık olmamız adına neler giyelim” derseniz işte buyurun size seçenekler.

Yeni yıla şık ve konforlu girelim

* Beyaz triko bir takım, saçlar toplu, güzel bir küpe eşliğinde...
* Kırmızı v yaka kaşmir bir kazak, bordo yumuşak dokulu yüksek bel pantolon, ayaklarınız için tüylü babetler.

Yeni yıla şık ve konforlu girelim

* Gri kaşmir bir hırka, yine yumuşak dokulu aynı renkten pantolon, uzun ve birkaç kere dolanarak gelen inci kolyeler ile dore düz ayakkabı.

Yeni yıla şık ve konforlu girelim

* Sabahlık modeli belden bağlı uzun hırka, içine ipek askılı uzun elbise de iyi bir seçim. Vizon veya pembe renk mi, ona siz karar verin. Ve kocaman bir küpe.
* Payet yumuşacık dokulu güzel bol bir pantolon üzerine, yün v yaka siyah bir kazak ile beyaz bir snekars da iyi bir seçim.

Yeni yıla şık ve konforlu girelim

Ne giyerseniz giyin yüzünüzdeki o gülümsemeyi unutmayın, yüzünüzdeki gülümseme sizin hem makyajınız hem aksesuarınız. Sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum.

Yeni yıla şık ve konforlu girelim
DİJİTALLEŞEN HAYATA KOLAYLIK

Tablet bilgisayar ve kitaplarımız Hold Tab üzerinde. Pandemi günlerinde bir kurtarıcı... Çocuklarımız, konforlu şekilde Hold Tab yastığın üzerine tablet bilgisayarı koyup derslerine çalışabiliyor, isterlerse film izleyebiliyorlar. Yenilikçi fikir, tamamen yerli üretimle, kadın girişimci Burcu Şahanoğlu tarafından hayata geçirildi. Dijitalleşmeyle birlikte, telefon ve tabletle geçirilen zamanın artması, birtakım fiziksel sıkıntıları da beraberinde getirmeye başladı. Uzun yıllar reklam sektöründe, başarılı projeler içinde çalışmış Burcu Şahanoğlu da bu problemi bir çözüme ulaştırmak amacıyla Hold Tab’ı tasarladı ve üretti. Evde kitap, telefon ve tablet başında geçirilen zamanı daha sağlıklı hale getirmeyi hedefleyen ürün, oturma, uzanma ve yatış pozisyonuna göre üç farklı ekran açısı da sağlıyor. Dijitalleşen hayatlarımıza müthiş bir rahatlık ve kolaylık sağlayacaktır.

Yeni yıla şık ve konforlu girelim

2021’DE SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ

Haberin Devamı

Saç tasarımcısı Gürkan Abatay’la yeni yılda saç modelleri, renkler ve kesimler hakkında sohbet gerçekleştirdik. Hair46 Merkezi’nin kurucusu sevgili Abatay, “Dış görünümün en önemlisi saçlardır, sizi bir anda canlı, dinamik de gösterebilir, bir anda yorgun, yaş almış da gösterir” diyor. Abatay, yeni yılın saç modelleri renkleri ile dikkat etmemiz gerekenleri şöyle sıraladı:

TONLAR KOYULAŞIYOR

“Geçen senelerdeki uzunca süren dekolere (açma) işlemleri ardından, bu yıl saç tonları koyulaşıyor. Doğal görünüme doğru ilerleme görünüyor. Doğal tonlar, doğal balyajlar (ombre) gibi tonlar, bu yıl revaçta olacak. Kesim ile ilgili müşterinin yüz hatlarına göre uyumu sağlanıp kısa ve uzun saçlar gündemimizde öne çıkıyor.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Kesim yapılırken müşterinin yüz hatlarına hangi kesim uygulanacağını günlük hayatında rahat şekil verebileceği kesimler tercih edilmeli. Renklendirme işleminde müşterinin ten ile göz uyumuna dikkat edilerek, doğallıktan çıkmadan sıcak ve yumuşak tonlarda sonuçlar elde edilerek müşterinin daha mutlu ve huzurlu olması sağlanmalı.”

Yazarın Tüm Yazıları