Bugün yılın ilk ay tutulması gerçekleşiyor!

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Son 10 gündür ay tutulmasından oldukça yazarak bahsettik. Radyo yayınında defalarca konuştum. Sosyal medyam da sürekli bu dönemin etkilerinden söz ettim. İşte artık o büyük an içine giriyoruz. 

Yılın ilk ay tutulması bugün 14:14’te gerçekleşiyor.

Daha detaylı dinlemek isterseniz çok sevgili yazar dostum Fulya Soybaş Hürriyet Bizimle programında detaylı bahsettim. Linke tıklayıp izleyebilirsiniz. 

https://youtu.be/ItcYJOwx6Pg 

AY TUTULMASI OLURKEN DİĞER ÖNEMLİ ASTROLOJİK DEĞİŞİMLER! 

Astroloji değişimlerimiz arasında tek olan AY TUTULMASI değil. Satürn gerilemesinin başlaması, Merkür gerilemesinin başlaması ve bunlar olurken güneş-kuzey ay düğümü kavuşumu geleceğe dair çok önemli mesajlar veriyor 

Satürn, zaman içinde hüküm süren karmik gezegen olarak biliniyor ve her yıl yaklaşık 4,5 ay boyunca geriliyor. Bu yıl 23 Mayıs'tan 10 Ekim'e kadar geriye doğru hareket edecek. 

Haberin Devamı

Satürn kuralları, dersleri ve disiplini temsil eder. Zorlu görev yöneticisi olarak bilinir. Satürn ile sorumluluk almalı ve sonuçları görmek için çok çalışmalıyız. Bunları yaparken kötü olan çok çalışıp sanki hiç sonuç almayacak gibi hissedersiniz. Yaptığınız hiçbir şey bir yere varmıyor gibi gelir. Ama siz her şeye rağmen yaptığınız şeye inanç gösterip ilerlerseniz çok güçlü noktaları elde edersiniz. 

Gezegensel bir gerileme, yaşamımızın belirli alanlarını yeniden gözden geçirmemizi ve yeniden değerlendirmemizi ister. Bu durumda Satürn ile kariyer, otorite, sorumluluklar ve rutinleriniz ile ilgili temaları ortaya çıkacaktır. 

Bu enerjiyi yapıcı bir şekilde kullanmak için önümüzdeki birkaç ay boyunca kendinize sormanız gereken Satürn ile ilgili sorular vardır: 

Daha fazla sorumluluğu nereden alabilirsin?

Sorumluluk aldığın yerlerde daha mı fazla özgürlüğe ihtiyacınız var? Yoksa sorumluluk seni daha mı fazla bir esaret altına sokuyor?

Sınırları nerede belirlemeniz gerekiyor? 

Jüpiter Balık burcunda temmuz sonuna kadar kalacak! 

Genel olarak, Balık'taki Jüpiter pozitif bir geçiştir ve son birkaç yıldır bulunduğu Oğlak ve Kova'daki Jüpiter'den daha hafif ve daha mutlu bir enerji taşır. Şifa vermek ve şifa almak gibi temaları barındırır. Kendinizi ne şifalandırma kararı alacaksınız.

Haberin Devamı

Jüpiter'in pozitif enerjisini kullanmayı nasıl planlıyorsunuz?

Kendinizi çok duygusal ve enerjisi düşük hissedebilirsiniz. 

Tutulma gerçekleşene kadar ateş elementi gökyüzünde olmayacak. Bu durum hava ve su elementinin yoğunluğu ile devam edecek. Yani ikisinin bir arada olması ateş ve toprağın olmaması aşırı duygusal ve yönsüz bir his verecek. Ta ki tutulma gerçekleştikten sonra hava elementi 3 puanını ateş elementine devredecek. Harekete geçme ve inisiyatif kullanma noktasında daha aktif olmalıyız. Şu an gönlümüzün dipsiz kuyusundayız ama sonu ferahlık ve aydınlık diyebiliriz. 

GÜNEŞ İKİZLER BURCUNDA 

Entelektüel konuşmalardan, okumaktan ve yazmaktan keyif alacağız ancak İkizler enerjisi bizi endişeli ve huzursuz hissettirebilir. Her şeyi yapmak istiyoruz ve çok fazla yapmak istiyoruz. Âmâ hiçbir şey yapamıyoruz hissiyatı içindeyiz. 

Haberin Devamı

İkizler sezonunda Merkür (iletişim gezegeni) ile Neptün (yanılsama gezegeni) arasında zorlu bir açı gerçekleşecek ve bir ay tutulması, güneş tutulması ve hem Satürn hem de Merkür gerilemesi dahil olmak üzere birkaç zor geçişi olacak. Tutulmalar değişiklik getirebilir ve

Bu Merkür gerilemesi ile olacağı için dikkat dağınıklığını daha fazla tetikleyebilir.

Merkür / Neptün karesi kafa karışıklığı ve yanlış anlamalara neden olabilir. Bu konuda yapacağınız açıklamalarda ve söylediğiniz sözlerde çok dikkat etmelisiniz. Hırsızlıklara ve eşya kaybetmelere karşı daha dikkatli olun. 

Aklınızın dakikada bir mil yarıştığını fark ederseniz, yavaşlayın ve konuşmadan önce düşünün. Gönder düğmesine basmadan önce metinleri, mesajları ve e-postaları okuyun ve yeniden değerlendirin. 

Haberin Devamı

Bu enerjiden yararlanmak için yeni bir şeyler öğrenin, ilgi alanlarınızın peşinden gidin ve ufkunuzu genişletin. Aşk ve sevgi konusunda şu sıralar önceliğiniz dostluğunuz olsun. Bazı konular için netlik beklemeyin.

Hayat inişlerle çıkışlarla doludur. Tutulmalar bizlere destek veren zamanlama dönemleridir. Bu muhteşem şölenleri hayatınızı zindan etmek yerine harekete geçmek ve daha iyi bir format geliştirmek için kullanın. 

Güzel bir zaman dilerim…

Mutlu günler…

Yazarın Tüm Yazıları