Değişime açık olanlar kazanacak!

Aslan burcunda yeniay! Değişime açık olanlar kazanacak!

Haberin Devamı

Günaydın yıldız savaşçıları;

Sanki artık hiçbir şeyin değişmesine imkan yokmuş gibi belki de değişmesine pekte gerek yokmuş gibi bir sabaha uyanmış olabilirsiniz. Bunu çok fazla kendinizi söylemekten korkuyor da olabilirsiniz. Âmâ bu sefer işin içindeki Uranüs daha farklı bir olaylar akışı size getirecek. 

Bu yeniay sonrası duygusal kalıpları kırıp kendinizi yeni yollarla ifade etmek isteyebilirsiniz. Beklemediğiniz bir şeylerin birden gerçekleşmesi heyecan verici olacak. 

Bugün yeniay gerçekleşiyor! 

8 Ağustos saat 17:00’de aslan burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniay bizlerin bir konuda değişmek zorunda olduğumuzu gösteriyor. Artık köşeye sıkıştığımız ve hoş karşılamadığımız her ne varsa bunlar karşısında daha fazla ses çıkartmak isteyeceksiniz. Bu yeni ay, bir başka Kova dolunayının görüleceği 22 Ağustos civarında ve Aslan burcunda dolunayın meydana geleceği 16 Şubat 2022 civarında birbirine bağlı olan bir ay döngüsünü başlatıyor. İşte o zaman, değişimi benimsemeye yönelik herhangi bir istekliliğin işe yaradığını ve daha fazla sonuçlarınızı aldığınızı göreceksiniz. Bu tarihleri takip etmeyi unutmayın. 

Haberin Devamı

Değişiminiz oldukça üretken bir değişim olacak! 

Bu yeni değişim yolculuğunuz büyük bir farkındalıkla gelişiyor. Ülke olaraktan son yaşadığımız olayları baz alacak olursak bizi sersemleten ve ne oluyoruz dediğimiz bir süreci gördük. Her şey aynen bunun gibiydi. Sizi sersemleten ve yolunuzu yeniden düşünmeye bırakan, çarpıcı bir şekilde kendiliğinden rotadan atıldığınızı görebilirsiniz.

Venüs-Neptün etkileşimi güçlü: Her verilen vaatlere inanmayın ve sorgulayın! 

İnsanların neler vaat ettiği ya da ne söylediğinin önemli olduğu bir süreç. Gerçekleştiremeyeceğiniz sözler vermeyin. Eski ilişkilerinize birdenbire özlem duyabilir ve bazı hayal kırıklıkları içine girebilirsiniz. Denenmiş şeyleri denemekten vazgeçin. Parasal konularda duyumlara göre hareket etmekten vazgeçin. 

Merkür-Jüpiter karşıtlığı etkisi yaratıcılığınızı ortaya sunmanızı istiyor! 

İletişim gezegeni, temas ettiği her şey üzerinde büyütücü bir etkiye sahip olan güneş sistemimizin en devasa gezegeniyle karşı karşıya geldiğinde, düşünme, planlama ve kendini ifade etme konusunda bir değişim sarsıntısı gibi hissettirebilir. Ben bunu neden düşünmedim ya da ben bunu neden uygulamadım diyebilirsiniz. Her düşündüğünüzü konuşmak yerine biraz geri çekilme ve gözlemleme dönemi diyebiliriz.  Merkür gösterişli Aslan'da ve Jüpiter geleceğe dönük, yaratıcı Kova'dayken, anında paylaşmak isteyeceğiniz yaratıcı fikirlerle dolup taşabilirsiniz. Bunu öncelikle çok iyi fizibilite edip hareket edin. 

Haberin Devamı

Bu yeniayın bir dönüşüm zamanı olduğunu hatırlamakta fayda var ve değişimin dış koşullar tarafından size zorlandığını hissediyor olsanız bile, geçmişin derilerini atmak için bu zorlanmayı kabul etmelisiniz. Bu meydan okumadan korkmayın. Gerçek bir özgürlük keşfedeceksiniz. Aslında, şu an için sizi zorladığınızı düşündüğünüz şeylere birkaç ay sonra teşekkür edeceksiniz. Ama bunu henüz bilmiyorsunuz….

Ben mi nerden biliyorum?

Yıldızlara sordum :) 

Koç: 

Bu yeniay sizleri esaret altına almış her şeyi adeta yok ediyor. Artık yoruldunuz ve birilerinden bir şey istemek ya da atılmayan adımlara koşmak istemiyorsunuz. Ciddi bir vazgeçiş noktasındasınız. Buna sizde inanamıyorsunuz. Hâlbuki siz bu noktaya gelmemek için çok çaba sarf ettiniz. Buna dert etmeyin. Aşk hayatınızdaki güzel gelişmeler sizleri her yönden hayata yeniden bağlayacak noktaya getirecek. 

Boğa: 

Haberin Devamı

Büyük değişimin çanları sizin için çalmaya başladı. Eskiden bazı konularda isyankardınız şimdi artık her konuda isyan ediyorsunuz. Belki istifa etmek belki bir iş birliğini sonlandırma içindesiniz. Hayatın daha farklı anlamları olduğunu keşfettiniz. Belki de bu son birkaç ay içinde olmadığınız kadar büyüdünüz. Yeni bir yola giriyorsunuz ve bu yol bugüne kadar yürüdüklerinizde çok daha güzel. Taşınma ve yer değişimi gibi konuları önünüze getirebilir. 

