Gökyüzü burçlarınıza 18 Ocak 2017 için ne diyor?

ÇarÅŸamba gün boyunca Ay Terazi burcunda döngüsüne devam etmekte.AkÅŸam saatlerinde Ay-Plüton karesi ile yine gündemimizi iliÅŸkilerin meÅŸgul edebileceÄŸini gösteriyor.Åžimdi diyeceksinizki tamam Ay terazi karesi maresi var bana faydası var mı? Ya da ben ne yapayım bunda benim suçum ne?Â

Haberin Devamı

Konu kısaca şöyle ; İlişkilerimizde dengeli olmak adına üstün bir çaba göstereceğiz.Tabi zaman zaman hikayemiz Kaş yaparken göz çıkartabilmeye de dönebilir.   

Zaman kıymetlidir.Astroloji zamanınız kaliteli geçirmeniz için tüyolar verir.O zaman bugünün Kalitesini artırmak isterseniz gelin bakalım ;

İlişki bağımlılıklarından kurtulma cesaretini geliştirin.
Kendiniz için en iyi olan şeye karar verip, uygulayın.
Kendinize yetebildiÄŸinizi farkedin!
Kendinize inanın! İnandıktan sonra bu gücün tadını çıkarın.
İlişkilerinizde kaybetme korkusunu ile yüzleşmeye cesaret edin.Kimseye aşırı bel bağlamayın.Olmayan keyfimide kaçırmayayım tavrıyla Kendinizi feda ederek,sadece etraftan aldığınız onayla yaşayıp ,kendinizi kandırmayın.Aradığınız huzuru, dengeyi ilişkilerde  değil,kendinizde bulun. Akşam saatleri; duygusal krizlere karşı açık saatlerde olacağız.Eskiyi yıkıp yok etmek isterken ,kendinize karşı acımasız olmayın.Olumlu düşünmek,mutlu olmak bir lüks değil...İhtiyaçtır...
Birde burçlarımıza göre kontrol edelim bakalım gökyüzü nediyor...    

 KOÇ

Haberin Devamı

İkili ilişkilerinizde ki ani ve sürpriz detaylara hazırlıklı olun hayat planlarınızı yeniden oluşturmak isteyebileceksiniz. Bugünlerde tanıştığınız kişilere dikkat heyecanın dozunu yükseltecek gibi duruyor.

BOÄžA

Gündelik yaşamınızda kontak halinde olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinize dikkat. Önemli bazı gelişmeler mevcut. Bazı yanlış anlaşılmalar sonucunda sabırlı olmanız gereken bir zaman dilimi. Sadece fazla efor harcamanız gereken bir gün.

Ä°KÄ°ZLER

Gündelik yaşamınızda kontak halinde olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinize dikkat. Önemli bazı gelişmeler mevcut. Bazı yanlış anlaşılmalar sonucunda sabırlı olmanız gereken bir zaman dilimi. Sadece fazla efor harcamanız gereken bir gün.

YENGEÇ

Ailenizle olan ilişkilerinizde gerginliklere dikkat. Sizinle ilgili vermek istedikleri kararları sukunetle karşılayıp uzlaşmacı bir tavırla halledip çözümlemelisiniz.Kariyer aksındaki gerginlikleri duygusal bir travma haline getirip büyütmeyin.

ASLAN

Kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerde ben yada biz ikileminin çoğu kez yaşanabileceği bu dönemi sükûnetle atlatın.
Alacağınızı ve öğrenmek istediğiniz haberler sizi şaşırtabilir.

BAÅžAK

Haberin Devamı

Aniden gelişen sürpriz bazı ödemeler canınızı sıkabilir.
Dengeyi bulmak zor olsada Otoriter figürlerden destekler alarak ikna ediciliğinizi kullanarak aşabilirsiniz.

TERAZÄ°

Kendinizi şanslı pozitif ve enerjik hissetmenizin yanında iştahınızın da açık olmasına ekstra dikkat edin. Kişisel bakımınızda abartılara da kaçabilirsiniz. Aniden duygusallık moduna geçiş yapmayın.

AKREP

Finansal anlamda alacağınız desteklerle sosyal yaşamınızı hareketlendirmek isteyeceksiniz. Yaptığınız bazı fedakârlıklar içinde bir pişmanlık söz konusu olabilir. Akraba ve yakın çevrenize bunları yansıtmayın.
Aşk arenasında sürpriz etkilerle karşılaşmanız olası. Parasal bir gelirinizi tahsil edebilirsiniz.

YAY

Haberin Devamı

Kendinize Vakit ayırabileceğiniz ruhunuzu toparlayacağınız bir gün sizi bekliyor. Sosyal yaşamınızdan
destekler alarak önemli bir ivme yakalayabilirsiniz. Finansal ilişkilere dikkat!

OÄžLAK

Maddi ve manevi anlamda verdiğiniz mücadelelerin sonucundaailenizden önemli destekler Göreceğiniz bir gün.
Özellikle maddi anlamda ortaklaşa edinilen kazançlardan yararlar sağlayabileceksiniz.

KOVA

Ani harcamalarla sıkıntılar yaŞayabilir ve bazı ödemelerde gecikmeler olabilir. Aşk hayatınızda düşünülmeden söylenmiş cümlelere çok fazla takılmayın. Kariyerinizde yeni projelerin oluşumunu tasarlayın.

BALIK

Finansal Anlamda alacağınız desteklerle ödemelerde yaşanılan dengesizlikleri giderebilirisiniz. Bazı krizlerden ötürü meydana gelebilecek şanslara ve fırsatlara karşı açık olun ve değerlendirin.

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları