Doğum haritana göre yaptığın işi nasıl parlatırsın?

Günaydın yıldız savaşçılarım;

Haberin Devamı

Birkaç gündür sosyal medyada anaokulu öğretmeni olan Dilara Hanım’ın çektiği bir video milyonlar izleniyor. Dilara Kuş, İstanbul'da bir anaokulu öğretmeni. Dilara hocaya bir şekilde ulaştım ve doğum bilgilerini aldım. Olayı kendi ağzından dinledim. Doğum bilgilerin ide kendinden öğrendim. İlk defa okulda doğum günü kutlanan öğrencisi İbrahim'in annesinin doğum günü pastasıyla sınıfa girerek oğlunun doğum gününü kutladığı ve hepimize duygu dolu anlar yaşatan o videoyu çeken kişi. 

Dün baktım tam 15 milyon görüntülenme almış. 

Sonra döndüm biraz öğretmenin doğum tarihini bulmak için araştırma yaparken bir röportaja denk geldim. 

Video Dilara öğretmen tarafından 9 Ocak 2022 saat 18:00 civarlarında instagrama yüklenmiş.

Ama video o tarihte çekilmemiş. 

Haberin Devamı

Yakından astrolojiyi takip edenler çok iyi bilirler. O gün Güneş ve Venüs yıldızı kavuşum yapıyordu. 

Çocuğumuzun videosu 9 Ocak 2022'de sosyal medyada yüzbinlerce kez paylaşılıyor. 

Ama çocuk 5 Kasım doğumlu, video da 5 Kasım 2021'de çekiliyor. Ama Dilara öğretmen, anne ve diğer çocuklar arasında büyük bir duygusal ortam oluştuğu ve sadece o anda kaldıkları için videoyu yayınlamıyor. Ta ki 9 Ocak gününe kadar video duruyor ve kendisi bilmeden o gün tamamen içsel olarak yayınlıyor. 

Aslında burada anlatmak istediğim şey her şeyin ve herkesin bir zamanı olduğu kavramıdır.Siz iyi niyet içinde olduğunuz sürece sistem size yardım ediyor. Yıldızlar kurgulu öncesinden ve plana uyuyorlar. 

Şimdi bu olaya gökyüzünden bakalım. 

Dilara öğretmen 2 Mart 1998 doğumlu bir Balık burcu, Ay burcu Boğa yükseleni ise Yengeç.

Sizde haritasına bakabilirsiniz ve göreceksiniz ki eğitimi anlatan 9.evi gayet dolu.

Videonun çekildiği gün yani 5 Kasım'da Akrep burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Yani öğrencisi İbrahim’in doğum gününde bir yeni ay olurken aynı zaman da Venüs de Oğlak burcuna geçiyor. 

Doğum haritasında Dilara Öğretmenin Venüs'ü de Oğlak burcunda yer alıyor.

O gün Ay Mars karşıtlığı yaşayarak duygusal bir ilke imza atıyor fakat dediğimiz gibi harekete geçmede duygu ağır bastığı için yayınlamıyor. Saat 14.30'da yani pasta kesildiği zaman aralığında anın yükseleni Kova ve Jüpiter ile kavuşuyor. Sosyal medyada nasıl bir büyüme yaşanacağının ilk fitili orada yakılmış gibi duruyor. Kolektife hizmet edecek önemli bir mesaj içeriyor. 5 Kasım'da transit ay 5. Evde chiron üzerinden geçerken çocuklar la ilgili yara ve şifa içeren bir duygusal içerik üretiyor. Tesadüf gibi ama değil. 

Haberin Devamı

Yine 5 Kasım haritasında kariyer tepe noktası mc 8 derece Yay burcunda bulunuyor.

Dilara öğretmenin Plüton’u ise 8 derece Yay burcunda ve 5. Evinde yer alıyor.

Bu ev çocukların, tanınmanın ve hayattan zevk aldığımız şöhret evidir. 

Bu ev Güneş/Uranüs karşıtlığından nasibini alarak beklenmedik bir anda bir popülerlik yaşanıyor. Transit Verteks Kuzey Ay Düğümü kavuşumu ise 3. Evde oluyor. Verteks demek kaderin kapısı demektir. Yani kaderin kapısı 3.evden açılıyor. Yani iletişim yoluyla yeni bir alana açılmak deme oluyor. 5 Kasım her şeyin başladığı ve değiştiği gün ama ne akrep burcu öğrenci İbrahim’in bundan haberi var ne de balık burcu Dilara öğretmenin haberi var. 

Haberin Devamı

Gelelim videonun yayınlandığı 9 Ocak 2022'ye... 

Gökyüzünde Güneş ve Venüs'ün Oğlak burcunda kavuşumu var. Venüs geri harekette ilerliyor. Venüs gerilemesinde eski bir konuyu resmen tamamlıyor. Dilara Öğretmen yakın geçmişten kalan bir konuyu gün yüzüne çıkarıyor. Hem kendisi hem de çocuk bir anda popüler hale geliyor, yüzbinlerce beğeni takip ve mesaj geliyor. 

Dilara öğretmeni instagram hesabında normal şartlarda 900 kişi takip ediyormuş. Bugün 34 bin kişi takip ediyor. 

Transit Güneş /Venüs kavuşumu 7. Evde gerçekleşiyor. Başka ilişkileri parlatması sayesinde bir tanınma yakalıyor. Belki bu onun ileride yapacağı evlilik ile ilgili mesajlarda veriyor. Henüz bilmiyoruz. Köşe evde gerçekleşen bu durum belki daha öncesinde bir astroloğa sorulsa biriyle mi tanışacaksın ya da evlilik teklifi alacaksın diye basit bir yorumla geçiştirilebilirdi. Aslında astroloji yorumlanmasının bu kadar basit olmadığını gösteriyor. 

Haberin Devamı

Kendisi için yeni bir başlangıç demek bu durum aslında.8 yıllık bir döngü başlatıyor. Haber yapılıyor bir ara ortam duruluyor. Sonra ben buluyorum onları ve ben sorular soruyorum. Konu bitmiyor görüldüğü üzere… 

Transit Verteks/Natal Plüton kavuşumu, çocuklarla ilgili bir dönüşümün kapısını aralıyor anaokulu öğretmeni dilara hocaya… 

Her şey aslında bugün için yazılmış ve yaşanması beklenmiş. 

Transit ay ve şans noktası, natal Satürn ile kavuşuyor. Toplum önünde inisiyatif alarak, kitlelere gerçekten nasıl davranılmasını gerektirdiği yansımasını yapıyor. Herkese rol model oldu. Baktığınızda olayın içinde asla bir dram yok. Minik o duygusal yakışıklı İbrahim’in duygulanması, ağlaması ve annesinin elini öpmesi aslında videoya en büyük sıcaklığı katan davranıştı. İbrahim Akrep burcu ve bir akrep yeniayı ile bu olaya şahitlik ediyor. Demek oluyor ki İbrahim kader yazgısında sürprizler daha bitmeyecek. 

Haberin Devamı

Haritasına göre Dilara öğretmene bu paylaşım kendisine yeni boyut kazandırarak paylaşımı ile sosyal alemde zirveye yürümesini sağladı. O tarihte Mars Yay burcunda hareket ediyordu. Günlük işlerini yaparken kendisine hareket alanı oluşturdu. Bir doğum günü organizasyonuna farklı bir anlam yükledi. Güneş/Venüs döngüsü Dilara öğretmenin hayatında yeni bir 8 yıllık kadersel değişimi başlatıyor. Hayat amacı, duygusal istekleri, saf ve masum niyeti ile kendisini yansıtan bir iyilik düşüncesi ile ilk defa kendisini tamamlanmış hissetti. 29 derecedeki ay düğümleri hayatında bir duraklama döneminin bitip yeni bir ilerleyiş için hız kazandığı, yeni alanların açılacağı bir yolculuğu başlatıyor. 

Aslında videoya anlam katan İbrahim’in o mütevazi ve kadirşinas yönü gözümden gitmiyor. Akrep burcunun vermiş olduğu derinlikle Yeniay’da ona gelen doğum günü hediyesi milyonlara tanınmak oldu. 

Tanınmak önemli miydi? 

Daha sonra bu İbrahim’in ne işine yarayacaktı?

İşte Astroloji bize yaşadığımız olayları anlamak için ve fark etmek için çok güzel bir örnektir. Olması gereken olacaktır. Sizin niyetiniz temizse, işinizi iyi yapıyorsanız bir yerlerde kazanıyorsunuz. Ama bir şeyleri oldurmaya çalışıyorsanız. Bir arkadaşım ısrarla bir ilişkiyi evliliğe taşımaya çalıştı. Ama nasıl bir uğraşma anlatamam.

Çıkan engelleri size sayamam. Her ikisi de farklı düzenlerden farklı noktalara geçtiler vs…

Sonuç ne mi oldu?

Evlendikleri gün bir kaza geçirdiler.

Adam vefat etti.

Kadın perişan oldu…

Ağlarken dediği hala kulağımdan gitmez…

Oldurmayacaktım dedi…

Bu benim cezam… 

Bir şeyler size doğal akışta gelmiyorsa fazla zorlamamak lazım.

Olması gereken olacaktır. Allah’a teslim olmak, çok çalışmak, çevrenize yardım etmek, sizi görünce gülen iki çift gözler yaratmanız yeterli. Bakın Dilara öğretmene mesela hayatını çocuklara adamış ve onların sadece ne hissettiği ile ilgileniyor. Biraz sakince yaşamak lazım, çevrenizdeki insanları mutlu etmek için çaba harcamak lazım, birinin bir şeye ihtiyacı olduğunu hissettiğinde senin için ne yapabilirim diye sormak lazım…Bu hisler öldükten sonra bile yanınızda gidecek tek şey… 

Son olarak; 

Bir arkadaşımın anne tarafından dedesi yıllarca tüm masraflarını karşıladı torununun,18 yaşına gelince arabasını bile hemen aldı. Özel okullarda okuttu. Yurtdışına her yıl tatile gönderirdi. Diğer taraftan Baba tarafından dedesi ile her sömestri de uçurtma uçururdu, balon şişirip bir odayı sadece balonlarla süslerlerdi, son ses müzikte şarkı söylerlerdi, okuldan kaçması için arkadaşlarıyla gezmesi için yardımcı olurdu. Geçen gün bana bunları anlatırken dedi ki “Aygül bee insanoğlu ne tuhaf varlık. Ben iki dedemi de çok seviyordum. Allah ikisine de rahmet etsin ama gözümü kapatınca hep babam tarafından olan dedemin gülen gözlerini hatırlıyorum. Bana güç veren hep o anlar oluyor dedi…” 

Yaaa işteee hepsi bu kadar,

Bir varmışız bir yokmuşuz…

Mutlu günler dilerim…

Yazarın Tüm Yazıları