İkizler: 

İşler istediğiniz gibi gitmiyor ve sanki daha kötü gidecekmiş duygusu içinde olabilirsiniz. Belki de uzun zamandır hiç bu kadar negatif olmamıştınız. Aslında bu iç sıkışması sizlerin kendinizi fark etmesi ve gereksiz çevrenize verdiğiniz fedakarlığın artık son bulması içindir. İş hayatınızda ve aşk hayatınızdaki büyük değişimler aslında sizi ait olduğunuz yere doğru götürmeye yola çıkmıştır. Sabırlı olun. 

Yengeç: 

Haberin Devamı

Kendinizi özgürlüğü kısıtlanmış ve hiçbir yere ait değilmiş duygusu içinde hissediyor olabilirsiniz. Bunun aksine güven duyduğunuz dağlara karlar yağmış ise burada kendinizde suç arayın. Ne olursa olsun eski hatalarınızdan ders almalısınız. Çok önemli bir ortaklığın sonuna gelmiş olabilirsiniz. Parasal olarak korkularınız olsa da özgürleşmek sizi büyük bir esaretten kurtaracaktır. 

Aslan: 

Kendinizi hiçbir yere sığamıyor gibi hissedebilirsiniz. Bu yeniay sizleri yeni iş birliklerine taşıyor. Yeni büyük adımlar ve yeni başlangıçlara ilerliyorsunuz. Bir şeylerin değişmek zorunda olduğunu fark ettiniz. Bu sizi kısa bir süreliğine acı vermiş olsa da yeniay sonrası çok keyifle yeni yolunuza doğru adım atacaksınız. Yaşadığınız haksızlıkların rövanşını alıyorsunuz. Yeni bir ilişki hayatınıza dahil olabilir. 

Başak: 

Haberin Devamı

Çevrenizdeki insanlarla daha fazla temas kurup kendinizi geliştirmeniz iyi olacaktır. Bu hafta yeni insanlar ve yeni sosyal çevreler heyecan verici ve hatta yeni başlangıçlar getirebilir. Hafta boyunca, sizi manipüle etmeye çalışan herhangi biri için sert çıkışlar yapmak ya da bir rekabete girmek yerine daha sakin kalmalısınız. Bu yeniay size yeni bir sorumluluk ya da yeni bir iş getiriyor. Bunu asla küçümsemeyin. 

Terazi: 

Geçtiğimiz haftadan bu yana belirsiz ya da gergin olduğunuz belki de size karşı önyargılı davranılan her şeyin zaferini bu hafta elde ediyorsunuz. Eğer bu hafta genelinde daha fazla empati yapar ve sabırla ilerlerseniz pozitif sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendinize yeni bir gelir imkanı arama girişiminizden sonuç alabilirsiniz. Aşk hayatınızda sürpriz değişimler sizi şaşırtacak. Taşınma kararı aniden gelirse bu değişime sırt çevirmeyin. 

Akrep: 

Kendinizi yeniden tasarladığınız ve artık öfkenizi göstermekten yorulduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Sağlığınızı ve gerçek hayat amaçlarınızı sorgulayacağınız bir dönemdesiniz. İş hayatınızda ve ortaklıklarınızda büyük bir değişim içine giriyorsunuz. Değişmekten ve farklı fikirlerinizi artık uygulamaktan korkmayın. Kariyerinizin profesyonel olarak tamamen yeni bir yöne götürmek için bazı bağlılıklardan kopmak gerekebilir. 

Yay: 

İş hayatınız ya da çok önemli bir iş birliğiniz gündeminize geliyor. Buradaki haklılığınızın anlaşıldığı güçlü bir yeniay fazına giriş yapıyorsunuz. İşler size dönüyor. Ailesel konularınızda finansal maliyetler, parayla ilgili konularda önemli bir denge kurup güçlü bir adım atacaksınız. Hafta sonuna doğru kendinizi daha pozitif ve sosyal hissedebilirsiniz. Kendinize biraz olsun şans tanımalısınız. 

Oğlak: 

Bu yeniay sizlere olumlu duygular hissettiriyor. Geleceğinizle ilgili endişeleriniz veya kaygılarınız hemen yok olmayacak, fakat onların çözümleri için yeterli güç ve cesaret içerisinde olabileceksiniz. Ekonomik konularınızda biraz daha dikkatli olun, önemsiz şeyler için gereksiz harcamalar yapmamalısınız. Kariyerinizle ilgili çalışma ortamınızda anlaşmazlıklara, çatışmalara ve her türlü gerilime izin vermeyin. İçinizdeki memnuniyetsizliğe asla teslim olmamalısınız. Büyük ve güçlü bir ilişki kapınızı çalıyor. Buna gönüllü olun. 

Kova: 

İlişkileriniz ile ilgili bir gelişme ile ilgilenmeniz gerekebilir. Yani gereğinden fazla fedakârlıklar ya da faydalar sağladıysanız bu yeniay sanki neden bunları yaptım diye belli hayal kırıklıkları içerisine götürebilir. Kendinizi ve kendi duygularınızı korumak sizin elinizde olacak. Olayları irdelemek yerine şartlarınızı korumak ve biraz tekâmül etmek size iyi gelecektir. Bu yeniay çok önemli bir iş birliği önünüze getirebilir. Bunun başarısını hissedeceksiniz. 

Balık: 

Umutlarınız tükenmiş ve iyi bir şeylerin olma ihtimaline inanma gücünüzü kaybetmiş olabilirsiniz. Aksine bu yeniay belki de bu yıl başınıza gelecek en güzel etkilere sahip diyebiliriz. Bu etkileri fark etmeniz için sizlerin de kendinize yeniden inanmanız gerekmektedir. Terfi ya da yeni bir iş başlangıcı içinde olabilirsiniz. Buna keyifle adım atın. Bu size çok iyi gelecektir.

Yazarın Tüm Yazıları