Gökyüzü burçlarınıza 17 ocak 2017 için ne diyor?

Güne Ay Başak burcunda başlayıp saat 14:15 ten sonra Terazi burcuyla devam edeceğiz. Kendimizi huzursuz hissedeceğimiz sabah saatlerinin gerginliği ile bugün kendi yaralarımızı kaşımamalıyız.

Haberin Devamı

İstemsizce yaralıyıcı ve kırıcı konuşmalardan da sakınmalıyız. Hani olur ya dilimizin ucuna kadar gelir söylemekle söylememek arasında kalırız. İşte tam da o noktada kalalım.Ne söyleyin nede kimseye söyletin! Akşam saatlerinde gerçekleşecek Mars-Kiron kavuşumu kısaca der ki; sabırdan sonra söylenen söz ağır olur söyletmeyin onun yerine kahve için;)

Burçlara göre zamanın kalitesine bakalım ozaman...       

 KOÇ    

Ofis ortamınızdaki ya da arkadaşlarınızla ilgili gerginlikler veya gizli kalmış bazı olaylar canınızı sıkabilir. Gündelik detaylarla boğuşurken bir şeyler kaçırıyormuşsunuz hissi enerjinizi düşürebilir. Temkin!

BOĞA

Otorite figürleri üzerinde olan kredinizi kullanma zamanı. Kendinizi gösterebilir destekler alabilirsiniz. Eğitim hayatınızda güzel gelişmeler mutluluk getirecek ama şartları da var gibi, çalışma ortamınızda gelişen olayları akışına bırakın. 

İKİZLER

Haberin Devamı

Kariyerdeki işbirlikleriniz ve ilişkilerinizde gerilim yaratacak bazı durumlar meydana gelebilir. İpleri kopartma noktasına gelmemelisiniz. Ailevi bazı konular sizde baskı yaratabilir. Temkin! Hukuksal,devletsel işler, alım satım söz konusu olabilir.

 YENGEÇ

Eğitim ve yeni projelerinizde Yabancılarla olan iletişimselticari ilişkilerleön plana çıkabilecek ve otorite figürlerindendestekler alabileceksiniz. Ruhsal ve psikolojik anlamda kendinizi yormamaya özen gösterin. Sizi engellenmiş hissettiren olayların motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin.

ASLAN

Yakın çevre iletişimleriniz gündemde. Sosyal medyada sürpriz ve şaşırtıcı bazı gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. Seyahat planlarınızda ani değişiklikler olabilir. Temkin. İletişim diline dikkat.

BAŞAK

Finansal ilişkiler gündemde. Finansal durumunuzu dönüştürmeniz gereken önemli etkileri hayatınıza katmak ve yükseltmek isteyeceksiniz. Otorite figürleri ile maddi konuşmalara dikkat.

TERAZİ

İlişkilerinizi aktif bir şekilde kullanarak önemli avantajlar sağlayabileceksiniz. Her zamanki gibi diplomatik tavrınız burada çok önemli ani fırsatlarla yüzleştirebilir. İlişkilerde kişisel özgürlük alanınızı tanımlamak isteyeceksiniz

AKREP

Haberin Devamı

Uzak çevreniz, Akrabalarınız ve sosyal çevrenizle ilgili gizli kalmış bazı haberleri sosyal medyadan duyabilirsiniz. Size ani ve sürpriz gelen bu haberlerin, sizi bazı şüphelere doğru itmesine izin vermeyin aşk hayatınızda maddesel problemleri takıntı haline getirmeyin çözüm çok yakında olabilir.

YAY

Ailedeki erkek figürleri ile olan ilişkileriniz sizi yaralayıcı bir duruma getirebilir. Duygusal anlamda huzursuzluk yaratan ve güven duygusu aratan, gitgellerle ise uğraşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün. Bugün duygusal anlamda şartları zorlamamakta fayda var.

OĞLAK

Hukuksal bazı işlemlerinizde sıkıntılar oluşabilir. İkili ilişkilerimizde engelleyici unsurların arka planda oluşmasıyla kendinizi doğru ifade etmek durumunda kalmanız gerekebilir. Bu olayların akışını olumlu yönde değiştirecektir.

KOVA

Haberin Devamı

Eğitimdeki sorunların ve yeni projelerin maddi anlamda üzerinden gelme zamanıdır. Otoriter figürlerle görüşmeler sağlayın.Uzun vadede sizi destekleyecek önemli gelişmeler yaşanabilir. Harcamalarınıza dikkat…

BALIK

Maddi anlamda bazı sıkıntıların gündemde olacağı bir zaman dilimi. Ödemelerde bazı karmaşalar oluşabilir. Bu durumu yakın çevre arkadaşlıklarınızdan aldığınız desteklerle üstesinden gelebilirsiniz. Yeni tanışmalar ve önemli ilişkiler kurabileceğiniz bir gün. Geçmişten gelen kişilerin önemli haberlerine şahitlik edebilirsiniz.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları