Siz kendinizi yıkmadıkça sizi kimse yıkamaz

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Artık ramazan ayını da sonlandırıyoruz. Her güzel şeyin bir sonu var. Zaman hızlıca akıp gidiyor ve bizler tutulma mevsimine giriş yapıyoruz. Bugünden sonra artık 26 Mayıs 2021 05°25′ Yay Ay Tutulması Saat 14:13 gerçekleşecek.

Daha sonra 10 Haziran 2021 19°47′ İkizler Güneş Tutulması Saat 13:52’de gerçekleşecek.

İşte bu tamamen tutulma aksına geçiş yaptığımızı ve bu yeni bir süreci başlatacağını öngörebiliriz.

Mayıs ayında seyirci yok. Hepimiz katılımcıyız ve her birimiz, görmek istediğimiz geleceği yaratmak için evrenle iş birliği içine girmeliyiz. Bu sürekli değişen zaman boyunca size astrolojik anlayış ve rehberlik sağlamak için gayret gösteriyoruz. Zamanın ruhunu anlayan insan gelecek tüm fırsat ve zorluklara karşı bir pozisyon alabilir. Söz konusu olan ne olacağı değildir, geleceğe dair ne yaptığınızdır.

Haberin Devamı

Plüton gerilemesi devam ediyor!

Plüton 9 Ekim tarihine kadar gerileyerek geçmişi kazıp bize bağışlamanın önemini hatırlatırken, iyileşmemiş yaralarımız tekrar tedavisini yapma fırsatı getirecek. Mazi içinde kaybolunması ya da içinde yaşanması gereken bir yer değil, öğretilerini geleceğe taşınması gereken yerdir.

11 Mayıs yeni ay akşam 21.58’de yeniay gerçekleşti ve etkisi 26 Mayıs’a kadar devam edecek!

Jüpiter, Kova burcunun 29. (son derece) yerinde gerçekleşti. Bu durum bazı şeyler hakkındaki aşırı inançları, bölünmeleri veya mantıksal inançları gösterir. İnsanların mantıksal (veya mantıksız) inançları bu süre zarfında kendi inançlarımız ve değerlerimizle çatışabilir. Şu an yaşadığımız Filistin olayı ve çıkan bu durum burayı tetikledi.

Özellikle kişisel ilişki meselelerinizde inançlar üzerinde tartışma, mantıksal savaş ve anlaşmazlık riski vardır. (Ekstrem Kova Jüpiter son dereceleri)

Bu yeni ayın bir sonucu olarak, kendi yolumuza gitme arzumuz var. Dürüstlüğümüz ve öz saygımızla uyumlu yeni projeler, ilişkiler ve yeterlilik biçimleri başlatmak için harika bir zaman. İçinizdeki bu iç isyanı kendiniz duyuyorsunuz ama başka kimse duymuyor. Kendinize bu kadar sağır olmayın ve özgürlüğünüzü kazanmak için yeni iş projelere odaklanın.

Haberin Devamı

Yeni ay, yeni bir başlangıç, temiz bir sayfa demektir.

Bunun öncesinde Merkür İkizler (aşırı düşünme) ve ardından Mars Yengeç (aşırı geçmişi sorgulama) olması tesadüf değil.

Bu kadar aşırılık içinde Boğa burcu size  bu "aşırılıkların" ikisini de yapma der. Bu yüzden eylemsiz durmak ve birkaç gün sessiz olup çevreyi izlemek önemli bir stratejik hareket olabilir. Planlarımız konusunda yönetebildiğimiz kadar bağımsız olmaya çalışırsak daha iyi olacak.

Başka birinin iş birliğine bağlı çok fazla plan yapmayın ve başkalarının uysal bir şekilde arkanıza düşmesini beklemeyin.

Benzer şekilde, harekete geçmek için başkalarının size verdiği sözleri beklemenize ihtiyaç yok. İş birliği gerçekleştiğinde elbette harikadır, ancak buna ve size verilen vaatlere güvenirseniz bazı tatsız sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sistem size kendinize güvenmeniz gerektiğini hatırlatıyor.

Haberin Devamı

5 derece Yay burcundaki Ay tutulmasında yönetici gezegeni Jüpiter yüceldiği yerde olacak!

14 Mayıs Perşembe, transit Jüpiter Balık burcuna giriş yapıyor.

Balık burcunun sembolü, birbirine çarpık yüzen iki balığın farklı yönlerde, asla kesişmeyen iki farklı çizgidir. Jüpiter'in Balık burcundaki yolculuğuyla ilgili şaşırtıcı deneyimler yaşayacağımızı söyleyebilirim. Bu çok heyecan verici olacak.

Bu ilk gezi kısa, sadece 28 Temmuz'a kadar sürüyor ve sonra tekrar gerileyerek Kova burcuna geri dönüyor. Yani Nisan sonundaki haline geri gelecek. Şu an yaşadıklarınızı unutmayın.

Jüpiter daha sonra, 2022 Ocak zamanlarında Balık burcuna yeniden girecek. Balık geçişleri, tezahür edebileceğimiz üç ayrı yola sahip olacağımız anlamına geliyor. Çok kısmetli ve şanslı yollarımız olacak ve biz hangi yönü seçeceğimizi bilmeyebiliriz. Belki de daha sonrasına kadar takdir edemeyeceğimiz şekillerde hepsi birbirine bağlanacak? 

Haberin Devamı

Her neyse, Jüpiter Balık burcundan keyif alacağız, ancak Jüpiter Kova burcunun son parçalarının yeniden başlaması gerekeceğini unutmayın. Bu yüzden hayatınızın sonraki adımlarını öngörebilmek için bu zamanlarda ne yaptığınızı iyice bilmeniz gerekiyor.

Unutmayın; başınıza ne geldiği değil, başınıza bir şey geldiğinde ne yaptığınız, nasıl davrandığınız önemlidir. Cevap vermek düşünmekten daha kola gelse de, cevap vermeden önce düşünmeniz gerekir. Siz gerektiğinizde tepkilerinizi kontrol edemezseniz, tepkileriniz gerekli gereksiz sizi kontrol etmeye başlar. Bu durum daha sonrasında sizin konfor alanlarınızı bozar. Kendinizi boş yere tüketmeyin. İnsan en çok kendini özlüyor…

Haberin Devamı

Günün mottosu: Dünyayı diyar diyar dolaşıp güzeli arasak bile, şayet içimizdeki güzellik yoksa hiçbir yerde onu bulamayız.

Mutlu günler dilerim…

Yazarın Tüm Yazıları