Mesut olmak istiyorsak başkalarına da saadet vermeye mecburuz, zira saadeti verirken de alırız

Gün genelinde Ay yay burcunda hareket edecek.

Haberin Devamı

Bugün inandığımız ne var ise onun için hızlıca harekete geçmek isteyeceğiz. Yay’ın kendine güvenen, iyimser, deneyimlemeye meraklı fikirlerini ortaya koyan ve duygusal dünyamızda çelişkiler içerisinde olabiliriz. Bugün olaylara yaklaşımımız ve olaylara karşı belirleyeceğimiz tavrımız aslında kendimize ve yaşamımıza olan inancımız ile şekil vereceğiz. Hiçbir duygusal empati kazanmadan, başkalarının duygularına ilgisiz kalıp, aynı zamanda doğrular hakkında ahkam kesip, yapılacak işleri başkalarına bırakmak konusunda tehlikeli davranışlar içeresinde bulunabiliriz. Bugün küçük düşmekten, zayıflıklarımızın ortaya çıkmasından endişelenebiliriz. Uzaklara gitmeyi düşünebilirsiniz. Enerjimizi dengeli kullanmakta fayda var. Bugün bir şeylere konsantre olmakta pek mümkün olmayabilir. Karar vermek en büyük imtihanımız. Düşünürken dikkatli, uygularken kararlı olun. Aklımıza eseni yapmak ya da uygulamak bizi yorabilir. Genelde ay yay burcundayken ülke genelinde stresli ve anlık olaylar söz konusu olabiliyor. Bu önümüzdeki iki gün ülke ve dünya genelinde mücadele etmemiz gereken konularla yüzleşebiliriz. Daha sağduyulu ve birlik duygumuzu kaybetmeden hareket etmemizde fayda var. Bizi kararsız kılan durumlar ise genellikle stres altında olduğumuzda ve kendimizi negatif bir baskı altında hissettiğimizde gerçekleşir. Demem o ki neyi istediğinizi, neye önem verdiğinizi ve size kimin değer verdiğine iyi karar verin. Kendinize kararlı bir davranış biçimi edinmelisiniz. Bu yalnızca çevrenize yararlı olmakla kalmaz, en önemlisi sağlığınızı korumanızı da sağlar. Batan güneş için ağlamayın yeniden doğduğunda ne yapacağınıza karar verin.

Haberin Devamı

Gelelim Günün Tavsiyesine; Bugün sizle bir yaşam duası paylaşacağım. Eminim size ilham olacaktır.

 

GANDHİ’NİN YAŞAM DUASI

Güçlülerin yüzüne gerçeği söylemek ve zayıfların alkışını almak amacıyla yalan söylemekten sakınmak için bana yardım et.

Eğer bana para verirsen mutluluğumu alma ve eğer bana güçler verirsen muhakeme yeteneğimi çıkarma,

Haberin Devamı

Eğer başarı verirsen alçak gönüllüğü çıkarma,

Eğer bana alçak gönüllüğü verirsen saygınlığımı çıkarma.

Görünenin diğer yüzünü tanımama yardım et. Benim düşüncelerime katılmıyor diye bana karşı olanları hainlikle suçlayarak, Onların karşısında suçlu duruma düşmeme izin verme.

Kendimi sever gibi diğerlerini de sevmeyi ve diğerlerini yargılıyormuş gibi kendimi de yargılamayı öğret bana.

Başarılı olduğum zaman sarhoşluğuma izin verme, Ne de başarısız olursam olayım, umutsuzluğa düşmeme izin verme.

Daha ziyade, başarısızlığı başarının öncesindeki bir deneme olduğunu hatırlamamı sağla.

Hoşgörünün, güçlerin en büyüğü olduğunu ve intikam arzusunun zayıflığın ilk görünüşü olduğunu öğret bana.

Haberin Devamı

Eğer paradan yoksun bırakırsan, bana umudu bırak.

Ve eğer beni başarıdan yoksun bırakırsan, Başarısızlığı yenebilmek için irade gücünü bırak bana.

Eğer beni sağlık bağışından yoksun bırakırsan, inancın lütfunu bana bırak.

Eğer insanlara zarar verirsem, özür dileme gücünü ver bana.

Ve eğer insanlar bana zarar verirse, affetme ve merhamet gücünü ver bana.

 

Mutlu günler dilerim…

KOÇ

Aşk hayatınızda ya da ortak ilişkilerinizde gereksiz gururdan kaçının. Maddi anlamda cebinizden ani çıkan harcamalar söz konusu olabilir.

BOĞA

Kariyerde yapmak istedikleriniz ile ilgili önemli fırsatlar gündemde.Aile ilişkilerinizde soğukluk yaratan bazı konuları probleme dönüştürmeden çözün.

İKİZLER

Haberin Devamı

Harcamalarınızdaki dengesizlik sizi yorabilir.İlişkilerinizde iletişim aksaklığı kendinizi doğru ifade etmenizi sağlayamayabilir.Yazılı ifadeler tercih edin.

YENGEÇ

Aile fertleriyle olan ilişkileriniz güzel bir farkındalık kazanabilir.İletişimlerde yanlış anlaşılmalar sadece sizin alınganlığınıza bağlı olabilir.

ASLAN

Planladığınız seyahatler size iyi gelecektir. Hayat akışınızda fark etmediğiniz konularda önemli bir olay deneyimleyerek yeni farkındalıklar oluşturabilirsiniz.

BAŞAK

Aşk ve flörtler alanında kendinizi güvenli hissetmek isteyeceğiniz bir gün.İletişiminizi doğrudan kurmaya araya birini koymadan konuşmaya bugün dikkat edin.

TERAZİ

Kardeşleriniz ya da yakın çevrenizle ilişkilerinizde öfke kontrolünü bugün iyi dengelemelisiniz. Kariyeriniz ile ilgili önemli konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz.

AKREP

Haberin Devamı

Borç alacak dengenizi güzel bir şekilde oluşturacağınız iyileştirici etkiler gündemde. Beklediğiniz finansal kaynakları alabilirsiniz.

YAY

Eğitim ile ilgili konular gündemi yoğunlaştırabilir. Enerjinizi olmayan ve gerçeklik değeri taşımayan konulara yönlendirmeyin.

OĞLAK

Yakın çevrenizle iletişim yoğun ve olumlu bir şekilde gündemde. Alacağınız haberler ve destekler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır

KOVA

Gelir gider dengesinde oluşan bazı aksaklıklar sıkıntı yaratabilir. Ortaklı gelirlerinizde bir düzenleme yapmak isteyebilirsiniz.

BALIK

Uzun zamandır gündemde olan bir konu varsa netleştirme fırsatları ile karşılaşabileceksiniz. İyi bir takip yeteneğinizin olması olayları hızlı çözmenize yardımcı olacak.

Yazarın Tüm Yazıları